Dodaj do ulubionych

Rajd Baby Jagi dla amatorów

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 17:45
Teraz to napewno pojawią się nasi "tjuninkowcy" z Piłsudzkiego
lub z Terminalu. Już nie bedzie tak ślisko mam nadzieje, że i
wspaniały kierowca pan Więcek zaszczyci nas swoją obecnością,
tylko żeby tym razem nie popisywałsie na ulicy ale pokazał coś
ciekawego na placu koło teatru.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nariellka Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 16:24
      Nie jestem tuningowcem, mimo to czesto pojawilam sie na
      terminalu. Nie oznacza to rowniez, ze tylko sie gapilam, ale
      chyba jako jedyna niewiasta odwazylam sie stanac do zawodow. Co
      do rajdu to nie mam w planach brac udzialu w calym
      przedsiewzieciu, ale zaciekawila mnie tzw. superproba. Mam wiec
      kilka pytan:
      gdzie ona bedzie?
      czy potrzebny jest kask?
      typ trasy?
      domyslam sie ze pilot nie bedzie potrzebny ;)

Panie Rzeczniku licze na Pana obecnosc ;)

Pozdrawiam
      Nariellka
      • Gość: rzecznik Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 17:14
        Gość portalu: Nariellka napisał(a):

> ale
        > chyba jako jedyna niewiasta odwazylam sie stanac do zawodow.

Narielko, bralas udzial w poprzedniej zabawie?

> czy potrzebny jest kask?
        pewnie tak

> typ trasy?

podobny zapewne jak miesiac temu

> domyslam sie ze pilot nie bedzie potrzebny ;)

oj chyba bedzie.:-)))

> Panie Rzeczniku licze na Pana obecnosc ;)

zalezy od zdrowia. nie mojego, ja juz prawie sie wychorowalem.

> Pozdrawiam
        > Nariellka

rowniez serdecznie pozdrawiam. Ponad miesiac temu - impreza byla wspaniala. mam
        nadzieje, ze ci, co beda chcieli, beda mogli sie wyszalec i pokazac swoje
        umiejetnosci. Ciesze sie, ze takie imprezy zawitaly do Plocka - a moze bedzie
        to staly element krajobrazu Plocka? Oby. gratulacje dla organizatorow za pomysl.

pozdr

JB
        • Gość: Nariellka Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 17:24
          Gość portalu: rzecznik napisał(a):

> Gość portalu: Nariellka napisał(a):
          >
          > > ale
          > > chyba jako jedyna niewiasta odwazylam sie stanac do zawodow.
          >
          > Narielko, bralas udzial w poprzedniej zabawie?

Niestety nie bylo mnie na ostatnim Rajdzie, a chodzilo mi o wyscigi na
          terminalu ;)

> > Panie Rzeczniku licze na Pana obecnosc ;)
          >
          > zalezy od zdrowia. nie mojego, ja juz prawie sie wychorowalem.

zycze zdrowia :) pana pilotowi rowniez :)

Mysle ze sie pojawie, zeby chociazby pokibicowac :)

Pozdrawiam
          Nariellka
          • Gość: rzecznik Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 17:31
            Gość portalu: Nariellka napisał(a):

>
            > Niestety nie bylo mnie na ostatnim Rajdzie, a chodzilo mi o wyscigi na
            > terminalu ;)

podpadne Tobie Narielko, ale tamtych wyscigow nie pochwalam.:-((((

> zycze zdrowia :) pana pilotowi rowniez :)

dzieki:-))

> Mysle ze sie pojawie, zeby chociazby pokibicowac :)

i wystartowac.

> Pozdrawiam
            > Nariellka

pozdr
            JB
    • Gość: Mario.W Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 00:24
      Gość portalu: MI napisał(a):

> Teraz to napewno pojawią się nasi "tjuninkowcy" z Piłsudzkiego
      > lub z Terminalu. Już nie bedzie tak ślisko mam nadzieje, że i
      > wspaniały kierowca pan Więcek zaszczyci nas swoją obecnością,
      > tylko żeby tym razem nie popisywał sie na ulicy ale pokazał coś
      > ciekawego na placu koło teatru.

Dziękuję za tak pochlebne słowa ale ten samochód w przeciwieństwie do kierowcy
      na zręcznościówki się nie nadaje.
      Chętnie bym pojechał ale autem z napędem na przednią oś.
      Mój samochód jest mało zwrotny i przy nagłych zmianach kierunku jazdy również
      muszę ratować się hamulcem ręcznym a to wraz z napędem na tył daje mierne
      efekty.
      Jak już startować to po to aby stanąć na podium, takie jest przynajmniej moje
      założenie.
      Jeżeli byłby to rajd szybkościowy to na torze napewno bym Was nie zawiódł.
      Zobaczę jeszcze jaka będzie pogoda i wtedy się zastanowię.
      Pozdrawiam wszystkich TUNINGOWCÓW!!!
      • Gość: rzecznik Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 08:31
        Gość portalu: Mario.W napisał(a):

> Jak już startować to po to aby stanąć na podium, takie jest przynajmniej moje
        > założenie.

To bedzie Panu niezwykle trudno znalezc taki rajd, w ktorym procz Pana
        wystartuja jeszcze tylko dwie zalogi.
        cale szczescie, ze w przeciwienstwie do Pana - wiele osob startujacych w
        poprzedniej zabawie - traktowalo to jako wlasnie zabawe, podnoszenie swoich
        kwalifikacji - i oczywiscie w pewnym sensie mozliwosc sprawdzenia umiejetnosci.
        Inaczej - zamiast 16 zespolow - faktycznie bralyby udzial tylko trzy. nie wiem
        o jakiej szybkosciowce pan mowi - bo przeciez tu tez sie bedzie liczyla
        predkosc pojazdu w polaczeniu z umiejetnosciami kierowcy. chyba nie o jezdzie
        tylko "na wprost", do ktorej praktycznie zadnych umiejetnosci kierowcy nie
        potrzeba.

pozdr

JB

• Gość: Ml Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 09:45
        > Dziękuję za tak pochlebne słowa ale ten samochód w przeciwieństwie do
        kierowcy
        > na zręcznościówki się nie nadaje.
        > Chętnie bym pojechał ale autem z napędem na przednią oś.
        > Mój samochód jest mało zwrotny i przy nagłych zmianach kierunku jazdy również
        > muszę ratować się hamulcem ręcznym a to wraz z napędem na tył daje mierne
        > efekty.
        > Jak już startować to po to aby stanąć na podium, takie jest przynajmniej moje
        > założenie.
        > Jeżeli byłby to rajd szybkościowy to na torze napewno bym Was nie zawiódł.
        > Zobaczę jeszcze jaka będzie pogoda i wtedy się zastanowię.
        > Pozdrawiam wszystkich TUNINGOWCÓW!!!

Na prostej albo na Piłsudzkiego koło ZEP-u to każdy głupek potrafi wcisnąć gaz
        do dechy. Zamiast stać pod teatrem i przechwalać się swoją furą trzeba było
        jednak wziąć udział w tym rajdzie.
        Moim zdaniem to jesteś bardzo słabym kierowcą. Braki w technice jazdy próbujesz
        nadrobić mocą silnika, niestety to się może źle skończyć i mam nadzieje, że
        tylko dla Ciebie.
        • Gość: hubson Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 10:02
          > Na prostej albo na Piłsudzkiego koło ZEP-u to każdy głupek potrafi wcisnąć
          gaz
          > do dechy. Zamiast stać pod teatrem i przechwalać się swoją furą trzeba było
          > jednak wziąć udział w tym rajdzie.
          > Moim zdaniem to jesteś bardzo słabym kierowcą. Braki w technice jazdy
          próbujesz
          >
          > nadrobić mocą silnika, niestety to się może źle skończyć i mam nadzieje, że
          > tylko dla Ciebie.

Ten typ zawodow przeprowadzanych u nas premiuje samochody z napedem na
          przednia os albo quattro ktore jest latwo "obrocic w miejscu". Niestety BMW
          nie spisuja sie dobrze na tak ciasnych przejazdach z w/w powodow. A co do
          umiejetnosci jazdy zrecznosciowej Mariusza to sa bardzo dobre. Mysle ze gdyby
          zdjal z placu pacholki to moze wtedy pokazac co potrafi dobry kierowca z
          polaczeniem takiej mocy.
          • Gość: andrzej Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.red.retevision.es 05.03.03, 10:12
            Gość portalu: hubson napisał(a):

A co do
            > umiejetnosci jazdy zrecznosciowej Mariusza to sa bardzo dobre. Mysle ze gdyby
            > zdjal z placu pacholki to moze wtedy pokazac co potrafi dobry kierowca z
            > polaczeniem takiej mocy.

no tak, jakby mu zdjal pacholki, jakby byly tylko trzy zalogi, to Mario W.
            bylby na podium. faktycznie Mario W. to super zawodnik:-)))))))))))))))))
            • Gość: Mario.W Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 10:38
              Jeżeli chodzi o moje umiejętności jazdy to jestem z nich osobiście zadowolony
              (mam przejechane ok.200 tyś km i wystawione tylko 2 mandaty i to nie za szybką
              jazdę, to chyba nieźle jak na 8 lat posiadania prawa jazdy?).
              Jeżeli chodzi o moje podejście do rajdu to swoje umiejętności szkolimy na
              mniejszych parkingach, oczywiście w miejscach do tego przeznaczonych i w tą
              zimę byłem już na paru takich zręcznościówkach i mogę powiedzieć, że ten
              samochód do zręcznościówki się nie nadaje ponieważ jest mało zwrotny i tyle.
              Jak już wcześniej kolega Hubson pisał ten rajd promuje samochody z napędem na
              przednią oś i quattro więc nawet 'tak dobry kierowca' jak ty Panie MI i Panie
              Andrzeju z tą furą w ciasnych zakrętach byś sobie nie poradził.
              Chętnie bym Wam ją użyczył ale obawiam się że już przy pierwszej próbie
              zręcznościowej samochód wyglądałby jak po crush-teście co zdecydowanie by
              Panów ucieszyło.
              A zazdrość to taka negatywna cecha charakteru :)))))))

• Gość: Ml Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 10:49

> Jeżeli chodzi o moje umiejętności jazdy to jestem z nich osobiście zadowolony
                > (mam przejechane ok.200 tyś km i wystawione tylko 2 mandaty i to nie za
                szybką
                > jazdę, to chyba nieźle jak na 8 lat posiadania prawa jazdy?).
                > Jeżeli chodzi o moje podejście do rajdu to swoje umiejętności szkolimy na
                > mniejszych parkingach, oczywiście w miejscach do tego przeznaczonych i w tą
                > zimę byłem już na paru takich zręcznościówkach i mogę powiedzieć, że ten
                > samochód do zręcznościówki się nie nadaje ponieważ jest mało zwrotny i tyle.
                > Jak już wcześniej kolega Hubson pisał ten rajd promuje samochody z napędem na
                > przednią oś i quattro więc nawet 'tak dobry kierowca' jak ty Panie MI i Panie
                > Andrzeju z tą furą w ciasnych zakrętach byś sobie nie poradził.
                > Chętnie bym Wam ją użyczył ale obawiam się że już przy pierwszej próbie
                > zręcznościowej samochód wyglądałby jak po crush-teście co zdecydowanie by
                > Panów ucieszyło.
                > A zazdrość to taka negatywna cecha charakteru :)))))))

Tu nie chodzi o zazdrość tylko o twoje bezmózgowie. Jakim ty człowieku będziesz
                lekarzem z takim podejściem do życia. Ty nie powinieneś leczyć ludzi tylko sam
                sie lecz.
                • Gość: Mario.W Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 11:06
                  > Tu nie chodzi o zazdrość tylko o twoje bezmózgowie. Jakim ty człowieku
                  będziesz
                  >
                  > lekarzem z takim podejściem do życia. Ty nie powinieneś leczyć ludzi tylko
                  sam
                  > sie lecz.
                  Śledząc Twoje błyskotliwe wywody wnioskuje że człowiek który ma ambicję być
                  naprawdę dobry jest bez mózgu i na dodatek nie może zostać lekarzem.Gratuluję
                  spójności myślenia.Wyluzuj koleś bo Ci się styki przepalą bo to że już
                  szwankują widać 'per oculi'.
                  • Gość: MI Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 11:13

> > Tu nie chodzi o zazdrość tylko o twoje bezmózgowie. Jakim ty człowieku
                    > będziesz
                    > >
                    > > lekarzem z takim podejściem do życia. Ty nie powinieneś leczyć ludzi tylko
                    >
                    > sam
                    > > sie lecz.
                    > Śledząc Twoje błyskotliwe wywody wnioskuje że człowiek który ma ambicję być
                    > naprawdę dobry jest bez mózgu i na dodatek nie może zostać lekarzem.Gratuluję
                    > spójności myślenia.Wyluzuj koleś bo Ci się styki przepalą bo to że już
                    > szwankują widać 'per oculi'.

Jeżeli człowiek jeździ w terenie zabudowanym 230km/h to chyba nie jest normalny.
                    To ty wyluzuj, a raczej zdejmnij nogę z gazu i troche pomyśl nad tym co robisz.
                    • Gość: Mario.W Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 11:20
                      > Jeżeli człowiek jeździ w terenie zabudowanym 230km/h to chyba nie jest
                      normalny
                      > .
                      > To ty wyluzuj, a raczej zdejmnij nogę z gazu i troche pomyśl nad tym co
                      robisz.

Widzę że na każdej ulicy stoisz z radarem, szkoda że i on Ci szwankuje.
                      Dla Twojej wiadomości to w terenie zabudowanym nie rozwijam takich zawrotnych
                      prędkości a skoro masz takie informacje to albo zmień informatora bo też
                      nawala albo przestań mnie gonić.
                      • Gość: MI Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 11:30

> > Jeżeli człowiek jeździ w terenie zabudowanym 230km/h to chyba nie jest
                        > normalny
                        > > .
                        > > To ty wyluzuj, a raczej zdejmnij nogę z gazu i troche pomyśl nad tym co
                        > robisz.
                        >
                        > Widzę że na każdej ulicy stoisz z radarem, szkoda że i on Ci szwankuje.
                        > Dla Twojej wiadomości to w terenie zabudowanym nie rozwijam takich zawrotnych
                        > prędkości a skoro masz takie informacje to albo zmień informatora bo też
                        > nawala albo przestań mnie gonić.

Już kiedyś był poruszany ten temat na tym forum. Twój koleś sam nam to
                        opowiedział. Nie trzeba mieć informatorów wystarczy poczytać forum.
                        Pan rzecznik może to potwierdzić.
                        • Gość: Mario.W Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 11:56
                          Ja natomiast słyszałe że kosmici zamieszkali w Twoim domu, twój koleś mi to
                          powiedział ale nie wiem czy Pan Rzecznik to potwierdzi.
                          • Gość: MI Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 12:11

> Ja natomiast słyszałe że kosmici zamieszkali w Twoim domu, twój koleś mi to
                            > powiedział ale nie wiem czy Pan Rzecznik to potwierdzi.

Kończe polemizować z Tobą bo i tak to nic nie zmieni. Jesteś jaki jesteś.
                            Poprostu od małego srajtka taki byłeś. Myslałem, że zmądrzałeś ale za pare lat
                            masz szanse sie pewnie zmienić albo i nie. Jak narazie to straszny narcyz z
                            Ciebie.
                            • Gość: Mario.W Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 12:22

> Kończe polemizować z Tobą bo i tak to nic nie zmieni. Jesteś jaki jesteś.
                              > Poprostu od małego srajtka taki byłeś. Myslałem, że zmądrzałeś ale za pare
                              lat
                              > masz szanse sie pewnie zmienić albo i nie. Jak narazie to straszny narcyz z
                              > Ciebie.

Dzięki za rozmowę i pouczenie.
                              Mam nadzieję że przynajmniej ty pozostałeś nieskazitelny
                              • Gość: MI Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 12:35

>
                                > > Kończe polemizować z Tobą bo i tak to nic nie zmieni. Jesteś jaki jesteś.
                                > > Poprostu od małego srajtka taki byłeś. Myslałem, że zmądrzałeś ale za pare
                                >
                                > lat
                                > > masz szanse sie pewnie zmienić albo i nie. Jak narazie to straszny narcyz
                                > z
                                > > Ciebie.
                                >
                                > Dzięki za rozmowę i pouczenie.
                                > Mam nadzieję że przynajmniej ty pozostałeś nieskazitelny

Nikt nie jest nieeskazitelny. Ja też.
                    • Gość: hubson Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 11:28
                      > Jeżeli człowiek jeździ w terenie zabudowanym 230km/h to chyba nie jest
                      normalny
                      > .
                      > To ty wyluzuj, a raczej zdejmnij nogę z gazu i troche pomyśl nad tym co
                      robisz.

Mysle ze samochod jezdzacy 230 km/h po miescie rzucal by sie w oczy i nasza
                      dzielna policja by go momentalnie zlapala, a moze to byl 1 mach??? Nie
                      opowiadaj głupot jesli czegos nie widziales na wlsne oczy. Tak sie wlasnie
                      rodza opowiesci dziwnej tresci (plotki)
                      • roman_j Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów 05.03.03, 12:42

> Mysle ze samochod jezdzacy 230 km/h po miescie rzucal by sie w oczy i nasza
                        > dzielna policja by go momentalnie zlapala (...)

Ad vocem:
                        Nie wiem, czy ktoś po Płocku rzeczywiście jechał z taką prędkością, ale LOGIKA
                        podpowiada, że taką prędkość na płockich drogach można utrzymać na krótkim
                        odcinku i przez krótki czas. Zakładając, że ktoś nie będzie tego "osiągnięcia"
                        powtarzał wielokrotnie, szanse na złapanie delikwenta na gorącym uczynku przez
                        policję oceniam bardzo nisko i nie ma to nic wspólnego z jej sprawnością.

A teraz możecie się dalej wyzywać. ;-)))))))))))
                        • Gość: MI Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 12:52
                          roman_j napisał:

> A teraz możecie się dalej wyzywać. ;-)))))))))))
                          Romanie przecież tu nikt się nie wyzywa. Bynajmniej nie ja.
                          • roman_j Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów 05.03.03, 14:24

> roman_j napisał:
                            >
                            > > A teraz możecie się dalej wyzywać. ;-)))))))))))
                            > Romanie przecież tu nikt się nie wyzywa. Bynajmniej nie ja.

Masz rację. Przepraszam, źle się wyraziłem. Powinienem był napisać: "a teraz
                            możecie kontynuować wymianę uprzejmości". :-))))))
              • Gość: andrzej Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: 200.230.55.* 05.03.03, 11:31

> Jeżeli chodzi o moje umiejętności jazdy to jestem z nich osobiście zadowolony
                > (mam przejechane ok.200 tyś km i wystawione tylko 2 mandaty i to nie za
                szybką
                > jazdę, to chyba nieźle jak na 8 lat posiadania prawa jazdy?).

a co maja umiejetnosci do ilosci przejechanych kilometrow? znam kierowcow,
                ktorzy jezdza 50.000 km. rocznie, ale nie uwazaja sie za mistrzow kierownicy i
                szanuja Holowczyca, uwazajac, ze mu nie dorownuja. ale przeciez Ty robisz
                srednio az 25 000 km rocznie, wiec jestes szpecu. pokazalbys szystkim jak sie
                jezdzi - tylko kurczaki blade - naped nie na te os masz:-(((((

> Jeżeli chodzi o moje podejście do rajdu to swoje umiejętności szkolimy na
                > mniejszych parkingach, oczywiście w miejscach do tego przeznaczonych i w tą
                > zimę byłem już na paru takich zręcznościówkach i mogę powiedzieć, że ten
                > samochód do zręcznościówki się nie nadaje ponieważ jest mało zwrotny i tyle.

złej baletnicy przeszkadza rabek od spodnicy.

> Jak już wcześniej kolega Hubson pisał ten rajd promuje samochody z napędem na
                > przednią oś i quattro więc nawet 'tak dobry kierowca' jak ty Panie MI i Panie
                > Andrzeju z tą furą w ciasnych zakrętach byś sobie nie poradził.

ja nie uwazam sie za takiego wybitnego - jak ty siebie. troszke samokrytycyzmu
                mario, choc odrobinke....a w ciasnych zakretach - pewnie bylyby problemy -
                szczegolnie w takich, ktorych szerokosc bylaby mniejsza od szerokosci bolida.

> Chętnie bym Wam ją użyczył ale obawiam się że już przy pierwszej próbie
                > zręcznościowej samochód wyglądałby jak po crush-teście co zdecydowanie by
                > Panów ucieszyło.

nie musialbys sie obawiac. wolniutko, powolutku dojechalbym bez uszkodzenia
                twojego cacka.

> A zazdrość to taka negatywna cecha charakteru :)))))))

tak, szczegolnie jak zazdrosci sie tym, ktorzy zajmuja pierwsze miejsca w
                rajdach - i nie majac umiejetnosci na rywalizowanie z nimi - chlapie sie
                jezorem jaki to jestem wysmienity, jaki to szybki, gdy jade 230km
                Pilsudskiego /czy plocka/. szczegolnie jak wokol jest troszke dziewczyn, a sam
                jestem po malym piwku:-))). a niech tam wszyscy wiedza, ze jestem najlepszy w
                plocku.
                • Gość: Mario.W Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 11:52
                  Kolego Wszechwiedzący.
                  Dla Twojej wiadomości właśnie dlatego że mam samokrytycyzm i wiedzę nie biorę
                  udziału w tego typu rajdach.

Ja również szanuję Pana Hołowczyca i wiem że nie dorastam mu do pięt ale nie
                  znaczy to że nie umiem jeździć.

Widzę że nie dociera do Ciebie jakiego typu mam samochód a skoro uważasz że
                  byś sobie nim poradził to chyba masz się za lepszego. Uznaję wyższość kolegi.

Masz rację zazdroszczę tym którzy zajmują pierwsze miejsca ale to chyba nic
                  złego.
                  Widzę że ambicja dla tych którzy jej nie posiadają jest czymś ciężkim do
                  strawienia.
                  Widzę że picie piwa i szpan przed dziewczynami to taki sam mit jaki słyszy się
                  o moim samochodzie.
                  • Gość: andrzej Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: 217.144.0.* 05.03.03, 12:01

> Kolego Wszechwiedzący.
                    > Dla Twojej wiadomości właśnie dlatego że mam samokrytycyzm i wiedzę nie biorę
                    > udziału w tego typu rajdach.

zdecyduj sie, zaprzeczasz sobie. najpierw piszesz, ze nie bierzesz udzialu, bo
                    startujesz, gdy masz szanse na "pudlo"

> Ja również szanuję Pana Hołowczyca i wiem że nie dorastam mu do pięt ale nie
                    > znaczy to że nie umiem jeździć.

jedno, co sie z toba zgadzam

> Widzę że nie dociera do Ciebie jakiego typu mam samochód a skoro uważasz że
                    > byś sobie nim poradził to chyba masz się za lepszego.

i tu pokazales swoje zadufanie. a co ty czolgiem jezdzisz? widzialem cie nie
                    raz i jesli od wczoraj nie zmieniles albo nie rozwaliles, to znaczy - nic
                    nadzwyczajnego z czym przecietny kierowca nie moglby sobie nie dac rady.

>Uznaję wyższość kolegi.

dziekuje.

> Masz rację zazdroszczę tym którzy zajmują pierwsze miejsca ale to chyba nic
                    > złego.

i znowu zaprzeczasz sobie. kilka minut wczesniej zazdrosc uwazales za ceche
                    zdecydowanie negatywna. ale widac - jestes jak choragieweczka. raz ta te
                    strone, raz na te. zalezy gdzie zawieje, tam sie obracasz...

> Widzę że ambicja dla tych którzy jej nie posiadają jest czymś ciężkim do
                    > strawienia.

najgorszy jest przerost ambicji. jako przyszly lekarz powinienes wiedziec, ze
                    wszystkie przerosty sa niebezpieczne.

> Widzę że picie piwa i szpan przed dziewczynami to taki sam mit jaki słyszy
                    się o moim samochodzie.

no tak, ty nie szpanujesz, to tylko normalne twoje zachowanie.....
                    • Gość: Mario.W Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 12:18
                      Widzę że kolega przeprowadza analizę mojej osobowości jak również wykazuje
                      sporą wiedzę w dziedzinie medycyny. To dobrzę że masz wiele zainteresowań ale
                      uważaj bo jeśli chce się być w czymś naprawdę dobrym to mogą Cię posądzić o
                      przerost ambicji.
                      Nie bardzo widzę powiązanie między byciem lekarzem a szybką jazdą samochodem.
                      Ja bardzo wyraźnie rozgraniczam te dwie sprawy a Wy nie.
                      Zazdrość jest bardzo złą cechą jeśli jest negatywna i uderza w kogoś.
                      Moja zazdrość jest pozytywna i stymuluje mnie do doskonalenia siebie i przy
                      okazji nikomu nie wyrządza szkody.
            • Gość: hubson Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 10:39
              Gość portalu: andrzej napisał(a):

> Gość portalu: hubson napisał(a):
              >
              > A co do
              > > umiejetnosci jazdy zrecznosciowej Mariusza to sa bardzo dobre. Mysle ze gd
              > yby
              > > zdjal z placu pacholki to moze wtedy pokazac co potrafi dobry kierowca z
              > > polaczeniem takiej mocy.
              >
              > no tak, jakby mu zdjal pacholki, jakby byly tylko trzy zalogi, to Mario W.
              > bylby na podium. faktycznie Mario W. to super zawodnik:-)))))))))))))))))
              widze koles ze nie masz duzego pojecia w tej materii. Wiec moze zajmij sie tym
              co potrafisz robic, a tego typu rzeczy zostaw komus kto ma troszke pojecia na
              ten temat
    • Gość: RoughBoy Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 12:18
      Ja na taki post powiem tylko : no comment. Szkoda słow. A
      wrzucanie do jednego worka ludzi, którzy mają naprawdę
      ładnie i profesjonalnie zrobione samochody i posiadaczy
      samochodów typu Ford escort rocznik 75 z dziurawym
      tłumikiem i przyspawaną nakładką za 25 zł.
      Pozatym trzeba rozgraniczyć streetracing od jazdy
      zrecznościowej. To tak jakby Ben Johnson startował w
      skoku o tyczce. Wyszło by mu to pewnie niezdyt dobrze, a
      przecież nikt nie powie, że Ben Johnsos to byle jaki
      lekkoatleta.
      Dołuż trochę logiki do swego rozumowania, a będzize OK :)
      • Gość: MI Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 12:32
        Gość portalu: RoughBoy napisał(a):

> Ja na taki post powiem tylko : no comment. Szkoda słow. A
        > wrzucanie do jednego worka ludzi, którzy mają naprawdę
        > ładnie i profesjonalnie zrobione samochody i posiadaczy
        > samochodów typu Ford escort rocznik 75 z dziurawym
        > tłumikiem i przyspawaną nakładką za 25 zł.
        > Pozatym trzeba rozgraniczyć streetracing od jazdy
        > zrecznościowej. To tak jakby Ben Johnson startował w
        > skoku o tyczce. Wyszło by mu to pewnie niezdyt dobrze, a
        > przecież nikt nie powie, że Ben Johnsos to byle jaki
        > lekkoatleta.
        > Dołuż trochę logiki do swego rozumowania, a będzize OK :)

Człowieku mnie interesuje bezpieczeństwo na drodze a nie wygląd
        tuninngowanych samochodów. Streetracing możecie sobie uprawiać w zamkniętym
        gronie i w miejscu do tego wyznaczonym a nie na ulicy jak to nie raz można
        zaobserwować.
        Czemu zawsze myslisz, że jak ktoś o Was pisze to ma na myśli jakieś ruiny.
        Mój post dotyczy was wszystkich. Kto z was był na ostatnim rajdzie? Tylko nie
        pisz mi, że to co Wy robicie też prowadzi do podniesienia bezpieczeństwa na
        drodze.
        • Gość: hubson Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 12:45
          A zebys wiedzial ze tak jest. Jak bys byl z nami pod amfiteatrem zima jak
          rozstawilismy pacholki i cwiczylismy jazde zrecznosciowa to bys to
          potwierdzil, a jednoczesnie zobaczyl na swoje wlasne oczka jak wyglada jazda
          300 paro konnym samochodem na lodzie. nie mysl ze nikomu z nas nie chodzi o
          bezpieczenstwo- jest to priorytet. A jesli pamietasz od czego zaczales ten
          swoj mizerny wywod
          "Teraz to napewno pojawią się nasi "tjuninkowcy" z Piłsudzkiego lub z
          Terminalu. Już nie bedzie tak ślisko mam nadzieje, że i
          wspaniały kierowca pan Więcek zaszczyci nas swoją obecnością,
          tylko żeby tym razem nie popisywałsie na ulicy ale pokazał coś
          ciekawego na placu koło teatru."
          to jak czytales wczesniejsze wypowiedzi samochod Mario W nie jest stworzony do
          takiej zabawy tylko do wyscigow a nie do zrecznosciowek. Mam nadzieje ze
          wreszccie to do ciebie dotrze i zakonczysz pisanie glupot

• Gość: MI Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 13:04

> A zebys wiedzial ze tak jest. Jak bys byl z nami pod amfiteatrem zima jak
            > rozstawilismy pacholki i cwiczylismy jazde zrecznosciowa to bys to
            > potwierdzil, a jednoczesnie zobaczyl na swoje wlasne oczka jak wyglada jazda
            > 300 paro konnym samochodem na lodzie. nie mysl ze nikomu z nas nie chodzi o
            > bezpieczenstwo- jest to priorytet. A jesli pamietasz od czego zaczales ten
            > swoj mizerny wywod
            > "Teraz to napewno pojawią się nasi "tjuninkowcy" z Piłsudzkiego lub z
            > Terminalu. Już nie bedzie tak ślisko mam nadzieje, że i
            > wspaniały kierowca pan Więcek zaszczyci nas swoją obecnością,
            > tylko żeby tym razem nie popisywałsie na ulicy ale pokazał coś
            > ciekawego na placu koło teatru."
            > to jak czytales wczesniejsze wypowiedzi samochod Mario W nie jest stworzony
            do
            > takiej zabawy tylko do wyscigow a nie do zrecznosciowek. Mam nadzieje ze
            > wreszccie to do ciebie dotrze i zakonczysz pisanie glupot
            >

Wynika z tego, że to samochód na streetracing. Ludzie nie osłabiajcie mnie
            jeżeli ktoś tak jeździ jak on w terenie zabudowanym to nie ma żadnego
            wytłumaczenia.
            Co z innymi? Widzę, że tylko gaz do dechy i 1/4 mili prostej?
            Wśród was jest tyle osób z przednionapędowymi samochodami i jestem pewien, że
            nikogo po za normalnymi kierowcami nie będzie na tym rajdzie.
            Czekamy na Was.- to jest wyzwanie do kulturalnej, sportowej i bezpiecznej
            potyczki. Mam nadzieje, że po tym rajdzie mieszkańcy naszego miasta zmienią o
            Was zdanie.
            • Gość: hubson Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 13:37
              Ja bym bardzo chetnie wzial udzial w tej zabawie ale moj van (made in USA)
              jest tak duzy, ze moge miec problemy z wjechaniem na ten placyk (waga 2,480)
              automat. Przyznasz chyba obiektywnie ze raczej nie jest to samochod do takiej
              zabawy?.
              • Gość: MI Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 13:41

> Ja bym bardzo chetnie wzial udzial w tej zabawie ale moj van (made in USA)
                > jest tak duzy, ze moge miec problemy z wjechaniem na ten placyk (waga 2,480)
                > automat. Przyznasz chyba obiektywnie ze raczej nie jest to samochod do takiej
                > zabawy?.

Spoko, spoko a widziałeś ostatnio Honkera?
                Jemu to nie przeszkadzało.
                • Gość: hubson Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 13:56
                  i jak wypadl?? zapewne byl w czolowce :))) pojezdzij sobie np sprinterem i
                  wjedz nim na zrecznosciowke. jak wykonasz nim slalom z odpowiednom predkoscia
                  powiedzmy jak normalny sam. osob. mieszczac sie miedzyu pacholkami to
                  stwierdze ze Holek to szczeniak. Zreszta rajd jak oznacza to słowo polega na
                  pokonaniu pewnego odcinka w jak najkrutrzym czasie, a nie zabawie na
                  wykrecaniu vanem na 5 razy aby sie gdzies zmiescic. Bardziej to wyglada na
                  chec pokazania sie niz zrobienia tego pozadnie. A mi akurat na tym nie zalezy :
                  ((
            • Gość: Mario.W Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 13:43
              > Wynika z tego, że to samochód na streetracing.

Zgadza się oraz na tor rajdowy.

Ludzie nie osłabiajcie mnie
              > jeżeli ktoś tak jeździ jak on w terenie zabudowanym to nie ma żadnego
              > wytłumaczenia.

Jeżeli ktoś na samym początku postu obraza tuningowców i nazywa ich
              tuninkowcami to może na to jest jakieś wytłumaczenie wkońcu to tylko hobby?
              A co do mojej jazdy to pisałem już wcześniej.

> Co z innymi? Widzę, że tylko gaz do dechy i 1/4 mili prostej?
              > Wśród was jest tyle osób z przednionapędowymi samochodami i jestem pewien,
              że
              > nikogo po za normalnymi kierowcami nie będzie na tym rajdzie.

Jeszcze zobaczymy nie ma co tak krakać bo nie przyjadą.

> Czekamy na Was.- to jest wyzwanie do kulturalnej, sportowej i bezpiecznej
              > potyczki. Mam nadzieje, że po tym rajdzie mieszkańcy naszego miasta zmienią
              o Was zdanie.

My też tak myślimy mieszkańco naszego miasta.

• Gość: RoughBoy Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 19:26
          Nie będę pisał poraz 100 tego co o tym myśle z mojej
          strony EOT. Najlepiej, żeby każdy siedział w domu i sie
          nigdzie z niego nie ruszał, może wtedy tacy ludzie jak Ty
          byli by zadowoleni....

> Gość portalu: RoughBoy napisał(a):
          >
          > > Ja na taki post powiem tylko : no comment. Szkoda słow. A
          > > wrzucanie do jednego worka ludzi, którzy mają naprawdę
          > > ładnie i profesjonalnie zrobione samochody i posiadaczy
          > > samochodów typu Ford escort rocznik 75 z dziurawym
          > > tłumikiem i przyspawaną nakładką za 25 zł.
          > > Pozatym trzeba rozgraniczyć streetracing od jazdy
          > > zrecznościowej. To tak jakby Ben Johnson startował w
          > > skoku o tyczce. Wyszło by mu to pewnie niezdyt dobrze, a
          > > przecież nikt nie powie, że Ben Johnsos to byle jaki
          > > lekkoatleta.
          > > Dołuż trochę logiki do swego rozumowania, a będzize OK :)
          >
          > Człowieku mnie interesuje bezpieczeństwo na drodze a
          nie wygląd
          > tuninngowanych samochodów. Streetracing możecie sobie
          uprawiać w zamkniętym
          > gronie i w miejscu do tego wyznaczonym a nie na ulicy
          jak to nie raz można
          > zaobserwować.
          > Czemu zawsze myslisz, że jak ktoś o Was pisze to ma na
          myśli jakieś ruiny.
          > Mój post dotyczy was wszystkich. Kto z was był na
          ostatnim rajdzie? Tylko nie
          > pisz mi, że to co Wy robicie też prowadzi do
          podniesienia bezpieczeństwa na
          > drodze.
    • Gość: hubson Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 14:25
      Mysle ze dalsze deliberowanie z toba sympatyczny kolego nie ma sensu. Widze ze
      jestes strasznym laikiem w tej dziedzinie- dziwi mnie tylko fakt ze
      wypowiadasz sie w materii o ktorej nie masz bladego pojecia. Dla ciebie cos co
      ma cztery kola + kierownica nadaje sie do scigania na placyku. Idac tym tropem
      moze zapros kogos kto jezdzi Starem, Jelczem itd. bo jakis tarpan tez jezdzil.
      Ale coz ma 4 kola kierownice wiec jezdzi. Moze ktos tirem z naczepa
      przyjedzie, chociaz nie ma on 4 kol tylko wiecej- ale co tam tez jezdzi wiec
      moze sie scigac.
      • Gość: MI Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 14:33
        Co ty wiesz o bezpiecznej jeździe samochodem. Prawojazdy mam od 15 lat i nie
        będę skromy mam wszystkie możliwe kat.
        Kilometrów przejechanych nie licze bo i po co.
        Widziałem już wiele ofiar śmiertelnych na drogach i to głównie nakłoniło mnie
        do napisania tego wszystkiego.
        Pozdrawiam wszystkich trzeźwych i trzeźwo myślących kerowców.
        • Gość: hubson Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 14:43
          Ostateczna uwaga panie kierowco z olbrzymim bagazem doswiadczen. Ja mam prawko
          od 12 lat i dziennie przejezdzam ok srednio 800 km, ale nie otym chce
          powiedziec. POMYLILY CI SIE FORA KOLES. TO jak wskazuje nazwa "Rajd Baby Jagi
          dla amatorów" jest forum o rajdzie, a forum BEZPIECZENSTWO jest pitro wyzej.
          Wiec soe zdecyduj bo widze, ze oprocz tego zew nie masz pojecia o rajdzie to i
          tematy mylisz. Moze czas udac sie do lekarza na badania, bo cos z betonem w
          glowie nie tak chyba zastygl;))))
          • Gość: MI Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 14:49

> Ostateczna uwaga panie kierowco z olbrzymim bagazem doswiadczen. Ja mam
            prawko
            > od 12 lat i dziennie przejezdzam ok srednio 800 km, ale nie otym chce
            > powiedziec. POMYLILY CI SIE FORA KOLES. TO jak wskazuje nazwa "Rajd Baby Jagi
            > dla amatorów" jest forum o rajdzie, a forum BEZPIECZENSTWO jest pitro wyzej.
            > Wiec soe zdecyduj bo widze, ze oprocz tego zew nie masz pojecia o rajdzie to
            i
            > tematy mylisz. Moze czas udac sie do lekarza na badania, bo cos z betonem w
            > glowie nie tak chyba zastygl;))))

Nie będę tego komentował. Normalni wiedzą o co mi chodzi. A to co napisałem to
            był komentarz do artykułu i niestety sam go nie przeniose do innego podforum.
            EOT.
    • Gość: Moćk Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 21:03
      Ej! a Co to za chamski opis?! Autor tego listu to naprawdę musi mieć kopleksy i
      nic poza tym:) Nie czepiajcie się Więcka tylko dlatego, że ma M3. Mi się bardzo
      miło podziwia go na drodze, całkiem fajnie się ogląda jak mnie zostawia daleko
      w tyle. Ale żadnej zazdrosci, czy porąbanych uwag. A to jak kto jeździ to jego
      prywatna sprawa do momentu, gdy nie stwarza zagrożenia innym. Żółtego M3
      jeszcze nie widzałem w żadnej takiej sytuacji....
      A poza tym jesli Więcek pojechałby w rajdzie swoim M3, to lypa, bo Misiek i
      Lewik nie maja wtedy szans na pierwsze miejsce:)))
      • Gość: lewik Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 21:07
        Nawet jak p.Więcek wystartuje to i tak wygramy;)))

• Gość: wazup Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 21:20
          Drodzy koledzy!
          Przeczytałem wszystkie wasze wypowiedzi i wydaje mi się, że obie „strony mają
          rację”. Co prawda nie chce mi się wierzyć we wszelkie opowiastki wyssane z
          palca na temat słynnej żółtej bety i jej kierowcy, bo wiem jak to różni ludzie
          przekręcają. Jakaś plotka przejdzie przez 10 osób i już się okazuje, że Mario
          jechał 350km/h po Kochanowskiego i jeszcze wyprzedzał na trzeciego. Ale też
          wydaje mi się, że Mario mógłby pojechać w tym kjs, bo to wielka zabawa i ZAWSZE
          czegoś nowego można się nauczyć. Wiem już co nie co o tym, bo miesiąc temu
          jechaliśmy z kumplem w poprzednim kjs starym, zabitym Ritmo z 85 roku (nie wiem
          jak to się stało, ze zostało dopuszczone do startu), z pożyczonymi oponami
          (wyrzucone przez kumpla bo się na zimę nie nadawały), rękawem łapiącym na 1
          koło (tylko czasami) i wykręciliśmy 5 czas zostawiając z tyłu nawet 106 rallye,
          Fiestę XR2i, Saxo VTS (z resztą Ci co byli widzieli co tam jechało). Nie chodzi
          tu jednak o miejsce ale o to, że całkiem fajnie spędziliśmy niedzielę. Wiem, że
          na zwycięstwo nie ma Mario co liczyć, ale chętnie bym zobaczył pojedynek dawida
          z goliatem. M3 kontra mój Sunny 75KM!!! :):)
          Pozdrowienia i chętnie namawiam WSZYSTKICH do startu. Im nas będzie więcej tym
          lepiej.
          rallyman
          Pozdrowienia Moćk i Lewik
          • Gość: andrzej Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 21:41
            Gość portalu: wazup napisał(a):

> Drodzy koledzy!
            > Przeczytałem wszystkie wasze wypowiedzi i wydaje mi
            się, że obie „strony
            > mają
            > rację”. Co prawda nie chce mi się wierzyć we wszelkie
            opowiastki wyssane
            > z
            > palca na temat słynnej żółtej bety i jej kierowcy, bo
            wiem jak to różni ludzie
            > przekręcają. Jakaś plotka przejdzie przez 10 osób i
            już się okazuje, że Mario
            > jechał 350km/h po Kochanowskiego i jeszcze wyprzedzał
            na trzeciego.

masz racje. wiara w te glupie chwalenie sie Mario W.
            bylaby totalna glupota.przeciez wiadomo nie od dzis, ze
            to tylko jego przechwalki. acha, ale ostatnio - jak
            widzi, ze go obserwuja - rusza z piskiem opon. ale to
            nie szpan, on tak po prostu ma.

Ale też
            > wydaje mi się, że Mario mógłby pojechać w tym kjs, bo
            to wielka zabawa i ZAWSZE
            >
            > czegoś nowego można się nauczyć.

czys Ty na glowe upadl? przeciez Mario nie przyjedzie.
            jeszcze okazaloby sie, ze mit jego prysnie jak banka
            mydlana. na kjs-ach sa zakrety, a on tylko prosto
            potrafi...

Nie chodzi
            >
            > tu jednak o miejsce ale o to, że całkiem fajnie
            spędziliśmy niedzielę.

wlasnie o to chodzi, ale Mario nie wystartuje jak jest
            powyzej 3 zalog. on musi byc na pudle....

• Gość: hevelius Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 22:29
              rece opadaja :( - przeczytalem wszystkie wpisy i tylko tyle moge powiedziec :(

a co do samego rajdu to bardzo zaluje ze moje "cudo" nie bedzie w stanie ruszyc
              na trase :( , mam nadzieje ze w czerwcu bedzie jakis kolejny KJS w Płocku i
              wtedy ja i moje 1400 kg. "stali" (notabene napedzane na tylna os) ruszymy do
              walki ... oczywiscie o zwyciestwo ;P zadna inna ewentualnosc nie wchodzi w
              gre :P

... wiec mozecie sie juz bac :P
            • Gość: Mario.W Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 23:49
              W lato pewnie sprzedam swój samochód i poszukam czegoś co mniej się rzuca w
              oczy.Jeszcze nie wiem co to będzie ale poluje na Audi S3 quattro, typowy
              samochód na zręcznościówki a wtedy napewno zadnej nie opuszczę.
              Pozdrawiam wszystkich a Panu Andrzejowi proponuje żeby nauczył mnie wreszcie
              skręcać bo jak wiadę w zamkniętą uliczkę to mam problem z dźwignięciem i
              odwróceniem auta :)
              • Gość: RzureK Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 07:45
                Mario Keep it Real :P
    • Gość: frytol Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 13:36
      ludzie ktorzy twierdza ze do jazdy 'tym' samochodem wystarcza przecietne umiejetnosci sie troche myla... ten samochod sie potrafi zachowywac na suchym asfalcie jak normalne auto na sniegu, a co tu dopiero mowic o tym jak to sie musi 'latwo' prowadzic na sniegu...

na zrecznosciowkach Mario byl i nie szlo mu az tak tragicznie biorac pod uwage rozmiary i moc auta... i to byla dosyc trudna zrecznosciowka bo jezdzilismy nie po sniegu a po litym lodzie gdzie sie mozna bylo na nogach zabic ;) , ja mam 'auto' ktore tez ma naped na tyl.. tylko ze moje ma mocy seryjnie 24KM , no moze teraz ma ze 27 juz ;) nee za duzo 26 moze.. tylko ze doskwiera mi efekt dziury w baku i to jest moj glowny problem... i dlatego wlasnie nie startuje... bo wole sobie pojechac z qmplami na placyk, ustawic pacholki, a te 60zl przeznaczyc na wahe a potem jeszcze skoczyc cos zjesc :)... ale jak nastapi nagly przyplyw funduszy to startuje moim ferrari :)

o m3 ktore ma Mario na lodzie moge powiedziec jedno... : bezuzyteczny kloc ktory ladnie wyglada i fajnie go slychac :)
    • Gość: Anonim Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 17:17
      Pasjonujac lektura.
      Na wstepie chcialbym PRZEDE WSZYSTKIM pogratulowac autorowi tego postu za...
      popularnosc jaka sie on cieszy :)

Przygladajac sie przeprowadzanej za posrednictwem tego postu dyskusji dochodze
      do wniosku, ze RZECZYWISCIE prawda lezy po srodku (to nie sa moje slowa, ktos
      madrzejszy ode mnie juz kiedys wpadl na to stwierdzenie ;)

Mam 2 pytania do Mariusza:
      1. Czy oni zazdroszcza Ci tego samochodu?
      2. Czy Ty naprawde jezdzisz z predkoscia 230 km/h po Pilsudskiego?? Jak tak to
      boj sie Boga czlowieku! :)

Pozdrawiam
      Anonim

P.S. Lekarzem i tak bedziesz dobrym - nie przejmuj sie :)
      • Gość: Mario.W Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 21:03
        > Mam 2 pytania do Mariusza:
        > 1. Czy oni zazdroszcza Ci tego samochodu?
        > 2. Czy Ty naprawde jezdzisz z predkoscia 230 km/h po Pilsudskiego?? Jak tak
        to
        > boj sie Boga czlowieku! :)

Witam!!!
        Odp 1. Jest wiele osób które zazdroszczą mi posiadania takiego auta.
        Ja również zazdroszczę jak ktoś ma fajną furę ale jest to zazdrość pozytywna.
        Sporo jednak osób wykazuje zazdrość negatywną i źle życzy kierowcy który ma
        lepszy samochód.
        Myślę że zazdrość pozytywna jest O.K ale podejrzewam że jednak większy odsetek
        stanowią negatywy.

Odp 2. Nie jeżdżę a nawet jakbym chciał to mam sportowe zawieszenie i
        przejażdżka przez Piłsudskiego zakończyłaby się w najlepszym przypadku
        pourywaniem kół czego ani Wam ani sobie nie życzę :)).
        Odp 2a. A nawet jakbym jechał to ciekawe gdzie bym wyhamował, chyba na
        energetyku.

Jeżeli chodzi o testowanie prędkości tego auta to znalazłem lepsze miejsce niż
        Piłsudskiego, pojechałem nim na autostradę i tam się wyszalałem i powiem Wam
        tylko tyle że przy 250 dalej wgniata w fotel a to nie mit.

Pozdrawiam.
        Mario.W

• Gość: gosc:-(((( Re: Rajd Baby Jagi dla amatorów IP: 200.31.10.* 07.03.03, 21:10

> Jeżeli chodzi o testowanie prędkości tego auta to znalazłem lepsze miejsce
          niż
          > Piłsudskiego, pojechałem nim na autostradę i tam się wyszalałem i powiem Wam
          > tylko tyle że przy 250 dalej wgniata w fotel a to nie mit.
          >
          pierdolisz.... a myslalem, ze choc troche zreozumiesz sugestie:-((((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka