Dodaj do ulubionych

Burzliwy finał kampanii

09.11.06, 23:09
Jedynie Struzik jest normalny, reszta jest chora na władzę. Panie Struzik ma
Pan ode mnie i moich znajomych głos - niech Pan nadal będzie marszałkiem
Obserwuj wątek
    • protoplast Burzliwy finał kampanii 09.11.06, 23:12
      Struzik powinien zostać Marszałkiem - ma mój głos - jedyny normalny w tym gronie
    • tumski Burzliwy finał kampanii 09.11.06, 23:13
      Znowu Struzik pokazał klasę! Co za dystans do tego całego przedwyborczego
      zgiełku i błota! Gratuluje... panie prezydencie!
      • Gość: ....... Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.plock.msk.pl 09.11.06, 23:35
        co ty z tym Struzikiem? chcesz się z nim przespać, czy co?
        • Gość: Lew Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.c151.petrotel.pl 09.11.06, 23:39
          Nic tylko Struzik, zbawca jaki czy co?
          • Gość: 1_głos Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:02
            Tyle lat Struzik jest marszałkiem... i co takiego wielkiego zdziałał, protoplaście?
            Mało mu było marszałkowania i startuje jeszcze na prezydenta - i kto tu jest
            chory na władzę?
          • Gość: gość Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.c153.petrotel.pl 11.11.06, 10:59
            ten człowiek wie jak ściągnąć kase do Płocka i to wyjdzie na dobre wszystkim a
            to się liczy reszta to bajdoli pitu pitu
        • Gość: gość Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.c153.petrotel.pl 11.11.06, 10:56
          to jedyna osoba która ściągnie kase do Płocka
      • Gość: gościu Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:08
        Myślałem, że Nowakowski jest mądrzejszy od Milesia.
        Chyba zagłosuję na tego dugiego, może nie jest dobry,
        ale wyrazistej osobowości nie ma żaden z kandydatów.
        Coś zrobił, umie słuchać innych (mostu nie otwierał),
        tramwaj to popelina jeszcze z lat 70-tych i myślę, że będzie z mnim jak z
        otwarciem mostu.
      • Gość: czisczes wielkie odklejanie IP: *.plock.msk.pl 10.11.06, 22:15
        a jutro niektórych czeka wielkie odklejanie:)

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3729504.html
        no m&m do pólnocy bankowo z autobusów się nie poodkleja!!!
    • Gość: antyprotoplast Burzliwy finał kampanii IP: *.centertel.pl 10.11.06, 00:43
      Panie protoplast czy pan nie jest przypadkiem powiazany wiezami rodzinnymi z
      panem struzikiem, pod kazdy artykulem dotyczacym wyborow wypisuje pan jak to
      pan ubostwia marszalka struzika, troche wiecej wyobrazni niech pan wymysli cos
      nowego, ze pan popiera pana marszalka juz wszyscy wiedza. POZDRAWIAM
    • Gość: a\a Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 01:10
      a Jelec co robił?? nawet żadnego plakatu nie widziałem, więc i ze sprzataniem nie będzie problemu:)
      • Gość: EMILKA Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 08:52
        Na wszystkich tylko nie na samoobrone!!!!!!
    • Gość: zielonyjarek Burzliwy finał kampanii IP: *.plock.msk.pl 10.11.06, 09:17
      Ta "maniana" z przeniesieniem zameldowania powinna być zabroniona. To jest
      kolejna, następna forma fałszowania wyborów.
      Szymanek-Deresz! Hmmm, kogo wy wybraliscie ludzie? No kogo?
    • Gość: jurek Burzliwy finał kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:24
      panu S...... juz dziekujemy czas wrocic do zawodu Kruk czeka
      • Gość: wyborca Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.c152.petrotel.pl 10.11.06, 09:26
        I do GĄBINA !!!
    • Gość: k.w Burzliwy finał kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:38
      Pan Struzik nabrał warszawskich manier , tylko nie wiem po co się tu pcha
    • Gość: Heniek Burzliwy finał kampanii IP: 193.59.95.* 10.11.06, 12:59
      Pan Nowakowski przekroczył granice rozsądku w swojej kampanii wyborczej. Radzę
      mu zastanowić się nad następującą kwestją: czy decyzja potencjalnego wyborcy ma
      być skutkiem zasłysznego na ulicy głosu ze :szczekaczki" czy raczej powinna
      powstać w wyniku dogłębnego poznania programu i samej osoby kandydata?
      • Gość: PLOC Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.c247.petrotel.pl 10.11.06, 13:39
        Struzik przyczynił sie do tego ze od 5 lat buduje sie hale, a bedzie pewnie za kolejne 5 bo znowu sa jakies jaja z gruntami. U mnie koles zdyskwalifikowal sie tym ze wpycha ta swoja wielka m... przy kazdym Mistrzu recznych... Panie Struzik byl Pan na ktoryms meczu recznych poza tymi na ktorych rozdaje pan medale??? zal.pl
      • Gość: płocka Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.class147.petrotel.pl 10.11.06, 13:41
        chyba przesadzasz, idąc tokiem Twojego myslenia, nie powinny nigdzie wisieć
        plakaty kandydatów, poniewaz decyzja wyborcy moze byc skutkiem popatrzenia na
        plakat.
    • Gość: ZAZ-y Pan Adam S. na marszałka IP: *.class147.petrotel.pl 10.11.06, 13:43
      Pan Adam S. musi zostać marszałkiem!
      Bo co będzie, jeśli powróci do zawodu? Czy będzie leczył tak, jak sprawował
      swój urząd? Powrót do zawodu po tylu latach... Może zrobi nostryfikację dyplomu.

Głosujcie na pana Adama S. Bo zacznie Was leczyć!
      Chcecie tego?
      Bo ja nie!!!
      Pozdrawiam,
      ZAZ-y
      • Gość: szczyp.. Re: Pan Adam S. na marszałka IP: *.c157.petrotel.pl 10.11.06, 14:44
        to pan S. chce byc marszalkiem? a mnie sie wydawalo, ze prezydentem miasta
        Plocka :)
        jest on specjalista w kazdej dziedzinie - w rzeczy samej. europosel (nie
        wyszlo), senator, marszalek etc. i komu malo wladzy komu?

pzdr
        • Gość: *** Re: Pan Adam S. na marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:18
          Przynajmniej ma doswiadczenie, a to wazne
    • Gość: Ziom glosujcie!!! Konicznie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:29
      Ludzie glosujcie, kazdy ma swoje sumienie i upodobania, ale niech kazdy odda
      glos to nasz obowiazek...

ja na pewno nie zaglosuje na Struzika... to karierowicz, tak naprawde przez
      tyle lat nic dla Polski nie zrobil, a mial mozliwosci, dla Plocka tak czy
      inaczej nic, to kolejna ciepla posadka dla niego... Struzik OUT!!!

na pewno nie zaglosuje na Milusia... przepraszm bardzo, ale takie marnowanie
      pieniedzy podatnikow i nie wyciaganie konsekwencji z pracy w urzedzie to
      czerwona kartka... ktos powie ale co co chodzi??? A o to ze winni za podolanke
      i inne pomniki nie zaostali ukarani, a winni sa znani Milusiowi, on o wszystkim
      wie i gdzie tu Prawo i Sprawiedliwosc?!!! co do tumskiej to jak mozna wykonawcy
      (wektrze) przedluzac okres wykonania roboty, kiedy termin juz minal???wektra
      powinna kary placic??? musial miec z tego ostre korzysci..... Milus OUT!!!

Buraczynski - tu juz samo nazwisko dyskwalifikuje OUT!!!

Reszta pewnie chce sie dorwac na cieply stolek i kosic kaske no i umiescic
      swoich kolesi... kurcze to na kogo glosowac??? ja zadecyduje w niedziele...
    • Gość: Ziom Struzik wiecznie zywy jak Pawlak i Lenin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:34
      no sorry ale Struzik jest wiecznie zywy jak Pawlak i Lenin, a co tak naprawde
      zrobil??? slucham?!?
    • Gość: uczennica Burzliwy finał kampanii IP: *.plock.msk.pl 10.11.06, 17:44
      polecam wszystkim Rycerzy to przedstawienie jest jak najbardziej na czasie!!
      Oglądałam je w tamtym roku i bardzo mi sie podobało.
    • Gość: Marek do korektora: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:49
      Spółdzielczy Dom Kultury
    • Gość: zdziwiony Burzliwy finał kampanii IP: *.orange.pl 10.11.06, 20:14
      Jaka nienawisc do Sruzika.Czym to jest spowodowane?podajcie prosze nazwisko
      osoby,plockiego polityka-samorzadowca,ktory wiecej zdziaal i walczyl o Plock i
      region?Szpial wojewodzki,muzeum mazowieckie,dofinansowanie plockiego
      mostu,drog,kino,teatr.Nie bede wyliczal pomocy dla mazowsza.Nienawisc
      partyjnych agitatorow na forum jest nieuasadniona i smieszna
      • Gość: obserwator Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.11.06, 20:30
        Wojenko wojenko! Pan Struzik jest w porządku! Naprawde macie alternatywę?co za
        madre spoleczenstwo! Gratuluje . mam nadzieje ze moze przypadkiem cos sie uda w
        Plocku i zaglosujemy na dobrego kandydata!
      • Gość: Ziom Nie dziw sie Baby!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:23
        sporstowanko: ja nie naleze do zadnej partii... po za tym ta lista jest
        smieszna... jezeli ktos sprawuje publiczne stanowisko to inwestzycje,
        zalatwianie doplat itp to jego prosty obowiazek... czy jezeli malarz a to jego
        zawod pomaluje sciane, chwali sie bo ta sciane pomalowal??? to chyba proste ze
        to powinnien zrobic... tak jak inne rzeczy... mnie interesuja wskazniki jak
        bezrobocie, automatyzacja administracji, ilosc wzkorzystanych srodkow w
        stosunku do srodwko wyjsciowych, zadowolenie obywateli, image naszego miasta,
        znajomosc jezykow obcych, obycie miedzynarodowe, wlasne sukcesy menarzerskie,
        bo jak mam rzdzic cudzymi pieniedzmi jak swoimi nie potrafie... slucha???
        • Gość: klient Re: dość przekrętów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:37
          no i dobrze że wreszcie urząd wziął się za te przekręty z zamieszkiwaniem pod
          innym adresem 10 osób, przecież to śmierdzi korupcją na odległość jakiś radny
          zaradny wpisuje ziomkóew do swojego okręgu żeby głosowali za winko.,
          Wreszcie porządny kierownik ktróy postanowił to ukrócić - słyszałem że to młody
          zdolny człowiek, bardzo sympatyczny i kompetentny - Takich nam Trzeba! żeby
          oczyścić to miasto z lewaków!
    • Gość: zdziwiony Burzliwy finał kampanii IP: *.orange.pl 10.11.06, 21:51
      jezeli to takie proste,to dlacegoaktualny prezydet nie porafi tych srodkow
      wykorzystywac?Gdy mowily "zrobil" mamy na mysli dobrze wykorzystal prawne
      srodki,a niewielu to potrafi.To jeden z najbardziej doswiadczonych mazowsza.Nie
      ma konkretnych zarzutow pod jego adresem.To dobry samorzadowiec,4 lata tmu
      zgodzilo sie z tym 30 tys ludzi(najwiecej w okregu.Zobaczymy jak pojdzie tm
      razem.Djmy lupnia centralistom,bez ludzi jak PiS PO czy LPR,nie mowiac o
      zalsonej SO
    • Gość: Domin Burzliwy finał kampanii IP: *.c246.petrotel.pl 10.11.06, 23:12
      extreame4team.blog.onet.pl/ - zapraszam na bloga "normalnych" ludzi z
      Płocka.
      • Gość: anty Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.c244.petrotel.pl 11.11.06, 16:41
        W artykule GW :"Smaku tej sprawie dodaje to, że w tym samym numerze
        gazety stowarzyszenie(czytaj Stowarzyszenie Nasze Miasto Płock) prezentuje
        swoich kandydatów na radnych. Jest wśród nich dziennikarz, który na łamach
        pezetpeerowskiej gazety pisał o "Solidarności" jako o organizacji wywrotowej.
        Jest były poseł, który przyznał się do pracy w wojskowych służbach
        informacyjnych. Albo człowiek, który w pierwszych dniach stanu wojennego dał
        się zapamiętać jednemu z pracowników Petrobudowy, jak z entuzjazmem
        krzyczał: "Jak trzeba będzie, to kościoły zamienimy na stajnie!". I jeszcze
        wielu innych, którzy mieli PZPR-owską legitymację."

Byli SB-cy są także między innymi na listach wyborczych Macierzy Płockiej np
        nijaki Grzedorz Ż. oficer SB, natomiast byłych wysokich funkcjonariuszy
        komunistycznych (czerwonych, ludzi totalitaryzmu komunistycznego)nożna znaleźć
        praktycznie na wszystkich listach za wyjąkiem PIS i LPR.
        • Gość: mo Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.c154.petrotel.pl 11.11.06, 18:50
          Może czas na kampanię pt.
          ,,Uwolnijmy Płock od posła Wiśniewskiego"
          (sory za plagiat-gdzieś to przeczytałem na forum) cel jest szczytny
          jak ,,Sprzątanie świata".
        • Gość: sprostowanie II Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.c241.petrotel.pl 11.11.06, 19:22
          Mylisz sie nagminnie,albo nie wiesz,bo w PiS jest sekretarz PZPR z Petrobudowy!
    • Gość: płocczanin Burzliwy finał kampanii IP: *.c240.petrotel.pl 11.11.06, 20:00
      Struzio jest normalny ale uwaga na karierowiczów do rady miasta nie dajmy się
      oszukać
    • Gość: ARZ Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.static.kutno68.tnp.pl 11.11.06, 20:07

dajcie sobie na luz

teledyski.onet.pl/10172,1609365,teledyskihtml
      • Gość: ARZ Re: Burzliwy finał kampanii IP: *.static.kutno68.tnp.pl 11.11.06, 20:13
        teledyski.onet.pl/10172,1609365,teledyski.html
    • Gość: makuli Burzliwy finał kampanii IP: *.c154.petrotel.pl 11.11.06, 20:20
      Ciekawe jak prezydent Milewski chciał otworzyć drogę do mostu z piękną i grubą
      rurą wiszącą nad drogą 1,5 metra nad jezdnią. Rura ta znajduje się w połowie
      drogi od ul Wyszogrodzkiej do mostu.
      • Gość: POinformowany Milewski przeprasza ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:05
        ....................................................................

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=51809046&a=51958159
        Nic dodać ..................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka