Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 07:39 Czesc Co sie stalo dzis rano na miescie ze tyle samochodow na sygnalach jechalo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miecia Re: Co sie stalo dzis rano IP: *.c155.petrotel.pl 29.08.06, 08:42 Podobno coś na moście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co sie stalo dzis rano IP: *.wlodkowic.pl 29.08.06, 08:47 Wypadek na moście. www.skanerplocki.pl/?article=207 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Co sie stalo dzis rano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:07 O zablokowanym moście było w TVN24, tylko cisza na portalu płockiej Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: Co sie stalo dzis rano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:33 Cała sprawa szybko by się rozeszła, gdyby policjanci byli łaskawi kierować ruchem a nie spacerować z parasolkami. Rozumiem, że padał deszcz, ale oni są w pracy i to chyba nie powód by chowali się w Passatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Co sie stalo dzis rano IP: *.plock.mm.pl 29.08.06, 18:12 jak ja jechałam to kierowali ruchem i było sprawniej, widziałam też tych co chodzili pod parasolami ale coś tam opisywali i pstrykali zdjęcia. Podobno TIR pouszkadzał jakieś pojazdy ! Odpowiedz Link Zgłoś