singel53 04.12.13, 20:10 czy ktoś może potwierdzić, że na Starostę Żuromińskiego Janusza Welenca zostało wykonane doniesienie do prokuratury w Mławie o prawdopodobieństwie popełnienia przestępstwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żurominiak Re: starosta żuromiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 09:29 Zadzwoń i zapytaj. Zresztą dlaczego masz pytać jak sam zapewne wysłałeś Odpowiedz Link Zgłoś
singel53 Re: starosta żuromiński 05.12.13, 12:21 Wiem to od pracownika Starostwa, ale nie znam powodu. Pewnie nie za to, że się spóźnił do pracy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wienio Re: starosta żuromiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 13:32 Najprościej to umów się z nim na rozmowę i sam go o to wprost zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
singel53 Re: starosta żuromiński 05.12.13, 14:40 Ja dla niego ani brat, ani swat. Niech sam wypije kawę jak sobie naważył. Przed prawem wszyscy powinni być równi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarko Re: starosta żuromiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 21:11 Nawet nie wiesz, że ma zarzuty a już go straszysz. Kobitę ci wydymał czy ciebie za gorzałę z pracy wywalił. Odpowiedz Link Zgłoś
singel53 Re: starosta żuromiński 05.12.13, 21:30 Spoko w te klocki to On jest cienias- właśnie jestem kobietą, ale ja mu nie życzę źle, tylko się pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarko Re: starosta żuromiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 22:50 Aha, kobieta jesteś Czyli po prostu nie chciał walić kaszalota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sund łokręgowyj Re: starosta żuromiński IP: *.opera-mini.net 05.12.13, 21:54 z tym prawdopodobienstwem jest tak samo jak z plemielem ambertuskiem wszyscy wiedza ze zawinil na 99,9% ale sundy i prokuratory wykorzystuja te 0,01% Odpowiedz Link Zgłoś
singel53 Re: starosta żuromiński 06.12.13, 08:17 Co się tak denerwujecie. jesteście z jednej grupy przestępczej, czy tworzycie jeden GRUP SEX PEESELOWSKI - tak wnioskuję po używanych wulgaryzmach. A przecież taki święty to on nie jest, przeczytajcie na Kurierze Żuromińskim. Pa.pa chłopcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkra Re: starosta żuromiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 08:19 To może byc ciekawe.Można coś konkretnie o jego grzeszkach? Jakieś szczegóły, fakty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia Re: starosta żuromiński to spoko gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 09:33 Kobieta z klasa nie mści się za zawody miłosne i brak spełnienia w seksie. Wstyd! Cału Żuromin boki sobie zrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
singel53 Re: starosta żuromiński to spoko gość 06.12.13, 09:39 Fuj!! Śmierdzielu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neolissimus Re: starosta żuromiński to spoko gość IP: *.opera-mini.net 06.12.13, 09:43 ty głupia kobieto, nie widzisz że neoplus zazdrosny jest o tego słttysa czy tam wójta.. co wy w tym żurominie nie słyszeliśta o homopedogajerasrach.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida3 Re: starosta żuromiński to spoko gość IP: *.play-internet.pl 02.04.14, 15:18 Żuromin poznałem , jesienią 1994 r; to była dziura[ pipidówa] na bagnach! Teraz, przypomina metropolię - co najmniej wojewódzką! O co mieliby autochtoni skarżyc takiego gospodarza? Odpowiedz Link Zgłoś