Dodaj do ulubionych

Kanar na gapę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:40
no i wszystko jasne. po jaką ch.....ę mam kupować bilet miesięczny, może to
olać i jeździć na "gapę". Może to my powinniśmy KANARÓW sprawdzać, a nie oni
nas. Aha, jeszcze jedno, czy jak inny jak 17 i 501 mnie skontroluje to czy
mogę go walnąć w mordę??
Obserwuj wątek
    • Gość: Adas Re: Kanar na gapę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 10:42
      Ciekawe jest to co mowi ta pani o numerach tych kanarow, bo jak mnie kontroluja
      to tak pokazuja legitymacje ze nawet zdjecia nie widac a co mowic o numerze.
      Moze przydal by sie nakaz przypinania identyfikatorow to ubrania a nie chowanie
      w reku.
    • Gość: Al Re: Kanar na gapę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:45
      śmiało wal.
      to całkiem niezła kasa!
      Arsen chce jeszcze raz egzekwować kase z mandatów?
      bzdura! już raz ludzie zapłacili a że nie tym co potrzeba to nie ich wina.
      ja bym to sobie darował. a w ogóle to jaka firma rządzi teraz w MPK?
      • Gość: w_starym_kinie Re: Kanar na gapę IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.07.04, 12:45
        jesli bede jechal autobusem, a ktos zechce mnie skontrolowac, to grzecznie
        poprosze go o legitymacje _do reki_, nastepnie o numer do centrali, zadzwonie
        tam i spytam sie, czy taka a taka osoba aktualnie pracuje w ich firmie - dopiero
        po tej czynnosci dam mu do sprawdzenia bilet...

jezeli bedzie sie stawial, fige mu pokaze, a nie bilet...
        • Gość: nocny marek Re: Kanar na gapę IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 23:51
          Nic z tego nie rozumiem . Komunikacja Miejska wynajęła firmę Arsen do
          kontrolowania biletów zapewne płacąc za tę usługę . Firma Arsen wlepiała
          mandaty i inkasowała pieniądze za przejazdy na gapę zatrzymując je dla siebie,
          bo z blankietów nie rozliczała się z KM . Jeśli Komunikacja Miejska woziła
          gapowiczów ,a firma Arsen inkasowała mandaty , to jaki interes miała KM
          z takiej usługi ? A teraz zwolnieni pracownicy dysponują mandatami i danymi
          osób ? A kto w firmie Arsen odpowiada za zabezpieczenie danych osobowych
          i ochronę ludzi przed gangsterskim wyłudzaniem należności ? To naprawdę
          skandal . Chociaż jeżdżenie na gapę jest naganne , to takie załatwianie sprawy
          moim zdaniem ociera się o interwencję prokuratora . Mam nadzieję, że Redakcja
          podrąży temat , bo to w końcu ktoś znowu kradnie miejskie pieniądze .
          • Gość: al Re: Kanar na gapę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:09
            i tu nocny masz 100% poparcia.
            ciekawe co zrobi firma jeśli zjawi się taki kowalski i zapyta dlaczego ludź,
            który już dla nich nie pracuje ma jego dane? przecież to normalny kryminał,
            albo kowalski wybuduje sobie chałupkę za odszkodowanie.
            droga redakcjo, jak ty tego nie ugryziesz to nikt inny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka