Dodaj do ulubionych

Piękne twarze muszą płacić

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:18
Kapitalny pomysł. Coś w rodzaju >>„wpłać 3 tysiące” i załatwimy ci pracę w
Anglii<<. A potem dowidzenia, wio. Nie ma gości.
Dlaczego są oszuści? Bo są frajerzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: naiwny U W A GA O S Z U S C I !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gismatic.pl / *.pl 28.04.06, 08:49
      podpisałem kiedyś z nimi taka umowę w innym miescie, zapłaciłem 330 zł za
      portfolioi ................... NIC ..też gwarantowali 3 kontrakty ,, je**ni
      oszuści .!!!!!
      • Gość: Elton To nie oszuści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:59
        Zostali źle zrozumiani. Oni biorą 350 zeta za twarz.
    • Gość: aaa idzis Głupich nie sieją a sami rosną IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 28.04.06, 12:29
      cy cuś takiego.
    • Gość: menel Re: Puste i próżne łby muszą płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:32
      Może im to rozumku trochę doda. Ile to numerów na naiwnych można wykręcić.
    • Gość: KR Re: Piękne twarze muszą płacić IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 18.05.06, 16:31
      kurde wlasnie wrocilam z sesji z ta wlasnie firma ... mam nadzieje ze nie macie
      racji bo zaplacilam 350 zl ...
    • Gość: Jucia Re: Piękne twarze muszą płacić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:17
      Hej od 6 miesięcy zajmóję się fotomodelingiem... miałam wiele profesjonalnych
      sesji zdjęciowych... byłam na castingu organizowanym przez Studio Foto
      "Panorama" w Rybniku i Uwarzam że jest to jedna wielka ściema... żadana
      renomowana, pożądna firma nie bierze pieniędzy za cykanie kilkunastu zdjęc,
      których dana osoba i tak później nie odzyska... Ostrzegam wszystkich czytających
      tego posta przed tymi złodziejami :)... pozdrawiam... mam nadzieję że nikt
      więcej się na to nie nabierze!!
      • Gość: he, he Re: Piękne twarze muszą płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:16
        Hotel "Płock" . Sami swoi. Ten typ tak ma.
    • Gość: Monika Re: Piękne twarze muszą płacić IP: 85.60.12.* 23.05.06, 00:54
      Siedem lat temu,ja rowniez dalam naciagnac sie tej firmie.W Poznaniu,gdzie
      studiowlam dostalam ulotke,poszlam no i szmery bajery,ze z bardzo duzego grona
      wybrali wlasnie mnie,ale musze zaplacic i tak dalej.Minelo siedem lat i
      cisza.Od czterech pracuje jako modelka w Hiszpanii i bardzo dobrze wiem jak
      wyglada prawdziwe portfolio,jak wygladaja castingi,to jest normalne,ze za
      zaden casting sie nie placi a zreszta co to za agencja,ktora nie ma wlasnego
      biura,lub chocby nawet wlasnej strony internetowej.
      • Gość: Yoanna Re: Piękne twarze muszą płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:21
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=385&w=23799383
        dla wszystkich którzy robia sobie nadzieje zwiazane z |Ta firma, dla tych
        którzy maja z nia jeszcze stycznosc i zastanawiaja sie czy nie zainwestowac w
        to błoto...

Ponad 200 oszukanych ludzi zostawiło swoj slad na forum!!Mam nadzieje ze
        podziałą to jak kubeł zimnej wody, na wszystkich, ktyórym "PANORAMA"zamydliła
        oczy bajkami o zarobkach...
        • Gość: Sprysio Re: Piękne twarze muszą płacić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 21:51
          kochani czytajcie dokładnie co tu piszemy, najlepiej przejdźcie na forum
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=385&w=23799383 tam jest wszytsko napisane i
          wyjaśnione, to jedno wielkie oszustwo przestrzegam
      • Gość: Mikołaj Re: Piękne twarze muszą płacić IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.06, 14:49
        a to ciekawe,bo ja też studiuje w Poznaniu i to 3 rok i wiem,że jakoś
        biuromają.co wiecej nie było zadnego problemy jak zadzwoniłem i chciałem się
        umówić na rozmowę z Panią Kucharczak.strona może niezbyt wysoich lotów ale
        jest.poza tym sprawdzałem w Urzedzie Statystycznym i wszytko gra.Jedni są
        niezadowoleni inni sa zadowoleni.Wiadomo z Klientami różnie bywa.A to że gazeta
        napisała,że nie ma biura to naprawdę jest bez sensu.Byłam i rozmawiałam z
        nia.Nawiasem mówiąc korzystałem też z biura podróży ,z którego byłem mega
        niezadowolony a mój ziomek był zadwolony.więc sami widzicie.a co do gazety to
        powinna sprawdzać wszystkie fakty i to rzetelnie.a wiadomo z czego dziennikarze
        słynna.nawet o mundialu piszą czasami taki bzdury,że aż sie kibicem odechciewa
        być.pozdrawiam Mikołaj
    • Gość: Grom Mnożą się Gromy? To nie ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 07:35
      Od dłuższego czasu podpisuję się na tym forum nickiem Grom.
      Ale widzę, że pojawił się drugi. Hmmm...
      Informuję, że to nie ja zakładałem ten wątek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka