Dodaj do ulubionych

do Macierzy Plockiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 10:09
Panie Krakowski,senatorze drogi ,uratuj pan nasze dobre imie wez sie Pan za
ten przekret z antypodkowa Panie Mieczyslawie Modzelewski zlaczcie sie i
pogoncie tych co kupcza dobrem wspolnym Dosc skandali i prywaty
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: do Macierzy Plockiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 10:18
      Co i czego od nich oczekujesz Chlopaki tez sie boja o swoje interesy Moga
      jedynie pogadac do wszystkich ale nie zrobia nic."senator" umoczony w
      poprzednia kampanie z milewskim nic nie zrobi przeciw niemu bo moze taraz cos
      mu skapnie Pogada w swoim brukowcu ale w dzialaniu zero konkretow ,a modzel co
      on potrafi kazdy widzi Jaja sobie zrobili z niego w MSM osmiesza sie z dretkiem
      i tylko gada i straszy Obciachowcy i tyle
    • Gość: jacek pijak Re: do Macierzy Plockiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 14:49
      co glaby nie macie internetu
    • Gość: kupiec Re: do Macierzy Plockiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 16:01
      panie jacku i mieczyslawie Dlaczego milczycie ? W niedziele odpoczywacie
      pwewnie No coz nie kazdego na to stac !
      • Gość: M. Modzelewski Re: do Macierzy Plockiej IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 05.03.06, 18:16
        Gość portalu: kupiec napisał(a):

> panie jacku i mieczyslawie Dlaczego milczycie ? W niedziele odpoczywacie
        > pwewnie No coz nie kazdego na to stac !

A pomożesz wygrać wybory i potrafisz zmobilizować mieszkańców Płocka, aby na nas
        zagłosowali. Poprzednik ma rację, w MSM dałem mieszkańcom konkretny sukces.
        Wyrok sądu dot. skorumpowanego zarządu. Co zrobili spółdzielcy. A nic. Nie
        przyszli na zebrania. A jak jest teraz, nieraz można przeczytać na forum.
        Słychac zgrzytanie zębów.
        Odnośnie Drętkiwicza. Na razie jest III i pół Rzeczypospolitej, więc się nie
        wychylam. Nawet nie czytam płockiego forum. Dziś przez przypadek, no i
        oczywiście wywołany zostałem do tablicy.
        Pracuję ciężko. Niedługo wiele tysięcy poszkodowanych w PRL i przez ostatnie
        rządy może odzyskać wiele. Napewno bedzie to głośna sprawa. Nie ujawniono moją
        skargę konstytucyją. Byłem sam. Nikt nie chciał mi pomóc. Nasza teletop równiez.
        Dziś jest już inaczej, ale i tak daję 50 na 50, że mogę pozostać sam.
        Nie moge zrozumiec tego strachu. Nawet na forum. Anonimowe wpisy. Cóż są one warte?
        Odpowiadam, ponieważ miałem i tak podzielić się informaczą, w jaki sposób zdobyć
        milion dolarów dla budżetu miasta. A nastała taka możliwość. Na razie nie
        ujawniam, poczekam, czy ktoś wpadnie na ten pomysł. Zdradzę tylko tyle, że na
        forum płockim doszukałem się tego pomysłu.
        Tak więc kupiec przyłącz się do nas. Gdyby było normalnie, to nie widzę dla
        siebie przeciwnika do debaty dot. Płocka. Zostałby "goły i bosy" po debacie.
        Jeden tylko warunek. Świadomość wyborców. Przykro mi pisać o tym. W dalszym
        ciągu część kieruje się prywatą, a pozostała w dalszym ciągu nie wie w jakim
        świecie żyje.

Pozdrawiam wszystkich

• Gość: bezrobotny Re: do Macierzy Plockiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 18:25
      Brawo Panie Mieczyslawie ja na pana glosowalem i zawsze bylem z Panem Niech Pan
      nie odpuszcza choc ma Pan tylu wrogow Niech pan sie zajmie Nowym Rynkiem i
      obroni go dla plocka I niech Pan uwarza na Krakowskiego To chyba nie pana
      przyjaciel chyba ze sie zmienil
      • Gość: samoobrona Re: do Macierzy Plockiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 18:31
        Panie Mietku, a może z nami? Zapraszamy do współpracy
    • Gość: ich ty nie głosowałeś na Modz.lecz na komune, jątrzysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 18:31
      i do budy
      • Gość: rura Re: ty nie głosowałeś na Modz.lecz na komune, jąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:56
        Modzel to komuch Bylem z nim na budowie rurociagow w zsrr Nalezal do zmsu
    • Gość: gość Re: do Macierzy Plockiej IP: *.class146.petrotel.pl 06.03.06, 12:57
      czekamy na wasze działania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka