skowronek123 28.03.06, 11:41 Witam. Jestem ciekawa Waszych opini na temat tego lekarza. Chcę wybrać lekarza prowadzącego na kilka następnych miesięcy. Koleżanka poleciła mi dr Panka, ale chciałabym poznać więcej opini. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek.zwany.jajem Re: dr W.Panek 28.03.06, 11:43 skowronek123 napisała: > ale chciałabym poznać więcej opini. Lubisz poplotkować, co? Odpowiedz Link Zgłoś
qtasek Re: dr W.Panek 28.03.06, 11:47 to może się podpiszesz, skoro takie ważne wpisy "popełniasz" podając nazwisko i narażając p.Panka na złośliwe "dla czystej przyjemności" wpisy osób, które najczęściej pewnie nawet nie będą wiedziały co to za lekarz i od czego; podpisz się ściero to wtedy podyskutujemy; koleżanka ci poleciła, to czego jeszcze chcesz? życzę ci, żeby ktoś ciebie kiedyś tu "wystawił" z imienia i nazwiska; kurw.. mać pinda jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAWO Re: dr W.Panek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 11:56 Brawo qtasek Moze troche za dosadnie ale trafiles wsedno Odpowiedz Link Zgłoś
skowronek123 Re: dr W.Panek 28.03.06, 12:14 Uważam, że osoby które nie wiedzą co to za lekarz nie powinny mi odpowiadać. nie ja pierwsza i nie ostatnia wymieniam tu kogoś z nazwiska. faktycznie nie musiałam podawać nazwiska, mogłam napisać, że chodzi mi o ordynatora i zainteresowani by wiedzieli, ale nie pomyślałam. Tylko nie wydaje mi się, że to powód aby mnie wyzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezachwycona Re: dr W.Panek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:16 nie jestem pewna czy w przypadku lekarzy reklama jest dpouszczalna - co na to izba lekarska? na razie nie jest też chyba dopuszczalna reklama adwokatów, radców, notariuszy nie można wykluczyć, że takie wątki na forum są inicjowane w celach reklamowych Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi30 Re: dr W.Panek 28.03.06, 17:19 Kobieto wystarczyło zajrzeć na ranking ginekologów. Doktor W. Panek, to świetny lekarz ginekolog. Osobiście uważam ,że najlepszy w Płocku. Następnym razem pomyśl zanim użyjesz czyjegoś nazwiska na forum i zapisz się po prostu na wizytę, ocenisz wtedy czy jego podejście do ciebie jako pacjentki ci odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
skowronek123 Re: dr W.Panek 28.03.06, 18:38 Faktycznie nie pomyślałam jak pisałam nazwisko w temacie. Dziękuję pepsi30 za konkretną odpowiedź. Swoją drogą w rankingu ginekologów też są nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostropata Re: dr W.Panek IP: *.c242.petrotel.pl 28.03.06, 16:44 Niezły, przystojny i czarujący gość, bardzo lubię jak mnie bada.... Czuję ten miły i radosny dreszczyk, jak mnie wtedy dotyka - długo i całkiem namiętnie. Często opowiada mi o swojej żonie (jak cierpi biedaczek) Gorąco polecam.....Super mężczyzna w każdym calu!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi30 Re: może psychiara by się przydał? 28.03.06, 17:23 Proponowalabym zastanowić się nad własnym życiem i udać się do psychiatry.... o ile jeszcze pomoże.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: dr W.Panek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 18:12 Wybierz jakiegoś romantycznego ginekologa. Mam jednego kumpla mgr. inż. (dobry inżynier automatyk) i dr. medycyny Jacka S. Lublin. Naprawdę extra gość. Ale mówię jako facet. Bo to kumpel. A co kobzity gdajom to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: dr W.Panek IP: *.c243.petrotel.pl 28.03.06, 20:26 doktór, ktorego nazwisko wymienione jest w temacie. jest doskonalym lekarzem. badania przeprowadza naprawde delikatnie. jest bardzo miły. fachowo wyjaśni o co chodzi, powie tez tak "na chłopski rozum". poelcam bardzo. prowadził tez ciąże mojej znajomej, była bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skromna Re: dr W.Panek IP: *.c153.petrotel.pl 28.03.06, 21:18 Zgłoszone do usunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spelniona Re: dr W.Panek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 22:03 tylko Jacek Szubstarski Jak pracowal w szpitalu nbral wielkiej wprawy Odpowiedz Link Zgłoś