Dodaj do ulubionych

KARCZMA ZAPIECEK

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.04, 21:13
Czy to normalne aby w restauracji od momentu przyjęcia zamówienia przez
kelnera oczekiwać na podanie posilku godzinę czasu i na pytanie kiedy go w
końcu otrzymamy otrzymać odpowied, że za 2 miuty.
A po odczekaniu kolejnych 10 minut kiedy postanowiliśmy zapłacić za wypite
już napoje i zjedzony smalec (jako starter dają gratis) nawet nikt nas nie
przeposił.n naweyt nie było zdziwienia że wychodzimy bez konsumpcji.
Jak ktoś chce sobie poczekać na jedzonko, które nie ukrywam jest smaczne w
tej knajpce to polecam KARCZMĘ ZAPIECEK, cjociaż inne również nie odbiegają
od tego standardu.
Obserwuj wątek
    • caro333 Re: KARCZMA ZAPIECEK 24.08.04, 12:46
      Gdzie jest ta karczma,tel mi pliz...
      • Gość: pawel Re: KARCZMA ZAPIECEK IP: 217.28.153.* 25.08.04, 17:52
        na Grodzkiej naprzeciwko KINA
        • Gość: karczma Re: KARCZMA ZAPIECEK IP: *.class145.petrotel.pl 25.08.04, 18:23
          karczma zapiecek juz nie istnieje od poł roku, tobie chodzi o karczmę pod strzechą
    • Gość: cHOLEk Re: KARCZMA ZAPIECEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 18:50
      Ja miałem kiedyś ciekawą historyjkę. Poszliśmy w 5 osób do pizzerii na
      Grodzkiej (nie będę ujawniał nazwy, bo chyba już jej tam nie ma. Zamówiliśmy
      pizze i po piwku dla każdego. Wypiliśmy piwo (około godziny) i po jakiś 10 min
      później podano pizze, a cała operacja miała trwać max 30 min. Ale nie w tym
      sęk, kelner podał pizze na talerzu, bez nakryć dla nas. Bardzo to nas ruszyło i
      zawołaliśmy go, to stwierdził, że "nie było sensu podawać 5 nakryć, bo się nie
      da podzielić pizzy na 5 kawałków". Zapłacilismy za piwo i wychodziliśmy-
      pobiegł na zaplecze i nie wiadomo skąd pojawił się szef z krzykiem, że wezwie
      ochronę, jak nie zapłacimy za pizze. Z jakiej racji mamy płacić, za coś co nie
      zjedliśmy, spytał wtedy grzecznie, choć dosyć głośno, czy nam nie smakuje.
      Wyjaśniliśmy o co chodzi w całej sytuacji, że nie będziemy jak świnie jeść bez
      swoich nakryć i chyba facet zrozumiał, bo jeszcze długo go było słychać jak
      jechał kelnerowi.
      Chamstwo jakich mało.

"całe życie z debilami..."
      • Gość: A.L. Re: KARCZMA ZAPIECEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:03
        Otwórz samemu taki interes, wpakuj pieniądze, czas itd... i gwarantuję Ci, że
        będziesz pisał na tym forum posty typu "miałem takie zdarzenie - przychodzi
        pieciu dupków, zamawiają jedną pizzę i proszą o pięć nakryć, kurwa na płyn do
        mycia naczyń nie zarobię...."
    • Gość: Max Re: KARCZMA ZAPIECEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:19
      Pizza na pięć osób- też bym was wyśmiał. Trzeba było jeszcze zamówić jedno piwo
      i pięć szklanek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka