Gość: prostata IP: *.plock.msk.pl 08.10.06, 18:51 Który urolog, gdzie i kiedy? Jak ktoś ma wiedze na ten temat to proszę się ze mną podzielic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odp. Re: Urolog - który? IP: *.c243.petrotel.pl 08.10.06, 23:32 Dr Warchoł-poradnia urologiczna WSz.Z,przy Medycznejw Płocku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łeee Re: Urolog - który? IP: *.plock.msk.pl 09.10.06, 08:46 dr. Warchoł poradnia w szpitalu na Winiarach - termin chyba już kwiecień 2007. Termin bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Urolog - który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 23:20 Jest jeszcze jeden, Piździński się chyba nazywa. Podobno dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cewka Re: Urolog - który? IP: *.plock.msk.pl 12.10.06, 22:04 Ale najdroższy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Urolog - który? IP: *.c246.petrotel.pl 13.10.06, 12:31 Pydziński sie nazywa. Jest, a na pewno byl ordynatorem na urologii w Plocku, prywatnie na wizyte nie bedziesz dlugo czekal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanka Re: Urolog - który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:19 Pydziński- łapówkarz i bardzo nieprzyjemny(żeby nie nazwac inaczej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macek Re: Urolog - który? IP: *.c155.petrotel.pl 13.10.06, 22:16 Mam problemy "urologiczne" i trochę polatałem po płockich fachowcach. Fakt. Ten pan doktor Pydziński zrobił na mnie podobne wrażenie co na jedym z moich przedmówców .... nieprzyjemny. Co do fachowości to o Płockich fachowcach nie słyszałem nic dobrego i sam nic dobrego powiedzieć nie mogę. Ja mam same rozczarowania. Generalnie czekam .... może kiedyś w życiu, któryś z nich będzie coś potrzebował ode mnie .... wtedy ja potraktuję delikwenta tak jak oni mnie. Osobiście polecam szpital w Kutnie. W porównaniu do Płocka to niebo i ziemia !!!!! Życze zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolex Re: Urolog - który? IP: *.plock.msk.pl 14.10.06, 11:52 Co się dzieje w tym Płocku, że tutejsi lekarze nie mają dobrej opinii ani w śród mieszkańców miasta, ani w śródowisku lekarzy warszawskich, łódzkich i wogóle pozaplockich. Taki skandaliczny stan trwa od lat. Jak długo jeszcze? Czy to się wogóle zmieni? Znam lekarzy, którzy mówią, żę się wstydzą za swoje środowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macek Re: Urolog - który? IP: *.c244.petrotel.pl 14.10.06, 22:27 a dlaczego jak idziesz do sklepu to w wielu przypadkach czujesz się jak natręt? Odpowiedz Link Zgłoś