her_bert 14.10.04, 10:26 W wątku o referendum ktoś się podpisuje jako Prezydęt. Uważam że to świetna ksywa dla Milewskiego biorąc pod uwagę to, jaki jest nadęty. Od dziś nie będę go tytułował inaczej jak tylko właśnie "prezydęt". :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz_enka Re: Prezydęt Milewski 14.10.04, 13:05 To dobra ksywka. Pasuje do niego tez "Łukasz" w wiadomym kontekscie ;-)))(bez urazy dla prawdziwych Łukaszów.) Poza tym pamietajmy tez o "metce". To chyba jego pierwsza ksywka, ale moim zdaniem wspaniale odzwierciedla jego osobe jako zwyklego pozoranta, miernote i populiste. Odpowiedz Link Zgłoś
bzykador_wspanialy Re: Prezydęt Milewski 14.10.04, 14:33 Proponuję: Prezydętorenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Prezydęt Milewski IP: *.class146.petrotel.pl 14.10.04, 15:00 Co on sobą reprezentuje to pokazał już dawno. Chyba nie mieliśmy wcześniej takiego pacana który z metką na rękawie garnituru przychodzi do Ratusza.Ten facet reprezentuje nas wszystkich więc mamy prawo wymagać od niego klasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Prezydęt Milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:51 a ja od dzisiaj na taki stary magnetofon marki KACPRZAK (co to stoi jeszcze w garażu u mnie domu) będę mówił HUBERT - bo grają tak samo chujowo, aż się słuchać tego nie chce... ...przepraszam, nie HUBERT będę na niego mówił, tylko her_bert ps. skąd wiesz, że Milewski jest nadęty, bo ja nie odniosłem nigdy takiego wrażenia? - nadął się kiedyś przed tobą... buahahahhah?????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// Re: Prezydęt Milewski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.04, 06:48 ja proponuję -prezydęcik-żeby mu "wielkości" dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
bzykador_wspanialy Re: Prezydęt Milewski 15.10.04, 22:12 Bedą kłopoty z zakupem fortepianu do sali koncertowej. Gościu woli pewnikiem instrumenty dęte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Prezydęt Milewski IP: *.class146.petrotel.pl 22.10.04, 15:46 Ten facet olewa wszystkich i wszystko oj przepraszam jednej radnej -Violi nie olewa jej się chyba boi ! ! ! Duet Viola i Mireczek Jest wyjątkowy bo nie wiadomo kto naprawdę rządzi w mieście ? które decyzje są jego a które jej? Dobrze że może sam się podpisywać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajewski Re: Prezydęt Milewski IP: *.c152.petrotel.pl 19.11.04, 09:01 Przeczytajcie co myśli o mnie prezydent MM. Dzisiejsza GW na Mazowszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: De best Re: Prezydęt Milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:16 z wszystkimi opiniami się zgadzam, ten dupek nie powinien reprezentować naszego miasta oraz zarządzać pieniedzmy podatników. Ktoś napisał w portalu o REFERENDUM.... jaki koszt poniesie miasto na odszkodowania dla pracowników zwolnionych przez tego DUPKA? WŁAŚNIE? KTO GO Z TEGO ROZLICZY? Prawica, NOWY ZARZĄD - 2005 r, czy Prokurator (oj, oj.... M&M) blado to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: Prezydęt Milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:43 proszę bardzo tu się wypowiadają chyba tylko ci którzy stracili ciepłą posadkę w urzędzie( za pierdzenie w stołek nigdzie tak nie płacili???) też nie darzę sympatią tego pana (m&m) ale może b7yście podawali jakieś konkrety?? bo dyskusja zjeżdża na poziom ,..... lepper nie mówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mińsk Re: Prezydęt Milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:41 Panie i Panowie tak na dobrą sprawę jak popatrzeć na tego człowieka (naszego panującego prezydenta) to nic dodać nic ująć normalnie to on wygląda jak Łukaszenka!! ;) Więc proponuję właśnie taką ksywkę dla naszego sznownego możnowładcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furman Re: Prezydęt Milewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 18:49 Panie Prezydencie Milewski- uważać- czerwoniaki atakują. Do koryta chce im się bo chcą jeść i pić, pić,pić. A ja muszę Pana pochwalić. Dziś byłem wymienić prawo jazdy na ulicy Otolińskiej i zobaczyłem ogromną kolejkę. Ja trochę inteligentniejszy od tych kolejkowiczów wsiadłem w samochód i przyjechałem do Urzędu Miasta i tu w Biurze Obsługi Klienta załatwiłem sprawę w 3 minuty. Tu nie ma kolejek. I tak sobie myślę znów czerwoniaki będa pisać Milewski jest be- bo takie kolejki. . Odpowiedz Link Zgłoś