Dodaj do ulubionych

Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow!

IP: *.net-kom.int.pl 16.08.04, 12:09
Witajcie,
nosilem sie z tym watkiem od dawna, ale elektroniczny konkurs
(miasta.gazeta.pl/plock/1,35686,2210113.html) przelal czare goryczy.
Bralem w nim udzial i wciaz czekam na wyniki. I co? I nic. To po co w ogole
oglaszac takie konkursy?
Po drugie, na stronach "GW" z kazdego innego miasta istnieje administrator
forum lokalnego, ktory zawsze, w mnieszym lub wiekszym stopniu odpowiada na
pytania czytelnikow lub przynajmniej wlacza sie do dyskusji. A w plockiej?
Prosze, poszukajcie....Nic z tego. Mimo ze na dole strony redakcja
zrezerwowala sobie czerwony kolor jako znak ich glosu. Gdziee tam.
Zycze podobnego zaangazownia, a internautow na pewno bedzie Wam przybywac:(((
Obserwuj wątek
    • w_starym_kinie Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! 16.08.04, 17:11
      nie ma kasy na admina, kiedy agora dlubie w budzecie, co by tu wykombinowac,
      zeby to dziadostwo - fakt - przescignac...
    • gazeta_plock Re 16.08.04, 18:59
      Do niedzieli 8 sierpnia (czyli dnia, w którym mijał czas nadsyłania maili) nie
      dostaliśmy ani jednej prawidłowej odpowiedzi. Niestety.
      • w_starym_kinie Re: Re 17.08.04, 06:17
        jest to wierutne klamstwo i jestem oburzony, ze jestescie tak bezczelni, by to
        ludziom w zywe oczy wmawiac!

7. sierpnia wyslalem z mojego prywatnego (nie forumowego) adresu mail z
        prawidlowa odpowiedzia (nawet, gdybym jej nie znal - 5 minut szukania w necie);
        mail zostal odebrany i przeczytany, specjalnie go tak oznaczylem - gdzie trafil
        - nie wiem, ale pewnie do waszego wybiorczego kosza... :[
        • Gość: Plock Re: Re IP: *.net-kom.int.pl 17.08.04, 11:16
          Ja tez wyslalem.
          Widze, ze albo kiepsko chodzi Wasz serwer albo ogloscie nowy konkurs, tylko tym
          razem moze listowny, nie mejlowy?
          PS. Ale widzisz "w_starym_kinie" jak szybko zreagowano? I nawet sie admina
          znalazl!
          pozdrawiam
          • w_starym_kinie Re: Re 17.08.04, 17:33
            siedze tu juz regularnie prawie rok a pierwszy raz post admina na oczy zobaczylem...
            zbudzili biedaczyne ze snu rocznego, az przemowil ludzkim glosem...
            • Gość: ja Re: Re IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.04, 20:40
              czekamy, czekamy, az watek spadnie i wszyscy o nim zapomna.
              A redakcja chowa glowe w piasek.
              Smutne to...
              • w_starym_kinie Re: Re 22.08.04, 22:12
                > A redakcja chowa glowe w piasek.
                > Smutne to...

ja tam nie mam zludzen; od dawna wiedzialem, ze GW to GWno...
                'nam nie jest wszystko jedno' - buahaha, coz za piekny, pusty jak wydmuszka slogan!
    • Gość: Werdan Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! IP: *.eu.org 22.08.04, 22:34
      Uwazam, ze Gazeta powinna nas przeprosic. Lubie GW i moim zdaniem wpadka moze
      sie kazdemu przytrafic. W wypowiedzi Gazety wnioskuje, ze pomylka jest po ich
      stronie. Grono ludzi bralo udzial w tym konkutsie i sa pewni, ze ich odpowiedzi
      byly prawidlowe. Po zakonczeniu konkursu Gazeta podala, ze nie otrzymala
      prawidlowej odpowiedzi. Przyznam, ze jest to dziwna sytuacja i czuje sie lekko
      oszukany. Moim zdaniem, Gazeta ma nieprawidlowe haslo lub nie otrzymali nagrod
      i teraz nie wiedza jak wybrnac z tej sytuacji. Przeciez Gazeta moze podac
      prawidlowa odpowiedz na forum i wszystko sie wyjasni.
      Czekam na reakcje ze strony Gazety.
      • gazeta_plock Re: 23.08.04, 10:59
        Werdanie,
        prawidłowa odpowiedź to oczywiście Kasia Nowicka.
        Chętnie wręczylibyśmy nagrody; jako stary bywalec forum wiesz przecież
        doskonale, jaką sprawia nam to przyjemność :)
        Niestety, musimy powtórzyć: do 8 sierpnia czyli dnia, w którym mijał czas
        nadsyłania maili, nie dotarła do nas ani jedna prawidłowa odpowiedź. Dostaliśmy
        je (dwie!) dopiero 11 i 13 sierpnia.
        • Gość: joe Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 11:32
          eee tam!

Jakas sciema. Pytanie banalne, duzo ludzi zainteresowanych. Nie mozliwe zeby
          nic nie dotarlo na czas. Jak mieliscie problemy techniczne, to wasz problem :P
          • Gość: zyz Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 11:46
            moze adresy skonfrontujmy
            internet@plock.agora.pl
            pod taki adres ja wyslalem odpowiedz, odpowiedz prawidlowa
            Data: 3 sierpnia 2004 15:56
            wszystko jest w wyslanych wiadomosciach,
            gazeto jak to jest?
        • w_starym_kinie Re: 23.08.04, 18:39
          gazeta_plock napisał:
          > prawidłowa odpowiedź to oczywiście Kasia Nowicka.

buahaha

kajam sie!
          istotnie, nadeslalem zla odpowiedz, mianowicie:
          KATARZYNA Nowicka!

mowia, ze Michnik to Zyd, ale moim zdaniem GW jest uczciwa jak Cyganie...
        • Gość: Werdan Re: IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.08.04, 18:42
          Dziekuje bardzo za szybka reakcje Gazety.

> Chętnie wręczylibyśmy nagrody; jako stary bywalec forum wiesz przecież
          > doskonale, jaką sprawia nam to przyjemność :)
          Wiem, wiem :D I dlatego bardzo mnie zaciekawila sprawa tego konkursu.

Ja takze wyslalem taka odpowiedz, chwile po tym jak na stronach Gazety pojawila
          sie informacja o konkursie. Moim zdaniem, pewnie byly jakies problemy
          techniczne z waszym serwerem. No ale nic tam, ja juz mniej wiecej wiem jak to
          bylo i ta sprawa jest dla mnie zamknieta, a ... Gazeta ma wybaczone :D:D:D
        • pawi81 Re: 24.08.04, 10:01
          bez zartow. przed cala impreza - ok. 5.08 wyslalem odpowiedz KATARZYNA NOWICKA
          chyba ze Kasia i Katarzyna to dwa rozne imienia? Jesli bedzie potrzeba wysle
          kopie calego listu. Wyslany byl z adresu pawi@onet.pl
    • Gość: Boredom Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! IP: 81.190.174.* 23.08.04, 16:08
      ...no tak nie ma co...tłumaczenia "Wyborczej" to ściema. Lepiej jakby przyznali
      się do błędu. Nie zapominajcie dopisywać czegoś do tego tematu..albo twórzmy
      nowe fora na ten temat!!!! Niech przeproszą wszystkich konkursowiczów.
      • roman_j Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! 23.08.04, 16:49
        Gość portalu: Boredom napisał(a):

> Nie zapominajcie dopisywać czegoś do tego tematu..albo twórzmy nowe fora na
        > ten temat!!!!

Ty to się faktycznie musisz nudzić...

> Niech przeproszą wszystkich konkursowiczów.

To za mało! Niech przeproszą wszystkich forumowiczów! Co tam forumowiczów,
        wszystkich czytelników!! Nie, jeszcze lepiej wszystkich Płocczan!!! A najlepiej
        jeszcze dodatkowo wszystkich uczestników festiwalu!!!! Niech przepraszają do
        końca świata i jeszcze o jeden dzień dłużej!!!!! Nie możemy przecież tego tak
        zostawić!!! Jak oni nas potraktowali... Takie upokorzenie... Wstyd i hańba...
        • Gość: Scin Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 03:39
          ...no tak nie ma co...tłumaczenia "Wyborczej" to ściema. Lepiej jakby przyznali
          się do błędu. Nie zapominajcie dopisywać czegoś do tego tematu..albo twórzmy
          nowe fora na ten temat!!!! Niech przeproszą wszystkich konkursowiczów.

Co ty sie tak przyczepiles do Boredoma? Kazdy z nas, kto wysłał maila z
          prawidlowa odpowiedzia mysli teraz, ze powinien miec koszulke czy jakis inny
          gadzet. Ja bardzo bym chcial miec cos z napisem astigmatic, albo ten plakat z
          autografami. Jak na moj gust powinni przyznac sie chociaz do bledu, przeprosic
          nas (tych ktorzy udzielili prawidlowych odpowiedzi) i zadac jakies pytanie,
          zeby konkurs byl na nowo. Ciekawe czy gazeta cos odpisze na moj post.
          Wiesz co? moze ty tak bronisz gazety bo sam teraz chodzisz w koszulce
          astigmatic a w domu masz plakat na scianie...

• roman_j Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! 24.08.04, 09:43
            Gość portalu: Scin napisał(a):

> Co ty sie tak przyczepiles do Boredoma?

Mówisz, że się przyczepiłem? Faktycznie. Masz rację. Odpisałem na każdy jego
            wpis. Czyli dokładnie na jeden. :-))

> Kazdy z nas, kto wysłał maila z prawidlowa odpowiedzia mysli teraz, ze
            > powinien miec koszulke czy jakis inny gadzet.

To każdy miał coś dostać? A mnie się wydaje, że tylko pięć wylosowanych osób.

> Ja bardzo bym chcial miec cos z napisem astigmatic, albo ten plakat z
            > autografami.

Może więc zamiast wylewać żale na forum skontaktuj się z organizatorami. Może
            mają jakieś koszulki albo plakaty. Może nie rozdają ich za darmo, ale jeśli
            naprawdę bardzo chcesz mieć jakiś gadżet, to chyba gotów jesteś też coś
            ewentualnie zapłacić.

> Jak na moj gust powinni przyznac sie chociaz do bledu, przeprosic nas (tych
            > ktorzy udzielili prawidlowych odpowiedzi) i zadac jakies pytanie, zeby
            > konkurs byl na nowo. Ciekawe czy gazeta cos odpisze na moj post.
            > Wiesz co? moze ty tak bronisz gazety bo sam teraz chodzisz w koszulce
            > astigmatic a w domu masz plakat na scianie...

Trafiłeś. Mam wszystkie pięć koszulek i całe mieszkanie wytapetowane plakatami
            z Astigmatic. A wszystko to dostałem od pani Rapaczyńskiej (Michnik był akurat
            na urlopie) za zasługi w obronie dobrego imienia Gazety Wyborczej na forum
            Płock. Dostałem nawet okolicznościowy dyplom. :-)))))
            A tak na poważnie, to jedną sprawą jest to, czy Gazeta popełniła błąd, do
            którego nie chce się przyznać i czy coś z tym zrobi. Czy może jednak stało się
            coś innego. Na ten temat się nie wypowiadam, bo nie mam na ten temat żadnej
            wiedzy (podobnie jak prawdopodobnie wszyscy forumowicze, którym wiedzę
            zastępuje spiskowa teoria nt. konkursu).
            Drugą sprawą zaś są reakcje ludzi, które czasem przekraczają granice
            śmieszności. I do tego odnosił się mój wpis. Uważasz, że w ten sposób bronię
            Gazety? No cóż, dla mnie to dość zaskakująca interpretacja. I jeszcze ten
            śmieszny zarzut, że pewnie dostałem gadżety z Astigmatic. Gdybyś napisał, że
            bronię Gazety, bo oni piszą o moich pomysłach, to zabrzmiałoby dużo
            wiarygodniej. Weź to pod uwagę w przyszłości. ;-))))))
            • Gość: Scin Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 12:56
              > Mówisz, że się przyczepiłem? Faktycznie. Masz rację. Odpisałem na każdy jego
              > wpis. Czyli dokładnie na jeden. :-))

Jak na moj gust to wystarczy odpisac na jeden post, zeby ktos mogl stwierdzic,
              ze sie przyczepiles

> To każdy miał coś dostać? A mnie się wydaje, że tylko pięć wylosowanych osób.

Nie kazdy mial cos dostac, ale ja wlasnie mysle, ze moglem to byc ja i wiele
              innych osob mysli podobnie do mnie i nie jestem gotow za nic zaplacic, bo
              wzialem udzial w konkursie po to, zeby w nim wygrac :).

> Trafiłeś. Mam wszystkie pięć koszulek i całe mieszkanie wytapetowane
              plakatami
              > z Astigmatic.

Teraz to juz musze powiedziec ze zazdroszcze, moze chcesz wynajmiesz jeden
              pokoj? A te koszulki to w jakich rozmiarach?

>(...)na ten temat żadnej
              > wiedzy (podobnie jak prawdopodobnie wszyscy forumowicze, którym wiedzę
              > zastępuje spiskowa teoria nt. konkursu).

A ja mam taka wiedze, wyslalem juz teraz nie pamietam dokladnie kiedy, ale
              najpozniej w srode maila, jakbym nie formatowal dysku to bym pokazal Tobie i
              wszystkim innym, razem ze mna dwojka znajomych moich wyslala maila. Jesli
              Gazeta dostala 11 i 13 sierpnia po jednym mailu z odpowiedzia to jest cos nie
              tak. Pytanie bylo banalnie proste i zaloze sie, ze przynajmniej kilkadziesiat
              osob wyslalo prawidlowe odpowiedzi. Spiskowa teoria, a to dobre...

Gdybyś napisał, że
              > bronię Gazety, bo oni piszą o moich pomysłach, to zabrzmiałoby dużo
              > wiarygodniej. Weź to pod uwagę w przyszłości. ;-))))))

Nastepnym razem mam tak napisac? Przedstawic taki zarzut? Ze bronisz ich bo
              pisza o Twoich pomyslach? i co? lepiej by zabrzmialo? wyobraz sobie taki post i
              porownaj go z tym co napisalem, pomysl ktory jest lepszy...

Nikomu nie zarzucam nic nie posiadajac wystarczajacej wiedzy
              Jednak musze powiedziec, ze ponizsza wypowiedz to tylko moje zdanie, bo dowodow
              juz nie mam: Gazeta (jak sama przyznaje) otrzymala maile z prawidlowymi
              odpowiedziami po terminie, jednak na 100% trzy maile zostaly wyslane najpozniej
              2 dni przed zakonczeniem konkursu.
              Gdyby nawet bylo pytanie jak nazywa sie caly festiwal, albo w jakim miescie
              jest organizowany i do wygrania bylby dlugopis to i tak bym napisal tutaj, ze
              cos jest nie tak, ze nikt nie dostal dlugopisu, chodzi o fakt, ze nie przyznali
              sie do bledu, tylko wciskaja innym na sile jakies glupoty
              • roman_j Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! 24.08.04, 14:49
                Gość portalu: Scin napisał(a):

> > Mówisz, że się przyczepiłem? Faktycznie. Masz rację. Odpisałem na każdy j
                > ego
                > > wpis. Czyli dokładnie na jeden. :-))
                >
                > Jak na moj gust to wystarczy odpisac na jeden post, zeby ktos mogl
                > stwierdzic, ze sie przyczepiles

Zatem czepiam się już od jakichś 6.000 wpisów. I co gorsza nie zamierzam
                przestać. :-))))

> > Trafiłeś. Mam wszystkie pięć koszulek i całe mieszkanie wytapetowane
                > > plakatami z Astigmatic.
                >
                > Teraz to juz musze powiedziec ze zazdroszcze, moze chcesz wynajmiesz jeden
                > pokoj? A te koszulki to w jakich rozmiarach?

Spytaj w Gazecie. :P

> > (...)na ten temat żadnej wiedzy (podobnie jak prawdopodobnie wszyscy
                > > forumowicze, którym wiedzę zastępuje spiskowa teoria nt. konkursu).
                >
                > A ja mam taka wiedze, wyslalem juz teraz nie pamietam dokladnie kiedy, ale
                > najpozniej w srode maila, jakbym nie formatowal dysku to bym pokazal Tobie i
                > wszystkim innym, razem ze mna dwojka znajomych moich wyslala maila.

Ależ ja Ci wierzę na słowo. Nie musisz nic pokazywać. Problem w tym, że Ty
                wiesz jedynie, że wysłałeś. Ale nie możesz wiedzieć, czy doszło. Chyba, że
                wysłałeś maila za zwrotnym potwierdzeniem odbioru i to potwierdzenie do Ciebie
                doszło.

> Jesli Gazeta dostala 11 i 13 sierpnia po jednym mailu z odpowiedzia to jest
                > cos nie tak.

Bardzo słuszny wniosek. :-)) Co jest (a raczej było) nie tak. Ale nie sądzę,
                żeby ktoś na forum mógł wiedzieć, co. Możemy jedynie snuć przypuszczenia.

> Pytanie bylo banalnie proste i zaloze sie, ze przynajmniej kilkadziesiat
                > osob wyslalo prawidlowe odpowiedzi.
                > Spiskowa teoria, a to dobre...

Ja też tak reaguję, kiedy czytam to, co niektórym ludziom przychodzi do
                głowy. :-)))

> > Gdybyś napisał, że bronię Gazety, bo oni piszą o moich pomysłach, to
                > > zabrzmiałoby dużo wiarygodniej. Weź to pod uwagę w przyszłości. ;-))))))
                >
                > Nastepnym razem mam tak napisac? Przedstawic taki zarzut? Ze bronisz ich bo
                > pisza o Twoich pomyslach? i co? lepiej by zabrzmialo? wyobraz sobie taki post
                > i porownaj go z tym co napisalem, pomysl ktory jest lepszy...

Czy znasz takie pojęcie jak ironia? :-))
                Na wypadek gdybyś nie zrozumiał, co miałem na myśli, napiszę otwartym tekstem,
                że oba zarzuty są do bani. Byłyby dobre, gdybym... bronił Gazety. Czy nie
                przychodzi Ci czasem do głowy taka myśl, że w każdym sporze oprócz tych co są
                za jedną ze stron i tych, co są za drugą, są jeszcze ludzie, którzy się nie
                angażują? Tacy którzy jedynie się przyglądają, czasami z politowaniem. Taka
                jest właśnie moja pozycja w tej sprawie.

> Nikomu nie zarzucam nic nie posiadajac wystarczajacej wiedzy

Bardzo słusznie.

> Jednak musze powiedziec, ze ponizsza wypowiedz to tylko moje zdanie, bo
                > dowodow juz nie mam: Gazeta (jak sama przyznaje) otrzymala maile z
                > prawidlowymi odpowiedziami po terminie, jednak na 100% trzy maile zostaly
                > wyslane najpozniej 2 dni przed zakonczeniem konkursu.

Już pisałem wyżej, że nawet gdybyś nie sformatował dysku, to miałbyś jedynie
                dowody tego, że maile wysłałeś, a nie tego, że doszły. Wbrew pozorom to
                zasadnicza różnica. Znów pewnie wyjdzie na to, że kogoś bronię, ale trudno.

> Gdyby nawet bylo pytanie jak nazywa sie caly festiwal, albo w jakim miescie
                > jest organizowany i do wygrania bylby dlugopis to i tak bym napisal tutaj, ze
                > cos jest nie tak, ze nikt nie dostal dlugopisu, chodzi o fakt, ze nie
                > przyznali sie do bledu, tylko wciskaja innym na sile jakies glupoty

"nie przyznali się do błędu" Czyli zakładasz, że są winni. A wyżej napisałeś,
                że nikomu nic nie zarzucasz nie posiadając wystarczającej wiedzy...
                • Gość: Scin Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 21:06
                  Nie wiem co mam powiedziec, coraz dluzsze te wypowiedzi, nie chce mi sie czytac
                  ani pisac, ale... ostatni raz, bo nie lubie przegrywac takich potyczek :)

>Zatem czepiam się już od jakichś 6.000 wpisów. I co gorsza nie zamierzam
                  > przestać. :-))))

Zazwyczaj w swoim wpisie masz swoja prywatna opinie, a tutaj wysmiales troszke
                  tego kolesia, mam racje? Piszac ze powinni przeprosic wiecej ludzi niz chce
                  Boredom, to Twoj tekst: "To za mało! Niech przeproszą wszystkich forumowiczów!
                  Co tam forumowiczów,
                  wszystkich czytelników!! Nie, jeszcze lepiej wszystkich Płocczan!!! A najlepiej
                  jeszcze dodatkowo wszystkich uczestników festiwalu!!!! Niech przepraszają do
                  końca świata i jeszcze o jeden dzień dłużej!!!!! Nie możemy przecież tego tak
                  zostawić!!! Jak oni nas potraktowali... Takie upokorzenie... Wstyd i hańba..."

Ja wtedy napisalem, ze dla mnie ten konkurs byl wazny, bo festiwal mi sie
                  podobal i koszulka by sie przydala. Jesli chodzi o maile to moze znasz jakas
                  statystyke, ile maili wyslanych dochodzi w ciagu:1. max kilkunastu minut,2.
                  kilku godzin,3. w ciagu calego dnia,4. a ktore dochodza pozniej niz po 24h.
                  Wydaje mi sie ze opcja nr 4 mialaby jakies kilka tysiecznych procenta jak nie
                  mniej wiec nie mow mi ze mail mogl dlugo isc i ma byc spoko.
                  Poza tym nie pisz o ironii, na rozny sposob mozna rozumiem napisany txt, tak
                  jak ja napisalem ze jestes w zmowie z Gazeta, mozna bylo pomyslec ze mowie
                  powaznie, albo ze sobie zartuje, a jednak sobie zartowalem.
                  Moglbys juz nie odpisywac, bo nasza "potyczka" sie nie skonczy :).
                  Jak znowu napiszesz cos w stylu poprzedniego poematu to odpowiem na kazde
                  slowo, na kazde zdanie, kazdy blad znajde i dopiero wtedy sie zacznie :) Tak
                  sie przyczepie jak czasami sam sie przyczepiasz... :)
                  Decyzja nalezy do Ciebie
                  • Gość: mr.peter@wp.pl Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! IP: *.c151.petrotel.pl 25.08.04, 01:30
                    Hej, ja tez bralem udzial w tym konkursie i tez podalem dobra odpowiedz i na
                    pewno w terminie, ale zapomnialem jak to w lutym bralem udzial w Krakowskim
                    konkursie smsowym gazety wyborczej za ktory sie placi!!! i do wygrania byl
                    zestaw kosmetykow (zestaw znajdowal sie na zdjeciu: 4 czesci perfumy, krem,
                    balsam i cos jeszce, juz nie pamietam co), wyslalem sms'a po czym dostalem
                    odpowiedz ze sms nie prawidlowy, wiec myslalem ze zrobilem cos zle i wyslalem
                    jeszcez jeden, i znowu ze nie prawidlowy wiec wyslalem 3 sms i znowu komunikat
                    ze nie prawidlowy, no wiec zaprzestalem, po 3 godzinach przyszly 3 smsy, ze
                    jednak smsy byly prawidlowe i ze biora udzial w konkursie, i po jakiejs
                    godzinie okazalo sie ze nawet wygralem wlasnie ten zestaw, gdy poszedlem do
                    biura wyborczej po odbior nagrody okazalo sie ze z 4 rzeczy zrobily sie 2. Wiec
                    poprosilem zeby ktos mi to wyjasnil i powiedzialem ze to nie uczciwie, na co
                    jakas wwysoce niesympatyczne i wrecz nie grzeczna panienka powiedziala mi ze
                    jak mi sie nie podoba to sie moge poskarzyc do Michnika, no o przeprosinach juz
                    nie wspominajac. Wiec nie jestem zaskoczony postawa Gazety Wyborczej, gdyz to
                    nie pierwszy raz :( co raz bardziej zastanawiam sie nad uczciwoscia tej gazety
                    (mimo ze od kilku lat kupuje ja regularnie w kazdy piatek i czasami w tygodniu)
                    ale skoro tak sie postepuje w drobnych sprawach, to kto wie jak to wyglada w
                    wiekszych aferach...
                • w_starym_kinie Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! 31.08.04, 15:20
                  roman_j napisał:
                  > Ależ ja Ci wierzę na słowo. Nie musisz nic pokazywać. Problem w tym, że Ty
                  > wiesz jedynie, że wysłałeś. Ale nie możesz wiedzieć, czy doszło. Chyba, że
                  > wysłałeś maila za zwrotnym potwierdzeniem odbioru i to potwierdzenie do Ciebie
                  > doszło.

ja wlasnie tak zrobilem; doszlo, zostalo przeczytane; i chyba rozumiesz moj
                  gniew i rozczarowanie, kiedy przeczytalem, ze nie dostali zadnej prawidlowej
                  odpowiedzi w terminie? o ile, wg nich, Kasia i Katarzyna to dwa rozne imiona,
                  ale wtedy nie mam pytan :|
                • Gość: magic Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 01:10
                  jaki Ty zryty leb jestes
        • Gość: Boredom Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! IP: 81.190.174.* 01.09.04, 15:31
          Hohoho...jaki to dowcipny pan roman. chyba nie zrozumiał , że chodzi tylko o
          fakt. trudno nie ma się co mazać...GW dała ciała...i tak administrator chyba
          śpi lub ma to gdzieś, bo nic nie napisał..czy ktoś wygrał ten konkurs????
          a do pana romana...trochę dystansu życzę i nie musisz się dopisywać panie
          romanie jak rzecz Ciebie nie dotyczy...zajmij się lepiej dziurami w pańskiej
          dzielnicy lub grzecznym przeczytaniem GW i wyrzuceniem śmieci przed
          snem.pozdrawiam
    • Gość: Jacek no i co w końcu? IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 31.08.04, 12:02
      No i co w końcu się stało z tym konkursem?
      Sam brałem w nim udział i udzieliłem poprawnej odpowiedzi. Czy wygrałem?
      • Gość: Scin Re: no i co w końcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:33
        Pisze tylko po to, zeby temat sie utrzymal...
        Mialem to napisac kiedys i zapomnialem, mozna by zrobic ten konkurs na nowo,
        ale Gazeta pewnie juz nagrody zgarnela wiec...
    • Gość: kohol Podbijam wątek! Proszę o odpowiedź! n/t IP: *.crowley.pl 07.09.04, 16:37
      • Gość: Jacek Re: Podbijam wątek! Proszę o odpowiedź! n/t IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 08.09.04, 14:07
        odpowiedzcie drodzy redaktorzy
        • Gość: Scin Re: Podbijam wątek! Proszę o odpowiedź! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 23:35
          no i temat na topie...
          • Gość: Boredom A GAzeta i tak nas OLEWA!!!!! IP: 81.190.174.* 10.09.04, 22:28
            Zobaczcie Gw i tak nas Olewa..słabo no ale pocztajacie sobie artykuły muzyczne
            w płockim dodatku..słabo mi się robi...pozdrawiam Boredom
          • Gość: magic Re: Podbijam wątek! Proszę o odpowiedź! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 12:19
            No siema!Dawno mnie tu nie było lae jak w końcu się zjawiłem to widzę temat
            także dotyczący mojej osoby.

Wiecie co też wziąłem udział w tym konkursie. A to jest cytat z mojego maila:
            "Odpowiedź: Pod pseudonimem Novika ukrywa się Kasia Nowicka."
            I co moj mail też nie doszedł??? Hehehehe!!! Fajnie by było mieć koszulkę
            astigmatika albo coś innego ale już mi na tym nie zależy. Tylko dla mnie to
            jest śmieszne, że GW sama nabija się z ludzi i pisze że nie otrzymala
            prawidłowych odpowiedzi. Heheheh. A potem po terninie nagle doszły wiadomosci
            ale żeby było ciekawiej to tylko 2.

Ładnie się dzieje...
        • Gość: Boredom Podbijam wątek! Proszę o odpowiedź! n/t IP: 81.190.174.* 25.09.04, 14:12
          pozdrawiam Redaktorów GW..hahah jak tam słucha się tych płyt z konkursu ?
    • w_starym_kinie podbijam watek (no text) 12.09.04, 10:48
      • Gość: Scin To samo co poprzednik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:16
        • Gość: rex Re: To samo co poprzednik IP: 217.96.48.* 15.09.04, 21:08
          jak wyżej
          • Gość: zyz Re: To samo co poprzednik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 00:12
            • Gość: Scin Re: To samo co poprzednik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 20:48
              :-)
              • Gość: zyz Re: To samo co poprzednik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:39
    • Gość: kohol gazeta_plock! IP: *.crowley.pl 20.09.04, 16:16
      Prosimy o odpowiedź, do jasnej cholery!
      • Gość: magic Re: gazeta_plock! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:21
        Wlasnie. I co teraz sie dzieje. Ciszaa.....??? Gazeta nic sie nie odzywa. A
        czemu ? To juz każdy wie hehehe. Ladnie sie dzieje ladnie.

Walki jak widac sa wszedzie. Bravo GW !!!
      • Gość: magic Re: gazeta_plock! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 22:10
        A jak nie bedzie odpowiedzi to zrobimy z tego najdłuższy temat w Polsce :) !!!
        • Gość: magic Re: gazeta_plock! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 01:08
          i jeszcze dluzszy!!!

i jeszcze

i jeszcze

i

...
          • kohol Re: gazeta_plock! 22.09.04, 13:05
            I jeszcze! I jeszcze!

Ileż można czekac na odpowiedź? Czy naprawdę nie możecie odpowiedziec
            normalnie, tylko jak dzieci udajecie, że nas nie widzicie?
    • Gość: Ladislao Re: Plocka "G.Wyborcza" olewa czytelnikow! IP: 193.59.91.* 24.09.04, 16:24
      Czuje że admin podpiepszyl nagrody..............
    • Gość: Jacek podbijam IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 30.09.04, 08:53
      czyżby ktoś przywłaszczył sobie nagrody?
      • kohol Re: podbijam 30.09.04, 14:01
        Gość portalu: Jacek napisał(a):

> czyżby ktoś przywłaszczył sobie nagrody?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=16017293
        • Gość: Scin Nie piszcie tu juz nic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:35
          Już starczy. Gazeta - moze w nie najlepszy sposob - sprostowala jakby sprawe
          • Gość: Jacek Nie piszcie tu juz nic! DLACZEGO? IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 04.10.04, 13:03
            może ty mi wyjaśnisz jak gazeta sprostowałą tę sprawę, bo jakoś mi to umknęło
            • Gość: Scin Re: Nie piszcie tu juz nic! DLACZEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 07:41
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=16017293 - o tu. Koniec gadki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka