Dodaj do ulubionych

Zamek Graala

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 15:53
Co o tym pubie myslicie ? co Wam sie tam podoba, a co nie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: hevelius Re: Zamek Graala IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 18:00
      może i ten lokal ma jakiś swój klimat i rzeczywsiście "bawi się" tam stosunkowo
      dużo ludzi, ale jak dla mnie jest tam za mało miejsca, a tym samym zbyt ciasno,
      gra tragiczny d.j. który potrafi po Maryli Rodowicz puscic cos w stylu
      Satisfaction a nastepnie znowu kompletnie zmienic klimat puszczając np.
      18L , "ochrony" nie bede komentował.
      • Gość: merro Re: Zamek Graala IP: *.chello.pl 17.04.04, 18:52
        czemu ochrona jest najzabawniejsza
        zajrzałem tam kiedys z ciekawości
        poprosiła mnie o dowód :)
        to było strasznie miłe
        bliżej mi do 30 tki niz 18 stki
        a w środku pomukału dzierlatki po 16 lat z tyłkiem
        na wierzchu i pivkiem w dłoni
        wiśta na maksa !!!
        • Gość: KUFE & SEX Buda Graala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 23:10
          proponuję zamknąć tę budę
          • Gość: makaka Re: Buda Graala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 05:08
            dla przedmowcy. to bylo krotkie ale jakze trafne.hehe
            • Gość: ss Re: Buda Graala IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 09:11
              szkoda ze barman oszukuje. Nie umie liczyc, albo wydaje mu sie ze jak ktos po
              polsku nie mowi to nie wie ile jest 4 razy 5. Halllllo!!!! MAtematyka na calym
              swiecie taka sama! A skoro oszukuje gosci knajpy, to wlasciciela tez pewnie.
              • Gość: MK Re: Buda Graala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 13:32
                a ktory to ten barman, co ma tak lepkie raczki??
                jak wyglada, to bede na niego uwazal kupujac pifko
                • Gość: szczesciarz Re: Buda Graala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 18:54
                  ten barman chyba liczyc nie umie , bo mi kiedys piwo sprzedal taniej hehe ale
                  drugim razem juz dobrze policzyl
        • Gość: Ja Re: Zamek Graala IP: 193.59.95.* 23.04.04, 15:05
          Widziałem tam kiedyś idiotyczną rozrubę!!! :) Jakaś zmalowana, wysztafirowana
          panna pobiła się z bramkarzem (ha, ha, ha), w jej obronie (?) stanął jakiś
          kark i zadyma była, że ho, ho...
    • enaka Re: Zamek Graala 19.04.04, 08:42
      co do ochrony, to ja kiedys bylam swiadkiem sytuacji, gdy ochroniarz nie
      wpuscil dwoch panien w wieku ok 17 lat, wiec tak bardzo nie narzekajcie

dj (taki przy tuszy, widzialam go tez w filipie i figaro) jest fatalny, za co
      oni mu w ogole placa!

lokal jest zbyt zatloczony, mysle, ze tutaj sprawdzilyby sie weekendowe
      wejsciowki, jak w kinie, to i malolatow byloby mniej

ogolnie rzecz biorac oceniam calkiem pozytywnie, ma swoja specyfike i nie musi
      walczyc o ogrodki z naszym UM;-)

najwieksze 2 wady to tlok i ten dj, ale to da sie zmienic

a ja sie zastanawiam, czy tego postu nie napisal wlasciciel; jesli tak, to
      bardzo dobrze, oznacza to, ze chce sie dowiedziec jakie sa oceny jego lokalu
      pzdR
      • szczerbaty_alfred Re: Zamek Graala 23.04.04, 15:35
        enaka napisała:

> co do ochrony, to ja kiedys bylam swiadkiem sytuacji, gdy ochroniarz nie
        > wpuscil dwoch panien w wieku ok 17 lat, wiec tak bardzo nie narzekajcie

pewnie były nowe i się z gościem nie chciały umówić na poranne obciąganie. to
        i słuszna kara je spotkała. ale jak zmądrzeją i się poprawią no i skrócą
        spódniczki to je każdy kark weźmie ze sobą do środka.
      • gibki Re: Zamek Graala 23.04.04, 15:51
        a ja jestem przeciwnikiem tego lokalu

jakis taki niesympatyczny

ma on potencjal ale brak klimatu

ech wszystko mozna tak ladnie spieprzyc
    • Gość: Rodmann Re: Zamek Graala IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 00:52
      zaleta tego pubu sa niewatpliwie mlode, ale dosc ponetne nastolatki, ktore
      czekaaj tylko na to żeby je do domku odprowadzic a jak potrafisz sie dobrze
      zakrecic to GWARANTUJE !!! tą nocke milo spedzisz, reszta jest w Twoich rekach.
      Ogolnie polecam ten bar jako relax po dluuugim tygodniu
      • Gość: Szymko Re: Zamek Graala IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 23:27
        mlodych cipek jest sporo, tylko Ty bezpaczki sterydów w brzuchu, solaris na
        twarzy, lancucha na klacie sie nie pokazuj, bo co bys nie robil to i tak sam do
        domku wrocisz autobuse:) dobrze że dla takich jak ty kursuje nocna "100"
        Pozdrawiam
        • Gość: tede Re: Zamek Graala IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 00:09
          zapomiałeś jeszcze dodać brązową skorkę;P
          • Gość: J-33 Re: Zamek Graala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 11:38
            A pudełko żelu?
            • Gość: Jakub B. Re: Zamek Graala IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 20:55
              spoko żelik primo hohohojołjoł>tede zwany J.B.hehe
    • Gość: dydy Re: Zamek Graala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 00:30
      Ochrona jest do dupy .
      Trzeba zwolnić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka