Dodaj do ulubionych

Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nasze...

27.10.10, 21:27
Nie wiem, czemu Gazeta zajmuje się tyle czasu Szpakowiczem. Czy ten gość coś zrobił dla miasta konkretnego? Czy nie lepiej się zająć innymi ciekawszymi tematami?
Obserwuj wątek
    • kwisniewski Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas 27.10.10, 21:35
      czarnyprotoplast napisał:

> Nie wiem, czemu Gazeta zajmuje się tyle czasu Szpakowiczem. Czy ten gość coś zr
      > obił dla miasta konkretnego? Czy nie lepiej się zająć innymi ciekawszymi temata
      > mi?

Wydarzenia pozytywne są niemedialne, trzeba promować wydarzenia które wywołują większą sprzedaż.
    • Gość: do czarnego Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: 91.212.223.* 27.10.10, 21:39
      oj będzie się działo.Oj będzie ciekawie gdy urażeni zaczną mówić.
      • Gość: antyidiota Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.centertel.pl 27.10.10, 21:52
        czy pan Toubiński mógłby coś powiedzieć na temat spraw karnych jakie mają wystawione przez niego osoby, w tym "fałszowanie" meldunków w celu głosowania na stowarzyszenie "Nasz sraj"
        • Gość: a dlaczego Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.004.c88.petrotel.pl 27.10.10, 23:25
          pan Tołubiński nie chce wypowiadać się na temat tego Pana/Wiesława/.Jeśli nie chce się wypowiadać to coś ukrywa.Ukrywanie informacji a jednocześnie umieszczanie kogoś na listach wyborczych to działanie nieetyczne drogi panie doktorze.Czy nie mam racji.
        • Gość: hydrokoperek Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: 89.108.208.* 28.10.10, 00:54
          Czy Pan "anty"idiota wytłumaczy w sensowny sposób nakaz Pana Prezydenta Książęcego Stołecznego Miasta Płock, aby jego podwładni bez zastanowienia rejestrowali wnioski o zmianę okręgów wyborczych dla UPRAWNIONYCH?
        • Gość: Erni Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.190.c72.petrotel.pl 28.10.10, 20:25
          czy PAn Buraczyński to ten były wiceprezydent który został zatrzymany wraz z innymi członkami zarządu Płocka za jakieś inwestycje w mieście Płocka z czasów gdy był wiceprezydentem Płocka?
          Z tego co kiedyś czytałam w prasie to mają oni a w tym i PAn Buraczyński zarzuty prokuratorskie. CZy taka osoba powinna startować do Rady Miast Płocka?
          według mnie NIE POWINNA.
          Lewica widać pogubiła się tworząc swoje listy wyborcze wpisując takie osoby.
          Panowie Iwaniak i Hetkowski dlaczego dopuszczacie do takich sytuacji???????
          Czy to ma być ta nowa jakość lewicy?
      • Gość: pikuś Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.026.c76.petrotel.pl 27.10.10, 22:00
        Zadam pytanie: Czy w nowej kadencji Rady Miasta Płocka wystarczy rączek do wynajęcia?????
    • Gość: kazio Tołubiński: a dane slowo? IP: *.057.c85.petrotel.pl 27.10.10, 21:58
      Pan Tolubinski ma duze szanse na zrobienie kariery w polityce. Jest w niej miejsce dla wielu ludzi dla ktorych dane slowo nie ma znaczenia. Licze na to ze takie persony znajdowac beda miejsce na smietniku a nie w zyciu publicznym.
      • markiz_desade Re: Tołubiński: a dane slowo? 27.10.10, 22:06
        nie mówiłem, że leszczowi szpakowi o koryto chodzi? :D
        • krzysztof.1962 Re: Tołubiński: a dane slowo? 27.10.10, 22:16
          którą częścią ciała radna Szczytniewska pracowała dla stowarzyszenia panie Toubiński ?
          • Gość: Lutek Re: Tołubiński: a dane slowo? IP: *.c154.petrotel.pl 27.10.10, 22:19
            Tołubińskiego pytasz? Przecież to nie ginekolog? ;D
        • Gość: kazio Re: Tołubiński: a dane slowo? IP: *.057.c85.petrotel.pl 27.10.10, 22:20
          a ja mysle ze Pan Szpakowicz wyggrywa z Pania Beata z kazdej pozycji. zachowal sie honorowo i tyle. Mam jednak do niego zal. wycofal sie za wczesnie i PKW wykresli go z listy kandydatow. a przykre by bylo gdyby tacy ludzie jak pan Tolubinski decydowali o czym kolwiek w Plocku
        • Gość: gosc Re: Tołubiński: a dane slowo? IP: *.c152.petrotel.pl 27.10.10, 22:42
          jakby szpakowiczowi o koryto chodzilo to by się nie wycofał....kiedys startował chyba z ostatniego miejsca i się dostał, a co to za rywal szczytniewska
        • Gość: Kolo Re: Tołubiński: a dane slowo? IP: *.010.c67.petrotel.pl 28.10.10, 16:46
          Jak tam kolega Z.Buraczyński i jego oskarrzenie .Czy startuje z SLD ????????
    • Gość: aa Re: Tołubiński: a dane slowo? IP: *.244.c86.petrotel.pl 27.10.10, 22:24
      Dobrze, że startuje pan Tołubiński Możę wyleczy chorych psl-owców żądnych przywilejów nieuprawnionych z racji swojego prostackiego pochodzenia (patrz lista kadydatów, rekomendowanych przez Struzika). Panie Marszałku nie kompromituj się takimi indywiduałami bo pokazując sie z tym motłochem tracisz popoarcie poważnych ludzi
    • Gość: Oksana Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.10.10, 23:29
      Znając poziom intelektualny większości kandydatów NK do Rady Miasta mam tylko dwa pytania do każdego/ej z nich. Otóż, jakie są ich zainteresowania i czy są oni/one za uwolnieniem krasnali ogrodowych? Te dwa fundamentalne pytania powinny określić przydatność w/w w Radzie.
    • roman_j Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas 28.10.10, 07:03
      Pacta sunt servanda. Jeśli się obiecało panu Szpakowiczowi jedynkę na liście, to trzeba było tej deklaracji dotrzymać lub jej wcześniej nie składać. Inna sprawa, że cieszy mnie, że wobec niektórych radnych stowarzyszenie się dystansuje. Szkoda, że nie potrafi się definitywnie zdystansować od swojego złego ducha - wiceprezesa. Wiele zyskałoby w ten sposób w moich oczach i pewnie nie tylko w moich. Ale widać jakaś silna więź łączy pana radnego z tą organizacją. Więź, która jest korzystna tylko dla jednej ze stron...
      • Gość: menel Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 09:28
        Czy są przewidziane jakieś publiczne prezenacje sylwetek i programów kandydatów na radnych wystawianych przez "Nasze miasto", czy bedą jakieś publiczne spotkania z wyborcami w poszczególnych okegach wyborczych?
        Chętnie się na takie spotkania wybiorę i posłucham, jak zedycdowana większość z nich obnaża swoją ciemnotę, dyletanctwo, ignorancję i brak jakichkolwiek kwalifikacji na radnych oraz jak z hukiem okaże się, jakie to TŁUMOKI i CEPY ubzdurały sobie zostać radnymi.
        • Gość: rob Szpaku pomógł Szczytniewskiej IP: 91.212.223.* 28.10.10, 10:33
          O ile się nie mylę to pan Szpakowicz pomógł swoją decyzją pani Szczetniewskiej. Zrezygnował po rejestracji listy a więc nie będzie z niej usunięty, tylko na obwieszczeniu ukaże się stosowna informacja o jego rezygnacji. A głosy oddane na niego będą zaliczone liście i jej liderowi. A liderem listy jest Szczytniewska. Fenomen albo głupota n-tej potęgi.
          • Gość: GGGOŚĆ Re: Szpaku pomógł Szczytniewskiej IP: *.c152.petrotel.pl 28.10.10, 11:16
            DO ROB....
            głupota? nie fenomen! chyba troszkę niedoinformowany jesteś. Szpakowicz wycofał się przed drukowaniem list wyborczych, więc nie bedzie go na listach. A poza tym nawet gdyby był - to każdy głos oddany na niego byłby głosem NIE WAŻNYM. Więc nie ma żadnej głupoty w tym, że sie wycofał po rejestracji list.
    • Gość: Jan Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nasze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 11:02
      Jak taka prostaczka SZCZYTNIEWSKA startuje w wyborach,ale to jest cały NASZ KRAJ na czele z TOŁUBIŃSKIM.Prostaki ręce precz od Miasta.
      • Gość: anna Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 13:17

Jak silna jest waśń świadczą wypowiedzi. - Decydentom tego stowarzyszenia pomyliła się demokracja wolnego kraju z demokracją czasów Breżniewa - skomentował pozycję na liście Wiesław Kossakowski.

Wiesiu nie świruj. Za Brezniewa nie znalazłbyś się na liscie. jak tam twoja sprawa w sądzie? Kiedy wyrok? Czy juz moze jest?

Więcej... plock.gazeta.pl/plock/1,109494,8579861,Tolubinski__startuje_ten__kto_pracuje_dla_Naszego.html#ixzz13eQxmqiG
        • Gość: psych Re: Panie Wiktorze co pan na to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 14:07
          Gość portalu: anna napisał(a):

>
          > Jak silna jest waśń świadczą wypowiedzi. - Decydentom tego stowarzyszenia pomyl
          > iła się demokracja wolnego kraju z demokracją czasów Breżniewa - skomentował po
          > zycję na liście Wiesław Kossakowski.
          >
          > Wiesiu nie świruj. Za Brezniewa nie znalazłbyś się na liscie. jak tam twoja spr
          > awa w sądzie? Kiedy wyrok? Czy juz moze jest?

Panie Wiktorze co Pan na to? Czy nie lepszy jkednak Szpaku?
        • Gość: towwieslaw Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 16:51
          Wiesiek ! Wiesiek !
          Gdzie sa kwity na Milewskiego ktore obiecales dostarczyc ?
          Teczka umowy zlecenia 2006 zginela?
      • Gość: Magda Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.plock.mm.pl 28.10.10, 17:32
        Chciałabym nieskromnie zauważyć,że widnieje tu Twoje IP ,więc zastanów się za nim następnym razem kogoś obrazisz;).
    • Gość: doktor Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nasze... IP: *.centertel.pl 28.10.10, 18:17
      Jeśli Pan Szpakowicz udziela takich wywiadów to znaczy , że jest ZEREM !!! Pan Toubiński w 100% miał rację nie umieszczając go z nr 1. Dlaczego jednak go wogóle umieścił? Taki ktoś kto tak radykalnie zmienia poglądy w tak krótkim czasie jest jak ta Pani przy drodze. Więc Panie doktorze miał Pan RACJĘ! Jeszcze niedawno , Pan Szpakowicz twierdził , że nie liczy się miejsce na liście więc o co chodzi????
      • Gość: wielki Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.032.c76.petrotel.pl 29.10.10, 07:47
        jejejwszyscy ocenili na sesji kto jest zerem.....decydencji z naszego sraju
    • Gość: z Płockowa Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.244.c86.petrotel.pl 28.10.10, 21:39
      Ten Tołubiński to pozytywna jednostka, ale po co się dał wmanewrować w psl-owską przybudówkę? Płocki elektorat to nie jest ciemny lud, który kupi każde oszustwo, jak twierdzi klasyk. Panie Doktorze wstąp legalnie do Ludowców i startuj z legalnej partii nie chowając się za sztucznie utworzonym stowarzyszeniem na użytek wyborów. Jesteś Pan szanowanym fachowcem, czy nie żal Panu swój prestiż poświęcić karierowiczom bez honoru idącym z każdym, aby dostać stołek? Z pewnością nie dla Pana
      • Gość: mec. Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 22:32
        Panie Tołubiński dlaczego na liscie kandydatów na radnych przez Pana firmowanej są nazwiska ludzi majacych problemy z prawem. Jeden siedzi na ławie z zarzutem poświadczenia nieprawdy. Drugi ma na niej usiąść chyba 5 listopada. Po co Panu taka kompanija?
        • Gość: Ania Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.190.c72.petrotel.pl 29.10.10, 15:27
          Buraczyński to ten były wiceprezydent który został zatrzymany wraz z innymi członkami zarządu Płocka za jakieś inwestycje w mieście Płocka z czasów gdy był wiceprezydentem Płocka?
          Z tego co kiedyś czytałam w prasie to mają oni a w tym i PAn Buraczyński zarzuty prokuratorskie. CZy taka osoba powinna startować do Rady Miast Płocka?
          według mnie NIE POWINNA.
          Lewica widać pogubiła się tworząc swoje listy wyborcze wpisując takie osoby.
          Panowie Iwaniak i Hetkowski dlaczego dopuszczacie do takich sytuacji???????
          Czy to ma być ta nowa jakość lewicy?
          • Gość: ANNO ERNI Re: Tołubiński: startuje ten, kto pracuje dla Nas IP: *.026.c67.petrotel.pl 29.10.10, 18:21
            zmień płytę.Przynajmniej powiedz za przyczyną kogo Pan B i inni mają zarzuty.Na obecnych listach są osoby z wyrokami wprawdzie nieprawomocnymi ale jednak.Są i tacy co ponoć mają stanąć przed wymiarem sprawiedliwości.Po co więc Anusiu Erni powielasz sprawę.Jesteś tak mało zdolna,że piszesz ciągle to samo?.Jeśli jesteś dobrze poinformowana to ciągnij wątek.Mów dalej a tak wychodzisz na papugę.
    • Gość: student wybory IP: *.chello.pl 03.11.10, 23:31
      Poziom tego forum jest tak niski, że część blogowiczów nie potrafi nawet nazwiska przepisać. Brak słów. Ja bym akurat z chęcią na Tołubińskiego zagłosował ale tylko na niego z tego całego stowarzyszenia. Człowiek który jest lekarzem na pewno ma coś w głowie. Polecam spróbować dobrze skończyć medycynę. Sam nigdy nie poznałem i nie wadziłem doktora pewnie tak jak większość ludzi co się tu tak wypowiada. A wypowiadają się tak jak by go znali całe lata i zmarnował im życie. Ciekawy przypadek. Z reszta jak zwykle, głosować nie ma na kogo. Do samorządu mało ciekawych osób startuje, nie wspominając już o kandydatach na prezydenta. Nowakowski nie chce być prezydentem PO go pcha. Milewski ma chore pomysły. Hetkowski kręcił oj kręcił i będzie dalej kręcił. Struzik hmm nawet mi nic do głowy nie przychodzi tak samo jak o Wierzbickiej, totalnie nie rozwojowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka