kruszynkaa 31.10.03, 16:11 Mój maluszek skończył 5m. i niestety teraz dostał ciemieniuchę. Polecono mi preparat Seboderm. Czy zna Pani ten preparat i czy według Pani jest on odpowiedni oraz czy jest bezpieczny dla maleństwa? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.m.kaminska Re: Seboderm na ciemieniuchę? 03.11.03, 14:12 Niestety, nie znam tego preparatu. Może mogłabym napisać coś więcej, gdyby podała mi Pani jego skład. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynkaa Re: Seboderm na ciemieniuchę? 03.11.03, 15:46 Dzień dobry Podaję skład sebodermu: glikol propylenowy, woda destylowana, polimetakrylan glicerolu, alkohol, izoparafina C13-14, oksydaza glukozowa, pięciooctan glukozy, gliceryna, kwas hialuronowy, laktoferryna, peroksydaza mleczanowa, laureth - 7, piroctoneolamine, amid poliakrylowy, tiocyjanian potasu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: Seboderm na ciemieniuchę? 04.11.03, 11:01 Nie widzę w składzie nic groźnego (może z wyjątkiem alkoholu, którego nie lubię w kosmetykach dla niemowląt, ale zakładam, że jest go tam mało), a więc myślę, że może Pani zastosować ten preparat u synka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: Seboderm na ciemieniuchę? 18.11.03, 15:50 Ja stosowałam u mojego synka - ekspresowa poprawa, naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś