Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:07 a co na to wszystko pan milewski? wsiadzic go w tira i niech sprobuje skretu na opisanym skrzyzowaniu. to co gada to wszystko puste slowa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tatar Re: Komentują drogowcy, kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:40 drogowcem to ja nie jestem ale ta pani witcze cośtam to chyba nie jest z RADZIWIA i dlatego zamiast dbać o interesy mieszkańców przesiaduje w godzinach pracy u francuskiego fryzjera przy ratuszu (polecam). Komu ona tak chce się podobać bo chyba nie meżowi pewnie panu zawidzkiemu bo to on rozdaje lody i lizaki. Ja też chce do buzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Komentują drogowcy, kierowcy IP: *.stacje.agora.pl 28.01.05, 13:22 cyt : "Nie zastanawialiśmy się jeszcze, jak będzie wyglądała organizacja ruchu po oddaniu mostu" Nawet nie chce mi sie tego komentowac. Rozumiem, ze pewnego dnia Pani Dyrektor przeczyta w gazecie, ze most gotowy i wtedy zacznie sie zastanawiac (a moze poczeka na budowe drog dojazdowych i dopiero wtedy sie zastanowi). Proponuje przesunac Pania Dyrektor na jakies stanowisko gdzie nie trzeba sie zastanawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridge Re: Komentują drogowcy, kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 01:29 A tam, już bedzie zbędna... Odpowiedz Link Zgłoś