Gość: d4ce IP: *.class147.petrotel.pl 28.11.05, 23:29 Basell Orlen Polyolefins, Budmat, CNH Polska, PKN Orlen i PERN "Przyjaźń" wszystko ladnie piknie a ile te firmy daly mieszkancom plocka miejsc pracy w ostatnich 3 latach :>?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shower Re: Filary gospodarki IP: 193.59.95.* 29.11.05, 06:57 a ile te firmy zatrudniają płocczan? przeciez nie można w nieskończoność przyjmowac pracowników!!! ale gdyby nie Orlen, Bassell i Pern to w Płocku byłoby 60% bezrobocie bo i przy okazji padłoby wiele sklepów itp. A i budżet miasta dzięki tym firmom jakoś stoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Filary gospodarki IP: 193.59.95.* 29.11.05, 07:18 Możemy je lubić lub nie, ale to rzeczywiście są filary, przynajmniej Płockiej, gospodarki. Bez nich Płock byłby czymś podobnym do Gostynina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Dlaczego mnie to nie dziwi IP: *.zep.com.pl 29.11.05, 08:01 Filary plockiej gospodarki to MOZE i sa ale NIE SA NAPEWNO firmami uczciwymi i dbajacymi o plocki interes. Odpowiedz Link Zgłoś
swingers77 Płockie firmy 29.11.05, 09:05 Rankingi rankingami a rzeczywistość jest inna. Pracowałem w jednej z tych firm (nazwy nie wymienię) i zostałem zwolniony w sierpniu 2004 (na 2 miesiące przed końcem umowy). Powód ?? Nie podano! - Bo nie muszą. Wtedy była trudna sytuacja finansowa firmy - zwalniali sukcesywnie z każdego działu po trochu. Odpowiedz Link Zgłoś