Dodaj do ulubionych

Nowe egzaminy na prawo jazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 21:26
Zdawałem dzisiaj i zdałem, ale rzeczywiście stres duży bo wszystko nowe.
Chyba dzisiaj łagodnie podchodzili egzaminatorzy do jazd, bo ja czułem się
niepewnie i trochę zawaliłem. Udało się i to najważniejsze. Zaraz idę na
balety.
Obserwuj wątek
    • Gość: po staremu Re: Nowe egzaminy na prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 21:54
      no byli laskawi wlasnie widac po wynikach hehe ponad polowa nie zdala rozumiem
      ze czesc to sa tacy co naprawde nie umieja jezdzic ale nie mow ze byli laskawi
      moze dla ciebie :D
      Dobrze ze juz mam to za soba ufffffff
      • Gość: junak . Re: Nowe egzaminy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:35
        coś się chyba niektórym popiep...ło. Wcześniej egzamin trwał 25 minut. Czyżby
        ktoś pochlał? 40% zdawalności uważam za rewelacyjny wynik, miała być tragedia a
        jest luz pas. Siemka.
    • Gość: stary kierowca Terminologia WORD IP: *.c155.petrotel.pl 10.01.06, 22:34
      Dwa pytanka:
      1. Co to jest przejazd przez światła? (zawsze trzeba było omijać sygnalizatory
      i lampy uliczne, ale to było kiedyś - proponuję jeszcze manewr przejazd przez
      pieszego na pasach)
      2. Co to jest zawracanie na wstecznym biegu? (na hamulcu ręcznym to rozumię,
      ale na wstecznym biegu)
    • Gość: Jurek Re: Nowe egzaminy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:01
      tak trzymac, wystarczy juz kapeluszy i blondynek na drogach
      • Gość: rolloffek Re: Nowe egzaminy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:56
        hehe, co do średniej to nie wiem.... jak ja zdawałem, a było to ponad 6 lat temy
        to z grupy 12 osób połowa odpadła już na placu bo nie umieli jeździć.....a ja
        zdałem (za pierwszym podejściem), za to siostra podchodziła 13 razy a moim
        zdanie m jeździ dużo lepiej od panów w kapeluszach i kobiet w tico którzy to nie
        widzą nic poza dwoma-trzema metrami jezdni przed sobą.... pozdrawim i oby jak
        najmniej niedzielnych piratów na Waszych drogach ;-]
        • Gość: uczeń Re: Nowe egzaminy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:18
          Jeździłem po wszystkich płockich ośrodkach i żaden nie ma wymalowanych nowych
          placów. O co tu chodzi? To WORD (czy jak mu tam?)może, a szkoły jazdy nie?
          Komletne dno.
    • Gość: dave Re: Nowe egzaminy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:44
      "rekordziści przez minimalne błędy musieli podchodzić do egzaminów nawet dziesięć albo i więcej razy"
      no właśnie, podejście egzaminatorów często jest chore,np. zatrzymasz się 2cm za wcześcnie przed linią i już oblewasz, i wiele tego typu. Egzaminatorzy ciągną kase ile się da oblewając za błachostki które w późniejszym poruszaniu się w ruchu niemają znaczenia. Zawsze znajdą się 2-3 osoby w grupie które rzeczywiście nie umjeją jeszcze jeżdzić ale nie 60% czy więcej.
    • Gość: Acara Re: Nowe egzaminy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:16
      Zdałam wczoraj egzamin za pierwszym razem, a uczyłam się na starych zasadach.
      Były nerwy ale wszystko poszło dobrze. Nie martwcie się - napewno zdacie.
      • Gość: plocman Re: Nowe egzaminy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:31
        pieprzony szmulewicz. grupa z 8:00 cała oblana. 12 osób w pierwszy dzien
        egzaminu !!
        • Gość: Jaro Re: Nowe egzaminy na prawo jazdy IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.06, 23:10
          Szmulewicza to dawno powinni wywalić za obmacywanie kursantek. Napewno o tym
          slyszeliście bo na mieście od dawna chodzą o nim legendy
    • Gość: Mati Re: Nowe egzaminy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:41
      Jak to morzliwe rze na uku nie pozwalajom paczeć sie w lusterka
      • Gość: egzaminator Re: Nowe egzaminy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 11:12
        Radzę nauczyć się pisać, później czytać i zapoznać się z nowym rozporządzeniem
        (DZ.U. Nr 217 poz. 1834). Tam jest czarno na białym, jak korzystać z lusterek.
    • Gość: i jak Re: Nowe egzaminy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:03
      i jak egzaminy teraz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka