Dodaj do ulubionych

Idźcie na Astigmatic

IP: *.c151.petrotel.pl 07.08.04, 11:02
No właśnie za konkrety.
To co się działo wczoraj poźnym wieczorem i w nocy we wszystkich krzakach
okolicznych i nie tylko to doprawdy trudno nazwać słuchaniem muzyki
jakiejkolwiek. Ostentacyjnie pita gorzała, ( browar to przecież norma ),
przez setki ! kilkunastoletnich dzieciaków, potworne bluzgi, załatwianie
potrzeb fizjologicznych gdzie popadnie ( dosłownie), jednym słowem luz i
festiwal na całego.
Ale to przecież nie istotne no bo przeciez nie wszyscy tak robią.
O roznych innych używkach sie nie wypowiadam bo to juz osobny temat.
Tak trzymać i kibicować.
Obserwuj wątek
    • Gość: popolipo Re: Idźcie na Astigmatic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 11:14
      W pełni się zgadzam z powtyższą opinią.jest tylko jedno ale, kto dopuszczał sie
      w/w ekscesów? ok godziny 14 w piatek koło Małachowianki stały tłumy 10-15
      letnich dresików z okolic Kwiatka dla których Astigmatic to kolejna okazja
      do "biby". Osobiście uważam, ze dla setek fanów muzykielektronicznej możliwość
      darmowego obcowania zmuzyką naprawdę wysokich lotów (nie mylić z paradą techno
      w łodzi :))jest ważniejsza niż browar w krzakach.Od roku nie jestem
      Plocczaninem, ale mieszkałem tu przez 5 lat i troszkę płockiej mentalności
      liznąłem.
    • Gość: kowalpik Re: Idźcie na Astigmatic IP: *.c148.petrotel.pl 07.08.04, 15:16
      Warto iść ...chociażby by wesprzeć swoim uczestnictwem tę imprezę, na którą za
      kilka lat z pewnością przyjadą największe gwiazdy elektroniki-a wtedy będziemy
      mogli być z siebie dumni. W tym roku ich nie ma, ale gdy pójdzie prawdziwa
      pozytywna fama o Astigmatic w świat to kto wie. Płock to jedna wielka dziura, a
      wraz z Astigmatic powiało trochę Europą i Swiatem. Chwała tym co to rozumieją,
      chwała organizatorom i wolontariuszom. Chwała władzom naszego miasta , które w
      ten sposób chcą kreować atrakcyjnośc turystyczną Płocka na długie lata, gdy już
      nikogo nie będzie obchodzić katedra Płocka..i ...no własnie co jeszcze??? A
      chamstwo będzie zawsze i wszędzie, bo jak tu się nie odlac w krzakach !!!
      • Gość: jok Re: Idźcie na Astigmatic IP: *.norcomisp.pl / 80.50.13.* 07.08.04, 18:15
        Dobrze mowisz. Ale powiem szczerze, gdy poczulem choc troche ten powiew Europy
        i poddalem sie klimatowi festiwalu to na ziemie szybko sprowadzily mnie grupki
        maloletnich kmiotów z Plocka panoszących sie w jaskrawych dresikach i zaczepnie
        spoglądających dookola. Po prostu tak ordynarnie wyrożniają sie z tlumu ze
        opadly mie ręce i przypomnialem sobie ze to jednak Plock...(naprawdę mój
        ukochany)
        • Gość: oj Re: Idźcie na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 18:30
          oj nie przesadzaj ze to tylko w plocku chodza takie grupki, gdzie nie
          pojedziesz to sa miejscowi...
          • Gość: Girrl Re: Idźcie na Astigmatic IP: *.c151.petrotel.pl 07.08.04, 21:17
            Festiwal, Festiwal.. Wóda czyni códa.
            I taka prawda.
        • Gość: Scin Re: Idźcie na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 01:37
          Fakt, ale tak jest wszedzie. Wez sobie moze swoja ekipke ?!?
      • Gość: Kem Re: Idźcie na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 11:03
        ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ W CAŁEJ ROZCIĄGŁOŚCI - 100% PRAWDY!!!
        • Gość: 40-LATEK Re: Idźcie na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 11:22
          Festiwal uważam za bardzo udany. Byliśmy z żoną do godz. 4 rano i nie spotkała
          nas żadna krzywda. Rozczarowały nas trochę wizualizacje, ale muzyka była spoko.
          Staliśmy pod sceną, młodzież bawiła się bardzo dobrze. Myślę, że ktytyczne
          komentarze piszą osoby, które obserwowały festiwal z wysokości Wzgórza
          Tumskiego i nie miały odwagi zejść na dół, poczuły klimat kszaków, a nie
          prawdziwą atmosferę festiwalu. Mam nadzieję, że za rok odbędzie się Festiwal
          Asygmatic 2005, a ja będę tak świetnie bawił się jak w tym roku. ZACHĘCAM
          WSZYTKICH - ZEJĆCIE NA DÓŁ, WMIESZAJCIE SIĘ W TŁUM I BAWCIE SIĘ!
          • Gość: tudor Re: Idźcie na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 11:55
            festiwal jak najbardziej udany a jeszcze sie nie skończył,duzo mile
            nastawionych ludzi,rozne zroznicowanie wieku no i Norman jay,klasa:)

kwestia dresow,zacpanych malolatow niewiem po co jest poruszana,wszedzie tak
            jest i ja tam ich olewam obchodzi mnie muza bo jest najwazniejsza no i dobra
            zabawa.jestem dumny ze płock ma taki festiwal i niema na co narzekac i szukac
            dziur organizacjnych
      • Gość: adam Astigmatic i płocka katedra IP: *.pool.mediaWays.net 08.08.04, 12:00
        Myślę, że grubo się mylisz. O Astigmaticu za parę(naście) lat nikt nie będzie
        słyszał, a płocka katedra - tak jak przez prawie 900 lat, nadal będzie
        zachwycała turystów.
        • Gość: popolipo Re: Astigmatic i płocka katedra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:03
          Tylko gdzie te tłumy turystów? w Płocku? haha
        • w_starym_kinie Re: Astigmatic i płocka katedra 08.08.04, 18:04
          Gość portalu: adam napisał(a):
          > słyszał, a płocka katedra - tak jak przez prawie 900 lat, nadal będzie
          > zachwycała turystów.

zramolalych niemieckich emerytow - byc moze!
          • Gość: Ja Re: Astigmatic i płocka katedra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:12
            Rozgonić to towarzystwo pod ratusz!!!!!!!!!!
        • Gość: neutrino Re: Astigmatic i płocka katedra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:41
          A jam mam nadzieję, że tak jak przez wieki katedra zdobiła i zdobi nasze miasto,
          tak Astigmatic będzie od teraz przez lata wzbogacał życie kulturalne Płocka (z
          korzyścią dla katedry, turystów i mieszkańców miasta :-)
    • Gość: ggg jaka muzyka elektroniczna????? IP: *.wszplock.pl 08.08.04, 18:18
      muzyka elektroniczna to zupełnie co innego, niż łupu-cupu odgrywane na płockiej
      plaży. Czy nikt już nie pamięta Jarre'a, Vollenweidera czy Tangerine Dream???
      To jest muzyka, a Astigmatic (z całym szacunkiem) grane jest na gramofonach i
      laptopach.
    • Gość: canab Re: Idźcie na Astigmatic IP: *.sterkowiec.sdi.tpnet.pl 08.08.04, 23:47
      Jestem za tym by astigmatic był festivalem otwartym dla każdego ale drobną
      selekcję można było wprowadzić bo po co pare naćpanych małolatów w dresach na
      takiej imperezie może stan uczestników zmniejszyłby się o kilkadziesiąt osób
      ale z jakim pożytkiem dla prawdziwych fanów tej muzyki peace
      • Gość: kaos Re: Idźcie na Astigmatic IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 10.08.04, 00:23
        Po czesci sie z wami zgadzam ale dla tych "dresikow" i dziciakow, to szansa aby
        poznali choc troche muzyki elektronicznej, pierwszy krok drugi krok nalezy do
        nich. Jak im sie spodoba zaczna szukac utworow wykonawcow z festiwalu. Jak
        pewnie wiecie troche kultury nikomu nie zaszkodzi, dzieciakowi w ortalionie na
        pewno pomoze jak do niego ta muzyka dotrze.
        Druga sprawa. To "gwiazdy" nie sa potrzebne, Norman Jay i Tiga byli naprawde
        zbedni, a z tego co widzialem na Normana strasznie duzo ludzi przyjechalo, a
        poziom plyt jakie gral przypominal pierwszy lepszy klub z housem. Same klasyki
        gral gatunku, a ja na ten festiwal przyjechal posluchac nowej muzyki i
        roszerzezyc horyzonty.
        Trzecia sprawa. Dzieki festiwalowi poznalem miasto, gdzie w przyszlosci bede
        namawial znajomych aby tam spedzic wolny czas i to nie konicznie na czas trwania
        festiwalu. Mysle, ze to bardzo dobra reklama dla miasta. Pozdrawiam
        dwudziestoparolatek z slaska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka