Dodaj do ulubionych

Magdalena Kowalkowska z ratusza przechodzi do zoo

17.11.11, 21:50
Normalnie cyrk nie zoo.
"Jej miejsce już od poniedziałku zajmie Mikołaj Łakomski. Jednocześnie będzie on pełnił swoją dotychczasową funkcję plastyka miasta."
Czyli co, pojawił się kolejny PO (pełniący obowiązki) który to już trzeci, czwarty w tej ekipie?
I to ten od zero dryfffu. Strach się bać i o promocję i o resztę.

AD

Obserwuj wątek
    • Gość: dt [...] IP: *.net.upcbroadband.cz 17.11.11, 22:03
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ja Re: Magdalena Kowalkowska z ratusza przechodzi do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 22:27
      Niemożliwe? Przecież ona do pracy w ratuszu przyszła 6 miesięcy temu i to w dodatku z Agory. Czyżby jakieś nieporozumienia z mediami
      • Gość: audytor [...] IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.11, 22:32
      • Gość: Komentarze do arty Re: Magdalena Kowalkowska z ratusza przechodzi do IP: *.dynamic.mm.pl 18.11.11, 09:18
        Kiedy Behemot zapanował w Moskwie ...................... każda Nowa Postać, powiększa nie tyle stan osobowy, co zwiększa Moc Złego. Agora ....powiadacie..........I STALA SIĘ CIEMNOŚĆ. i WSZYSTKO JASNE.
        • Gość: dudzia Re: Magdalena Kowalkowska z ratusza przechodzi do IP: *.103.c90.petrotel.pl 18.11.11, 19:44
          Nowakowski sam się ośmiesza. Równie dobrze mógł na to stanowisko przesunąć sprzątaczkę. Konkursu o ile się nie mylę w ostatnich dniach nie było, no chyba, że został ogłoszony konkurs na największą ilość wazeliny, a płocczanie o tym nie wiedzą? Porażka.
    • br-rulez Magdalena Kowalkowska z ratusza przechodzi do zoo 17.11.11, 22:34
      Do tej pory wszystkie rzeczy, za które zabierał się pan Łakomski wychodziły bardzo dobrze. Nowe stanowisko stwarza większe możliwości dlatego trzymam kciuki !
      • Gość: synek Re: Magdalena Kowalkowska z ratusza przechodzi do IP: *.kpsi.pl 17.11.11, 22:35
        Chyba że tata
        • Gość: gość Re: Magdalena Kowalkowska z ratusza przechodzi do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 06:31
          Nic z tego nie rozumię przeciez pracownik od markietingu powinien mięć chociaz minimum wiadomośći z zakresu zootechniki .Takie przygotowanie jak wiem miała była Pani sekretarz UM.No ale skoro Pan Gowin może byc ministrem sprawiedliwośći to Pani Kowalkowska być może tez specjalista od marketingu
          • Gość: płocczanin 0 Re: Magdalena Kowalkowska z ratusza przechodzi do IP: *.dynamic.mm.pl 18.11.11, 08:46
            Brijavick , nie jęcz w jaczejce. Kupicie 9 słoni, ba moze 10..... + Karmę = klatki - kratki. Ktoś musi was dopilnować.

Czy ZOO ma Solidarność? czy fibuc wystarczy?
    • Gość: brygid Re: Magdalena Kowalkowska z ratusza przechodzi do IP: 91.212.223.* 18.11.11, 07:29
      Panie Dyrektorze, serdecznie współczuję. Może jeszcze ktoś się zlituje i zmieni tę decyzję.
      A zwierzątka przyglądają się z ciekawością chichocząc po cichu... :)
      • Gość: lala Re: Magdalena Kowalkowska z ratusza przechodzi do IP: *.plock.mm.pl 18.11.11, 09:08
        PO mnie rozczarowało w skali mikro i makro. Pełno jełopów i leni z poprzedniej kadencji na kierowniczych stołkach. A nowi? Szkoda klikania.
    • caracordata Magdalena Kowalkowska z ratusza przechodzi do zoo 18.11.11, 09:41
      • Gość: menel [...] IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.11, 10:57
    • Gość: ubawiony Re: Magdalena Kowalkowska z ratusza przechodzi do IP: *.110.c70.petrotel.pl 18.11.11, 11:12
      "Jak dodał dyrektor, Kowalkowska zostanie zatrudniona najpierw na okres próbny, a dopiero po nim zapadnie decyzja o dalszym angażu."

Eee, PO co to mydlenie oczu?
      • Gość: 1234 a misiu znowu swoje IP: *.060.c84.petrotel.pl 18.11.11, 11:49
        Juz tylko czekam aż misiu stwierdzi ,zże te słonie 9 czy 10 to jakowes żydy som , powiem szczerze ze nie przypuszczałem ze głupota może osiągać taki poziom
        • Gość: zoo technik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 13:32
          • Gość: 1234 Re: a misiu znowu swoje IP: *.022.c75.petrotel.pl 18.11.11, 13:34
            Kolego - nie da rady , jak można z takiego materiału genetycznego stworzyć cos "sympatycznego" ? :)
            • Gość: funny Re: a misiu znowu swoje IP: *.146.c64.petrotel.pl 18.11.11, 13:51
              z tym słoniem może być faktycznie coś na rzeczy - wystarczy popatrzeć na rozmiar nosa
              • Gość: 1234 Re: a misiu znowu swoje IP: *.022.c75.petrotel.pl 18.11.11, 13:58
                A tak na powaznie , to dla mnie dośc wymowny jest fakt , iz zgodnie z tym co wyczytałem w BiPie to stanowisko w zoologu jest specjalnie nowo utworzone dla pani MK, czyli jakiż ona to musi byc spec fachowiec skoro nawet specjalnie dla niej tworzone jest stanowisko.
                Chyba ZOO to zacznie kolosalne dochody przynosic jak taki super marketingowiec zajmie sie zarządzaniem w tym przybytku.
                Jest to kolejny przykład ( dla mnie ) tzw. nepotyzmu realizowanego od początku objecia stanowiska przez pana AN .
                • Gość: automatyk Re: a misiu znowu swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 14:20
                  Misiu ma wyraźnie kompleks słonia. Ma mikroskopijnych rozmiarów "trąbkę". Nigdy nie sikał przy pisuarze tylko zawsze zamykał sie kabinie.
                  • Gość: kuba Re: a misiu znowu swoje IP: *.146.c64.petrotel.pl 18.11.11, 14:48
                    skoro straz miejska stac na "rzecznika" to zoo moze miec marketingowca , rzecznika a nawet wydzial wspolpracy z zagranicą , krajem oraz biuro polityczne .
                    biuro polityczne jak widac z wpisów plocczanina zero jest w zoo wręcz niezbędne.

osobiscie dodałbym tam tez ośrodek badawczo rozwojowy, biuro prawne , biuro reklamy , biuro marketingu, departament logistyki dostaw żarcia i parę jeszcze innych ulepszeń dzieki którym może osioł przestałby być taki ponury .
    • Gość: hihi Jako nowy nabytek, okaz ? IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.11, 15:44
      To rozumiem.
      • Gość: do plocczanina0 Re: Jako nowy nabytek, okaz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 21:29
        Osiołus pie...ikus interweniował i bardzo smieszny wpis skasowano. Dlaczego narzeka, że jego w Agorze nie słuchają
        • plocczanin0 Re: Jako nowy nabytek, okaz ? 18.11.11, 21:39
          tak , to było śmieszne. najpierw sie oburzyła, że moderacja źle pracuje, a po gadce z ziomkami w Płocku, zaczęła Inaczej...to internet , ple , ple nie mogę panu pomoc..... nagadali pewnie , że .. Płock robi doskonałą robotę z Polakami. Tylko OMPN trefny ... RJ nawet huknął........
          Mam nazwisko i imię tej dobrej z czerskiej i telefon..........
          • Gość: do plocczanina0 Re: Jako nowy nabytek, okaz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 21:51
            Widzę, że masz tam niezłe układy. Rzadzisz forum. Czyli znaczy sie też jesteś z mniejszości. Ale obciach!
            • Gość: zez Re: Jeszcze jeden "fachowiec" w ZOO IP: *.146.92.201.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.11.11, 22:43
              Jakoś nikt się nie pochwalił, że w ZOO nastał również Zastępca Dyrektora - też "fachowiec" - ciekawy czyj powinowaty? Jak w ogóle do tej pory dawał sobie radę dyr. Niweliński nie mając takich kadr? I w taki sposób wzrasta nam ilość urzędników.
              • Gość: to nie wiesz Re: Jeszcze jeden "fachowiec" w ZOO IP: *.103.c90.petrotel.pl 19.11.11, 13:22
                To te zapowiadane przez PO oszczędności.
                • Gość: gut Re: czy będzie poparcie dla inicjatywy onmp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 14:06
                  Mam nadzieję, że pierwszym pomysłem będzie likwidacja pawilonu jaków. W to miejsce powinien powstać monumentalny pomnik dobrych Niemców zamordowanych w tym miejscu przez złych Niemców(jest podejrzenie że pochodzili z NRD). Byłaby to świetna promocja ZOO, z którego oczywiście musza zniknąć słonie, Płocka i całej Polski dajac świadectwo że trud ONMP nie idzie na marne
                  • Gość: jim ciekawy wątek, nawet moskal sie wtrącą IP: 174.140.172.* 19.11.11, 14:15
                    z oddali
                    • Gość: jaś Re: ciekawy wątek, nawet moskal sie wtrącą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 16:40
                      Łakomski-zero dryfu-dużo ślizgu-na wazelinie swojej i tatusia !
                      • Gość: Lila Re: ciekawy wątek, nawet moskal sie wtrącą IP: *.class97.petrotel.pl 20.11.11, 17:26
                        Łakomski to dobry wybór prezydenta.
                        mam nadzieję, że skończy z pseudofachowcami od promocji: prawie sekretarz po politechnice, Kowalkowska po licencjacie zarzadzania we włodku i Maronowa po pedagogice.
                        jeden prawdziwy fachowiec w wydziale nie zaszkodzi.
                        • Gość: hfq Re: ciekawy wątek, nawet moskal sie wtrącą IP: *.play-internet.pl 20.11.11, 22:55
                          Chciałabym zapytac czy wspomniana pani Bialecka zna jakis jezyk obcy? Bo z tego co slyszalam to nie.
                      • Gość: l4 Re: ciekawy wątek, nawet moskal sie wtrącą IP: *.c149.petrotel.pl 21.11.11, 12:27
                        raczej mamusi...wiem to na bank!
                        • Gość: audytor Re: ciekawy wątek, nawet moskal sie wtrącą IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 14:30
                          A ja nadal uważam, że koncepcja zarządzania kadrami UMP zwarta w haśle "do ZOO albo na drzewo" to bardzo dobra koncepcja i sluszny kierunek polityki - gdyby konsekwetnie tzrymac się tego koncepcji w polityce kadrowej UMP, to niedługim czasie mogłyby tam zajść naprwdę korzystne zmiany.
                          Mam w zanadrzu sporo kandydatur "na awans" opisany w tej koncepcji.
                          • Gość: menel Re: ciekawy wątek, nawet moskal sie wtrącą IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 21:53
                            Z UMP do ZOO lub na drzewo - to jest bardzo dobra koncepcja
                          • Gość: hihi Re: ciekawy wątek, nawet moskal sie wtrącą IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.11, 07:30
                            "do ZOO albo na drzewo" to bardzo dobra koncepcja i sluszny kierunek polityki - gdyby konsekwetnie tzrymac się tego koncepcji w polityce kadrowej UMP, to niedługim czasie mogłyby tam zajść naprwdę korzystne zmiany."

Pod warunkiem wymiany w obie strony: z UM do ZOO, a z ZOO do UM i mam na myśli wymianę naczelnych.
                            • Gość: menel Re: ciekawy wątek, nawet moskal sie wtrącą IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.11, 08:19
                              zasadniczo masz rację, w tej koncepcji chodzi o naczelne, ale obstaję przy ruchu tylko w jedną stronę: do ZOO albo na drzewo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka