Gość: toja IP: 213.25.91.* 13.05.05, 07:39 Bo nie ma kary dla gnojów! Do diabła z ta cholerną demokracja. Dla Polaków potrzebny jest dyktator, który trzyma za ryj. Polacy nie nadają się do zycia w wolności!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurek wypie_przać w ogole z tym ulotkami z klatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 07:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: wypie_przać w ogole z tym ulotkami z klatek IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 13.05.05, 08:38 I ta odpowiedź mi się podoba. Czy na wycieraczce czy na klamce - dla mnie to śmieć i ląduje w koszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: wypie_przać w ogole z tym ulotkami z klatek IP: 193.109.244.* 13.05.05, 08:41 masz 100% racji imienniku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Wandale podpalają ulotki IP: 82.177.3.* 13.05.05, 08:57 cyt.: "Przypominamy jednak, że jeżeli ktoś nie życzy sobie dostawać ulotek, może zgłosić taki fakt u przedstawiciela danej sieci. Wszyscy zapewniają, że uwzględnią takie uwagi." Ciekawe czy uwzględnią No dobra gdzie i jak sie takie oświadczenie składa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marley Re: Wandale podpalają ulotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:03 no jak to gdzie u podpalaczy, moze to ich wojna z biurokracja, ktora wymaga poswiecen ludzi z nia niezwiazana? Juz by lepiej jakis sklep podpalili i podpisali, ze nie chcemy ulotek.<metaforyczny zart> Odpowiedz Link Zgłoś
g.dziwota STOJAKI 13.05.05, 10:40 Nie zgadzam się z kładzeniem ulotek ani na wycieraczce, ani na wieszanie na klamce. Po to są specjalne kosze metalowe na klatkach schodowych by tam je kłaści i wtedy to JA dokonuje wyboru wchodząc do klatki, ulotkę której firmy mam ochote wziąć ze sobą do domu. Te kosze ktoś obsługuje, sprząta, naprawia i to jest koszt. Więc od wkładających ulotki żada zapewne opłaty, a te wszystkie sklepy zamiast płacić firmom obsługującym te wierszaki dają zarobic chłopakom pod warunkiem że oni rozniosa każdemu do domu (na wycieraczke lub klamkę). Ja się z tym nie zgadzam. Piszmy protesty i zawiadomienia do włascicieli/administratorów bloków-budynków. Bo to oni też powiini chronic interesy i mienie lokatorów-mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś