Dodaj do ulubionych

Gimnazjum 6

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:46
Napiszcie co sądzicie o Gimnazjum nr 6 !!! I tyle
Obserwuj wątek
    • Gość: uczennica Re: Gimnazjum 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 19:14
      Już wiele razy był tu taki wątek... Ja osobiście polecam, jestem uczennicą 3
      klasy i nie żałuję, że wybrałam to gimnazjum. Uważam, że szkoła dobrze
      przygotowuje do liceum. Jednak, jak w każdej szkole są nauczyciele lepsi i
      gorsi. Jedno mogę stwierdzić, NIGDY nie trafił mi się tak wspaniały polonista i
      napewno już mi sie nie trafi. Nazwiska nie będę ujawniac ;)
      • Gość: dziewczyna003 Re: Gimnazjum 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 17:40
        Ja również jest uczennica klasy 3 :):) w gimnazjum nr 6 . KOcham ta szkole jest
        swietna i dobrze przygotowala mnie do liceum ( wybieram sie do jagielonki
        RULEZZ :D) I takze mam najwspanialsza pania od polskiego na swiecie :):)
        (pewnie myslimy o tej samej) NAPRAWDE POLECAM NASZE GIMNAZJUM :):)
        • Gość: uczennica Re: Gimnazjum 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 19:14
          do Jagiellonki? :) dobry wybór, ja równierz :)
          • Gość: ktosek Re: Gimnazjum 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:36
            ja tez chodze do tedgo gimnazjum i polecam tylko jak ktos nie chce miec lekcj
            do 18.00 albo niechce przychodzic na 6.55 nie nie przychodzi do tej szkoły
          • Gość: natalia hihih IP: *.c154.petrotel.pl 15.06.06, 19:19
            Gość portalu: uczennica napisał(a):

> do Jagiellonki? :) dobry wybór, ja równierz :)

Najpierw się naucz ortografii bo ja jestem z Jagiellonki =] a nauczyciele tam nie nawidzą takich błędów pozdrówka i życzę powodzonka;p
            • Gość: Paniam Re: hihih IP: *.class147.petrotel.pl 15.06.06, 20:05
              Nienawidzą pisze się razem. Dziecino, jesteś wymarzoną ilustracją przysłowia:
              Uczył Marcin Marcina a sam .... jeśli jesteś dobrą polonistką to zapewne znasz
              dalszu ciąg. Belferka.
            • Gość: Paniam Re: hihih IP: *.class147.petrotel.pl 15.06.06, 20:06
              Nienawidzą pisze się razem. Dziecino, jesteś wymarzoną ilustracją przysłowia:
              Uczył Marcin Marcina a sam .... jeśli jesteś dobrą polonistką to zapewne znasz
              dalszy ciąg. Belferka.
              • Gość: ja Re: hihih IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:42
                heheheheheh dobre! Przyganiał kocioł garnkowi...
                • Gość: Anka Re: hihih IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 20:21
                  Gim.6 wymiata :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka