Gość: PIOTREK IP: 213.77.38.* 30.10.02, 12:53 Czy to jest możliwe? uważam że TAK!!! wystarczy tylko że Wisła K. zdobędzie mistrza Polski a nasza WISEŁKA zagra w finale PP. Jest to bardzo, ale to bardzo realne. Pozdrawienia dla optymistów :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Wisła Płock w PUEFA??? 30.10.02, 15:23 Gość portalu: PIOTREK napisał(a): > Jest to bardzo, ale to bardzo realne. Chyba jedynie pod warunkiem, że Stomil "pchnię" Odrę, a my Stomil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTREK Re: Wisła Płock w PUEFA??? IP: 213.77.38.* 31.10.02, 12:22 Odra tez jest do pukniecia. Sa 2 mecze w koncu i pierwszy w wodzislawiu, potem zostaje juz albo pogon albo radomsko. i FINAŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Wisła Płock w PUEFA??? 10.11.02, 20:20 Gość portalu: PIOTREK napisał(a): > Odra tez jest do pukniecia. Sa 2 mecze w koncu i pierwszy w wodzislawiu, > potem zostaje juz albo pogon albo radomsko. i FINAŁ. Jest tylko jeden słaby punkt tego planu. Po "puknięciu" Odry "nadziejemy" się na Wisłę Kraków juz w 1/2 finału, bo nie wierzę, że "puknie" ją Stasiak- Ceramika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wisła Płock w PUEFA??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 22:20 Drogi Romanie - Wisła Kraków gra z „drugiej” strony. My na nią trafimy dopiero w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Wisła Płock w PUEFA??? 11.11.02, 13:11 Gość portalu: ja napisał(a): > Drogi Romanie - Wisła Kraków gra z „drugiej” strony. My na nią trafimy > dopiero w finale. A możesz podać źródło swoich informacji? Moje informacje pochodzą z Telegazety (strona 221 - poświęcona rozgrywkom PP). Jeśli masz pewniejsze źródło, to podaj je proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
|konrad| Re: Wisła Płock w PUEFA??? 11.11.02, 14:49 www.pzpn.pl/podstrony/rozgrywki/puchar_polski_2002_2003.pdf starczy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Wisła Płock w PUEFA??? 12.11.02, 18:59 |konrad| napisał: > starczy ?? Starczy, to może być uwiąd. A pod ten adres sam wcześniej dotarłem i szykuję się właśnie do opier... redaktorów z TG za wprowadzanie ludzi w błąd. >:-( Odpowiedz Link Zgłoś
betrayer0374 Re: Wisła Płock w PUEFA??? 12.11.02, 07:50 telegazeta??? a co to za źródło informacji??? Widać koleś żeś kiep, więc nie zabieraj tu głosu i nie "mundrzyj". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTREK Re: Wisła Płock w PUEFA??? IP: 213.77.38.* 02.12.02, 08:55 a nie mowilem??? Powoli staje sie to realne :) Odpowiedz Link Zgłoś