18.12.12, 17:59
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,13070338,Porwanie_dwoch_Rosjan_w_Syrii__Rosja_wysyla_okrety.html#BoxWiadTxt#BoxWiadTxt?lokale=warszawa
Marku przypomnij te parę razy jak muslimy porywały ruskich (no i efekty:)

Coś słyszałem o świńskich skórach ale nie pamiętam co??

Pzdr
Obserwuj wątek
    • wiarusik Re: do BOA 18.12.12, 18:33
      zakładnicy już przepadli. bolszewiki wyślą specnaz z trzmielami i nie będzie kogo zbierać.
    • marek_boa Re: do BOA 18.12.12, 21:30
      Kiedyś czytałem ale to konkretnie o jednej akcji a bodaj w Libanie! Jak sobie przypomnę gdzie to mam to zapodam!
      -Pozdrawiam!
      • anton_pl Re: do BOA 18.12.12, 21:39
        Dzisiaj oglądałem rosyjskie wiadomości w NTW, i mówili (jak dobrze zrozumiałem?) że z Bałtyku wypływa doża eskadra okrętów do Syrii, celem ewentualnej ewakuacji Rosjan.
        Pozdrawiam!
      • wielki_czarownik Obcięte głowy w Libanie 18.12.12, 21:43
        Brata jednego z porywaczy torturowano, wykastrowano, wydłubano mu oczy, ucięto łeb. W oczodoły wsadzono jądra, w usta co innego, wsadzono do pudełka i paczkę przesłano porywaczom. Zakładnicy byli wolni tego samego dnia i przez następne 20 lat nikt tam Rosjanina nie porwał.
        Tamci ludzie rozumieją tylko język siły. W ich mniemaniu negocjują słabi. Tu ówczesny ZSRR jasno pokazał, kto jest największym ch*jem w dolinie i przekaz został bezbłędnie zrozumiany.
        • czaja1 Re: Obcięte głowy w Libanie 19.12.12, 22:53
          Ale co z tymi świńskimi skórami zaszywają ich w nich czy jak - wiadomo, że uważają za nieczyste.
          Swoją drogą kolega ożenił się z muzułmanką rosjanką pół tatarką pół ukrainką (fajna mieszanka - te lekko skośne oczy), rąbie ona wieprzowiną aż się uszy trzęsą.

Pzdr
          • rzewuski1 Re: Obcięte głowy w Libanie 19.12.12, 23:00
            bo to tez ludzie
            katolicy tez jędzą kiełbasę w piątki i wielkie piątki
      • herr7 kiedyś to był ZSRR 20.12.12, 17:35
        a obecna Rosja to jedynie marny cień dawnego ZSRR. A cienia boją się jedynie bojaźliwi.
    • tody1305 Re: do BOA 20.12.12, 15:39
      Porwanie w Libanie

A gen. Pershing i świnki vs terroryści to niestety urban legend

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka