Dodaj do ulubionych

Portal Newsowy o Plocku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:18
Co myslicie nt. stworzenia portalu o Plocku z prawdziwego zdarzenia z szybkimi
newsami?

Mam na mysli taki sposob ze ktos widzi jakis korek, demonstracje, cokolwiek
ciekawego i smsuje do admina lub pisze maila/dzwoni i szybciutko wedruje to na
strone.

Nie che tworzyc kolejnego serwisu o...np. plockich zabytkach :D
Dolaczylibyscie sie do takiej inicjatywy?
Obserwuj wątek
    • Gość: cypher Re: Portal Newsowy o Plocku IP: *.c158.petrotel.pl 17.06.06, 16:38
      nie
      • Gość: duduś Re: Portal Newsowy o Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:05
        tak pod warunkiem że nie będzie się tam produkował Zenek Dylewski
        • Gość: toja Re: Portal Newsowy o Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:53
          Portal dzialalby na zasadzie non-profit. Gdyby sie pojawily pieniadze np.z
          reklam to bylyby rozdzielone dla dostarczycieli informacji. Co Wy na to?
          • Gość: Tonio Re: Portal Newsowy o Plocku IP: *.server.ntli.net 17.06.06, 21:58
            Pomys dobry tyle ze chyba mala Twoja wiedza jest na temat mozliwosci pozyskania
            reklamodawcow w Plocku na taka skale a koszt takiej zabawy wcale nie jest maly
            niestety... Wedlug mnie ma to racje bytu ale dopiero za jakies piec lat bo
            wtedy do glosu dojda ludzie wychowani i zyjacy z internetem a nie korzystajacy
            okazjonalnie... Pozdr
            • Gość: toja Re: Portal Newsowy o Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:04
              Co do podstawowego dzialania koszty sa niewielkie. Ktos sie pisze na
              "dostarczanie" informacji? :D Jak cos to prosze o mail na musician@op.pl
              • Gość: Marcin Re: Portal Newsowy o Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:55
                Jak można by było jakoś pomóc jestem jak najbardziej chętny ffoggMAŁPAo2.pl
                • Gość: toja Re: Portal Newsowy o Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 14:43
                  Ok Marcin zapisany. Ktos jeszcze? :)
        • Gość: z miasta Re: Portal Newsowy o Plocku IP: *.plock.mm.pl 18.06.06, 16:19
          SLOP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka