Dodaj do ulubionych

Koncert Krawczyka

08.11.06, 13:16
Jak wam się podobał wczorajszy koncert Krzysztofa Krawczyka w Szkole
Muzycznej? Publiczność szalała, a ja się czułem jak jakiś kosmita - brzmienie
fatalne, żarciki ze sceny gorzej niż kiepskie, lepiej bym wyszedł na tym
kupując płytę. Mam wrażenie że kolejny artysta potraktował nasze miasto jak
jakiś zaścianek.
Obserwuj wątek
    • Gość: majk Re: Koncert Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:39
      nie było mie tam ale podejrzewam , że tak było w Płocku najczęśćiej i najlepjej sprzedaje się disko polo i dyskoteki na porządne koncerty, sztuki mało kto chodzi lepiej się pokazać w środowiski i chodzić na sławy.
    • maciek.zwany.jajem Re: Koncert Krawczyka 08.11.06, 19:29
      radzikdz napisał:

> Publiczność szalała, a ja się czułem jak jakiś kosmita

Co za esteta!
      Na przyszłość weź odtwarzacz mp3 ze swoimi ulubionymi utworami.Dzięki temu
      będziesz na koncercie swojej kapeli/kapel.
      • Gość: ela Re: Koncert Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:37
        Ale radzik ma racje!Publiczność sie bawiła, bo dla rozrywki tam poszła, ale
        teksty rzeczywiście były żenujace i charakter konceru raczej odtwórczy. Mozna
        było tylko popatrzeć na Krawczyka i jego rodzinke, która żeruje na jego
        popularności.
        • maciek.zwany.jajem Re: Koncert Krawczyka 08.11.06, 22:30
          Gość portalu: ela napisał(a):

> i charakter konceru raczej odtwórczy.

To dopiero na miejscu dowiedziałaś się na jaki koncert poszłaś? Zanim gdzieś
          pójdziesz i kupisz bilet zastanów się czasem czy będziesz zadowolona. Sama
          chęć "bo koleżanki z pracy idą to i ja pójdę" to za mało.
      • radzikdz Re: Koncert Krawczyka 09.11.06, 22:50
        Oj Maćku, chyba mnie źle zrozumiałeś, nie trzeba być estetą żeby słyszeć że
        aparatura się krztusi z wysiłku a wszystko brzmi jak ze starego jamnika. Ja
        osobiście bardzo lubię Krawczyka i jest mi smutno że sprzedał w Płocku taką
        chałę. Byłeś może na tym koncercie?
        • Gość: *** Re: Koncert Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:18
          Nie przesadzajcie, nie było tak źle Rodzinka to prawda, ze nie zrobiła dobrego wrażenia ale... można było sie troche posmiać. Krawczyk założyl "piękne" czerwone buty, aż żal było patrzeć. Ale... dzięki Metanoi po raz kolejny uczestniczyliśmy w koncercie :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka