Dodaj do ulubionych

OFERTA PRACY-GŁÓWNY KSIĘGOWY KMPSP PŁOCK

IP: *.c240.petrotel.pl 24.01.06, 09:29
Ogromne gratulacje za zamieszczenie oferty pracy "GŁÓWNY KSIĘGOWY" w sklepie
Pracy w Płocku 20.01.2006r.!!!!!!UWAGA-zapomniano dopisać iż oferta jest
skierowana TYLKO DO OSÓB DO 30 LAT!!!!!! Nawiasem mówiąc "BUDŻETOWA FIRMA"
naraża nas księgowych poszukujących pracy (po 30-tce) na stratę czasu i
pieniędzy na telefony.Swoją drogą ciekawe czy te kadry (zapewne przed 30-tką)
mają tak wspaniałe doświadczenie w redagowaniu niepełnych ogłoszeń?
Obserwuj wątek
    • krzysiek_33 Re: OFERTA PRACY-GŁÓWNY KSIĘGOWY KMPSP PŁOCK 24.01.06, 09:32
      Gość portalu: eulalia po 30-tce napisał(a):

"zapomniano dopisać iż oferta jest skierowana TYLKO DO OSÓB DO 30 LAT!!!!!! "

Za ogłoszenie tej treści można skutecznie podać ogłoszeniodawcę do sądu. To
      tak, jakby nie przyjmowali aplikacji od kobiet w ciąży czy też Murzyna.
      Proponuję zadzwonić i nagrać rozmowę.
    • krzysiek_33 Re: OFERTA PRACY-GŁÓWNY KSIĘGOWY KMPSP PŁOCK 24.01.06, 09:33
      Aaaaa i zapomniałem dodać, że najładniesze kobiety są właśnie po 30 :)
      Pozdrawiam i głowa do góry!
    • krzysiek_33 Re: OFERTA PRACY-GŁÓWNY KSIĘGOWY KMPSP PŁOCK 24.01.06, 09:57
      To znowu ja :)

Przytaczam podstawę prawną (kodeks pracy)

Art. 11 (3)  Jakakolwiek dyskryminacja w zatrudnieniu, bezpośrednia lub
      pośrednia, w szczególności ze względu na płeć, wiek, niepełnosprawność, rasę,
      religię, narodowość, przekonania polityczne, przynależność związkową,
      pochodzenie etniczne, wyznanie, orientację seksualną, a także ze względu na
      zatrudnienie na czas określony lub nieokreślony albo w pełnym lub w niepełnym
      wymiarze czasu pracy - jest niedopuszczalna.
      • Gość: kobieta Re: OFERTA PRACY-GŁÓWNY KSIĘGOWY KMPSP PŁOCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 22:27
        A myślałam, że prawdziwych dżentelmenów już nie ma. Wróciłeś mi nadzieję :-)
        Ach, i przepraszam za brak wiary :-)
        • Gość: samoobrona Re: OFERTA PRACY-GŁÓWNY KSIĘGOWY KMPSP PŁOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:40
          Wszystkie kobiety są łądne! Oczywiście poza tymi, które są brzydkie
          • Gość: kobieta Re: OFERTA PRACY-GŁÓWNY KSIĘGOWY KMPSP PŁOCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:46
            Nie chcę sobie psuć dobrego nastroju, w jaki wprowadził mnie Krzysiek, więc nie
            skomentuję.
    • Gość: Nutka Re: OFERTA PRACY-GŁÓWNY KSIĘGOWY KMPSP PŁOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:43
      Jest taki super ksiegowy,z niebagatelnymi pomyslami i rozwiazaniami.Musicie go
      przechwycic.Nie wiem gdzie są ŁOWCY GŁÓW, bo ta glowa jest niezastapiona,
      wszechmadra i wszechpolska.I nawet sie rozwija pod kazdym wzgledem-dzieci robi
      jeden po drugim,a w jego wieku to ho ho pozazdroscic.
      Szczerze polecam prezydenta miasta Andrzeja Drętkiewicza,co pracuje w Osrodku
      Sportu i Rekreacji w Płocku na Kosciuszki.Ma takie zasługi,ze nawet zmiana
      ustawy o Vat tego nie zmieni.A Ganc z dumy az pecznieje.
      Uwaga.....cos peka!
      • Gość: koneser Re: OFERTA PRACY-GŁÓWNY KSIĘGOWY KMPSP PŁOCK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 08:13
        To prawda że 30 -tki są najlepsze. Znaja swoje potrzeby, świadome swojego ciała
        i maja wysokie libido:))))))))) i nie gadają za dużo!!!
    • Gość: paluszek Re: OFERTA PRACY-GŁÓWNY KSIĘGOWY KMPSP PŁOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:51
      słyszałem,że Drętkiewicz ma być pełniącym obowiązki dyrektora w MZOS.Więc
      pewnie nie chciałby takiej fuchy jak główny księgowy.Czyżby pan Ganc przejechał
      się na tej słynnej szczotce, z którą miał zdjęcie w GW swego czasu?A może znowu
      na pani,do której ma nieograniczone zaufanie.Myślę o tej pani od zamówień
      publicznych.Szkoda chłopa i jego baby.I tym razem to PIS będzie się tłumaczył z
      przekrętów przetargowych.POWODZENIA>>>>>
      • Gość: Kolka Re: OFERTA PRACY-GŁÓWNY KSIĘGOWY KMPSP PŁOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 06:17
        Pogadajcie sobie o kimś innym nie o jakimś Drętkiewiczu. Jakby nie było
        ciekawszych tematów.Skoro startował tam w konkursie i wygrał, i pracuje nadal
        to niech sobie pracuje.I reszta też do pracy.Ino mi nie wychylać nosów z
        papierów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka