Dodaj do ulubionych

Prezydent w tomacie

10.07.07, 23:02
Nie wymagajmy od prezydenta Milewskiego tak karkołomnych czynności jak
namysł. No chyba że nieświadomy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tymbarg Re: Prezydent w tomacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:06
      mjakmarny.prv.pl
      mjm.110mb.com

Gra jest wspaniałym pomysłem. Brawa dla twórców.
      • tetlian Re: Prezydent Białorusi? 11.07.07, 18:48
        Nie wiem dlaczego, ale na tych zdjęciach wygląda on zupełnie jak prezydent
        Białorusi.
        • felice Re: Prezydent Białorusi? 11.07.07, 21:14
          tetlian napisał:

> Nie wiem dlaczego, ale na tych zdjęciach wygląda on zupełnie jak prezydent
          > Białorusi.

hehe to proste :) w końcu bliźniaki u nas są w modzie ;)
          obaj są wyjątkowo podobni do siebie.... NIESTETY
    • Gość: cyrankiewicz Re: Prezydent w tomacie IP: *.class145.petrotel.pl 10.07.07, 23:09
      mjakmarny.prv.pl Rąbać w Łukaszenkę ile wlezie, może się przebudzi i dokończy
      lub poprawi co napaprał ;)
    • Gość: ktos Wychodza rządy "po znajomości" IP: *.zep.com.pl 11.07.07, 08:27
      Moze jeszcze pozatrudniac do urzedu pociotkow i znajomych co o robocie nie maja
      pojecia. Wtedy napewno 100% !!! inwestycji bedzie stalo w miejscu !!!!
    • Gość: były Re: Prezydent w temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 08:54
      co zrobić z tymi co tylko jątrzą i obijają sie przy kompie,kawie, papierosach,
      telefonach,czytaniu gazet, spacerach po mieście itd. ? to są z reguły komuchy i
      sa nadal zatrudnieni, istotnie Prezydenta trzeba obudzić.
      • wal.de.mar Re: Prezydent w temacie 11.07.07, 09:20
        istotnie Prezydenta trzeba obudzić.
        Absolutnie NIE. Niech nadal śni ten sen o .. Płocku.
      • Gość: a. Re: Prezydent w temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 09:28
        ta zabawa orginalna nie jest, jest krótka i pewnie kogos drogo kosztowała,
        na dodatek musieli to zrobic ludzie MM bo nie mozna wcale trafić,
    • Gość: gość Prezydent w tomacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 09:25
      chyba Prezydent powinien zatrudnić do współpracy zawodowców a nie znajomych,
      kolegów, partyjnych towarzyszy i na dodatek dyletantów. "Jaka sztuka taka
      kultura" i to jest problem tej władzy i generalnie Płocka.
      Pewnie pomidory trochę pomogą ale jak Prezydent nie pomyśli to przyjdzie dzień,
      że wywiozą go na taczkach.
      • Gość: remiś Re: Prezydent w tomacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 09:39
        wyliczyc ci komuchów na stanowiskach dyrektorskich, kierowniczych i innych ?
        jednego komucha trzymają ciągle bez naboru, wodza zaciekłej opozycji przeciw
        MM, jako p.o dyrektora, bo gdyby stanął do naboru to by z kazdym przegrał,
    • Gość: Pochmurny Re: Prezydent w tomacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 10:40
      Extra gierka.Wspaniały sposób na zwrócenie uwagi Prezydentowi na jego nieudolne
      rządy.
      • Gość: płocczanin Re: Prezydent w nie poszanowaniu IP: *.plock.mm.pl 11.07.07, 10:46
        Dlaczego zwolennicy MM milczą. Mam do niego żal za Z.PAdlewskiego ale przecież
        to co wyprawia sie z MM tu na forum , to obelgi. Tak nie można. A niektórzy
        pisza , ze jak pisze kociarstwo, to obelga a strzelanie do prezydenta , to już
        NIE? Muszą być granice przyzwoitości.
        • Gość: iloczyn Re: Prezydent w nie poszanowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 11:17
          > A niektórzy pisza , ze jak pisze kociarstwo, to obelga a strzelanie do
          prezydenta , to już NIE?

Nnie strzelanie, tylko rzucanie pomidorem. To duża różnica.
    • Gość: 666 Re: Prezydent w tomacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:24
      ciekawe na czyje zlecenie powstała ta gra
    • Gość: era Re: Prezydent w tomacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:41
      masz racje
      ja tez sie nie domyslam
    • Gość: tetradrachma [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Peggy Zapewne odwołanie IP: *.ipt.aol.com 11.07.07, 19:00
      koncertu Shakiry przelało czarę goryczy.
    • Gość: Olbergiusz A w Bydgoszczy mamy Dombrowicza - IP: *.centertel.pl 11.07.07, 19:55
      nasza duma: Nasz Niedorajda! Nasz i to jaki!
      • Gość: Kika64 Re: A w Bydgoszczy mamy Dombrowicza - IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.07, 21:23
        A my we Wrocku mamy Dudkiewicza i wszyscy Go bardzo kochamy. Nasz Prezydent to
        wzor dla wszystkich. Co Wy tam w tym Plocku wyrabiacie???
        • felice Re: A w Bydgoszczy mamy Dombrowicza - 11.07.07, 21:28
          przyjedzcie do nas do nas to przekonacie się na własne oczy :)
          • Gość: plocczanin Re: A w Płocku mamy co chcemy. IP: *.plock.mm.pl 11.07.07, 21:53
            Pan redaktor stał sie częścia systemu złego wychowania młodzieży. Każdy z
            rezolutnych młodych jest jednostka wybitnie inteligentna. potrafią odróżnić
            dobro od zła. Sa samowystarczalni finansowo. Dobrze zarabiają. A jedyna
            przeszkoda dla technicznie rozwiniętych nastolatków jest tylko prezydent MM.
            Niestety to młode pokolenie ma głęboko gdzieś sprawy płockie różnorodnego rzędu.
            Wyhodowani na luzie z przekonaniem , robie co uważam ! Czyli mówią to samo co
            inni , wiedza lepiej i nikt nimi nie będzie kierował. Najwyżej kosz na łeb.
            Ci młodzi tak rozwinięci ponad miarę pójdą na płocka wystawę tzw sztuki, gdzie
            idąc śladem znakomicie rozwiniętego społeczeństwa , żandarma świata, zanurza sie
            we wspaniałym świecie strachów, dziwów, duchów. wyjdą napełnieni światową
            kultura i pełni sił, przekonani , że żyją prawidłowo , usiądą znużeni do tacy z
            pomidorami . Co by tu jeszcze popieprzyć. Fura był. Skóra była. Komóra była.
            A może bardziej wyrafinowane życie? A w domu szczęśliwi rodzice patrzą pełni
            miłości na swe dzieło zasypiaja zadowoleni . Nasze potomstwo, udało sie. Ktoś to
            przecież w końcu spłodził.A może by tak do nowego teatru postrzelać trochę dla
            rozrywki?
    • iceberg69 Prezydent w tomacie 11.07.07, 22:32
      Przepraszam, prezydent w czym?
      Nic nie wiem o tym, by to dziwne użyte w tytule artykułu słowo należało do
      języka polskiego i występowało w jakimś słowniku.
      • kawka Re: Prezydent w tomacie 11.07.07, 22:46
        Skumbrie w tomacie

Raz do gazety "Słowo niebieskie"
        (skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie)
        przyszedł maluśki staruszek z pieskiem.
        (skumbrie w tomacie pstrąg)

- Kto pan jest, mów pan, choć pod sekretem!
        - Ja jestem król Władysław Łokietek.

Siedziałem - mówi - długo w tej grocie,
        dłużej nie mogę... skumbrie w tomacie !

Zaraza rośnie świątek i piątek.
        Idę na Polskę robić porządek.

Na to naczelny kichnął redaktor
        i po namyśle powiada: - Jak to ?

Chce pan naprawić błędy systemu ?
        Był tu już taki dziesięć lat temu.

Także szlachetny. Strzelał. Nie wyszło.
        Krew się polała, a potem wyschło.

- Ach, co pan mówi ? - jęknął Łokietek;
        łzami w redakcji zalał serwetę.

- Znaczy się, muszę wracać do groty,
        czyli, że pocierp, mój Władku złoty !

Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie!
        Chcieliście Polski, no to ją macie !

1936
        Konstanty Ildefons Gałczyński, poeta!
        • kwisniewski Re: Prezydent w tomacie 11.07.07, 22:58
          kawka po co wklejasz już istniejący tekst. Prościej jest umieściź link np.
          www.zszpbo.zgora.pl/rd2004/biblioteka/wie7.htm
          • kwisniewski Śledź w tomacie a 'la cherryvamp 11.07.07, 23:03
            W tomacie mogą być i śledzie Składniki:
            3-4 filety sledziowe solone ("matjas"), 3/4 sloiczka dobrego przecieru
            pomidorowego, 1 duza cebula, natka pietruszki, 2 lyzki oliwy, sol, czarny
            pieprz.

Jak przyrządzić?
            1. Sledzie wymoczyc w wodzie zeby nie byly za slone
            2. Cebule drobno pokroic
            3. Polowe cebuli przyrumienic na patelni na lyzce oliwy
            4. Druga polowe pokrojonej cebuli wrzucic do miseczki
            5. Sledzie wyjac z wody i pokroic w drobna kosteczke, dodac do miski z cebula
            6. Dodac przecier pomidorowy i lyzke oliwy 7. Doprawic sola (malo, bo sledzie
            moga byc jeszcze slone - jak sie przelezy to mozna jeszcze dosolic) i pieprzem
            8. Pokroic drobno natke pietruszki, dodac 9. Dodac przesmazona cebulke (do tego
            czasu powinna ostygnac)
            10. Wymieszac, wlozyc do lodowki zeby wszystko soba "przeszlo". Najlepsze sa
            nastepnego dnia.

Potrzebne przybory:

Jak podawać?
            Jak kto chce - na chlebek albo z talerzyka prosto do buzi.
            • Gość: stefan Re: Śledź w tomacie a 'la cherryvamp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:09
              rozwijasz się
              a myślałem że kolonie się jeszcze nie skończyły
            • Gość: józio Re: Śledź w tomacie a 'la cherryvamp IP: *.c245.petrotel.pl 11.07.07, 23:13
              kwisniewski, aleś błysnął intelektem! Cha, cha, cha! Temu panu juz dziekujemy!
          • kawka Re: Prezydent w tomacie 11.07.07, 23:03
            Tyla tylko, Kwiśniewski, że ja wcale nie korzystałam z tego adresu, do którego
            podałeś link :-)))
    • katon42 Re: Prezydent w tomacie 11.07.07, 23:58
      Jakie to szczęście, że Prezydent nie jest narodowości żydowskiej, lub też nie
      przyznaje się do niej. W przeciwnym razie Centrum Wissenthala i pozostałe
      organizacje żydowskie podniosłoby wrzask na cały świat o kolejnej akcji
      antysyjonistycznej w Polsce.
    • Gość: banita Prezydent w tomacie IP: *.range81-157.btcentralplus.com 12.07.07, 01:20
      Mądrzy Płocczanie!!!! Ja wyjechałem z kraju, bo nie mogłem na to patrzeć. Tego
      dupka powinien wreszcie ktoś rozliczyć! Nieudacznik: skopane wszystkie
      inwestycje, pustynia kulturalna, wsadzanie kolesiów na stołki w ratuszu,
      spółkach miejskich, szkołach. Kaczki to przy nim wróble! Złoty sedes nie pomógł
      więc walmy tymi pomidorami, byle z całych sił!!!
    • Gość: Sosik Re: Prezydent w tomacie IP: *.chello.pl 12.07.07, 01:27
      A gdzie można porzucać pomidorkami w "głównego" prezydenta?
      • Gość: banita Re: Prezydent w tomacie IP: *.range81-157.btcentralplus.com 12.07.07, 01:53
        www.mjakmarny.prv.pl
        • Gość: komuch z ratusza Re: Prezydent w tomacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:11
          Naiwniacy !!!Pomysl na ta gierke powstal w ratuszu To doskonaly sposob na
          dalsze lansowanie milewskiego Nie mozna mowic bez konca o "sukcesach"to
          utrwalajmy chociaz w ten sposob wizerunek miernoty w swiadomsci tzw elektoratu
    • Gość: Luzer Re: Prezydent w tomacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:56
      Fajna ta gierka. Można się wyluzować :))
    • Gość: do kika 64 Re: Prezydent w tomacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 11:22
      ooo, kika , ty nie bierz tego na serio, to margines
      nudny i chamski, nic sie nie liczący, Milewski wygrał II kadencje,
      • Gość: Anty-marny Re: Prezydent w tomacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 11:51
        Marginesem to są Ci, którzy wciąż myślą, że "marny" jest do czegoś zdolny :)
    • Gość: Caleb Re: Prezydent w tomacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 01:51
      Jak ci się nie podoba w Płocku-zawsze możesz wyjechać,chyba jesteś ślepy że nie
      wiedzisz efektów prac Milewskiego!a jego poparcie?który prezydent takie miał?za
      którego prezydenta tak spadało bezrobocie i był rozwój inwestycji??panie
      Piotrowski (autor artykułu) kompleksy kompleksy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka