Dodaj do ulubionych

Urząd miasta pod lupą

07.08.05, 22:11
Małe sprostowanie. :-)) Do końca sierpnia zamierzam zebrać niezbędne
informacje do raportu, a sam raport, mam nadzieję, powstanie do końca
września. Nie będe też rozmawiał z władzami, ale z urzędnikami. O ile
oczywiście pan prezydent im nie zabroni. Ale nawet jak zabroni, to nie
szkodzi. Dla mnie brak informacji to również bardzo cenna informacja. :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: zlosliwiec hydra odzywa IP: *.class147.petrotel.pl 07.08.05, 23:31
      kiedy nazywalo sie to UB
      obywatelu oficerze prowadzacy hahaha
      • Gość: Skrzydlak Re: hydra odzywa IP: *.class144.petrotel.pl 07.08.05, 23:42
        Gość portalu: zlosliwiec napisał(a):

> kiedy nazywalo sie to UB
        > obywatelu oficerze prowadzacy hahaha

wyjdź na spacer i napisz jeszcze raz
        • Gość: do romana_j Re: hydra odzywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:29
          Proponowałbym, abyś udał się do mediów dociekliwych jak np.Każmierczak z tvp3
          czy też jakieś płockie gazety. Mają pewnie jakieś kwity na władzę.
          • roman_j Re: hydra odzywa 09.08.05, 11:16
            Chyba nie przeczytałeś zbyt dokładnie artykułu, który komentujesz. Ja nie ma za
            zadaniem szukać "kwitów" na władze miasta. Mam tylko ocenić współpracę władz z
            organizacjami pozarządowymi w mieście. Szukaniem haków możesz zająć się Ty w
            wolnych chwilach zamiast pisać dyrdymały na forum. :-)))
            • Gość: hmmm Re: hydra odzywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:56
              Tylko kogo obchodzi twoja stronnicza i niewiarygodna ocena?
      • roman_j Re: hydra odzywa 09.08.05, 11:18
        Dwója z historii, drogie dziecko. Pozwól, że udzielę Ci korepetycji. :-))
        Poprzez UB władza kontrolowała społeczeństwo, a teraz sytuacja się odwróciła i
        to społeczeństwo będzie kontrolowało władzę. Chwytasz różnicę? ;-))
    • Gość: ktoś znajomy Re: Urząd miasta pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:45
      Pod lupą czerwonego romana_j? Przecież tam chwilowy brak papieru toaletowego w ubikacji będzie od tej pory aferą! Poza tym ten człowiek szuka prymitywnej zaczepki, byle przeciw obecnym władzom ratusza.
      • Gość: Ucho Re: Urząd miasta pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:24
        Czy roman_i jest naprawdę czerwonym prosiakiem?,
        no niby jagielończyk, to powinien mieć trochę
        rozumu w głowie i nie pisać takich głupot,
        a może szuka tych wszystkich dobrych stron
        o których jeszcze nie wie i wstydzi się że tak
        się ośmiesza.Życzę Ci wszechwiedzący romanie_i
        abyś przejrzał na oczy.
        • roman_j Re: Urząd miasta pod lupą 09.08.05, 12:21
          Ucho, Ty jesteś jedyną osobą na tym forum, która niezmiennie podtrzymuje mnie na
          duchu. Skoro największą podporą PiS-u na płockim forum jest "intelektualista"
          Twojego formatu, to daje mi pewne wyobrażenie na temat zasobów kadrowych tej
          partii i jej zwolenników. To doskonale tłumaczy dlaczego jakość rządów naszego
          pana prezydenta jest taka marna. No cóż, jaki potencjał, taki efekt. Buźka. ;-))
          • Gość: do romana Re: Urząd miasta pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:48
            Ty chyba tępy jesteś?! Jak możesz kontrolować, kiedy się na tym nie znasz.
            Podstawą kontroli jest informacja często o przestępczym charakterze władzy.
            Jeśli ja posiadasz np. od medió tak możesz pokierowac kontrolą, że kontrolowany
            się wpie... A tak, to dzadzą Ci jakieś kwity, ty je przeczytasz i dojdziesz
            do wniosku, że jakieś drobne uchybienia były, ale nie przestępstwa. Romanie, nie
            bierz się za coś, czego nie umiesz robić. Wiesz co to są działania operacyjne?
        • mariuszq2 Re: Urząd miasta pod lupą 10.08.05, 10:33
          Ucho, wyczyść sobie uszy. okaże się że między nimi jest prześwit
      • roman_j Re: Urząd miasta pod lupą 09.08.05, 11:19
        Już Ci się portki ze strachu trzęsą? A ja jeszcze nawet na dobre nie
        przystąpiłem do działania. Odwagi! ;-))
        • Gość: Do Romana Re: Urząd miasta pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:48
          Jestem prezesem Fundacji i chciałbym się skontaktować w celu nawiązania współpracy
          mającej na celu przejrzystość działania instytucji. Proszę o kontakt.JT
          • roman_j Re: Urząd miasta pod lupą 11.10.05, 18:26
            Poproszę o jakieś bardziej konkretne informacje. Niekoniecznie na forum. :-))
            • swingers77 Urząd Miasta pod lupą - czy aby normalnie ??? 11.10.05, 18:34
              roman_j napisał:

> Poproszę o jakieś bardziej konkretne informacje. Niekoniecznie na forum. :-))
              >

A dlaczego nie na forum??
              Czy w ramach tej przejrzystości nie można by tego tutaj opisać ??
            • Gość: gość do Romana Re: Urząd miasta pod lupą IP: 195.205.214.* 12.10.05, 23:38
              proszę o kontakt telefoniczny.JT
              • roman_j Re: Urząd miasta pod lupą 12.10.05, 23:46
                Musiałbym chyba na głowę upaść, żeby na forum podać swój numer telefonu. Jeśli
                jest to poważna propozycja, to czekam na maila na adres gazetowy. Przez telefon
                możemy sobie porozmawiać, kiedy poznam coś więcej niż incjały szanownego pana
                (lub pani). Mamy tu wyraźną asymetrię w wiedzy o sobie nawzajem, więc proszę ją
                najpierw zmniejszyć. Skoro ma być mowa o jawności, to skąd ta tajność? :-)))
    • Gość: Anion do roman_j Re: Urząd miasta pod lupą IP: *.c154.petrotel.pl 09.08.05, 09:32
      Rób swoje i nie przejmuj się krytyką.
      Pozdrawiam.
      • Gość: ciekawy Re: Urząd miasta pod lupą IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 10.08.05, 10:07
        zacznij od tego ile będzie kosztował nowy pełnomocnik
        • Gość: vento Re: Urząd miasta pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:08
          I czy naprawde potrzebny ?
      • swingers77 Re: Urząd miasta pod lupą 11.10.05, 18:37
        Gość portalu: Anion do roman_j napisał(a):

> Rób swoje i nie przejmuj się krytyką.
        > Pozdrawiam.

Prawdziwa cnota krytyk się nie boi.
        Heheh
        Krytyka powinna byc.
        Tylko mądra i konstruktywna,
        a nie głupia, niszcząca i nic nie wnosząca.
    • Gość: zocha Re: Urząd miasta pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:41
      nareszcie ktos zajmie się przepływem pieniedzy - naszych pieniędzy- do
      pseudostowarzyszeń. Jest takie jedno w MDK. Juz sie nim zajął prokurator.
    • Gość: rozbawiony Re: Urząd miasta pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:56
      a ty co raport otwarcia bedziesz robil?teraz to takie modne hehehe
      tylko kto za to placi? ja place pan placi spoleczenstwo placi a moze sld? :/
      aha keidys byla takie powiedzenia DAJCIE CZLOWIEKA A PARAGRAF SIE ZNAJDZIE
      teraz romus ma nowe DAJCIE URZAD A PARAGRAF SIE ZNAJDZIE :P
      • roman_j Re: Urząd miasta pod lupą 11.10.05, 23:19
        Gość portalu: rozbawiony napisał(a):

> a ty co raport otwarcia bedziesz robil?

A co się otwiera? :-))

> teraz to takie modne hehehe

A ja akurat jestem z tych niemodnych. :-))

> tylko kto za to placi?

Robię to za friko. W wolnym czasie. :-))
    • Gość: ciekawy Re: Urząd miasta pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 16:46
      cos sie dzieje dalej?
      • Gość: chomik Re: Urząd miasta pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 01:03
        A co się ma dziać, prace w toku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka