dawid009 28.07.07, 20:16 No i po 1 kolejce. Może być już tylko lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~ Re: Startuje II liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 20:25 co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid009 Re: Startuje II liga IP: *.c241.petrotel.pl 28.07.07, 20:29 Start od mocnego 0:4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibider Re: Startuje II liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 20:39 zbliża się III liga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal1981 Re: Startuje II liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 21:12 i tak nie jest źle :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Startuje II liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 21:16 Wypier....ć PO i SLD z klubu. Prezes spieprzaj dziadu!!!!!!rzecznik spieprzaj dziadu. Miały być zmiany a jest jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart_32 Re: Startuje II liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 22:24 Wielkie objetnice, a jest jak zwykle!kompromitacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Startuje II liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 22:35 Nazwiska nie grają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Startuje II liga 29.07.07, 10:09 a co ma PO czy SLD dp gry? włącz myślenie - to nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicky_p Re: Startuje II liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:03 już pierwszy mecz pokazuje nam jak wiele jeszcze im brakuje do klasy przeciętnych drugoligowców.Przegrać i to jeszcze w takim stylu!...wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Startuje II liga 29.07.07, 10:13 "28 lipca 2007, 19:50:58 - koofel II liga: Polonia W. 4-0 Wisła P. 28 lipca 2007, 18:00 - Warszawa Polonia Warszawa 4-0 Wisła Płock Daniel Mąka 10, Mariusz Pawlak 50, Radosław Gilewicz 63, Kamil Kuzera 78 Polonia W.: 33. Radosław Majdan - 21. Krzysztof Michalski, 17. Jacek Broniewicz, 5. Bartłomiej Konieczny, 25. Lumír Sedláček - 27. Kamil Kuzera (79, 15. Piotr Kosiorowski), 6. Mariusz Pawlak, 7. Grzegorz Wędzyński, 14. Mariusz Zasada - 20. Jacek Kosmalski (82, 19. Krzysztof Bąk), 31. Daniel Mąka (60, 16. Radosław Gilewicz). Wisła P.: Jakub Skrzypiec - Mateusz Żytko, Artur Wyczałkowski, Rafał Lasocki, Krzysztof Strugarek (46 Robert Górski) - Tomáš Michálek, Jarosław Krzyżanowski, Dariusz Zawadzki (46 Adam Dylewski), Vahan Gevorgyan (72 Adrian Mierzejewski) - Karol Gregorek, Piotr Bania. żółte kartki: Jacek Broniewicz, Mariusz Pawlak - Dariusz Zawadzki. sędziował: Włodzimierz Bartos (Łódź). widzów: 1.800. źródło: własne / www.ksppolonia.com / PAP" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Startuje II liga IP: *.plock.msk.pl 29.07.07, 12:11 Oj, dobrze że nie przeszli do I ligi. Ale była by kompromitacja. I II liga,to dla nich za wysoki poziom. Naprawde powinno się zlikwidowac sekcje piłki nożnej w Płocku.Stadion wykorzystać dla innych sportów.Ten pomysł z żużlem ,może nie był by zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven Re: Startuje II liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:40 po takiej porażce, żeby nakłonić kibiców do przyjścia na stadion:) mogą jedynie zrobić wstęp wolny na następny mecz z Odrą Opole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 13:53 ja proponuję zrobić święto kaszanki nieustające - a że też ogórom wszystko się z orką kojarzy. ogórki nie zasługują na nic - tylko na ochlaj i wyżerkę darmową- żużel też nie dla was :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 17:03 Sopko panowie szlachta Przyjedzie do nas pelikan z lowicza i tur z miasta turek i humory nam sie poprawia Jeszcze bedziecie chwalic prezesa i rzecznika o prezydencie milewskim nie wspominajac Zrobia oni klub-zajeboza bo to ich format Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom_ Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 17:39 z taką `postawą`, wolą walki jestem przekonany że będą mieli problemy nawet z najsłabszymi drużynami drugoligowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa 30.07.07, 20:20 NIe lubię porównań. Ale Brazylia w sitkówke też przegrywa na poczatku z różnymi drużynami (Francja, Bułgaria) a jak przychoidzi do ostatecznej rozgrywki, to "nie ma zmiłuj". Pierwszy mecz o niczym nie świdaczy. polonia w poprzednim sezonie też po jesieni była blisko spadku, a później o mało co nie awansowała. O prawdziwej wartości "Wisły" przekonamy się po kilku meczach. Teraz nie ma co biadolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stadionowy Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 14:13 masz racje Trzeba sie zajebiscie cieszyc bo mogli przegrac jeszcze wiecej , a porownanie z brazylia ...niezwykle trafne Pogratulowac przenikliwosci i talentow analitycznych do zobaczenia na stodionie Odra jest raczej do ogrania ,ale i z remisu nalezy sie cieszyc wszak tojeden punkt blizej do ekstraklasy Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa 31.07.07, 21:26 Jakbyś czytał ze zrozumienim, to bys zwrócił uwagę, że moje porównanie odnosiło sie do siatkarzy, a nie piłakrzy. A poza tym stwierdziłem też, że ta sama POLONIA, która teraz spuściła naszym baty w poprzednim sezonie tez po jesiennej rundzie była "na skraju przepaści, a wiosną do odstatnicej rundy walczyła o OE. Dlatego mam nadzieję, że Wisła po pierwszej porażce otrząśnie się. Zresztą w "PS" sam Jakołcewicz wziął na siebie winę za tą porażkę. Zachęcam do przeczytania relacji a tego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa IP: *.050.c91.petrotel.pl 01.08.07, 10:47 hahah i ty jeszcze ich bronisz? nie osmieszja sie hrabio hhaha. Banda szmaciarzy. zaorac boiska cos pozytecznego tam zrobic a nie wpuszczac te cielaki na wypas co sobote czy czesciej :)/ Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa 01.08.07, 11:30 Nie bronię , tylko spokojnie oceniam to, co sie teraz dzieje. Po tym licencyjno- aferowym pezepeenowkim cyrku nie tylko piłkarzy mógł trafić szlak. Forumowicze też dali wyraz czemu, co myślą o "Listku". Czas na ocenę jeszcze przyjdzie. Jak mawiał Wielki Pan Kazimierz, dopuki piłka w grze, wszystko może się zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa IP: *.050.c91.petrotel.pl 01.08.07, 11:33 Synku dorosnij i naucz sie poprawnej polszczyzny chociaz troszke. Pilkarzy to moze tylko sraczka juz dopasc bo sa tylko troche lepsi od nawozu. Nie ma sie co oszukiwac - tragedia i popapranstwo to dobre okreslenia. Listek mi kolo nosa lata , olewam goscia. Pisze o tym co widze i jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa 01.08.07, 11:39 Synkiem to jesteś ty, ale w mowie śląskiej. A co do poprawnej polszczyzny, to delikatnie mówiąc jest ona dla ciebie tym, czym dla wielu kultura. Ona się tobie w pale nie mieści. Ja też widzę, ale żeby mieć pojęcie wjakimkolweik "temacie", to trzeba COŚ wiedziec, a nie tylko widzieć. Pobiegaj sobie trochę za piłką (dla ciebie wystarczy godzina tempa III ligi)to może wtedy dorosniesz. a okulista też ci się przyda. Tak na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiboo Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 11:45 panie Hrabio bije nas Pan na glowe swoja erudycja ,ortografia ,kultura ,dobrym wychowaniem ,znajomoscia regionalizmow,a nade wszystko znajomoscia sportu i pilki noznej Jest Pan piekny ,sprawny i wysportowany czekamy na Pana na boisku przeciwko Odrze napewno wybiegnie pan na murawe z kultowa "10" na koszulce lub zmieni Pan ceska i caly sztab szkoleniowy na lawce Wiselki Czekamy na Pana Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa 01.08.07, 11:54 Co do kultowej "10", to magia liczb juz na mnie nie działa. A sądząc z twojego wpisu, należysz do tej zdecydowanej większośc, która uważa, że jak drużyna ZACZĘŁA słabo, to należy zwolnić trenera. CZy ktoś zwolnił Don Leo bo blamażu naszych "Orłów" z Finami? CZy ktoś zwalniaj Wielkiego Pana Kazimierza po przegranych sparingach jego "srebrnej" drużyny? A dlaczego? Odpowiedź na to pytanie pozostawiam wszystkim "krzykaczom" i "doradzaczom". Nie liczy się start. Liczy się, kto pierwszy (lub drugi) dobiegnie do mety (zakończy ligowy sezon). Na ocenę przyjdzie czas za rok o tej samej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 12:45 Pan czeslaw to nakomity trener z ogromnym doswiadczeniem i sukcesami W koncu w takiej lomzy nie zatrudnili by byle ogora a wsparty dyrektorem sportowym z prawdziwego wrazenia niejakim maja moze u nas pracowac dalej Dla druzyny oldbojow przez ten duet sprowadzonych to i tak za dorzy fachowcy szkoda ze Orlenowi ten klub po prostu wisi i nikt nie chce podjac dzialan aby zrobic tu sukces z profesjonalistami ja bede chodzil nawet na mecze z parafialna druzyna z imielnicy ale plocka zal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostak Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 13:07 panie Hrabio potocki Czy jak bym panu zaplacil to tez by mnie pan chwalil Moje ego cierpi i potrzebuje aby ktos powiedzial o mnie ze jak kolwiek jestem glupi w kazdej chwili moge stac sie madry Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa 01.08.07, 14:23 Nikt mi nie płaciza chwalenie, ani nikogo nie chwalę. Patrzę po prostu obiektywnie na "szarą" rzeczywistość. Nie wygrywa się bitew, tylko kampanie. Pierwsza bitwa została sromotnie przegrana. I to nie podlega dyskusji. O faktach się nie dyskutuje. Uważam, że zamiast już po pierwszej WPADCE wieszać przysłowiowe psy trzeba uzbroić się w cierpliwość. Widać euforia po "wejścio- wyjściu" Wisły jeszcze nie opadła. A na ocenę PRAWDZIWEJ wartości Wisły trzeba trochę poczekać. I tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 10:38 i tak bedziesz czekal do usranej smierci. Czekam az dostana teraz znowu i zobacze co napiszesz hahha. I tak za kazdym razem jak przegraja a to czesto bedzie sie dzialo hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa 02.08.07, 13:18 Z twoich wpisów wyraźnie wynika, że faktycznie masz pojecie o tematach boskich, bo jeden bóg raczy wiedzieć, sjkąd sie takie g... znalazło na tym forum. A juz dla pełniejszego zatrybienia. Jak będą dostawać "baty", to wcale nie będę ich bronił. Nie oceniam natomiast dnia przed zachodem słońca a kobiety przed końcem nocy? Trybisz kolo? A pisać będę. I zachęcam do czytania, bo lektura może byc ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 10:35 hahah ,mozemy pobiegac razem jak dasz rade koles. mam pojecie o takich tematach o kt ci sie nie snilo koles. Olewal lige polska bo to dno koles Wzrok mam dobry i potrafie wypatrzec takiego pozerka jak ty koles. zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechwiedzący Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 13:51 info dla sympatyków Wisły mecz z Odrą Opole w tvp3 o 14:35! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Zrobić święta kaszany dla ogórków z płockowa 02.08.07, 14:30 Dzięki. Będzie o czym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś