lilith76 Re: Polecam-ściągnijcie sobie program! 12.03.04, 14:46 zainstalowałam, choć nie wiem czy nie mam "konia trojańskiego" na dysku i czy szef się nie wścieknie jak zauważy (małe szanse) irytuje mnie na razie jedno - autorzy programu zakładają maksymalnie 5 dni PMS- u. nie istnieją kobiety, które cierpią 10 dni! ale kto mi zabroni zrobić sobie taki wykresik na karteczce? robię to od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaa2 Re: Polecam-ściągnijcie sobie program! 12.03.04, 21:07 sciagnelam przegadnelam i bede obserwowac ja PSM mam ok tydzien wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
gosiazlata Re: Polecam-ściągnijcie sobie program! 14.03.04, 23:29 Witam Ściągnęłam ten program jakiś czas temu, bardzo mi się podoba, mam problemy z wagą więc kontroluję ją wpisując do programu, wyświetla mi także dni płodne (nie biorę tabletek, używam prezerwatyw ale czasem się chce bez ;o)), fazę księzyca (gdy księżyc chudnie łatwiej się zrzuca zbędne kilogramy)itd. POLECAM Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cordosa Re: Polecam-ściągnijcie sobie program! 15.03.04, 19:10 program jest raczej kiepski i niedopracowany. Generalnie idea jest bardzo fajna, ale drażnia mnie braki i błedy. zwłaszcza jeżeli przy pomiarach temp. pierwsza data, która nie wiem skąd sie zawsze bierze, bo ją notorycznie kasuję , sie pojawia : 1899 rok!!!! Poza tym ilość dni pms tez jest zbyt mała. Program fajny ale żałuję ze przez swoją niedoskonałość jest tak mało użyteczny.... Odpowiedz Link Zgłoś