Dodaj do ulubionych

co się dzieje z projektem i projektantem CAN?

03.12.14, 19:54
Czy ktoś wie jakie są dalsze losy tego śmiałego projektu? czy ktoś na tym pracuje na szczeblu UE, Polski, Urzędu marszałkowskiego, powiatu płockiego , Płocka?
forum.gazeta.pl/forum/w,66,131938343,132348533,Re_CAN.html
Obserwuj wątek
    • Gość: kanowy Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.opera-mini.net 03.12.14, 21:38
      gdyby nie city to dalej byli byßmy w doopie jesieni średniowiecza bez świadomości decydentów wszelkiej maści o konieczności podjęcia bardzo ważnych zadaniań i bez przedsięwzięć które już się kształtują a o których nie masz jeszcze nawet bladego pojęcia
      • brazilinvest2000 Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN 04.12.14, 10:16
        Ale konkretnie co się z tym dzieje. Interesują mnie szczególnie rozwiązania dotyczące komunikacji lotniczej.
        • Gość: czad Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.14, 19:55
          Projektant podobno przebywa na leczeniu na oddziale leczącym ChAD
          • Gość: niger Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.opera-mini.net 05.12.14, 09:35
            czyli neoplus pisze z gąbczastej komnaty... ciekawe jak zasięg łapie
            • Gość: neoplus Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.14, 10:15
              Gość portalu: niger napisał(a):

> czyli neoplus pisze z gąbczastej komnaty... ciekawe jak zasięg łapie

To ty Sylwek jesteś neoplus? Nie wiedziałem Myślałem, że piszesz wyłącznie pod citymen, city.pl, city_plock itp. Nie licząc oczywiście wielu innych nicków dla niepoznaki np. niger
              BTW Rzeczywiście już odpuściłeś HUB w Myśliborzycach? Dlaczego?
              • zambeziriver Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN 05.12.14, 10:48
                Wypadłeś z gry. Teraz na tapecie jest marsz protestacyjny w obronie demokracji oraz zabezpieczenia Orlenu przed skutkami trzęsienia ziemi, które mogą zagrozić bezpieczeństwu energetycznemu Europy. CAN to już zamierzchła przeszłość. Nie nadanżasz :DDDDD
                • Gość: neoplus Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.14, 11:30
                  Uffff! To dobrze. Myślałem, że ci w Brukseli po wkroczeniu tam Tuska zamietli sprawę pod dywan. Rozumiem, że tuż po tym proteście Sylwek wróci do sprawy i trochę towarzycho pogoni.
                  • Gość: dr Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.opera-mini.net 05.12.14, 12:05
                    neoplus chyba łapie zasięg choć kontakt z rzeczywistością dawno stracił, rozmawiając sam ze sobą
                    • Gość: neoplus Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.14, 12:53
                      Nie sam z sobą tylko z tobą psychicznie chorym projektantem CAN. Pozdrawiam i miłego, pełnego miłych towarzyskich spotkań weekendu. Gdzie masz wieczorny melanż? Z laską jakąś czy raczej z konikiem w dłoni?
                      • Gość: do sy(l)fka Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.14, 13:16
                        Sy(l)fku czyżbyś się wstydził swojego projektu? Tak entuzjastycznie jeszcze nie tak dawno o nim pisałeś. Jak tam twoje kontakty z Przew. Europarlamentu panem Schultzem i jego asystentką Barbara Vanmechelen? Wybierasz się do Brukseli na posiedzenia komisji które zapowiedziałeś po uzgodnieniach z nimi? Autora projektu chyba nie pominą? Jak tam poseł Zgorzelski i ten poseł PiS z Krakowa? popychają sprawę do przodu jak tobie obiecali? Czy tylko zadrwili z płockiego Leonardo da Vinci? Tylko jak będziesz brał delegację do Brukseli to nie kombinuj z rozliczeniem delegacji na samochód jak Hoffman i nie zabieraj mamusi jak Giżyński (obaj PiS)
                        • Gość: kuń Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.opera-mini.net 05.12.14, 14:39
                          no proszę jak niebezpieczne są dopalacze, neoplus ze swoim konikiem gawędzi. chyba znudziło mu się już jego własne towarzystwo...
                          • Gość: dokunia Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.14, 09:56
                            Jak tam Sylwku wczorajszy melanż? Dobrze się towarzystwo bawiło? dzisiaj poprawka, czy raczej zajmiesz się jednak CAN? Europa czeka i Chińczycy, którym obiecałeś, że wkrótce ich tutaj zasiedlisz.
                            • Gość: dykta Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.class100.petrotel.pl 06.12.14, 14:22
                              neoplus się już namelanżował jagodzianką na kościach i leży dziś jak flak :>
                    • Gość: pegieer Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.14, 16:53
                      Jechał ktoś przez Myśliorzyce?
                  • Gość: sołtys Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.14, 14:21
                    Tyle było obiecanek, a na razie nawet zające się nie ganiają na projektowanym lotnisku.
            • Gość: koziołek poznanski Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.14, 12:41
              Pomysły citego interesuja nie tylko neoplusa. Także społeczność Wielkopolski słusznie puentującej :forum.gazeta.pl/forum/w,67,135113058,135113178,Re_Apel_do_spoleczenstwa_i_samorzadowcow_Wielkop.html
        • Gość: monika Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.14, 08:31
          Gdyby był już Myśliborzyce Airport /International/ poleciałoby sie na święta gdzieś do ciepłych krajów. Do Modlina lub na Okęcie nie chce mi się zapylać. Za daleko. Panie Fiet niech pan coś z tym zrobi
          • Gość: boeing Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.opera-mini.net 19.12.14, 16:19
            wsadzisz se gruche a potem jak popuścisz to polecisz neoplus z takim impetem prawie jak 4 silnikowiec :>
    • Gość: antydebil Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: 94.75.206.* 06.12.14, 14:28
      wydawało się, że CAN będzie implementowane na tegoroczne mikołajki...
      a tu klapa...
      ch... du... i kamieni kupa :-((((
      • Gość: neurochirurg Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.class100.petrotel.pl 06.12.14, 17:14
        będą implementować neoplusowi mózg od szympansa, ale są problemy bo nie chce się w jego czaszce zmieścić
        • Gość: neo Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.14, 07:33
          To nie ustawaj Sylwku w wysiłkach. Petycje może jakąś w tej sprawie wystosuj do UE. Może w jej wyniku zwrócą uwagę na ten istotny dla ciebie problem i przy pomocy decyzji Przew. Shultza ta implementacja sie uda.
    • Gość: traveller Re: lotnisko Myśliborzyce szansą dla osiedla Skar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.14, 09:27
      Szkoda, że jeszcze nie powstał HUB w Myśliborzycach. Mieszkam na Skarpie i po wczorajszym lądowaniu na Fryderyk Chopin więcej czasu na dojazd z lotniska do domu zmarnowałem niż na sam lot z Rzymu. Z Mysliborzyc śmiga się nie dłużej niż 20 minut.
      • Gość: chłopin Re: lotnisko Myśliborzyce szansą dla osiedla Ska IP: *.064.c74.petrotel.pl 08.12.14, 09:53
        przecież ty latasz na dykcie a nie na szopenie... chyba że gdzieś znalazłeś resztkę w wyrzuconym przez balkon po czyichś imieninach...
        • Gość: neoplus Re: lotnisko Myśliborzyce szansą dla osiedla Ska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.14, 10:25
          Jednak jak wybudujesz Sylwestrze F. lotnisko w Myśliborzycach to będę latał na terapię do Londynu bo tam mają najlepsze i skuteczne metody, także w rozwiązywaniu uzależnień od dykty. Ojciec twój to chlał jak ciebie robił?Daj mi szansę i wybuduj to lotnisko. Przy okazji skorzysta na tym polska energetyka bo wzrośnie bezpieczeństwo Polski, Europy i nawet USA członka NATO. Rozumiem nawet dlaczego opóźniłeś prace. Odnoszę wrażenie, że w związku z dostrzeżonymi przez ciebie potencjalnymi zagrożeniami sejsmicznymi w okolicach Płocka. Słusznie wziąłeś się za przeprojektowanie. Zrób jednak jeszcze dodatkowe badania żeby nie okazało się, że na środku pasa istnieje jakiś głębiej położony krater z możliwością erupcji po lądowaniu jumbo jeta.
          • brazilinvest2000 Re: lotnisko Myśliborzyce szansą dla osiedla Ska 08.12.14, 20:17
            Czy jest ktoś na tym forum poważny i będzie odpowiadał na konkretne pytanie konkretnie a nie jak jakiś troll?
          • Gość: whisky Re: święta za pasem, naoplus w nadziei... IP: *.opera-mini.net 09.12.14, 09:51
            chopi się skończył i neoplus w depresji bo znów na dykcie będzie jechał.

ale nie martw się neoplus wkrótce święta i ponowna szansa na znelezienie bardziej eksluzywnego trunku...
            • Gość: neoplus Re: święta za pasem, naoplus w nadziei... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.14, 14:32
              Dlatego Sylwek nie zapomnij w HUB Myśliborzyce zaprojektować stanowiska free duty. Zawsze taniej będzie można kupić jakiś lepszy trunek. Dlaczego z tym projektem tak się guzdrzesz? Rzeczywiście zagrożenia sejsmiczne w pobliskim Orlenie mają na to aż taki duży wpływ?
              • Gość: kononowicz Re: can rusza z kopyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.14, 12:53
                Wczoraj z powodu mgły premiera Kopacz musiała lądować aż w Krakowie. Po przebudzeniu rano na biurku znalzła raport w sprawie budowy CAN z lotniskiem w Myśliborzycach. opieprzyła kogo trzeba za brak reakcji na ten śmiały projekt i wydała odpowiednie polecenia. CAN rusza jako priorytet
                • Gość: sołtys myśliborzyc Re: can rusza z kopyta IP: *.180.c84.petrotel.pl 10.12.14, 12:59
                  ale uważaj neoplus bo ty siem boisz 4-silnikowców i krowy w twojej rodzinnej wiosce siem zawezmom i mleka nie dadzom
                  • Gość: kalafiorek Re: do kabaczka IP: *.180.c84.petrotel.pl 10.12.14, 13:00
                    nie mówiąc już o zatruciu kabaczków na urodzajnych ziemiach przyorlenowskich
                    • Gość: neoplus Re: do kabaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.14, 13:29
                      Spoko Sylwku Jak już zrealizujesz projekt CAN na lotnisko HUB w Myśliborzycach - centralny punkt twojego planu mleko dowiozą mleko ze szwajcarskich, alpejskich łąk. Kabaczki przywiozą nam z ekologicznych upraw nowozelandzkich. Po co mamy chować krowy lub coś uprawiać. Biorąc pod uwagę, że poza HUB planujesz jeszcze pięć lotnisk lokalnych nikt nie będzie miał czasu na deficytowe rolnictwo i bieganie za bydłem Weź się tylko do roboty i nie pękaj przed tymi trzęsieniami ziemi w Orlenie.
                      • kapitanio15 Re: do kabaczka 10.12.14, 18:41
                        Zapoznałem się z tym oryginalnym opracowaniem. Nie wchodząc w szczegóły mam na razie jedno pytanie do autora. Rozumiem, ze jest nim Sylwester Fiet. Czy lokalizacja lotniska tak bardzo obciążonego ilością samolotów nie jest z założenia trudna do przyjęcia w związku z lokalizacja w bezpośredni sąsiedztwie zakładu produkcyjnego PKN Orlen? Czy nie będzie to zagrażało bezpieczeństwu produkcji w przypadku nawet hipotetycznych awarii przelatujących samolotów? Czy uda się wyznaczyć bezpieczne i niekolidujące ze strefą produkcji kanały przelotów? Wydaje się to mocno wątpliwe.
                        • Gość: mrs. kontroling Re: do kapitana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.14, 11:23
                          kapitanie jestes popegieerowskim dzieckiem i nic nie rozumiesz. Pan Fiet specjalnie zaprojektował lotnisko tuż za płotem Orlenu żeby obniżyc koszty. policz ile zaoszczędzi się na dowozie paliwa na tak krótkiej odlrgłości w porównaniu z innymi lotniskami. HUB w Myśliborzycach ma byc konkurencyjny
                          • kapitanio15 Re: CAN ma pełne szanse 11.12.14, 14:19
                            Rzeczywiście nie przemyślałem. Niewielka odległość umożliwi wręcz dojazd samolotom na kołach pod sam terminal paliwowy. Nie jest to dalej niż 12 km, a w prostej linii jeszcze bliżej. W tej plątaninie dróg CAN można by wygospodarować taki specjalny pas dojazdowy dla tankowania, ale także z niewielkim rękawem dla wsiadających biznesmenów odwiedzających Orlen.
                            • Gość: projektant Re: CAN ma pełne szanse IP: *.class101.petrotel.pl 11.12.14, 14:26
                              to lotnisko zostało zbudowane dla pewnego jegomościa z forum żeby zainteresować go niczym dziecko klockami lego. Eksperyment w pełni się powiódł, a niejaki neoplus przerósł nawet oczekiwania rzeczywistości bowiem b rzadko się zdarza żeby dziecko nie znudziło się zajęciem absorbującym jego uwagę nieprzerwanie od kilku lat!
                              • Gość: neo+ Re: CAN ma pełne szanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.14, 15:08
                                Sylwestrze F. projekt ten jest tak fascynujący, że nie sposób nim sie znudzic. Martwi mnie jedynie to, ze twoje niewyczerpalne jakby pokłady intelektu i pomysłowości na ratowanie swiata, a przynajmniej jego energetyko zmierzaja z wolna ku wyczerpaniu. Przy CAN mozna by jeszcze cos powymyślac. Dobrze się czujesz, czy tylko tak sie tobie wydaje? Byłes ostatnio u lekarza, czy zupełnie juz odpusciłeś?
                                • Gość: aqq Re: CAN ma pełne szanse IP: *.opera-mini.net 11.12.14, 22:26
                                  tak neoplusek baw się ładnie dalej, to wątek celowo stworzony dla ciebie :>
                                  • Gość: neoplus Re: CAN ma pełne szanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.14, 09:04
                                    Dzięki za info i wielki dla mnie szacunek. Dedykowałeś projekt mnie ale żeby podkreślić moje znaczenie w twoich planach powiadomiłeś o swoim zamyśle rząd, sejm, fora wielu gazet , w tym The Washington Post i samorządy oraz organy administracji państwowej na terenie całego kraju. Wysłałeś stosowne informacje i prośby o zainteresowanie oraz skuteczną interwencję Parlament i Komisję Europejską. Nie omieszkałeś wysłać opracowania do Senatu USA, CIA, Prezydenta Obamy i Kwatery głównej NATO, o pomniejszych urzędnikach, instytucjach i urzędnikach na całym świecie już nie wspomnę. Stworzyłeś kilka akcji informacyjnych w tym ogólnoświatową Vistula Storm. To wszystko, tyle trudu i pomysłowości żeby idea CAN dotarła do mnie. Udało się to tobie już po pierwszym wpisie na forum Gazety w Płocku. Zatem pozostały trud był daremny, tym bardziej, ze niezwłocznie po podjęciu przez ciebie tego tematu dałem wyraz swojemu stanowisku wykazując, żeś po prostu chory na ChAD /choroba afektywna dwubiegunowa/ człowiek, a absurdalność projektu nie mieści się w żadnej skali braku zdrowego rozsądku i logiki. Staraj się chłopie jednak dalej. Masz przy najmniej jakieś zajęcie. To w ramach terapii zaleconej przez psychoterapeutę? jeżeli tak, to powodzenia w leczeniu.
                                    • Gość: aqq Re: CAN dla małego neopluska IP: *.class101.petrotel.pl 12.12.14, 10:35
                                      a i tu się mylisz neoplusek, powiadomiony zostałeś tylko ty

pamiętaj o pampersie i miłej zabawy :>
                                      • Gość: kobyłka Re: CAN dla małego neopluska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.14, 11:36
                                        Masz rację Sylwku. Współczuję twojej mamie z całego serca.
                                        • Gość: kuń Re: CAN dla małego neopluska IP: *.class101.petrotel.pl 12.12.14, 11:39
                                          neoplusek jak zwykle zrobiony w kunia :>
                                          • Gość: neolus Re: dla wielonickowego Sylwestra F. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.14, 11:59
                                            Ale w odróżnieniu od ciebie zupełnie normalny
                                            • Gość: legoland Re: dla wielonickowego Sylwestra F. IP: *.class101.petrotel.pl 12.12.14, 13:55
                                              tak neoplusek, baw się grzecznie i ładnie :>
                                              • Gość: sąd Re: Stefansky&NeoplusCo. IP: *.opera-mini.net 12.12.14, 15:22
                                                w płockim sądzie zarejestrowano nową spółkę Stefansky&NeoplusCo. brzmiącą lekko z angielska by nadać jej nieco europejskiego blichtru.

Spółka będzie mieścić się przy lotnisku na Bielskiej i będzie to fabryka chipsów. To jest prawdziwy projekt który za chwilę przyćmi wszystkie inne!
                                              • brazilinvest2000 Re: dla wielonickowego Sylwestra F. 12.12.14, 15:30
                                                Widzę , że jednak autor koncepcji CAN to jakiś osobnik ze spora odchyłką. Zatem kończę drążenie tematu, który wydawał mi się od początku jako produkt delikatnie mówiąc kogoś nawiedzonego. Chciałam się tylko upewnić. Ciekawe tylko czy neoplus-polemista mieszka na terenie Warmii i Mazur bo do tego środowiska citymen zwrócił się z apelem o poparcie: forum.gazeta.pl/forum/w,64,135113276,135113276,Apel_do_samorzadowcow_i_spoleczenstwa_Warmii_i_Mazur.html

Zresztą nie tylko do tego środowiska. Innych linków nie chce mi się już wklejać.
                                                Lecz się pan.
                                                • Gość: bumbox Re: dla wielonickowego Sylwestra F. IP: *.centertel.pl 12.12.14, 15:48
                                                  Czyli cały CAN to była ściema? Nie będzie lotnisk autostrad i powszechnego dobrobytu? Pan Cityman konfabulował przez tyle miesięcy? Jestem załamany :(
                                                  • Gość: faktycznie Re: &NeoplusCo.Stefansky IP: *.class101.petrotel.pl 12.12.14, 15:54
                                                    za to za chwilę rusza projekt NeoplusCo.Stefansky, faktycznie przypominam sobie jak raz neoplus wspominał że obieranie kartofli jest jego drugą pasją zaraz po aktywności forumowej

ciekawy czy surowiec na zimę już zadołowany?
                                                  • Gość: bumbox Re: &NeoplusCo.Stefansky IP: *.centertel.pl 12.12.14, 16:18
                                                    Z troska śledziłem postępy wielkiego projektu CAN a okazało się że to wielka lipa :( Jak pan mógł swoje dziecko tak po prostu spuścić w klopie? Mimo szyderstw na forum ja pana popieralem a pan sie okazal konfabulantem. Żenada.
                                                  • Gość: ad Re: neoplus prowadzi zaawansowane rozmowy IP: *.opera-mini.net 12.12.14, 21:16
                                                    z wójtem gàbina od dwóch lat pod lasem gąbińskim ws infrastruktury. rozmowy są ciężkie już 64 skrzynki czystej poszło. tylko patrzeć jak wypracują wspólne stanowisko i zaczną lobbować w rządzie i UE

• Gość: lobbysta Re: neoplus prowadzi zaawansowane rozmowy IP: *.opera-mini.net 12.12.14, 21:19
                                                    a i rada miasta płocka nie zgorsza już jeden albo dwa apele wystosowała w tej sprawie. dokładnie nie pamiętam bo już rachubę zgubiłem :]
                                                  • Gość: lobbysta Re: neoplus prowadzi zaawansowane rozmowy IP: *.opera-mini.net 12.12.14, 21:26
                                                    Ech przewidziałem to znając słynną żelazną ;) polską konsekwecję.... :)

tylko dziś poszło kilka maili do różnych komisarzy unijnych i samego przewodniczącego Junckera... (nie ws CAN)

ech urwisy wy jedne, dobre z was dzieciaki jak śpicie.... :]
                                                  • brazilinvest2000 Re: neoplus prowadzi zaawansowane rozmowy 13.12.14, 10:04
                                                    Panie Fiet bardzo panu współczuję. W sumie jest pan dosyć nieszczęśliwym człowiekiem osamotnionym ze swoim problemem psychicznym, a jeszcze się z pana naigrywają. Obiecuje, że ja się w to nie wpisze nigdy więcej.
                                                  • Gość: neoplus Re: neoplus prowadzi zaawansowane rozmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.14, 11:14
                                                    Ja będę , bo gość sam się o to prosi.
                                                  • Gość: dr&mr Re: neoplus prowadzi zaawansowane rozmowy IP: *.opera-mini.net 13.12.14, 11:55
                                                    zadziwiające jak dr jekyll i mr hyde występują zawsze w parze :>
                                                  • Gość: neoplus Re: neoplus prowadzi zaawansowane rozmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.14, 12:04
                                                    Ja nie widzę tutaj przypadku Jekkyl-Hyde. Wszyscy zgodnie jadą po idiocie. Nie ma żadnego wpisu o innym zabarwieniu. Jest pełna zgoda co do choroby, która ciebie dotknęła. Jest to ponad wszelką wątpliwość ChAD /Choroba Afektywna Dwubiegunowa/. Jednak chyba trochę się poprawia, bo coraz mniej twoich durnych pomysłów. Nawet gorączka wyborcza jakby ciebie Sylwku opuściła.
                                                  • Gość: ad Re: neoplus prowadzi zaawansowane rozmowy IP: *.037.c92.petrotel.pl 13.12.14, 17:25
                                                    czyli sam przyznałeś się do tych osobowości...

brawo za trafną ocenę swojego stanu umysłowego :>
    • Gość: neoplus Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.14, 09:40
      Dr. Jekyll: "Bardzo mi ciebie szkoda biedaku. Jesteś chory na ChAD / Choroba Afektywna Dwubiegunowa/. Mam dla ciebie radę. Idź do lekarza i poddaj się terapii. Wydaje mi się, że twój przypadek jest beznadziejny, bo stadium choroby już dawno wymknęło się spod kontroli i poziom jej zaawansowania nie mieści się w pułapie opisanym przez opracowania fachowe, ale próbuj. Poza medycyną zdarzają się cuda i o taki cud prosił będę opatrzność."
      Mr Hyde: "Wal się idioto. Jesteś jedynym w swoim rodzaju wykraczającym poza opisane przypadki w medycynie egzemplarzem, którego stan wyklucza jakiekolwiek szanse na powrót do świata normalnych. Tym bardziej, że sam tego nie chcesz."

Tak dr Jekyll i mr Hyde scharakteryzowaliby twój przypadek chorobowy. W sumie to samo, tylko jakby inaczej podane.
      • Gość: koń na biegunach Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.049.c74.petrotel.pl 14.12.14, 14:06
        ChAD / Choroba Afektywna Dwubiegunowa

no to przynajmniej wiemy cię dręczy, pytanie tylko czemu chcesz dręczyć tym innych?

:>
        • Gość: neoplus Re: co się dzieje z projektem i projektantem CAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.14, 15:28
          Gość portalu: koń na biegunach/sylwek napisał(a):

> no to przynajmniej wiemy cię dręczy, pytanie tylko czemu chcesz dręczyć tym inn
          > ych?
          Sylwku przecież ta dyskusja jeżeli nawet mecząca to w zasadzie wymiana [oglądów pomiędzy neoplusem, czyli mną i tobą, z tym że ty pod wieloma nickami. Dlaczego uważasz, że twoje wpisy kogokolwiek interesują poza mną pogromcą forumowych głupków-:DDDDD i oczywiście tobą? Brazilinvest może rzeczywiście znalazł twój projekt CAN i był ciekawy co się z tym dzieje. Nie wiedział być może kim ty naprawdę jesteś. Może przenieś się na Forum Kraków. Tam chyba jeszcze ciebie nie znają i pomóż im rozwijać Małopolskę. Ja obiecuję, że tam nie ujawnię twoich problemów psychicznych. Słowo. Tylko pisz z sensem bo natychmiast ciebie rozszyfrują tak jak na innych forach regionalnych.
          • Gość: pogrom Re: neopku pogromca... IP: *.opera-mini.net 14.12.14, 22:23
            jeśli jesteś czegokolwiek pogromcą to jedynie własnego otworu fizjologicznego przy pomocy gruszki...

w dodatku pogromcą wielorazowym.... :>
            • Gość: neoplus Re: neopku pogromca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.14, 08:22
              Gość portalu: pogrom/sylwek napisał(a):

> jeśli jesteś czegokolwiek pogromcą to jedynie własnego otworu fizjologicznego p
              > rzy pomocy gruszki...
              >
              > w dodatku pogromcą wielorazowym.... :

Znam Sylwku twoje preferencje: forum.gazeta.pl/forum/w,57,139725610,140066221,Re_Andrzeju_Bawisz_sie_w_faszyste_.html

w dodatku z klizmafilią i koprofilią w tle. Niestety nie znajdziesz we mnie towarzysza swoich zabaw. Nie dla psa kiełbasa. Baw się sam zboku.
              • Gość: sąsiad zbooka Re: neoplus pogromca... IP: *.opera-mini.net 16.12.14, 16:57
                neoplus wsadza sobie ciągle tą gruchę aż w całym bloku smród się roznosi. co za book :/
                • Gość: neo+ Re: dlaczego to obsceniczny prosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.14, 18:33
                  Pardon pani Fi...owo za dosadność, ale czasu pani nie miała na wychowywanie synka czy ojcowskiej ręki zabrakło? Faktem jest, że wyrósł na obsceniczną świnię. W dodatku mocno zboczoną
                • Gość: tum Re: neoplus pogromca... IP: *.plock.mm.pl 16.12.14, 19:05
                  Pan, pedal jest? Fuj.
                  • Gość: zdzichu spod 7. Re: neoplus pogromca... IP: *.opera-mini.net 16.12.14, 22:27
                    a cholera wi panie co to je.... to chyba homogej ten neoplus czy cuś
                    • Gość: hetero sapiens Re: neoplus co ty masz z tymi homosiami? :) IP: *.opera-mini.net 16.12.14, 22:55
                      strasznie cię nakręca temat homosiów. ty faktycznie coś masz z tym wspólnego.... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka