Dodaj do ulubionych

straszenie prokuraturą

08.07.07, 20:15

Obserwuj wątek
    • madsheep Re: straszenie prokuraturą 08.07.07, 20:19
      Sorry ze pisze sam pod soba, ale mi sie sam enter wcisnal

Przechodzę do meritum:
      Bardzo serdecznie prosze szanownych forumowiczów o niestraszenie nikogo
      prokuraturą. Forum jest do przedstawiania swoich opinii oraz pogladow. to ze
      komus cos nie pasuje to nie znaczy ze trzeba od razu leciec i sprzedawac na policje.

Policja jest od przestepstw i wykroczen a nie od interwencji teg typu o ze ktos
      napisze na tym forum. ze T.W. Wielgus to klamca, oszust itp.

strasznie prokuratura nie swiadczy o was dobrze,
      • ainipoajom Re: straszenie prokuraturą 08.07.07, 20:45
        uwazasz ze jesli ktos wszedzie widzi ubekow, esbekow i modli sie do mzimu
        to bedzie sie racjonalnie zachowywal ?
    • Gość: m Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 23:27
      kolega madsheep trafił w 10. Ostatnio namnożyło się dużo osób, które już już
      podają posty (haha) do sądu. Oczywiście popeline w internecie siać łatwo,
      gorzej jeśli postraszony jegomość faktycznie skieruje sprawę do sądu
      (zastraszanie). I można strzelić wtedy ładnego zonka...
      • Gość: por. Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:15
        zastraszanie, ale ty smieszny
        prokuratura prowadzi juz kilka sledztw i nie potrzeba straszyc
        pewnie niektorzy ostrzegaja chama żeby sie opanował a w prokuraturze taki cham
        jest taki grzeczniutki, he he
    • Gość: mol. Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:35
      9.około 120 tys. Polaków Niemcy rozstrzelali za ukrywanie Żydów; A w ramach
      żydowskiej "wdzięczności", po wojnie żydo-bolszewickie formacje terrorystyczne
      NKWD i UB, wymordowały około 200 tys. polskich patriotów. Były to bezlitosne
      pogromy: przeciętnie każdego dnia, przez 10 lat, mordowali ponad 50 Polaków ! A
      już od 1990 roku ten krwawy holokaust zamienili na cichy, bezkrwawy. Jest
      to "bezczuciowy" holokaust niemieckiego ?,profesora Vossa.Lecz czy to co piszę
      powyżej, przemówi do zbolszewizowanej,zauroczonej jewropejsami z Jewro -
      kołchozu II, odmóżdżonej części Polaków,przez pozostające w ich rękach media i
      prasę,bardzo wątpię,to już nieuleczalny syndrom wiecznego
      niewolnika,sługusa,który bez nahajki nad sobą,żyć nie może.On będąc
      okradany,mordowany będzie nadal wielbił swych oprawców i złodziei,utrzymywał
      przy władzy,głosując na tę swołocz,tak złodziei i volksdojczy z PO,jak i całe
      zbrodnicze,bandyckie i złodziejskie, lewactwo z ich parchatym pomiotem z
      żydowskimi "Demokratami" na przystawkę.Przykładów aż nadto,nie chce mi się,już
      ich wymieniać,ponieważ to daremny mój trud
      • Gość: płocczanin. Re: straszenie prokuraturą IP: *.plock.mm.pl 09.07.07, 14:26
        Jakiś podrostek uznał, że okres dojrzewania zakończył asie i głosi swoim
        testosteronem, że jest tak , jak on pisze. A tu rzeczywistość skrzeczy. Jak
        pisałem Przypadek uruchomienia systemu ujawniania polskich złych postępków w
        okresie płaczu po szokuzwiązanym ze śmiercią papieża. Nie pozwolono nam
        przeżyć żalu, udowadniając , ze nasz żal to gra i nieczystość wewnętrzna…
        Potem te Wyskoki w okresie Świąt chrześcijańskich. teraz celowo w dniach
        pielgrzymki na Jasną Górę.

Dzieje sie zawsze ten sam schemat działania. Udowadnianie, ze nasz Naród to w
        rzeczywistości ludzie przeklęci i nisko stojący duchowo. A cala reszta i
        przypadki? A ich przecież nie ma, wypadki, to tylko są kolejne sceny dramatu z
        planowanego - w jednym miejscu.

Podłoże zostało przygotowane wcześniej. Ustawy, Konstytucja. Nakłonienie na
        deportacje do ukarania więzieniem za przeżegnanie sie na stadionie, itd…… itp.
        Żyjemy w samym centrum gwałtownych przemian ale niestety w kierunku Złego.

Odszczekujący sie wyżej dawny kolega, wpadł w równy amok jak i druga strona.
        Wiedząc o tym , ze prawo trzyma nas Polaków za mordę, należy miarkować swoje
        wypowiedzi również dla dobra ogólnego.

Ci , którzy maja publikatory i media nadawcze, rządzą ludźmi i koniec.

Jakoś nie doczekałem sie reakcji tych samych głośnych mediów na słowa znanego w
        Polsce i do tej pory darzonego pewna sympatia starego już człowieka, który w TV
        powiedział, ze Niemcy wyzwolili Żydów we wrześniu 39 roku. Szok i
        niedowierzanie, taki sam jak pewien historyk z Jerozolimy, też stary już
        człowiek a więc i doświadczony - powiedział 11 września; naród izraelski
        doczekał sie wreszcie. Oni zobaczą ( a nie piszę nazwy , po co ułatwiać
        automatom dane) co to znaczy terroryzm.. Na próżno czekałem na tej stacji wiele
        godzin na powtórkę programu ale już nie było.

Za naszego życia nie doczekamy sie powiedzenia głośno, kto i o co chodzi w tym
        ww. opisie.
        Reszta na razie jest milczeniem. A teraz przystąpcie do dzieła i wyzywajcie mnie
        ale nie moich bliskich . Ja z wami sobie poradzę, ale za bliskich, nie daruję
        podobnie jak to czynią twórcy ww. opisanego systemu.
        A na pomoc prokuratury czekam od 18 marca, chociaz pisma mówią, ze sprawa w toku...
        Dziękuję właścicielom Agory i Forum Płockiego za poprawienie komputerowe zapisu
        archiwum dla potrzeb Śłużb, Moje nazwisko zniknęło z publicznego dostępu ,
        chociaż mam świadomość, ze inwigilacja istnieje nadal. No ale to odmienny temat.
        Dziekuję.

• Gość: toXzyn Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:12
        > około 120 tys. Polaków Niemcy rozstrzelali za ukrywanie Żydów
        > przeciętnie każdego dnia, przez 10 lat, mordowali ponad 50 Polaków !

proszę o podanie źródła tych danych, bo chyba sam nie liczyłeś
        za słowa trzeba brać odpowiedzialność
        • Gość: kostuch Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:09
          Zenek nie daj sie zepchnac na margines tylko prawdziwi polacy czyt.prawdziwi
          goje z dziada prdziada moga zmienic ten kraj Startuj do parlamentu i do ratusza
          prawdziwi polacy stoja za tobom murem Startuj zobaczymy ilu nas naprawde jest
          • Gość: odliczający Re: straszenie prokuraturą IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 17:12
            jest was dwóch i nic więcej
            • Gość: somsdiad Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:23
              z zenkiem w wyborach bedzie kiepsko nie chodzi do kosciola Jaki z niego
              prawdziwy polak-katolik ja na niego nie bede glosowal ani moja tesciowa ,ktora
              przebakuje cos o jakiejs sekcie ktorej glownym biskupem jest nasz ulubiony
              patryjota
              • Gość: chemik Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:33
                kto jest zenek ?Dlaczego tak glosno o nim na forum czy chodzi o posla
                wisniewskiego ?
                • hrabiapotocki Re: straszenie prokuraturą 20.07.07, 18:09
                  NIe ważne o osoby. Ważne, że na tym forum pojawiły się radiomaryjni. A gdzie
                  chrześcijańskie miłosierdzie dla bliźnich. Oto prawdziwa twarz "chłopców"
                  giertycha.
                • Gość: xyz Re: straszenie prokuraturą IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 18:26
                  nie to nie chodzi o posła Wiśniewskiego, lecz o innego płockiego matoła
                  noszącego imię Zenek, a mającego ksywę kapuś, bo donosi na wszystkich do prokuratury
                  • Gość: plocczanin. Re: straszenie prokuraturą IP: *.plock.mm.pl 20.07.07, 18:33
                    Prosze Admina o wycofanie akcji na mnie. Wszystko zaczyna sie od nowa.
    • Gość: ccc Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 18:41
      czy kapowanie to cecha wrodzona czy nabyta ?
      • Gość: esbek Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:19
        kapowanie to jedna ze skuteczniejszych metod operacyjnych Znam goscia co
        prowadzil jednego zsmpowca z kombinatu donosil chetnie i bezinteresownie sa
        nawyki ktorych trudno sie w starszym wieku pozbyc Dla porzadku niekoniecznie to
        dotyczy forumowiczow ani wszystkich poslugujacych sie nickiem plocczanin , ale
        takze to nie jest wykluczone
        • Gość: do Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:39
          Esbek napisz wprost ze nie dotyczy to zenka bo zabiora ci emeryture
          • Gość: z Re: straszenie prokuraturą IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.07, 07:25
            Esbek uważaj aby Zenek nie doniósł na ciebie do prokuratury
    • Gość: nnm Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 15:59
      sam wyzywa i poniża ludzi ciagle a na innych kapuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka