Dodaj do ulubionych

Kredyt - co polecacie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:24
Witam!
Kredyt ok 2 tys. gdzie warto sie udac?
Ma ktos z Was jakies doswiadczenia?
Problemem jest to ze dochody mam mizerne, moze gdzies gdzie na to nie patrza heh
Obserwuj wątek
    • eciak1 Re: Kredyt - co polecacie 19.07.06, 13:31
      zrezygnuj z telefonii stacjonarnej, podpisz umowę z lokalnym dostawcą internetu
      (bez abonamentu za telefon) i korzystaj z komunikatorów (np. skype out) - już
      masz parę groszy więcej na spłatę kredytu. pozdrawiam.
      • Gość: gość Re: Kredyt - co polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:48
        • Gość: nic Re: Kredyt - co polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:56
          Mogę ci doradzić kredytu udzielaj sam sobie.Odkładaj po trochu na ile mozesz a
          zobaczysz jak uzbierasz szybko.wogole jak można myslec o braniu kredytu przy
          malych dochodach .Jeżeli przy malych dochodach myslisz o kredytach to jestes
          frajer i malo zaradny.liczysz tylko zeby ktos ci dał.A zacznij zyc oszczednie a
          przekonasz sie ze to się oplaci.Czy zakupu czegos musisz teraz dokonac kiedy
          nie jestes przy gotowce.?Mleko chleb i woda oszczednosci ci doda.
          • Gość: gosciu Re: Kredyt - co polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:33
            odp. do wpisu "nic"
            Koles zachowaj dobre rady o oszczedzaniu dla siebie, taka jest rada moja dla
            Ciebie. Nie prosilem Cie o to byc mnie uczyl zyc oszczednie tylko prosbe moja
            skierowalem do tych z Was ktorzy mieli okazje "brac" kredyt w roznych
            instytucjach. Nie wiesz nic o mnie i rozpiszujesz sie na temat ktory nie jest
            przedmiotem mojego zapytania. Tak wiec frajerem jestes sam.
            Pozdrawiam
            • Gość: nic Re: Kredyt - co polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:41
              Dla mnie frajerem jest ten kto bierze kredyt a jak tego nie rozumiesz to idz na
              ekonomię
              • Gość: frajer Re: Kredyt - co polecacie IP: *.ump.pl / *.c149.petrotel.pl 19.07.06, 17:22
                obaj jesteście frajerzy,
                jeden dlatego że się mądrzy zamiast pomóc,
                drugi dlatego że podiął polemikę z frajerem :)
                Najlepiej jest założyć konto w banku, przez trzy miesiące przelewać tam
                wypłatę, a potem otworzyć sobie nam konto debetowe i ROR
                Pozdrawiam i unikaj lichwiarzy
                • Gość: do frajera Re: Kredyt - co polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:26
                  heheheh czy to się nie nazywa oszczedzanie
    • Gość: frajer Re: Kredyt - co polecacie IP: *.ump.pl / *.c149.petrotel.pl 20.07.06, 11:32
      Nie o oszczędzanie tu chodzi tylko o ruch na koncie, dzięki czemu można bez
      problemu wziąć debet lub w ramach RORu kredyt w wysokości trzykrotności
      sredniego dochodu.
      Nie musisz oszczędzać - wypłata wchodzi na konto i od razu ją możesz wypłacic i
      jeśli chcesz to wydać w jeden dzień. Ważne, żeby była zaksięgowana na koncie.
      • Gość: do frajera Re: Kredyt - co polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:27
        A debet na koncie to jak myślisz z czyich pieniedzy jest w tym momencie gdy go
        robisz .Na koszt innych???To jest normalna pożyczka.czy nie???? No jak wedlug
        ciebie to wyglada??? Pozdrawiam .
        • Gość: kończąc Re: Kredyt - co polecacie IP: *.ump.pl / *.c149.petrotel.pl 20.07.06, 13:49
          a można zrobić debet ze swoich pieniędzy ? :)
          swoimi spłacasz
          to jest pożyczka z banku, która z racji posiadania konta i ruchu na nim nie
          wymaga większych formalności
          ale oprócz debetu jest ta możliwość wzięcia 3 krotności dochodów na kredyt
          o szczegóły pytaj w banku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka