Dodaj do ulubionych

Konferencja przed CineMagic

IP: *.plock.mm.pl 17.08.06, 22:33
nadchodzi najlepszy weekend tego roku , dla tego miasta : )

mam nadzieje ze nie jednorazowy strzal
Obserwuj wątek
    • Gość: Mileś a gdzie kino Konferencja przed CineMagic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:36
      Ale jaja tylko w Płocku w roku kampanii wyborczej takie cuda się dzieją.
      Prezydent Milewski nie wie chyba, że w Płocku nie ma ani jednego kina i gdyby
      ten jełop pomyślał choc chwilę logicznie to zauwazyłby że mozna jedno kino
      wykombinować w jego centrum edukacji u radnej Anni Kossakowskiej.
      A tak będzie szoł pod chmurką, Milewski w roli gospodarza bedzie adorował
      polskie artyski, już słychać że narzeczona Ela się złości lecz nie ma wpływu
      na swego maczo.
      Prezydencie Milewski ty jesteś sam lepszy od komedii, dramtu a dla mnie sam
      jesteś tragedią.
      • Gość: kinomaniak Re: Konferencja przed CineMagic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:32
        Milewski jest deko wyzszy od chaplina ale wyraz twarzy ...Z jednej strony
        superkomik a z drugiej strony superkretyn Dlaczego nie mamy i tylko super a
        zwyklego kina dzieki Panie Prezydencie Kiedy Pan byl ostatnio na jakims
        spektaklu ?
        • Gość: też konoman Re: Konferencja przed CineMagic IP: *.plock.msk.pl 18.08.06, 08:39
          Duraki! Nie róbta sobie po piętach z tego pośpiechu. Kina będą i to jakie!
          Dajcie czas i weżcie na wstrzymanie to doczekacie się sal kinowych z
          nowoczesną aparaturą.
          I nie szczekajcie w powietrze bo żygać się chce od waszego wycia: "Milewski to,
          Milewski tamto..." itd. Kultury wam brakuje. Nie widzicie, że miasto
          odbudowouje się i powstaje z mroków komuny, z okresu zapyzialstwa. Trzeba
          poczekać! Taka jest moja rada człowieku jeden z drugim.
    • Gość: afb Re: Konferencja przed CineMagic IP: *.plock.mm.pl 18.08.06, 11:04
      ciesze sie bardzo ze nauczylem sie oddzielac polityke od codziennego zycia.
      Kiedy zbliza sie cos fajnego w miescie poprostu tam ide a nie zastanawiam sie
      kto i po co to zorganizował.

Szkoda mi was jesli potraficie tlko szczekac, bo nie pomagacie promowac miasta.
      Szkoda tez ze nie myslicie o tym ze dzieki takim wlasnie imprezom wiele miast
      stalo sie rozpoznawalnych.

takie imprezy nakrecają miasto: ludzie ktorzy przyjadą zostawia swoja kase w
      Płocku a jesli im sie spodoba przyjadą za rok i namowią swoich znajomych.

Nie dzielcie imprez na czarne i czerwone ale na dobre i złe
    • Gość: n/t Anna Korcz - to jest piękna kobieta IP: *.zep.com.pl 18.08.06, 14:05
      n/t

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka