Gość: x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:41 przeniescie to glosne dziadostwo na peryferie jakiejs wsi. w plocku takim imprezom STOP! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Werdan Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.eu.org 28.02.05, 22:04 Morde zamknij cwoku ... a watek jazda na glowny do przedyskutowania. Wisla Plock - troche smieszne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff no nie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:41 nie moze byc tak ze astg w ogole nie bdzie! byc on musi! zapewnil mi mile wspomnienia z zeszlego roku, zwlaszcza ze wlozylam w organizacje mala pomoc i nie ma mowy ze nie bdzie go w tym roku.. Czarek walcz! heh..:) nie wiem w ogole po co tyle krzyku, byl Bis i byc powinien.. nic nie zmieniac i nic nie dodawac! grr... tak to jest jak troche politykow wejdzie w cos milego ( pzdr dla P. Prezydenta <lol2>) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jmr Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:37 Bueehhehehe, chyba sam(a) nie wiesz co piszesz. Ma byc w Plocku w te wakacje i nie ma opcji ze nie bedzie :D Bedzie grooooobiej niz ostatnio :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Sześciu do Astigmatika 28.02.05, 23:40 Aż chce się napisać: tylko tego nie spieprzcie, panowie (i panie). A lektura artykułu dostarcza mocnych wrażeń. Na przykład pomysł, żeby do muzyki elektronicznej dołączyć hip-hop. A może jeszcze festiwal piosenki żołnierskiej? Skład komisji konkursowej też mnie nie uspokaja. No i jeszcze ten konflikt z BIS-em. Mam nadzieję, że III Astigmatic się odbędzie, że odbędzie się w Płocku i że nie będzie to festiwal nasz ostatni. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: home boy Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:51 może zmiecie nazwę i wogóle.. bo patrząc na te opisy agencji które staneły do przetargu to się załamałem.. może za wcześnie żeby o tym mówic (ale jestem pozytywnie myślącym człowiekiem) ale Astigmatic is dead.. wogóle nie ta forma, nie to myślenie i pewnie w tym roku jezeli to wypali to zupełnie inna muza, cała nadzieja w Czarnym.. (AKA GOD bless you) PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siódmy do astigmat Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:05 a ja jestem siódmy i to pie..!!! byleby dobra muza a nie staroźreby w płocku...ave palma, joł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.c151.petrotel.pl 01.03.05, 00:16 Na wieś to ty sam się przenieś buraku zafajdany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Re: Sześciu do Astigmatika 01.03.05, 00:59 Cieszę się z wyczerpujących informacji nt konkursu. Ciekaw jestem jak się potoczy cala sprawa, szczególnie w Urzędzie Patentowym. W sumie jeśli prawo do nazwy zostanie w rękach Cezarego a ten nie będzie tegorocznym organizatorem to można przecież zmienić nazwę imprezy. Oby tylko jakość pozostala na odpowiednim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo1600 Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 02:36 agencje ktore startuja to po prostu zenada, czuje ze nie wybiore sie w tym roku na festiwal a szkoda!!. qwa skad ci ludzie sie wzieli przeciez to bedzie jeden wielki syf.. ide zwalic kloca bo mi sie niedobrze robi..yol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłbym widzem Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.c157.petrotel.pl 01.03.05, 08:11 Na litość Boga, kiedy w tym zapyziałym mieście powstanie HALA WIDOWISKOWA z prawdziwego zdarzenia? Okolicznie gminy juz mają, a w Płocku sie czeka na zmiłowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stały bywalec NIE MIESZAJCIE IP: *.zep.com.pl 01.03.05, 10:07 Ludzie. Wybierzcie tych organizatrów co chcą włączyć hip-hop. Może dołączą disco i inne gatunki muzyczne. Wtedy zjedzie się cała masa ludzi, miasto zarobi. Ale przy tym straci rzeszę ludzi, którzy przyjeżdżają, gdyż Astigmatic jest z założenia festiwalem muzyki elektronicznej. I biorąc pod uwagę występujących, kształtuje się ciągle charakter tej imprezy. Ale proszę, nie łączcie zaraz wszystkiego w jedną całość. Imprezę hip-hopową można zrobić w innym terminie. Jestem na NIE jeżeli chodzi o "pomieszanie" imprezy. Dodam także, iż czuję się zniesmaczony całą atmosferą jaka powstała wokół Astigmatic(u). Czyżby wszystko co dobrze się zaczyna, musiało mieć swój rychły koniec??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczestniczka Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.uni.lodz.pl 01.03.05, 10:28 W naszym kochanym Płocku nic sie szczegolnego nie dzieje..i uwazam ze astigmatic powinnien zostac.....Nazwa moze byc zmieniona..ale cala impreza jak byla organizowana u nas tak powinna byc..!!Nie zabierajcie nam przyjemnosci..w koncu to tez zarobek dla miast...TYle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:14 bisie i ci od konceptu dlaczegoście ni startowali jak teraz nie zrobicie gdzie indziej to plama ja do płocka nie pojade na astigmatic-zmaganie miasta smutno mi a do tego prezydenta to respect-jak coś schrzanić to do oporu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatno Re: Sześciu do Astigmatika IP: *.chello.pl 01.03.05, 16:46 LUDZIE!!! popatrzcie co maja za imprezy na kontach te firmy ktore sie do konkursu zglosily. 4 powinny zostac z miejsca odrzucone za brak praktyki w organizacji masowych imprez plenerowych(zeby nie mowic elektronicznych) a na wies to sie przeniesc tego nie da z powodu problemow z dojazdem oraz dlatego ze bylaby to zbyt wielka strata finansowa dla wszystkich knajp i lokli, hoteli, sklepow, urzedu miasta, taksowkarzy i wielu wielu innych, a jak nie pasuje to sam czlowieku wyjedz na jakies odludzie - w koncu to tylko 3 dni wiec z dala od cywilizacji jakos przerzyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakieta az sie komentowac nie chce IP: *.c157.petrotel.pl 04.03.05, 01:13 smutek i nostalgia. nie wiem co jest smieszniejsze - zgloszenia do konkursu (z wyjatkiem groove control) czy sklad komisji (z wyjatkiem aka one). a moze zrobmy cyrk i niech astigmatic zorganizuja wszyscy.. kublik zrobi metalmanie 2, ktora poprowadzi grazyna torbicka, a pilkarze wisly plock beda fristajlowac z ziomalami z jeden osiem el. na deser uslyszymy sety krzysztofa krawczyka i liveact stanislawa sojki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaka Re: az sie komentowac nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 17:07 dobrze bedzie:) taka nadzieje mam Odpowiedz Link Zgłoś