Dodaj do ulubionych

Włodzimierz Czarzasty w Płocku: Wierzę w SLD

16.12.11, 21:13
Rozumiem, że tych dwóch panów przyjechało do Płocka robić lewicy antyreklamę? Obaj kojarzą mi się z tym, co w tej formacji najgorsze. Czy to kolejne polityczne zombie, które mają nadzieję wrócić do polityki po tym, jak SLD postawił na swoim czele Millera? Niektórzy najwyraźniej nie wiedzą, kiedy zejść ze sceny. Albo raczej nie potrafią przyjąć do wiadomości, że nie mają już po co na nią wracać.
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Włodzimierz Czarzasty w Płocku: Wierzę w SLD IP: *.ip.netia.com.pl 16.12.11, 21:48
      czas na młodych
      • Gość: aaa Re: Włodzimierz Czarzasty w Płocku: Wierzę w SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 22:55
        czas na rozwiązanie czerwonej zarazy!!
        • Gość: podsumowanie Re: Włodzimierz Czarzasty w Płocku: Wierzę w SLD IP: *.093.c93.petrotel.pl 16.12.11, 23:01
          nie czerwonej tylko czarnej
    • Gość: houk Re: Włodzimierz Czarzasty w Płocku: Wierzę w SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 23:44
      lewica, czy jak tam ją psi zwali, cierpi na schizofrenię. w swym założeniu powinna stawać za ludźmi najbiedniejszymi i bronić ich przed wyzyskiem a jednocześnie głosi rozprzężenie etyczne i walkę z Kościołem. Chyba ostatnią osobą którą może sobie wymyślić taki komuch jest robotnik np. New Holland, który ma skłonności pedalskie, jego żona skrobie się na życzenie a dzieci jarają i wciągają nosem wszystko co popadnie. Lewusy zdecydujcie się czyich interesów i praw chcecie bronić? Czy normalnych ludzi zatyranych od świtu do zmierzchu, aby swym RODZINOM żyło się godnie i wychowywało dzieci w świecie wartości, czy rozpasanym kolesiom z kieszeniami pełnymi kasy, którym brakuje tylko narkotyków, imprez i seksu z kim popadnie? lewica to po prostu pajace i pasibrzuchy. szefem nowej komuny (palikot) jet milioner - to po prostu farsa.
      • Gość: xxx Re: Włodzimierz Czarzasty w Płocku: Wierzę w SLD IP: *.002.c64.petrotel.pl 17.12.11, 07:40
        Łatwo jest obrażać partię... ale, żeby podpisać się pod komentarzem to już nie tak łatwo... Wracając co komentarza czas na młodych - sam jestem młody ale młody Napieralski już był i nie dał rady teraz rzeczywiście jest czas na mądrych... Trzeba było przyjść na spotkanie i wyrazić swój pogląd a nie chować się w domu i wyczekiwać aż pojawi się komentarz, żeby niczym "widmo" zacząć oczerniać partię. Wczoraj Włodzimierz Czarzasty powiedział, kto ma wątpliwości co do działania SLD to tam są drzwi. I ja też wszystkim wam tak mówię. Ja też wierzę w SLD i wierzę, że zwycięży. Lepiej popierać PIS? Partię, która broni kościoła występuje przeciwko państwu... Dam sobie rękę uciąć, że w razie jakiejkolwiek wojny PIS schowałby się pod ziemię a po wojnie uważałby, że jest największym poszkodowanym. O stanie wojennym mówił też W. Czarzasty - stwierdził, że to J. Kaczyński uważa się za największego poszkodowanego stanu wojennego. Tylko dlaczego? Skoro nigdy nie przesiedział nawet 24 godzin w areszcie. A partia PO - co zrobili po wyborach? Kampania wyborcza i przekonywanie, że w Polsce kryzysu nie ma. A po wyborach pierwsze wystąpienie w expose i okazało się, że kryzys jest i to nie mały. Przypomnijcie sobie wszyscy kto Polsce otworzył drogę do Unii Europejskiej. Teraz wracając do tego dlaczego ja się nie podpisuje. Uważam, że nie ma to żadnego sensu... ponieważ ja potrafię wyjść na ulicę i głośno głosić swoje poglądy. Wracając do ludzi biednych i najuboższych - wczoraj też ten temat był poruszony, to SLD chce pomóc tym rodzinom i głośno o tym mówił podczas kampanii wyborczej... ale cóż jak ktoś ma ustawiony pogląd na daną inną partię to w ogóle tego nie widzi. Co do sprawy z kościołem - SLD nie walczy z nim a jedynie dąży do zeświecczenia państwa co uważam za dobry kierunek... Tak więc ludzie najpierw patrzcie sobie za kołnierz a dopiero później oczerniajcie innych. A takim moim mottem co do zdania że SLD jest partią komunistyczną mówię... Do kur... nędzy... Komunizm się skończył ponad 20 lat temu. I wara wam od zdania, że SLD jest komunistyczne... Dziękuję wszystkim, którzy przeczytali komentarz. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
        • Gość: pony Re: Włodzimierz Czarzasty w Płocku: Wierzę w SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.11, 13:52
          xxx - głosisz swoje poglądy na ulicy? Dostałeś na to zgodę? Bo ta ulica jest także moja i nie życzę sobie na niej twoich poglądów.
        • Gość: yyy Re: Do xxx IP: *.opera-mini.net 17.12.11, 15:34
          To juź miałbym większy szacunek do prawdziwych komunistów wierzących w to co głoszą niż dla tego pseudolewicowego SLD postpzprosbeckiego matłochu i malwersantów którego jedynym celem jest nakraść ile wlezie, ustawić siebie oraz spłodzone w pijanym zwidzie swoje potomstwo i mieć jeszcze czelność pociskać takimi pierdołami!
        • Gość: YAREK Re: Włodzimierz Czarzasty w Płocku: Wierzę w SLD IP: *.116.234.13.lapy234.tnp.pl 17.12.11, 21:40
          BYŁEM NA TYM SPOTKANIU I STWIERDZAM ZE PAN ZE PRZEDMÓWCA XXX MA 100% RACJE POPIERAM SLD I SIE TEGO NIE WSTYDZE A DO TEGO JESTEM MŁODA OSOBA I WIERZE ZE NA SLD NIEBAWEM PRZYJDZIE CZAS !!!
      • Gość: slaw Re: Włodzimierz Czarzasty w Płocku: Wierzę w SLD IP: *.class102.petrotel.pl 17.12.11, 09:34
        Po spotkaniu z Czarzastym jestem nim zafascynowany.Wreszcie pojawił się w Płocku człowiek,który da odpór Piterze i Jasińskiemu.Sam pochodzi z ciechanowskiego więc naturalną rzeczą jest ,iż będzie kandydatem na posła z naszego okręgu(mógł być kandydatem już w tegorocznych wyborach gdyby nie głupia polityka Napieralskiego i Gawkowskiego)Na spotkaniu zaprezentował się jako prawdziwy lewicowiec,który widzi rolę SLD w obronie zwykłych ludzi przed nadciągającym kryzysem.Podkreślił,iż SLD nigdy nie była partią ateistyczną lecz opowiadała się za państwem świeckim, w którym jest miejsce dla społecznej roli Kościoła.Nie ma za to zgody na zawłaszczanie państwa przez hierarchów kościelnych.
      • Gość: płocczanin jakiś dzisiaj lewica nie ma nic wspólnego z biednymi IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 10:56
        lewica dzisiaj zajmuje się homoseksualizmem, walką z kościołem i własnym korytem i to ostatnie najlepiej im wychodzi w przenośni i dosłownie. Wystarczy popatrzeć na wypasionych działaczy vide Kalisz pseudonim "parcie na szkło" albo na miliarderów typu neofita-komuch Paligłup herbu "cham"
    • henrykkreuz Włodzimierz Czarzasty w Płocku: Wierzę w SLD 17.12.11, 11:39
      W Polsce po 89 roku Partia O. S. nie dopuściła do wyborów nikogo spoza swojego kręgu.
      Partia O.S. to oczywiście wszystkie partie i wodzowie namaszczeni przez służby specjalne PRL przy Okrągłym Stole.
      Bez zrozumienia powyższego Polacy będą jeszcze długo wodzeni za nos.
    • Gość: pierzasty Re: Czarzasty&Jakobowska.co IP: *.opera-mini.net 17.12.11, 15:44
      No, mógłby załatwić nie jedną ustawę tak jak np tę o mediach (słynne "lub czasopism"), którego był całym "mózgiem operacyjnym". Apropos mózgu, to znaje się że chyba udało mu się wyprać parę rozumków części uczestnikom sld-owskiego ple ple plenum.
      • Gość: pierzasty dodam jeszcze IP: *.opera-mini.net 17.12.11, 16:11
        Ale po tym sarkastycznym wpisie przyszła mi refleksja. Włodek może wnieść dużo pożytecznego i trzymam za niego i formację kciuki!
        • Gość: red Re: Czarzasty&Jakobowska.co a gdzie kasa z KGB IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 18:54
          wyjaśnił ?
        • Gość: do pierzastego Re: dodam jeszcze IP: *.plock.mm.pl 17.12.11, 19:04
          Zreflektowałeś się , że palnąłeś gafę? Nie szkodzi, nie ty jeden.
          Chłopie, a ja ci powiem, że ta "partia" zdechnie szybko. Przecie oni nie maja nawet programu (nie mylić ze statutem). Po co przyjechał do Płocka Czarzasty? Trzeba być bardzo naiwnym by nie zauważyć, że zastosowano zastosowano tu pewien trik. Czarzasty, ten cwany, lis wnosi tu na plecach skompromitowanego w Płocku Piłata (vide np. sprawa Olewnika). No bo jak Piłat mógł wrócić do Płocka i spojrzeć w oczy ludziom? Czaisz? Kminisz o co tu biega? Czy warto zajmować się tym truchłem jakim jest SLD? Na to pytanie niech każdy sobie znajdzie odpowiedź znajdziesz w jej historii i poczynaniach jej członków. Przecież to jest jak czarne na białym. O tym nawet na tym forum dyskutowano zawzięcie. Ale pamięć ludzka jest krótka, a człek zwykł wybaczać...
        • Gość: pierzasty prawdziw Re: do pierzastegn podszywacza IP: *.opera-mini.net 17.12.11, 19:21
          A mi przychodzi taka refleksja że podszywacz pierzasty (czyli ten drugi wpis pod moim) to klasyka postępowanie metod stalinowsko-sldowskich co tylko potwierdza przestępczość formacji sld na każdym kroku jej funkcjonowania.
          • Gość: zbyszek Re: do pierzastegn podszywacza IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.12.11, 22:13
            I kogo proponujecie z tego towarzystwa Hetkowskiego,Nowickiego,nieudolnego Iwaniaka ten zespol juz sie naudzielal niektore rozgrywki miedzy Hetkowskim i niektorymi towarzyszami nie znalazly zrozumienia w sploce Sadowniczo-Prokuratorskiej wobec W.H(matrial filmowy z programu Interia.PL odnoszacy sie do zastraszania innego towarzysza)i ci lokalni patryjoci maja odbudowywac struktury czego tego zlepiska kominternu?
            Nie bede sie wypowiadal na temat Czarzastego gdyz nie zasluguje on na to bym ja poswiecal tak cenny czas geniuszowi wszelkich intepretacji ustaw a wszczeglnosci ta ktora zawiazala korporacje Jakubowska&Czarzasty.Wasze zabiegi odnosnie podniesienia z kolan formacji z tak watpliwym rodowodem i pod takim przywodztwem spelznie na niczym i bedzie powtorka z histori sztandar wypowadzic i definitywny koniec tych watpliwych karier.
            • Gość: pierzasty Re: do pierzastegn podszywacza IP: *.opera-mini.net 17.12.11, 23:13
              Wybór jest jeden - Czarzasty. On ma siłę i koncepcję odbudować partię i wziąć władzę
          • Gość: pierzasty do trolla IP: *.opera-mini.net 17.12.11, 23:15
            Przestań trollować na forum
    • Gość: lewica Czarzasty i lewica, Miller i lewica, KK i lewica IP: *.play-internet.pl 17.12.11, 23:37
      Człowiek którego celem życiowym jest gromadzenie wartości materialnych, a nie intelektualnych nie jest lewicowcem, jest oszustem.
      • Gość: aksum78 lewica? buhahah IP: *.bb.sky.com 18.12.11, 18:03
        ci panowie czerwony to jedza tylko kawior. obecne SLD-e jest bezwyrazowe. swiatopoglodowa zagubione. w sprawach obyczajowych przegrali z Palikotem. w sprawach gospodarczych: jak sldowska nomenklatura, ktora sie uwlaszczyla po 89 roku, ma walczyc sama ze soba? do tego obrona PRL-u w tym zbrodniarzy, zero odwolania sie do przedwojennej polskiej patriotycznej lewicy. sprawia, ze dla mnie ta formacja jest od dawna zywym trupem.
        pomysl byl SLD-e reanimowali skompromitowani starzy "dzialacze" jest chyba podstepem Palikota. oby tak dalej:)
    • Gość: ico Re: Włodzimierz Czarzasty w Płocku: Wierzę w SLD IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.11, 13:47
      nie śmiej się bo to może być agnostyk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka