Gość: Grom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:18 Kapitalny pomysł. Coś w rodzaju >>„wpłać 3 tysiące” i załatwimy ci pracę w Anglii<<. A potem dowidzenia, wio. Nie ma gości. Dlaczego są oszuści? Bo są frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naiwny U W A GA O S Z U S C I !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gismatic.pl / *.pl 28.04.06, 08:49 podpisałem kiedyś z nimi taka umowę w innym miescie, zapłaciłem 330 zł za portfolioi ................... NIC ..też gwarantowali 3 kontrakty ,, je**ni oszuści .!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elton To nie oszuści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:59 Zostali źle zrozumiani. Oni biorą 350 zeta za twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa idzis Głupich nie sieją a sami rosną IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 28.04.06, 12:29 cy cuś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Puste i próżne łby muszą płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:32 Może im to rozumku trochę doda. Ile to numerów na naiwnych można wykręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Re: Piękne twarze muszą płacić IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 18.05.06, 16:31 kurde wlasnie wrocilam z sesji z ta wlasnie firma ... mam nadzieje ze nie macie racji bo zaplacilam 350 zl ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jucia Re: Piękne twarze muszą płacić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:17 Hej od 6 miesięcy zajmóję się fotomodelingiem... miałam wiele profesjonalnych sesji zdjęciowych... byłam na castingu organizowanym przez Studio Foto "Panorama" w Rybniku i Uwarzam że jest to jedna wielka ściema... żadana renomowana, pożądna firma nie bierze pieniędzy za cykanie kilkunastu zdjęc, których dana osoba i tak później nie odzyska... Ostrzegam wszystkich czytających tego posta przed tymi złodziejami :)... pozdrawiam... mam nadzieję że nikt więcej się na to nie nabierze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he Re: Piękne twarze muszą płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:16 Hotel "Płock" . Sami swoi. Ten typ tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Piękne twarze muszą płacić IP: 85.60.12.* 23.05.06, 00:54 Siedem lat temu,ja rowniez dalam naciagnac sie tej firmie.W Poznaniu,gdzie studiowlam dostalam ulotke,poszlam no i szmery bajery,ze z bardzo duzego grona wybrali wlasnie mnie,ale musze zaplacic i tak dalej.Minelo siedem lat i cisza.Od czterech pracuje jako modelka w Hiszpanii i bardzo dobrze wiem jak wyglada prawdziwe portfolio,jak wygladaja castingi,to jest normalne,ze za zaden casting sie nie placi a zreszta co to za agencja,ktora nie ma wlasnego biura,lub chocby nawet wlasnej strony internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanna Re: Piękne twarze muszą płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=385&w=23799383 dla wszystkich którzy robia sobie nadzieje zwiazane z |Ta firma, dla tych którzy maja z nia jeszcze stycznosc i zastanawiaja sie czy nie zainwestowac w to błoto... Ponad 200 oszukanych ludzi zostawiło swoj slad na forum!!Mam nadzieje ze podziałą to jak kubeł zimnej wody, na wszystkich, ktyórym "PANORAMA"zamydliła oczy bajkami o zarobkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprysio Re: Piękne twarze muszą płacić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 21:51 kochani czytajcie dokładnie co tu piszemy, najlepiej przejdźcie na forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=385&w=23799383 tam jest wszytsko napisane i wyjaśnione, to jedno wielkie oszustwo przestrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Piękne twarze muszą płacić IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.06, 14:49 a to ciekawe,bo ja też studiuje w Poznaniu i to 3 rok i wiem,że jakoś biuromają.co wiecej nie było zadnego problemy jak zadzwoniłem i chciałem się umówić na rozmowę z Panią Kucharczak.strona może niezbyt wysoich lotów ale jest.poza tym sprawdzałem w Urzedzie Statystycznym i wszytko gra.Jedni są niezadowoleni inni sa zadowoleni.Wiadomo z Klientami różnie bywa.A to że gazeta napisała,że nie ma biura to naprawdę jest bez sensu.Byłam i rozmawiałam z nia.Nawiasem mówiąc korzystałem też z biura podróży ,z którego byłem mega niezadowolony a mój ziomek był zadwolony.więc sami widzicie.a co do gazety to powinna sprawdzać wszystkie fakty i to rzetelnie.a wiadomo z czego dziennikarze słynna.nawet o mundialu piszą czasami taki bzdury,że aż sie kibicem odechciewa być.pozdrawiam Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Mnożą się Gromy? To nie ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 07:35 Od dłuższego czasu podpisuję się na tym forum nickiem Grom. Ale widzę, że pojawił się drugi. Hmmm... Informuję, że to nie ja zakładałem ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś