Gość: barowicze IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 15:53 Co o tym pubie myslicie ? co Wam sie tam podoba, a co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hevelius Re: Zamek Graala IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 18:00 może i ten lokal ma jakiś swój klimat i rzeczywsiście "bawi się" tam stosunkowo dużo ludzi, ale jak dla mnie jest tam za mało miejsca, a tym samym zbyt ciasno, gra tragiczny d.j. który potrafi po Maryli Rodowicz puscic cos w stylu Satisfaction a nastepnie znowu kompletnie zmienic klimat puszczając np. 18L , "ochrony" nie bede komentował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro Re: Zamek Graala IP: *.chello.pl 17.04.04, 18:52 czemu ochrona jest najzabawniejsza zajrzałem tam kiedys z ciekawości poprosiła mnie o dowód :) to było strasznie miłe bliżej mi do 30 tki niz 18 stki a w środku pomukału dzierlatki po 16 lat z tyłkiem na wierzchu i pivkiem w dłoni wiśta na maksa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUFE & SEX Buda Graala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 23:10 proponuję zamknąć tę budę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaka Re: Buda Graala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 05:08 dla przedmowcy. to bylo krotkie ale jakze trafne.hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Buda Graala IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 09:11 szkoda ze barman oszukuje. Nie umie liczyc, albo wydaje mu sie ze jak ktos po polsku nie mowi to nie wie ile jest 4 razy 5. Halllllo!!!! MAtematyka na calym swiecie taka sama! A skoro oszukuje gosci knajpy, to wlasciciela tez pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Buda Graala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 13:32 a ktory to ten barman, co ma tak lepkie raczki?? jak wyglada, to bede na niego uwazal kupujac pifko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczesciarz Re: Buda Graala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 18:54 ten barman chyba liczyc nie umie , bo mi kiedys piwo sprzedal taniej hehe ale drugim razem juz dobrze policzyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zamek Graala IP: 193.59.95.* 23.04.04, 15:05 Widziałem tam kiedyś idiotyczną rozrubę!!! :) Jakaś zmalowana, wysztafirowana panna pobiła się z bramkarzem (ha, ha, ha), w jej obronie (?) stanął jakiś kark i zadyma była, że ho, ho... Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Zamek Graala 19.04.04, 08:42 co do ochrony, to ja kiedys bylam swiadkiem sytuacji, gdy ochroniarz nie wpuscil dwoch panien w wieku ok 17 lat, wiec tak bardzo nie narzekajcie dj (taki przy tuszy, widzialam go tez w filipie i figaro) jest fatalny, za co oni mu w ogole placa! lokal jest zbyt zatloczony, mysle, ze tutaj sprawdzilyby sie weekendowe wejsciowki, jak w kinie, to i malolatow byloby mniej ogolnie rzecz biorac oceniam calkiem pozytywnie, ma swoja specyfike i nie musi walczyc o ogrodki z naszym UM;-) najwieksze 2 wady to tlok i ten dj, ale to da sie zmienic a ja sie zastanawiam, czy tego postu nie napisal wlasciciel; jesli tak, to bardzo dobrze, oznacza to, ze chce sie dowiedziec jakie sa oceny jego lokalu pzdR Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbaty_alfred Re: Zamek Graala 23.04.04, 15:35 enaka napisała: > co do ochrony, to ja kiedys bylam swiadkiem sytuacji, gdy ochroniarz nie > wpuscil dwoch panien w wieku ok 17 lat, wiec tak bardzo nie narzekajcie pewnie były nowe i się z gościem nie chciały umówić na poranne obciąganie. to i słuszna kara je spotkała. ale jak zmądrzeją i się poprawią no i skrócą spódniczki to je każdy kark weźmie ze sobą do środka. Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Zamek Graala 23.04.04, 15:51 a ja jestem przeciwnikiem tego lokalu jakis taki niesympatyczny ma on potencjal ale brak klimatu ech wszystko mozna tak ladnie spieprzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodmann Re: Zamek Graala IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 00:52 zaleta tego pubu sa niewatpliwie mlode, ale dosc ponetne nastolatki, ktore czekaaj tylko na to żeby je do domku odprowadzic a jak potrafisz sie dobrze zakrecic to GWARANTUJE !!! tą nocke milo spedzisz, reszta jest w Twoich rekach. Ogolnie polecam ten bar jako relax po dluuugim tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymko Re: Zamek Graala IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 23:27 mlodych cipek jest sporo, tylko Ty bezpaczki sterydów w brzuchu, solaris na twarzy, lancucha na klacie sie nie pokazuj, bo co bys nie robil to i tak sam do domku wrocisz autobuse:) dobrze że dla takich jak ty kursuje nocna "100" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Zamek Graala IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 00:09 zapomiałeś jeszcze dodać brązową skorkę;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-33 Re: Zamek Graala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 11:38 A pudełko żelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub B. Re: Zamek Graala IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 20:55 spoko żelik primo hohohojołjoł>tede zwany J.B.hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydy Re: Zamek Graala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 00:30 Ochrona jest do dupy . Trzeba zwolnić Odpowiedz Link Zgłoś