Dodaj do ulubionych

Sześciu do Astigmatika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:41
przeniescie to glosne dziadostwo na peryferie jakiejs wsi. w plocku takim
imprezom STOP!
Obserwuj wątek
    • Gość: Werdan Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.eu.org 28.02.05, 22:04
      Morde zamknij cwoku ... a watek jazda na glowny do przedyskutowania.

Wisla Plock - troche smieszne :D
      • Gość: pff no nie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:41
        nie moze byc tak ze astg w ogole nie bdzie! byc on musi! zapewnil mi mile
        wspomnienia z zeszlego roku, zwlaszcza ze wlozylam w organizacje mala pomoc i
        nie ma mowy ze nie bdzie go w tym roku.. Czarek walcz! heh..:) nie wiem w ogole
        po co tyle krzyku, byl Bis i byc powinien.. nic nie zmieniac i nic nie dodawac!
        grr... tak to jest jak troche politykow wejdzie w cos milego ( pzdr dla P.
        Prezydenta <lol2>)
        ;p
    • Gość: Jmr Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:37
      Bueehhehehe, chyba sam(a) nie wiesz co piszesz. Ma byc w Plocku w te wakacje i
      nie ma opcji ze nie bedzie :D
      Bedzie grooooobiej niz ostatnio :DDDDDDDDDD
    • roman_j Re: Sześciu do Astigmatika 28.02.05, 23:40
      Aż chce się napisać: tylko tego nie spieprzcie, panowie (i panie). A lektura
      artykułu dostarcza mocnych wrażeń. Na przykład pomysł, żeby do muzyki
      elektronicznej dołączyć hip-hop. A może jeszcze festiwal piosenki żołnierskiej?
      Skład komisji konkursowej też mnie nie uspokaja. No i jeszcze ten konflikt z
      BIS-em. Mam nadzieję, że III Astigmatic się odbędzie, że odbędzie się w Płocku i
      że nie będzie to festiwal nasz ostatni. :-))
    • Gość: home boy Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:51
      może zmiecie nazwę i wogóle.. bo patrząc na te opisy agencji które staneły do
      przetargu to się załamałem.. może za wcześnie żeby o tym mówic (ale jestem
      pozytywnie myślącym człowiekiem) ale Astigmatic is dead.. wogóle nie ta forma,
      nie to myślenie i pewnie w tym roku jezeli to wypali to zupełnie inna muza,
      cała nadzieja w Czarnym.. (AKA GOD bless you)
      PIS
      • Gość: siódmy do astigmat Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:05
        a ja jestem siódmy i to pie..!!! byleby dobra muza a nie staroźreby w
        płocku...ave palma, joł
    • Gość: y Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.c151.petrotel.pl 01.03.05, 00:16
      Na wieś to ty sam się przenieś buraku zafajdany!!!
    • intruder Re: Sześciu do Astigmatika 01.03.05, 00:59
      Cieszę się z wyczerpujących informacji nt konkursu. Ciekaw jestem jak się
      potoczy cala sprawa, szczególnie w Urzędzie Patentowym. W sumie jeśli prawo do
      nazwy zostanie w rękach Cezarego a ten nie będzie tegorocznym organizatorem to
      można przecież zmienić nazwę imprezy. Oby tylko jakość pozostala na odpowiednim
      poziomie.
    • Gość: elo1600 Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 02:36
      agencje ktore startuja to po prostu zenada, czuje ze nie wybiore sie w tym roku
      na festiwal a szkoda!!. qwa skad ci ludzie sie wzieli przeciez to bedzie jeden
      wielki syf.. ide zwalic kloca bo mi sie niedobrze robi..yol
    • Gość: byłbym widzem Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.c157.petrotel.pl 01.03.05, 08:11
      Na litość Boga, kiedy w tym zapyziałym mieście powstanie HALA WIDOWISKOWA z
      prawdziwego zdarzenia? Okolicznie gminy juz mają, a w Płocku sie czeka na
      zmiłowanie.
    • Gość: Stały bywalec NIE MIESZAJCIE IP: *.zep.com.pl 01.03.05, 10:07
      Ludzie. Wybierzcie tych organizatrów co chcą włączyć hip-hop. Może dołączą
      disco i inne gatunki muzyczne. Wtedy zjedzie się cała masa ludzi, miasto zarobi.

Ale przy tym straci rzeszę ludzi, którzy przyjeżdżają, gdyż Astigmatic jest z
      założenia festiwalem muzyki elektronicznej. I biorąc pod uwagę występujących,
      kształtuje się ciągle charakter tej imprezy. Ale proszę, nie łączcie zaraz
      wszystkiego w jedną całość. Imprezę hip-hopową można zrobić w innym terminie.
      Jestem na NIE jeżeli chodzi o "pomieszanie" imprezy.
      Dodam także, iż czuję się zniesmaczony całą atmosferą jaka powstała wokół
      Astigmatic(u). Czyżby wszystko co dobrze się zaczyna, musiało mieć swój rychły
      koniec???
    • Gość: Uczestniczka Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.uni.lodz.pl 01.03.05, 10:28
      W naszym kochanym Płocku nic sie szczegolnego nie dzieje..i uwazam ze
      astigmatic powinnien zostac.....Nazwa moze byc zmieniona..ale cala impreza jak
      byla organizowana u nas tak powinna byc..!!Nie zabierajcie nam przyjemnosci..w
      koncu to tez zarobek dla miast...TYle...
    • Gość: kasia Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:14
      bisie i ci od konceptu dlaczegoście ni startowali
      jak teraz nie zrobicie gdzie indziej to plama
      ja do płocka nie pojade na astigmatic-zmaganie miasta
      smutno mi
      a do tego prezydenta to respect-jak coś schrzanić to do oporu
    • Gość: fatno Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.chello.pl 01.03.05, 16:46
      LUDZIE!!! popatrzcie co maja za imprezy na kontach te firmy ktore sie do
      konkursu zglosily. 4 powinny zostac z miejsca odrzucone za brak praktyki w
      organizacji masowych imprez plenerowych(zeby nie mowic elektronicznych) a na
      wies to sie przeniesc tego nie da z powodu problemow z dojazdem oraz dlatego ze
      bylaby to zbyt wielka strata finansowa dla wszystkich knajp i lokli, hoteli,
      sklepow, urzedu miasta, taksowkarzy i wielu wielu innych, a jak nie pasuje to
      sam czlowieku wyjedz na jakies odludzie - w koncu to tylko 3 dni wiec z dala od
      cywilizacji jakos przerzyjesz
    • Gość: rakieta az sie komentowac nie chce IP: *.c157.petrotel.pl 04.03.05, 01:13
      smutek i nostalgia. nie wiem co jest smieszniejsze - zgloszenia do konkursu (z
      wyjatkiem groove control) czy sklad komisji (z wyjatkiem aka one).

a moze zrobmy cyrk i niech astigmatic zorganizuja wszyscy.. kublik zrobi
      metalmanie 2, ktora poprowadzi grazyna torbicka, a pilkarze wisly plock beda
      fristajlowac z ziomalami z jeden osiem el. na deser uslyszymy sety krzysztofa
      krawczyka i liveact stanislawa sojki.
      • Gość: makaka Re: az sie komentowac nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 17:07
        dobrze bedzie:) taka nadzieje mam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka