Gość: kepek IP: *.chello.pl 14.03.07, 22:25 Eichler- tak nazywa się sędzia z Krakowa (swoją drogą mój kumpel :). dwa- jak Kisiel przegrał jeden mecz to mu Dmo już ultimatum stawiał. A Zając no cóż... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kajek Traveland wygrał z Wisłą IP: *.c244.petrotel.pl 14.03.07, 22:36 To co robi Zajac to parodia, on jest zwykla pie.. a nie treneram, jak Kisel mial szpital w zespole - to tylko on o tym wiedzial! A jutro Zajac powie ze brakuje mu ludzi do gry. Chyba to i prawda, ale z Zajaca to trener jak z mysiej d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: Traveland wygrał z Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:09 Najbardziej rozmieszylo mnie to ze" biedna" Wisla ledwo pojechala na mecz Ludzie nie dajmy sie oglupic Co ma powiedziec wlasnie traveland ,azoty pulawy , kwidzyn...ze wzgledu na to ze mnie nie stac na przeciaganie czasu na forum nie bede wymienial dalszych 'biednych" klubow ,ktore jezdza na mecze ,przyjmuja gosci itp Panie redaktorze Pan tez dal sie oglupic /mistrzowi PR/KD ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Traveland wygrał z Wisłą IP: *.plock.msk.pl 15.03.07, 00:48 Własnie wróciłem z Olsztyna, sedziowie z Krakowa nie dorośli do poziomu ekstraklasy, byli słabi. W kluczowych momentach dali nam za nic dwie kary, jadnak nie chce na nich zwalać bo mozna było spokojnie wygrac te zawody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś Re: Traveland wygrał z Wisłą IP: *.c153.petrotel.pl 16.03.07, 14:27 Pisałem to już po przegranym meczu z Koroną, więc napiszę jeszcze raz: kibice Wisły nie potrafią przegrywać - jak zwykle winni porażki są sędziowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Traveland wygrał z Wisłą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 08:08 Nie będzie mistrza w tym roku. Nie wierzę w tę druzynę. Jest najsłabsza od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Traveland wygrał z Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 10:08 tacy właśnie są kibice z płocka,jak wygrywają ,to całują jak przegrywają to opluwają .A później mają pretęsję że sponsor nie chce płacić, strajkują, robja debaty w telewizji.Trzeba przychodzić na dobre mecze i na słabsze.kibicować też po porażkach. Nie wytykać trenerów ,Ten to był dobry , a ten zły. BO jak wisła zrobi majstra to dopiero trener dobry.A w czasie ligi to go się opluwało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIDA Re: Traveland wygrał z Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 10:13 Drużyna nie jest słaba ,tylko nasze gwiazdy ,maja ligę w dupie,bo taki Wleklak już myśli ile zarobi na wywiadach ,i kto mu da jakiś prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Traveland wygrał z Wisłą IP: *.icpnet.pl 15.03.07, 14:33 bravo bolek, bravo bida, popieram wasze opinie w pełni. kibice tylko jak jest dobrze to chwalą, jak jest gorzej to już kibicami się nawet nazywać nie powinni, bo tylko obwiniają... a co do wleklaka, to też racja, widzieliście jak grał w reprezentacji?! tu mu się nie chce poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stało się Re: Traveland wygrał z Wisłą IP: *.c251.petrotel.pl 15.03.07, 17:08 Spójrzmy na liczbę kibiców??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Traveland wygrał z Wisłą IP: *.icpnet.pl 15.03.07, 19:09 ale o co Ci chodzi? Jeśli o to, że na ostatnim meczu było ich wielu, to racja było, i nawet kibicowali jak nie szło, przyznaję, przyznaję też, że mnie to zdziwiło. Ja nie mówię, że na mecze nie przychodzą, tylko, że narzekają ciągle, to, że trener zły, to, że Zarębski źle napisał, a prawda taka, że jak red. Zarębski pisał żle o trenerstwie Zajączkowskiego, to mówiliście, że Zając się tłumaczy, jak Zarębski napisał, że klub kasy nie ma (w mojej opinii artykuł pozytywny), że warunki złe, to wy nagle, że redaktora przekupili. Nikt nikogo nie przekupił ani przekupić nie zamierza, trochę zrozumienia wystarczy... jeżeli chodziło Ci o coś zupełnie innego to sory za ten wywód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stało się Re: Traveland wygrał z Wisłą IP: *.c251.petrotel.pl 15.03.07, 23:57 Gość portalu: @ napisał(a): > ale o co Ci chodzi? Jeśli o to, że na ostatnim meczu było ich wielu, to racja > było, i nawet kibicowali jak nie szło, przyznaję, przyznaję też, że mnie to > zdziwiło. Ja nie mówię, że na mecze nie przychodzą, tylko, że narzekają ciągle, > > to, że trener zły, to, że Zarębski źle napisał, a prawda taka, że jak red. > Zarębski pisał żle o trenerstwie Zajączkowskiego, to mówiliście, że Zając się > tłumaczy, jak Zarębski napisał, że klub kasy nie ma (w mojej opinii artykuł > pozytywny), że warunki złe, to wy nagle, że redaktora przekupili. Nikt nikogo > nie przekupił ani przekupić nie zamierza, trochę zrozumienia wystarczy... > jeżeli chodziło Ci o coś zupełnie innego to sory za ten wywód :)Kibiców Olsztyna - Widzów 1,8 tys:) Kiedy My się tego doczekamy??!! Hala Hala i jeszcze raz HALA!!! A dalej Masz RACJĘ!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Traveland wygrał z Wisłą IP: *.chello.pl 16.03.07, 18:05 s19.bitefight.pl/c.php?uid=24298 Odpowiedz Link Zgłoś