Gość: kierowca Ktoś tu ściemnia IP: *.010.c64.petrotel.pl 03.08.11, 09:00 <<Cieszyć się trzeba, że pomysł przyjął się i sprawdził - komentuje Flakiewicz. - Mam nadzieję, że sekundniki upłynnią ruch na ulicach>> Pomysł się sprawdził czy trzeba mieć nadzieję, że się sprawdzi? Ta wypowiedź pokazuje, że ktoś tu nas nabija w butelkę. Wydali kasę nie robiąc jakichkolwiek badań. Ja śmiem twierdzić, że się w ogóle nie sprawdził. Jak stali 2 sekundy na zielonym tak stoją, jak dodawali gazu na żółtym a nawet czerwonym- tak dodają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI SIE PODOBA Re: Ktoś tu ściemnia IP: *.237.c90.petrotel.pl 03.08.11, 09:16 PRZYNAJMNIEJ JAK JEDZIE JAKIŚ TRZYLITEROWIEC TYPU WPL WGS WSE I WIDZI JESZCZE 7 SEKUND TO DODA GAZU I PRZEJEDZIE - A BEZ TEGO CZŁAPAŁ SIE I I NIE ZDĄŻAŁ :) ALE PROBLEM RUSZANIA Z ZIELONEGO NADAL JEST ... ZANIM RUSZY TO Z 5 SEK MINIE ... AJ DOJAZDOWCY ... TU NIE SZOSA NA WSI A WY NIE JEDZIECIE DOROŻKĄ - ZIELONE TO 1 OGIEŃ I STARTUJEMY A NIE SZUKAMY BIEGU Z GŁOWĄ SPUSZCZONĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Ktoś tu ściemnia IP: *.c149.petrotel.pl 03.08.11, 10:10 nie rozumiem tego podziału na WPL WGS itp. ja sam jestem z płocka, ale jeżdzę autem na numerach WP i WPL. Nie uważam się za dobrego kierowcę - porostu umiem prowadzić auto i staram się nie zrobić krzywdy sobie i innym. KULTURA jazdy oraz znajomość przepisów ruchu drogowego nie jest zakadowana w tablicach rejestracyjnych tylko w głowach kierowców. Robienie takich podziałów nie ma sensu bo zarówno jedni jak i drudzy są dobrymi i kulturalnymi kierowcami,a le też jedni i drudzy łamią zasady ruchu i do kultury im daleko. Pomyśl trochę bo naprawdę nie można generalizować, a tym WPL-em może być za chwilę twój wujek sąsiad, siostra itp. którzy przeprowadzą się za miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płockier ;p Re: Ktoś tu ściemnia IP: 80.48.4.* 03.08.11, 16:15 hmm szkoda słów na takich ludzi :p wiec skoro zacząłem to opisze o co mi chodzi :) jak to kurde możliwe ze w ciągu 10l liczba płodczan wzrosła 2x ? ano tak że jakiś wieśniak przeprowadził się do płocka dostał blachy WP i myśli że kozak :) a co najlepsze że to właśnie tacy ludzi co pochodzą ze wsi albo starsi są ze wsi a on z miasta to już wielki PŁOCDCZANIN xD dla jasności ja jestem płodczaninem można powiedzieć rodowitym bo juz jestem 3 pokoleniem gdzie dziadek i tata oraz babcia i mama są z PŁOCKA urodzeni i wychowani :) wiec raczej jestem płodczanin a że niedawno wyprowadziłem sie na wieś to nie znaczy że taki WP jest lepszym płodczaninem ode mni mimo iż mam WPL :) poza tym jak staniesz na skrzyżowaniu to i udciwie popatrzysz to tych WP jeżdzacych jak WPL jest wcale nie mniej :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morda w kubeł Re: Ktoś tu ściemnia IP: *.133.c95.petrotel.pl 03.08.11, 17:52 tak w szczególności jak od chemicznej szkoły wpadnie taki WPL lub WSE na lewy pas i gna w stronę podola lewym pasem aż 40 km/h aż do Otolińskiej to można " och...enia dostać '' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Ktoś tu ściemnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 00:09 Dokładnie - a jeszcze gorzej jeżdżą ci z rejestracjami WP - płocczanie. Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowniczy Sekundniki zawisną w sześciu miejscach 03.08.11, 09:57 Znowu piszą o tym dzwonie - gdzie jest ten dzwon? Chyba w uszach Panu Redaktorowi tak dzwoni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Sekundniki zawisną w sześciu miejscach IP: *.plock.mm.pl 03.08.11, 10:23 rondo przy nowym moście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Sekundniki zawisną w sześciu miejscach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 14:09 A ja się nie zgadzam. Już nie raz widziałem 3 2 1 i już jadą, a nie dopiero zielone i odpalają. Tak samo dobrze z sekundnikami dla pieszych. Widza ze jeszcze 5 sekund to nie bd przechodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
plockibus1 Re: Sekundniki zawisną w sześciu miejscach 03.08.11, 19:49 Dokładnie! 22 lipca Gazeta sama pisze zdziwiona plock.gazeta.pl/plock/1,35710,9994945,Najwieksza_w_miescie_i_nieznana_Trasa_ks__Jerzego.html że nikt nie zna nowych nazw ulic, dziś: "- - na "Dzwonie" - skrzyżowaniu ul. Wyszogrodzkiej z trasą mostową," BRAWA!! Nauka nie poszła w las!! i to sami wobec siebie!! WSTYD! WSTYD! WSTYD! Co za dziennikarze tam pracują? Jeszcze dopiszcie, że "czerwoniaki" po tej trasie jadą jak za PRLu! :( Odpowiedz Link Zgłoś