madsheep Re: straszenie prokuraturą 08.07.07, 20:19 Sorry ze pisze sam pod soba, ale mi sie sam enter wcisnal Przechodzę do meritum: Bardzo serdecznie prosze szanownych forumowiczów o niestraszenie nikogo prokuraturą. Forum jest do przedstawiania swoich opinii oraz pogladow. to ze komus cos nie pasuje to nie znaczy ze trzeba od razu leciec i sprzedawac na policje. Policja jest od przestepstw i wykroczen a nie od interwencji teg typu o ze ktos napisze na tym forum. ze T.W. Wielgus to klamca, oszust itp. strasznie prokuratura nie swiadczy o was dobrze, Odpowiedz Link Zgłoś
ainipoajom Re: straszenie prokuraturą 08.07.07, 20:45 uwazasz ze jesli ktos wszedzie widzi ubekow, esbekow i modli sie do mzimu to bedzie sie racjonalnie zachowywal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 23:27 kolega madsheep trafił w 10. Ostatnio namnożyło się dużo osób, które już już podają posty (haha) do sądu. Oczywiście popeline w internecie siać łatwo, gorzej jeśli postraszony jegomość faktycznie skieruje sprawę do sądu (zastraszanie). I można strzelić wtedy ładnego zonka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:15 zastraszanie, ale ty smieszny prokuratura prowadzi juz kilka sledztw i nie potrzeba straszyc pewnie niektorzy ostrzegaja chama żeby sie opanował a w prokuraturze taki cham jest taki grzeczniutki, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol. Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:35 9.około 120 tys. Polaków Niemcy rozstrzelali za ukrywanie Żydów; A w ramach żydowskiej "wdzięczności", po wojnie żydo-bolszewickie formacje terrorystyczne NKWD i UB, wymordowały około 200 tys. polskich patriotów. Były to bezlitosne pogromy: przeciętnie każdego dnia, przez 10 lat, mordowali ponad 50 Polaków ! A już od 1990 roku ten krwawy holokaust zamienili na cichy, bezkrwawy. Jest to "bezczuciowy" holokaust niemieckiego ?,profesora Vossa.Lecz czy to co piszę powyżej, przemówi do zbolszewizowanej,zauroczonej jewropejsami z Jewro - kołchozu II, odmóżdżonej części Polaków,przez pozostające w ich rękach media i prasę,bardzo wątpię,to już nieuleczalny syndrom wiecznego niewolnika,sługusa,który bez nahajki nad sobą,żyć nie może.On będąc okradany,mordowany będzie nadal wielbił swych oprawców i złodziei,utrzymywał przy władzy,głosując na tę swołocz,tak złodziei i volksdojczy z PO,jak i całe zbrodnicze,bandyckie i złodziejskie, lewactwo z ich parchatym pomiotem z żydowskimi "Demokratami" na przystawkę.Przykładów aż nadto,nie chce mi się,już ich wymieniać,ponieważ to daremny mój trud Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin. Re: straszenie prokuraturą IP: *.plock.mm.pl 09.07.07, 14:26 Jakiś podrostek uznał, że okres dojrzewania zakończył asie i głosi swoim testosteronem, że jest tak , jak on pisze. A tu rzeczywistość skrzeczy. Jak pisałem Przypadek uruchomienia systemu ujawniania polskich złych postępków w okresie płaczu po szokuzwiązanym ze śmiercią papieża. Nie pozwolono nam przeżyć żalu, udowadniając , ze nasz żal to gra i nieczystość wewnętrzna… Potem te Wyskoki w okresie Świąt chrześcijańskich. teraz celowo w dniach pielgrzymki na Jasną Górę. Dzieje sie zawsze ten sam schemat działania. Udowadnianie, ze nasz Naród to w rzeczywistości ludzie przeklęci i nisko stojący duchowo. A cala reszta i przypadki? A ich przecież nie ma, wypadki, to tylko są kolejne sceny dramatu z planowanego - w jednym miejscu. Podłoże zostało przygotowane wcześniej. Ustawy, Konstytucja. Nakłonienie na deportacje do ukarania więzieniem za przeżegnanie sie na stadionie, itd…… itp. Żyjemy w samym centrum gwałtownych przemian ale niestety w kierunku Złego. Odszczekujący sie wyżej dawny kolega, wpadł w równy amok jak i druga strona. Wiedząc o tym , ze prawo trzyma nas Polaków za mordę, należy miarkować swoje wypowiedzi również dla dobra ogólnego. Ci , którzy maja publikatory i media nadawcze, rządzą ludźmi i koniec. Jakoś nie doczekałem sie reakcji tych samych głośnych mediów na słowa znanego w Polsce i do tej pory darzonego pewna sympatia starego już człowieka, który w TV powiedział, ze Niemcy wyzwolili Żydów we wrześniu 39 roku. Szok i niedowierzanie, taki sam jak pewien historyk z Jerozolimy, też stary już człowiek a więc i doświadczony - powiedział 11 września; naród izraelski doczekał sie wreszcie. Oni zobaczą ( a nie piszę nazwy , po co ułatwiać automatom dane) co to znaczy terroryzm.. Na próżno czekałem na tej stacji wiele godzin na powtórkę programu ale już nie było. Za naszego życia nie doczekamy sie powiedzenia głośno, kto i o co chodzi w tym ww. opisie. Reszta na razie jest milczeniem. A teraz przystąpcie do dzieła i wyzywajcie mnie ale nie moich bliskich . Ja z wami sobie poradzę, ale za bliskich, nie daruję podobnie jak to czynią twórcy ww. opisanego systemu. A na pomoc prokuratury czekam od 18 marca, chociaz pisma mówią, ze sprawa w toku... Dziękuję właścicielom Agory i Forum Płockiego za poprawienie komputerowe zapisu archiwum dla potrzeb Śłużb, Moje nazwisko zniknęło z publicznego dostępu , chociaż mam świadomość, ze inwigilacja istnieje nadal. No ale to odmienny temat. Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toXzyn Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:12 > około 120 tys. Polaków Niemcy rozstrzelali za ukrywanie Żydów > przeciętnie każdego dnia, przez 10 lat, mordowali ponad 50 Polaków ! proszę o podanie źródła tych danych, bo chyba sam nie liczyłeś za słowa trzeba brać odpowiedzialność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostuch Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:09 Zenek nie daj sie zepchnac na margines tylko prawdziwi polacy czyt.prawdziwi goje z dziada prdziada moga zmienic ten kraj Startuj do parlamentu i do ratusza prawdziwi polacy stoja za tobom murem Startuj zobaczymy ilu nas naprawde jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odliczający Re: straszenie prokuraturą IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 17:12 jest was dwóch i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somsdiad Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:23 z zenkiem w wyborach bedzie kiepsko nie chodzi do kosciola Jaki z niego prawdziwy polak-katolik ja na niego nie bede glosowal ani moja tesciowa ,ktora przebakuje cos o jakiejs sekcie ktorej glownym biskupem jest nasz ulubiony patryjota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:33 kto jest zenek ?Dlaczego tak glosno o nim na forum czy chodzi o posla wisniewskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: straszenie prokuraturą 20.07.07, 18:09 NIe ważne o osoby. Ważne, że na tym forum pojawiły się radiomaryjni. A gdzie chrześcijańskie miłosierdzie dla bliźnich. Oto prawdziwa twarz "chłopców" giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: straszenie prokuraturą IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 18:26 nie to nie chodzi o posła Wiśniewskiego, lecz o innego płockiego matoła noszącego imię Zenek, a mającego ksywę kapuś, bo donosi na wszystkich do prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin. Re: straszenie prokuraturą IP: *.plock.mm.pl 20.07.07, 18:33 Prosze Admina o wycofanie akcji na mnie. Wszystko zaczyna sie od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 18:41 czy kapowanie to cecha wrodzona czy nabyta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esbek Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:19 kapowanie to jedna ze skuteczniejszych metod operacyjnych Znam goscia co prowadzil jednego zsmpowca z kombinatu donosil chetnie i bezinteresownie sa nawyki ktorych trudno sie w starszym wieku pozbyc Dla porzadku niekoniecznie to dotyczy forumowiczow ani wszystkich poslugujacych sie nickiem plocczanin , ale takze to nie jest wykluczone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:39 Esbek napisz wprost ze nie dotyczy to zenka bo zabiora ci emeryture Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: straszenie prokuraturą IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.07, 07:25 Esbek uważaj aby Zenek nie doniósł na ciebie do prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnm Re: straszenie prokuraturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 15:59 sam wyzywa i poniża ludzi ciagle a na innych kapuje Odpowiedz Link Zgłoś