e.m.i1 20.07.06, 17:59 Co o nim myslicie? ;> www.dyskretna.pl/images_u/stripedpomarancz.jpg A moze ktoras z was ma taki lub przymierzala i powie mi jak lezy i czy nie wyglada gorzej niz na zdjeciu?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinazkalinowa Re: Pytanie tradycyjne :) 20.07.06, 18:02 śliczny szczególnie majteczki Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Pytanie tradycyjne :) 20.07.06, 18:04 nie rozumiem takich pytan: moze ktoras przymierzala i powie mi jak lezy... kazdy z na sprzeciez ma inna budowe i to co na mnie dobrze lezy na tobie wcale nie bdzie musiec ale po co ja takie oczywiste tematy poruuszam! Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Pytanie tradycyjne :) 20.07.06, 18:11 Do takiej góry trzeba mieć biust niestety :( Tzn. nie trzeba ;) ale lepiej wygląda na sporym biuście :) Odpowiedz Link Zgłoś
franzza Re: Pytanie tradycyjne :) 20.07.06, 19:44 Bardzo ładny,ale żeby w nim fajnie wyglądać trzeba być opaloną brunetką ze sporym biustem :) Inne kombinacje mogą się nie sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Re: Pytanie tradycyjne :) 20.07.06, 19:45 hmmm...pierwsze co pomyślałam to:" Też chce mieć takie piersi!!!". Góra średnia ale majteczki urocze. Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Pytanie tradycyjne :) 20.07.06, 20:19 no coz... o biuscie nie pomyslalam:) na moje skromne 70C rzeczywiscie moze sie nie sprawdzic. A co do pytania o przymierzanie to dla mnie jest jasne ze kazdy ma inna figure, ale kazdy tez moze ocenic czy 'na zywo' material jest zlej jakosci, ma kiepskie wykonczenie, kolory inne, majtki sa bardziej wyciete, bardziej zabudowane, stanik jak na dany rozmiar duzy lub maly. Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Pytanie tradycyjne :) 21.07.06, 11:30 Myśle ,że 70 C bedzie w sam raz. Takie staniki wyglądają lepiej na średnim biuście niż na bardzo małym lub bardzo dużym. Wiem z doświadczenia bo mój jest raczej spory i kiepsko wygląda w paseczkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Pytanie tradycyjne :) 20.07.06, 21:56 no na tkim biuscie to nawet bikini z worka na smieci sietnie by sie ukladalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Pytanie tradycyjne :) 20.07.06, 22:03 a po przerobce w photoshopie na kazdym biuscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kihotka Re: Pytanie tradycyjne :) 20.07.06, 23:42 Juz widzialam go na innych stronach i zwrocil moja uwage.I sadze ze Twoje 70c bedzie w nim dobrze wygladac. Ja niestety mam odwrotny problem bo rozmiar najwiekszy to tylko 75c a ja mam literke dalej.A bardzo chetnie kupilabym go sobie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Pytanie tradycyjne :) 21.07.06, 01:05 Ja widzialam go tez na allegro, gdzie prezentowala go chyba niezawodowa modelka w scenerii domowej ;) albo kostium zwyczajnie sobie lezal na podlodze. No i kolory byly albo bardziej zywe, albo wyblakle. Klamerki przy pasku tez byly rozne np. rozowe (! brr...), i juz sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: Pytanie tradycyjne :) 21.07.06, 09:34 idz na strone www.lupoline.pl tam sa duzo tansze zarejestruj sie dostaniesz znizke Odpowiedz Link Zgłoś
bella_maj Re: Pytanie tradycyjne :) 21.07.06, 15:33 Super! Mi sie bardzo podobaja... Odpowiedz Link Zgłoś
colaa Re: Pytanie tradycyjne :) 21.07.06, 21:01 ja mam taki biust jak kobietka na zdjeciu i wydaje mi sie ze on kiepsko wyglada w bikini...tzn. na tej modelce nawet ladnie, ale sama niezbyt swobodnie sie czuje - wole choc leciutko usztywniane, jakies male fiszbinki chociaz. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Pytanie tradycyjne :) 30.07.06, 13:32 Moja znajoma z Kazachstanu (studiuje w Polsce) ma właśnie taki! te same kolory. Co prawda jest blondynką o jasnej karnacji, ale wygląda bardzo ładnie w nim. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Pytanie tradycyjne :) 31.07.06, 11:56 sliczny kostium, a jak masz figure jak modelka to bedziesz w nim lepiej wygladac niz ta na tym zdjeciu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Pytanie tradycyjne :) 31.07.06, 19:01 stwierdzilam, ze jednak nie kupie, bo nie chce miec bialego paska na dekolcie. Niestety w kazdej bluzce bylby widoczny;/ Odpowiedz Link Zgłoś