18.07.11, 12:03
na stronach internetowych UMP można w aktualnościach przeczytać że odbył się koncert na Starym Rynku i triathlon oraz Romowie na plaży

Czy takich informacji szukamy wchodząc na stronę internetową UMP?

Strefa inwestora w aktualizacji.
W sobotę, 13 listopada, hala sportowo-widowiskowa miała swoją inaugurację w postaci koncertu, na którym wystąpił Jean Michel Jarre. to aktualność na podstronie płockie inwestycje
Obserwuj wątek
    • Gość: nom Re: info ump IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.11, 12:54
      ali to maja być same przekręty ?
      • Gość: lka Re: info ump w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.11, 10:22
        mamy juz stołki i w zwiazku z powyższym..... wicie , rozumicie
    • Gość: odp Re: info ump IP: *.110.c75.petrotel.pl 19.07.11, 10:38
      > Czy takich informacji szukamy

nie wiem jakich informacji Wy szukacie
      widze za to ze znowu macie jakis problem
      • Gość: ala Re: info ump IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.11, 10:41
        a ty nie masz, Płock rujnuja w szybkim tempie, nawet gdybyś nie był z Płocka to chyba szkoda
        • kwisniewski Re: info ump 23.09.11, 15:20
          Kolejny raz coś się odbyło w Płocku / w UMP/ uroczysta sesja RM - chętnie bym to obejrzał ale nikt nie informował dopiero po wszystkim. szkoda że informacje o tym co ma być docierają do zainteresowanych z opóźnieniem a było: Na Sztandarze Rady Miasta podczas XIV uroczystej sesji, która odbyła się 23 września, umieszczona została replika Krzyża Walecznych.

żałuję, że wysłuchałem przygotowanych prelekcji
          • Gość: zz nieudolność to ich cecha wrodzona IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.11, 16:29
            po tym sie rozpoznają
          • Gość: płocczanin 0 Re: info ump IP: *.dynamic.mm.pl 23.09.11, 16:40
            Jako były radny Miasta i Ojciec Chrzestny uchwały o uroczystym obchodzeniu 18/19 sierpnia , żałuje, że mnie i innych byłych radnych , nie zaproszono. Murzyn zrobił swoje i odstawka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka