ojciec.dyrektor.drugi 08.04.13, 20:31 Módlmy się bracia i siostry moje .................. Aby brat nasz Mirosław na "cztery łapy znowu spadł" niczym kot, bo bez niego niego smutno będzie w tym "zwierzyńcu". Amen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwer Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 21:50 To wręcz niebywałe. Buta Prezesa jest niesamowita. Lecz wszystko jasne skoro zamiast zostać zwolniony i to dyscyplinarnie, za jak wynika z artykułu przekręcenie Miasta wspólnie z RN jak podaje Skubiszewski na 1 mln zł, dostał w nagrodę od Nowakowskiego podwyżkę do 20.000 zł miesięcznie. Oznacza to, że w UMP jest przyzwolenie Prezydenta na takie działania, więc drodzy panowie prezesi do dzieła, skoro wolno. Pan Prezes czuje się po prostu niezatapialny. W takim wypadku trzeba zorganizować odwołanie ale nie tylko prezesa ale i prezydenta, który widać nie wie co to dobro Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.plock.mm.pl 08.04.13, 22:16 czytaj ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: 91.217.99.* 08.04.13, 22:31 Panie Kłobukowski wstydu oszczędź jest Pan moim zdaniem zwykłą hieną, dla posady i kasy jest Pan gotowy zrobić wszystko wstyd dla Płocka. Liczę że kiedys ktoś wyciągnie z tego lekcję i takich psełdo prezesów ........ pozdrawiam Pana Prezydenta i jego kolegów Pana Izmajłowicza i Pana Kłobukowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.play-internet.pl 09.04.13, 00:20 Panem Kłobukowskim to dawno powinny się zająć odpowiednie organy,teraz za jego dupokrywke służy Dyr. Kozanecki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: 95.178.0.* 09.04.13, 07:34 liczba "menedżerów" i "ludzi pracy", którzy dla kasy i posady zrobią wszystko jest porażająca. Kłobukowskiego mi po prostu żal, mogę mu tylko współczuć. "ma kasę, ma fuchę", tak o nim mówią na mieście. A gdzie honor i zwykła ludzka przyzwoitość, panie "prezesie"?! Odpowiedz Link Zgłoś
kasperski7 Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: 09.04.13, 09:43 KLIKA !!! Prezydent ,zastępca, prezes i pracownicy wyższego szczebla !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.147.250.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.04.13, 09:57 SUPER PREZES KLOBUKOWSKI SCHOWAL POD TYLEK ZARZADZENIE O OBNIZCE PENSJI,ULOZYL SIE Z RADA NADZORCZA I MYSLAL ,ZE WSZYSTKICH WYKIWA,A TU WALEK WYSZEDL NA JAW.A CO DO FACHOWOSCI PREZIA ,ZADLUZYC SPOLKE NA 186 MLN KAZDY BY POTRAWIL I NIE KONIECZNIE ZA 20 TYS PENSJI,A DO TEGO BOKI BO WIDAC ,ZE PREZES MA LEPKIE LAPKI.POZDRAWIAM PLOCCZAN POPIERAJACYCH OBECNEGO PREZYDENTA I MECENASA PREZESA KLOBUKOWSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieńszewik Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 21:51 pan mm wiedzial nie tylko kto ile dostaje ale tez komu ile sie nalezy odprawy i jak ewentualnie prezesa trzymac za pysk jesli chodzi o wynagrodzenia i odprawy , dokładnie i co do złotówki , osobiscie wykłócał się o kasę . wszelako w przypadku pana kłobukowskiego dziwnie nic nie wiedział . co do chodzenia do prokuratury to zaczynal swoją kadencję od wielkiej w tej mierze gorliwosci czołgając swego poprzednika który jak się okazało był Bogu ducha winien . jakoś jednak pod koniec kadencji pan mm uznał że prokuratura jest miejscem tak obrzydliwym ze chodzic tam nie wypada . tępił zarazem podobne pomysły u swoich podwładnych w czym musi była jakaś głębsza mądrość . jak widać obecnie mu się chodzenie do prokuratury już obrzydliwe nie wydaje co się wykłada że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia a może nawet od samego siedzenia . moim skromnym zdaniem buńczuczne zapowiedzi pana byłego są jedynie próbą przejęcia inicjatywy i odwrócenia uwagi od tego iż on NIE MÓGŁ nie wiedzieć ile kasy pobiera prezes mtbs ale wolał patrzeć w inna stronę .udowodnienie tego jednak nie jest możliwe z puktu widzenia procesowego , chociaż jakby się kto uparł ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.229.c94.petrotel.pl 09.04.13, 03:39 Panie Mirku, jako zwykły obywatel tego miasta - gratuluję Panu, że zdzierżył Pan tyle ścierwa na swojej drodze...w różnych klimatach - raz przyjaciele - raz wrogowie. Trzeba być bardzo mądrym człowiekiem, żeby robić to co się robi dobrze i w dodatku mieć "gdzieś" te wszystkie hieny... Pan nie jest hieną, hieny to Ci wszyscy co tylko czekają, żeby na czymś pożerować... Jest okazja - dorwać się!!! Sami się wsadzają i swoich... gdzie można... co za różnica -czy mądry człowiek za 50 tysięcy, czy banda głupków po cztery! albo po dwa.. Ja wolę jednego mądrego zamiast dwudziestu głupków finansowanych ze środków publicznych... Jest Pan jedynym okazem, który trwa... w miarę upływu czasu... a to o czymś świadczy... jak tylko kiedyś będzie mnie stać, żeby zaprosić Pana do współpracy, chętnie to uczynię. Jestem pewna, że jest Pan jedynym przykładem samorządowego człowieka biznesu w Płocku. Powinien Pan być wzorem dla innych, wg mnie,marnej istoty na tym świecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.229.c94.petrotel.pl 09.04.13, 03:52 dla wszystkich OSZOŁOMÓW, którzy będą knuć... piszę to tylko dlatego, że jestem obywatelką tego miasta i jeszcze się z nim utożsamiam... każdemu można wpić widelec w oczy, ale dlaczego komuś, komu nie można nic zarzucić? tylko zarobki? Polacy, wywołajmy wojnę USA... ja chciałabym żebyście/śmy się poddali walkowerem... wtedy dupki dostaną zasiłek dla bezrobotnych, a pracowici zarobią na godne życie, wypoczynek,studia dla dzieci, dom z garażem na samochód!!! a Ci którzy będą mieli czyste serca i będą chcieć zrobić coś dla innych - zostaną radnymi i przedstawicielami społeczeństwa... tak jak to teraz wzywa się naród to walki z rakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judge Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 06:26 A co tak cicho sie zrobiło ze sprawą tych co narozrabiali w Metanoii.Może redaktorzy z gazety zainteresowali by się tym wątkiem w najblizszym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do beta Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 06:53 "samorządowy człowiek biznesu " - ja nie mam więcej pytań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.005.c95.petrotel.pl 09.04.13, 08:51 Dni Kłobuka policzone. Jak go nie wywali nowaczenko (nie wywali bo to jego koleś i lizak co mu w pierwszej godzinie o wyborach poszedł tylca oblizywać), to wywali go następca, który na ewno z chorągiewką nie będzie chciał mieć nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: "I... 09.04.13, 08:37 Oszust na oszuście, złodziej na złodzieju oszustem i złodziejem poganiani, a i często do tego stado kompletnych nieuków i baranów. No np. taki Pan Milewski, przez lata był Prezydentem a nawet nie miał pojęcia ile Prezes spółki Gminnej zarabia, to co tu dopiero mówić o jego świadomości i wiedzy o kręceniu lodów wewnątrz takiej spółki. Z drugiej strony to ja nie zauważyłem determinacji Polaków, Płocczan do wyłonienia spośród siebie do władz ludzi uczciwych, rzetelnych, prawych i nie bęcwałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 09:00 henrykkreuz napisał: > Z drugiej strony to ja nie zauważyłem determinacji Polaków, Płocczan do wyłonie > nia spośród siebie do władz ludzi uczciwych, rzetelnych, prawych i nie bęcwałów Na szczęście jak widać powyżej pierwsi tacy zdenerwowani pasywnością plocczan chyba zgłaszają się na ochotnika. Mógłby pan coś wiecej o sobie i koniecznie jakiś certyfikat uczciwości żebyśmy znowu nie palnęli jakiegoś babola? Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: 09.04.13, 10:28 To wcale nie o to chodzi. Wiem, że niektórym nie mieści się w głowie to, że ludzie mogą sami się zorganizować i sami poszukać właściwego człowieka na stanowisko np. prezydenta miasta, posła i zaproponować pracę na rzecz jego wyboru, wcześniej prosząc go o przyjęcie ich propozycji. I w takim zorganizowaniu mogę wziąć udział. Tu ludzie oczekują, że to ktoś im da dobrą władzę. Potworna bierność i bezmyślność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokreutza Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 11:00 Pisze pan o uczciwości. Jaką gwarancję daje pan, że to właśnie pan w roli organizatora może być uczciwy. Nie w smak mi jak ktoś się bierze do czegoś wymagającego publicznego zaufania i z punktu wszystkich ma za złodziei. Ma pan jakiś certyfikat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 11:38 nic gostek nie napisał że on chce być organizatorem tylko brać udział w takiej obywatelskiej akcji, zorganizowaniu, a brać udział to jak dobrze zrozumiałem może być ciężka praca dla całkowicie obcej osoby, ale spełniającej kryteria, po której będzie można się spodziewać a i wymagać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.modz.46 Re: Ocena wspólnych komisji RM Płocka IP: *.plock.mm.pl 09.04.13, 11:13 Gość portalu: qwerty napisał(a): > henrykkreuz napisał: > > > Z drugiej strony to ja nie zauważyłem determinacji Polaków, Płocczan do w > yłonie > > nia spośród siebie do władz ludzi uczciwych, rzetelnych, prawych i nie bę > cwałów > > Na szczęście jak widać powyżej pierwsi tacy zdenerwowani pasywnością plocczan c > hyba zgłaszają się na ochotnika. Mógłby pan coś wiecej o sobie i koniecznie ja > kiś certyfikat uczciwości żebyśmy znowu nie palnęli jakiegoś babola? Z artykułu: - W mieście zawrzało, radni zapowiedzieli, że tej sprawy nie zostawią. Byłem na posiedzeniu komisji. Determinacji w wyjaśnieniu tej sprawy wśród radnych nie zauważyłem. Sam się wkurzyłem słuchając wyjaśnień pana prezydenta, w artykule zabrakło jednak stanowiska mieszkańca. Widać w ich zachowaniu było brak postawienia przysłowiowej kropki nad i. Umoczeni, przestraszeni? Radni zachowywali się tak, jakby ktoś im zaciągnął hamulec, po ich wybraniu. Zarzucali prezydentowi, że nie był przygotowany. Wg mojej oceny sami nie byli przygotowani do wczorajszego posiedzenia. Za co więc wzięli diety? Ile im wyszło na godz.? Było to już drugie posiedzenie komisji. Może by tak radni również zaciągnęli pasa i nie naciągali mieszkańców na dodatkowe koszty. Do qwerty Jeżeli zarzucisz mi to samo co panu Henrykowi, tzn. ochotnictwo, któremu daję certyfikat jakości, odpowiedz sobie na pytanie: Czy chciałbyś i jesteś przygotowany na to, aby "zdenerwowani" przejęli służbę w Płocku? Mieczysław Modzelewski radny I-szej kadencji RM Płocka. Ps. Mój certyfikat możesz znaleźć w dokumentach rady miasta i w internecie. Rządziła prawica, lewica, a kiedy Polacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek1964 Re: Ocena wspólnych komisji RM Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 11:44 Gość portalu: m.modz.46 napisał(a): > Byłem na posiedzeniu komisji. Ale chyba w czapce niewidce i z zakneblowanymi ustami bo ani nie było ciebie widać ani słychac. > Ps. Mój certyfikat możesz znaleźć w dokumentach rady miasta i w internecie. Rada Miasta wydaje takie certyfikaty? Sama sobie? >> Mieczysław Modzelewski radny I-szej kadencji RM Płocka. >Rządziła prawica, lewica, a kiedy Polacy? To wtedy byłeś tam jako kto lewica czy prawica? I nie byłeś wtedy Polakiem skoro pytasz kiedy zaczną rzadzić Polacy jak rzadziłeś w I kadencji? PS Czy kiedykolwiek wykonywałeś jakies pracy swoją koparką na rzecz MSM bez przetargu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: Ocena wspólnych komisji RM Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 11:47 byłem widziałem. Pan panie Mieczysławie nie zwrócił uwagi na sznurki którymi mają jaja podwiązane i szarpnięć nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzj Re: Ocena wspólnych komisji RM Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 12:05 Panowie nie odbiegajcie od tematu. Kłóćcie się na innym forum lub najlepiej spotkajcie się i wyjaśnijcie racje. Mnie to nawet nie chodzi o Kłobukowskiego, bo to sprawny menager i nalezy mu sie jakieś wynagrodzenie, choć przy tej ogólnej bidzie kwoty sa zabójcze, ale że w ogóle jest społeczne pozwolenie na rozbój w biały dzień. Rozbój polega na wielkości działalności gospodarczej prowadzonej w różny sposób przez samorząd ( poprzez spółki). Żadna firma prywatna nie jest w stanie konkurować z samorządem czy to deweloper czy zarządca nieruchomości czy inne. ( wyjątki tylko potwierdzają regułę). Śmieszne są niektóre inwestycje miejskie gdzie budynki wybudowane stoją latami bez użytecznie a wykonawcy chodzą i proszą się o kasę. Żaden prywatny przedsiębiorca nie zdecydowałby się na takie marnotrastwo. Ciekawe kto zapłaci za niegospodarność Arsu czy Mtbs-u w związku z inwestycjami na starym mieście. A może mieszkańcy zarządzanych przez nich kamienic!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panie Henryku Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 23:49 Szanowny - Pan sie nie denerwuje, Pan sie zastanowi nad takim projektem - każda/y stara/y obywatel/ka, doświadczona/y, niech wyszuka w rodzinie ,wśród znajomych, młodą/ego, nieskażoną/ego, ukształtowaną/ego politycznie, inteligentną/ego. niezależną/ego politycznie i tę osobę szczypie, by zajęła się tym, o czym tu mowa Odpowiedz Link Zgłoś
kasperski7 Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: "I... 09.04.13, 10:05 A ja z rodziną dostalem mieszkanie od miasta niestety mam wiele zastrzeżeń dotyczących odbioru .Chodzi też o sposób typowania do remontu , wykonanie przez firme z Gostynina samego remontu .Musialem wprowadzić sie do mieszkania gdzie rożnica na podlodze od ściany do ściany wynosi 6 cm taka wanna .Dodam że miasto za ten remont zaplaciło firmie zewnetrznej rozumiem i nie spodziewam sie luksusów ale podstawy !? Złożylem skarge na odbiór Mzgm nic nie pomoglo śmiali się w żywe oczy wróciłem do ratusza do p.Lewandowskiej i do tego dyrektora od zasobów mieszkaniowych niby ładnie pieknie obiecali że przyjdzie komisja z ratusza myślę sobie super . Niestety w dzień komisji doszly mnie słuchy że szanowna komisja wcześniej ustalila zeznania i przyszla z jednym nastawieniem abym się odczepił . A jeszcze dodam że komisja ta skladala się z p.Lewandowskiej i zainteresowanych z MZGM nawet razem weszli .Mialem to szczęście że nagralem calą konwersacje i to jak p.Lewandowska i jeszcze jedna Pani ktora się nie przedstawila taka widać kultura w Ratuszu a ktora wypowiadala sie bitnie i wtórowała slowom p.Lewandowskiej że mieszkanie w takim stanie jak jest albo bierzemy a jak się nam nie podoba to jest tylu czekających że napewno kktos weżmie i moge sobie iść .Ratusz ma na premie dla prezesow dla siebie na pilke 1 000 000 a nie ma na prosta podloge ... Proszę jeśli ktoś coś może podpowiedziec o pomoc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandos Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 15:33 kasperski7 napisał(a): > A ja z rodziną dostalem mieszkanie od miasta Dostałeś i jeszcze narzekasz? Niezłe musisz mieć układy. Ja musiałem kupić, a siorka którą na to nie stać tuła się z dwojgiem dzieci po stancjach. > .Musialem wprowadzić sie do mieszkania gdzie rożn > ica na podlodze od ściany do ściany wynosi 6 cm Nic nie musiałes. To ja musiałem ...wziąć kredyt i muszę spłacać raty bojąc się czy nie wywalą mnie z roboty, a bank zabierze mi mieszkanko. Mogłeś zamiast tego co ci dali zarządać willi z basenem. >Dodam że miasto za > ten remont zaplaciło firmie zewnetrznej. [b]Pewnie i przeprowadzkę ci zafundowali, a z nagraniem poleć do prokuratury/b] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia61 Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.class144.petrotel.pl 09.04.13, 17:11 a ja tyrałam z mężem od 18 roku życia , po 12- 16 godzin i kupiłam za swoją ciężka pracę , ryzyko mieszkanie- nie narzekaj tylko rusz d--sko i ponaprawiaj sam co dostałeś za darmoche - darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda..... Odpowiedz Link Zgłoś
jrk87 Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: 09.04.13, 10:56 Witam. Zapraszam do dyskusji na forum miasta Płocka. www.forumplocka.pl Wyraź swoje zdanie opinie na forum poświęconym mieszkańcom Płocka i okolic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mesjasz Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.13, 12:22 Dzieci moje forumowicze ,to wam piszę ,obyście nie grzeszyli.Niech Bóg ma was w swojej opiece. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
camel1313 Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: "I... 09.04.13, 15:19 Prezes MTBSu zarabia wiecej niz Prezes Metra w Warszawie malo , wiecej niz Prezydent miasta Płocka , wiecej niz Tusk wiecej niz Prezydent Komorowski wiec gdzie tutaj logika ????? zlodziejstwo w bialy dzien ale w naszym kraju to normalna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geni Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 15:39 proponuje panu mileskiemu iść do prokuratury również w sprawie "molo" bo ktoś również najwyrazniej zle go poinformował . pan prezydent chciał żeby było piękne i funkcjonalne a wyszło wielkie g....! Przeciez musialo dojsc do dezinformacji bo gdyby pan prezydent wiedzial że coś idzie nie po jego myśli to już zaraz by wyciągnął konsekwencje i kazał poprawić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Milewski: "Idę do prokuratury". Kłobukowski: IP: *.plock.mm.pl 09.04.13, 16:00 Bo to pijak, qrwa i złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kasperskiego Re:darowanemu koniowi, dosyć rozdawnictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 17:04 kasperski7 napisał(a): > A ja z rodziną dostalem mieszkanie od miasta Dostałeś i jeszcze narzekasz? Niezłe musisz mieć układy. Ja musiałem kupić, a siorka którą na to nie stać tuła się z dwojgiem dzieci po stancjach. > .Musialem wprowadzić sie do mieszkania gdzie rożn > ica na podlodze od ściany do ściany wynosi 6 cm Nic nie musiałes. To ja musiałem ...wziąć kredyt i muszę spłacać raty bojąc się czy nie wywalą mnie z roboty, a bank zabierze mi mieszkanko. Mogłeś zamiast tego co ci dali zarządać willi z basenem. >Dodam że miasto za > ten remont zaplaciło firmie zewnetrznej. [b]Pewnie i przeprowadzkę ci zafundowali, a z nagraniem poleć do prokuratury/b] Odpowiedz Link Zgłoś