beatas20 15.01.08, 16:26 Chcę was zapytać, czego waszym zdaniem brakuje na płockim rynku? tzn. jakiego rodzaju towarów lub usług? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misieek Re: mam pytanie....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.08, 16:48 Kiedys jeździł po osiedlach taki pan i krzyczał "noże nożyczki ostrzę", acha i jeszcze rano roznosili mleko. Tego typu usług mi brakuje. A tak na poważnie, to nie masz pomysłu na biznes i szukasz niszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buc Re: mam pytanie....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 18:21 Co najmniej kilku rzeczy brakuje.Przydałby sie salon samochodów bentley,bo na przeglądy trzeba gnać za granicę.Na sylwka nie mogłem kupić porządnego szampana ,zwyklej marki dom perrignon .Przydałby się też fajny sklepik z biżuteria Tiffanny ,bo prezent na gwiazdkę dla mojej kobiety musiałem ciągnąć aż z nju jorku,ale w ogóle spoko dobre zakupki można zrobić też w tajgerze,żeby tylko trochę było taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buc³ Re: mam pytanie....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 21:09 Gość portalu: buc napisał(a): > Co najmniej kilku rzeczy brakuje.Przydałby sie salon samochodów > bentley,bo na przeglądy trzeba gnać za granicę.Na sylwka nie mogłem > kupić porządnego szampana ,zwyklej marki dom perrignon .Przydałby > się też fajny sklepik z biżuteria Tiffanny ,bo prezent na gwiazdkę > dla mojej kobiety musiałem ciągnąć aż z nju jorku,. ee...tam...mi to wszystko przywożą do domu jedyne czego mi brakuje w Płocku to wycieczek na orbitę około ziemską, bo u Ruskich się za długo czeka i do mają niewygodne skafandry, strasznie piją w kroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin60 Re: mam pytanie....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 21:12 nie ma nigdzie zabiegow np: bicze wodne, oklady borowinowe.Jestem pewny,ze mialoby to wziecie szczegolnie wsrod reumatykow Odpowiedz Link Zgłoś