Gość: Bułkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 11:35 ja piwa nie pije ale słyszałem ze ono bardzo zdrozało i ze to wpływ ue tzn. cena została ta sama a procent alkoholu znacznie obnizono skądś to znam i pewnie dlatego mnie nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: "piwko" Re: CO SIĘ STAŁO Z PIWEM KASZTELAŃSKIM ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:50 o co chodzi z tym kasztelanem, wszyscy zaniemówili ? Odpowiedz Link Zgłoś
pluskacz1 Re: CO SIĘ STAŁO Z PIWEM KASZTELAŃSKIM ? 02.05.05, 21:02 Kasztelanskie jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: CO SIĘ STAŁO Z PIWEM KASZTELAŃSKIM ? 03.05.05, 09:01 Gość portalu: Bułkowski napisał(a): > ja piwa nie pije ale słyszałem ze ono bardzo zdrozało i ze to wpływ ue > tzn. cena została ta sama a procent alkoholu znacznie obnizono > skądś to znam i pewnie dlatego mnie nie dziwi Jeśli to prawda, co piszesz, to nie piwo podrożało, ale wzrósł koszt "ubzdryngolenia" się Kasztelanem. Ale jest wyjście z tej sytuacji. Należy sobie strzelić piwo z wkładką, tzw. u-boota. Wódka dla odmiany ostatnio taniała, bo spadła akcyza, więc summa summarum koszt się powinien wyrównać. ;-)) A poza tym, skoro nie pijesz piwa, to po co w ogóle podnosisz alarm? Skądś to znam i zawsze mnie to dziwi. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaciekrętacz Re: CO SIĘ STAŁO Z PIWEM KASZTELAŃSKIM ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 15:48 jaciekręce, tyle czasu czytam forum i muszę przyznać, że nawet Romanowi zdarzy się napisać coś niepolitycznego Odpowiedz Link Zgłoś