skrzydlak 01.05.08, 21:17 Na płacz się wzbiera, gdy poczytać o tej amatorszczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Wisła bez nowych sponsorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 21:35 Jak widać nikomu na tym klubie nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.08, 21:38 a ta lewicowa gazeta dalej swoje, a moze Wy jakies pieniakzi an klub byscie dali ? ale po co lepiej narzekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlak Re: Wisła bez nowych sponsorów 01.05.08, 21:50 Gość portalu: on napisał(a): > a moze Wy jakies pieniakzi an klub > byscie dali ? ale po co lepiej narzekac :) Oto cytaty "profesjonalisty": - Próbowały je umawiać sekretariaty. Może coś utknęło na ich poziomie? - Może nawaliła poczta albo nie dotarł goniec? Jestem pewien, że osobiście podpisywałem listy do firm wymienionych w załączniku. - Nie chcę oceniać zarządu Wisły, bo poszukiwanie sponsorów wzięliśmy na siebie. Ale potwierdzam: być może trzeba się zastanowić nad nowymi formami pozyskiwania sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsor Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.08, 11:38 ZALEŻY! JEDNYM ZE SPONSORÓW MA BYĆ WIESIU R. (ten z nerwowym tikiem twarzy), KTÓRY HANDLUJE KSIĄŻKAMI NA RYNKU PRZY BIELSKIEJ. SPYLILI Z ŻONĄ DANUSIĄ (nauczycielką ze szkoły kupieckiej) KAMIENICĘ A TERAZ CHCĄ FUNDOWAĆ TRENEROM I PIŁKARZOM PODRĘCZNIKI O GRZE W PIŁKĘ NOŻNĄ, BO POPROSIŁ ICH SAM PREZYDENT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zych Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.50.rev.vline.pl 01.05.08, 21:40 Pełen profwesjonalizm jesli chodzi o włodarzy miasta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Miasto przekazuje 4 mln zł na te ofiary losu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 22:23 Palenie tych pieniędzy byłoby prostsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozin Wisła bez nowych sponsorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.08, 22:32 Witam, Podziękowania dla kibiców Wisły za dzisiejszą akcję na Rynku podczas tej "pożal się Boże" majówki. Super Panowie !!! Niechaj włodarzom w gardle stanie ta ich kaszanka w owe durne święto. Swoją drogą niech się wynoszą z tymi odpustowymi imprezami za Wisłę. Mirkowi i jego festynom dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 22:40 Rozpędzić darmozjadów z Wisły. Ha, ha, pieniążki się skończyły i co dalej panowie piłkarze? Kto was przyjmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jożin Wisła bez nowych sponsorów IP: *.089.c77.petrotel.pl 01.05.08, 22:54 byłem na koncercie jozina z bazin przed ratuszem. przyszli kibice wisły i wyśmiali publicznie milewskiego. poszło w Polskę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frost Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.178.c88.petrotel.pl 01.05.08, 23:40 I bardzo dobrze! Tylko, czy to coś da, bo po tym człowieku to spłynie... Akcja extra moim zdaniem. Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu wiecej deteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 06:21 prosze o wiecej detali z tej akcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisełka Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.class147.petrotel.pl 02.05.08, 10:31 byłem na ostatnim meczu. żenada i z piłkarzykami i kibicami.dno!!!a czemu ci sami kibicusie nie wołali precz z dmo caplarem gdy byli na ostatnim miejscu. bo was kupili sprzedawczyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.075.c93.petrotel.pl 02.05.08, 11:03 nie podpisuj się Wisełka bo do niej nie nalezysz jesteś zwykły pajac co dużo gada a nigdy nic nie zrobi w żadnej sprawie WIsła takich pajacy nie potrzebuje ! wiec wypad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Wisła bez nowych sponsorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 22:58 brawo dla autora artykolu !!! szkoda tylko ,ze tak pozno i ,ze tak poblazliwie z naszymi włodazami miasta a zarazem klubu . To kolejny skandal braku kompetencji urzednikow a raczej prezydenta(z bozej laski)Milewskiego i jego zastepcow.Juz niedlugo caly klub bedzie mozna zaorac i posiac trawke wdziecznosci dla "malomiasteczkowych nieudacznikow"- przykre ale i prawdziwe ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Milewski jak moja Kochana Wisła zniknie z mapy IP: *.181.c91.petrotel.pl 01.05.08, 23:58 to cie znajdziemy wszedzie i jak dzika na ruszt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.gprs.plus.pl 02.05.08, 00:37 Orlen wiedział co robi olewając tych patałachów. A wiadomo że jak przejęli klub ci nasi "profesjonaliści" (Łukaszenka i spółka) to to padnie. Jak wszystko czego się nie dotkną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek20000 Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.c156.petrotel.pl 02.05.08, 06:08 głosujcie dalej na PiSiorów - dostaniecie tramwaj, amfiteatr /ktory sie zawali w niedalekiej perspektywie/, kolejke z Sobótki na Tumy i klub pierwszoligowy . Brak kompetencji tego typa jest porażajacy!!!! Brawo kibice !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig pikaczu pisiorku gdzie jesteś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 07:23 jaki ty oburzony byłeś kiedyś, że mój piesio obszczekał plakat wyborczy Milewskiego :-))) jak widać poznał się na człowieku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oti Wisła bez nowych sponsorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 07:54 Ganc to poszuka sposnorów,ale na budowę basenu-on cały czas żyje pływalnią...a ma takie argumenty w postaci piłkarzy.... oczywiście ręcznych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość W Wisła bez nowych sponsorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 08:59 Wygląda na to że jezeli zmówi się kilku patentowanych leni to przewrócą cale miasto. Można mieć pretensje do zarządu miasta i klubu o to że nie ma awansu, ale lenie wychodzą na boisko tylko po to by pospacerowac i pozwolić przeciwnikowi strzelać tyle bramek na ile ma ochotę. Za taką postawę powinna być dożywotnia dyskwalifikacja i należaloby rozważyć czy to nie podpada pod jakiś poragraf - to jest gorsze od korucji. Ojrzyński mial wyniki ze Zniczem i Znicz ma wyniki bez Ojrzyńskiego. Tam nie ma obiboków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.016.c82.petrotel.pl 02.05.08, 09:14 racja ze Zniczem i Ojrzyńskim. Tam mają nadal wyniki i bez niego. Widać Znicz wiedział co robi, że z niego rezygnował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.060.c79.petrotel.pl 02.05.08, 23:48 Wszystko sie zgadza, ale zwroccie tez uwage, ze ojrzynskiego i ganca ktos do tego klubu sciagnal, tych pozal sie Boze pilkarzykow tez, wiec...... W sumie kazdy jest winny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudu Wisła bez nowych sponsorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 09:11 Zawidzki : Jaki autor napisał tą bajkę: może tym razem Maria Konopnicka? W Ratuszu niekompetencja goni niekompetencje. A może klub poprowadzi bożyszcze płockich inwestycji, "słońce Boro", "mistrz jakości" Kolczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.178.c67.petrotel.pl 02.05.08, 12:09 > Zawidzki : Jaki autor napisał tą bajkę: może tym razem Maria > Konopnicka? > W Ratuszu niekompetencja goni niekompetencje. > A może klub poprowadzi bożyszcze płockich inwestycji, "słońce Boro", > "mistrz jakości" Kolczyński. Przecież sportem w mieście zajmuje się KUBERA, dlatego też został powołany jako "wybitny fachowiec" na przewodniczącego rady nadzorczej WISŁY. A może za dużo czasu poświęca na pilnowanie "układu radomskiego" (o którym donosiła GW) i nie ma czasu na sport w Płocku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Wisła bez nowych sponsorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 09:17 Mam nadzieje , że dziś w "nowej hali" z Zagłębiem, którą ukończono zgodnie z harmonogramem w kwietniu 2008 r. o pojemności 5 tyś. o nazwie Blaszak Arena podziękujemy MM za to, że dotrzymuje słowa, nigdy nie kłamie i jest kibicem płockiej piłki recznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.060.c79.petrotel.pl 02.05.08, 23:52 A ja jestem pewien na 99% ze nasz lukaszenka nie pojawi sie na hali, by uniknanc tego wstydu, jak 1200 gardel bedzie go lzylo !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Wisła bez nowych sponsorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 12:56 Niech miasto nie szasta publicznymi pieniędzmi,prezydent Milewski i spółka niech dadzą z własnej kieszeni. Jak ja bym tak pracował jak rządza ,albo jak grają te piłkarzyki to już dawno bym z roboty wyleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Wisła bez nowych sponsorów IP: *.gprs.plus.pl 02.05.08, 13:13 niepojęte - na co miastu ten kłopot? czy doprawdy nie ma ważniejszych problemów tylko babranie się w g....jakim jest teraz pilka nozna i wydawanie na to publicznych pieniedzy? po co to panu - panie Prezydencie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Wisła bez nowych sponsorów IP: *.016.c80.petrotel.pl 02.05.08, 13:40 Milewski WON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiślak Wisła bez nowych sponsorów IP: *.plock.mm.pl 02.05.08, 13:47 Dlaczego zarząd miasta powołał zarząd w Wiśle skoro ten bez Panów Prezydentów niemoże za przeproszenim się wysmarkać? Nie wiem czyje to słowa że trzeba pomyśleć o innych formach pozyskiwania sponsorów ale teraz to musztarda po obiedzie , który właściciel czy prezes firmy będzie chciał rozmawiać z takimi ignorantami.Ja działając w innej dziedzinie po wysłaniu listów z prośbą o sponsoring następnie wykonywałem setki telefonów żeby chociaż tyciąc zł.pozyskać ale i dak zawsze się opłacało.Panowie Prezydenci pozwólcie wreszcie rządzić KLUBOWI oni po coś tam są ,Zarząd miasta już raz za Pana Ganca wybrał najtańsze zadaszenie lodowiska,a On za to głowę położył .Czy tym razem będzie tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płoczczanin Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.08, 15:11 Prezydencie zrob z tym klubem i pozal sie Boze kibicami porzadek, bo ta cholota calkeeim pozjadla zmysly. Ktos wczesniej dobrze powiedzial Dmo trzymal ich krotko to i spokoj byl a teraz poczuli zaapch "wolnosci", nieudacznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kołek Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.060.c79.petrotel.pl 02.05.08, 23:54 Mileś weź nie pierdziel głupot boś głupi jak but !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Wisła bez nowych sponsorów IP: *.range86-151.btcentralplus.com 02.05.08, 15:43 To bylo do przewidzenia. Przejeli klub zeby go zniszczyc. Przeciez oni smieja sie plocczanom w twarz. Nie robia dokladnie nic i nie zrobili dokladnie nic w sprawie klubu (co jest udowodnione). Co do wladz Wisly m in prezesa to przeciez przydupas PISiorow wiec sie nie bedzie udzielal. To jest skandal! Potencjalni sponsorzy wyraznie mowia ze nikt sie z nimi nie kontaktowal a ten pajac mowi ze osobiscie podpisywal listy. Niech on skonczy robic z nas wariatow!!! Dlaczego nikt nie powie temu najgorszemu prezydentowi wszechczasow ze poprostu klamie nas prosto w oczy. Milewski won z Plocka jedz na Bialorus tam twj brat blizniak ( Lukaszenka) da ci jakis gorad (miasto)ktorym bedziesz mogl zarzadzac bo tam juz nic sie nie da spieprzyc. Tu nie niszcz i nie oklamoj ludzi ktorzy chca zyc w normalnym miescie. Klamco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy brawo prezydent !!! IP: 80.48.4.* 02.05.08, 17:38 Brawo Mirosław Milewski !!! Najlepszy prezydent Płocka w historii !!! A tym ujadaniem POpapranych i komuchów nie ma się co przejmować. Już niedługo pójdą tam gdzie ich miejsce, czyli na śmietnik historii, ze swoim rudym germańcem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig Re: brawo prezydent !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 19:29 debili jak widać nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryfke Re: brawo prezydent !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 19:29 Za co brawo?? Może wypiszesz mi zasługi naszego prezydenta? Ja takich nie spostrzegłem, może mnie ktoś w końcu oświeci. Ja widze tylko kolesiostwo i załatwianie własnych intersów,a i jeszce festiwal kaszanki na który płocki lud wali drzwiami i oknami. Naprawde nie dużo potrzeba wyborcom PIS-u do szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig Re: brawo prezydent !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 19:32 > Za co brawo?? Może wypiszesz mi zasługi naszego prezydenta? Ja > takich nie spostrzegłem, może mnie ktoś w końcu oświeci. Ja widze > tylko kolesiostwo i załatwianie własnych intersów,a i jeszce > festiwal kaszanki na który płocki lud wali drzwiami i oknami. > Naprawde nie dużo potrzeba wyborcom PIS-u do szczęścia. amfiteatr ??? kolejka linowa ??? tramwaje ??? hala widowiskowo-sportowa ??? filharmonia ??? etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryfke Re: brawo prezydent !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 19:37 W niespełnionych marzeniach Prezydenta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: brawo prezydent !!! IP: *.range86-151.btcentralplus.com 02.05.08, 19:39 Ty pusty baranie. Najlepszy prezydent? W jakim ty swiecie zyjesz. Co on zrobil w tym miescie. Wszystko czego sie nie dotknie to spieprzy. PISuary juz sa na wysypisku historii a nie tylko na smietniku. Wszystkie rydzyki to zaklamane paly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: brawo prezydent !!! IP: 80.48.4.* 02.05.08, 21:39 szczekajcie szczekajcie liberokomusze tuskogermanskiepsy...karawana jedzie dalej a my na was .... z gory.....buhahahaa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubik Re: brawo prezydent !!! IP: *.130.c94.petrotel.pl 02.05.08, 23:15 Gość portalu: prawy napisał(a): > szczekajcie szczekajcie liberokomusze tuskogermanskiepsy...karawana jedzie dale > j > a my na was .... z gory.....buhahahaa..... potrzebuje takich gosci jak ty do klaskania albo mieszania bigosu kolanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberopulos Re: brawo prezydent !!! IP: *.060.c79.petrotel.pl 02.05.08, 23:58 ale on tylko wragami miesza miedzy nogami naszemu wszechwaldnemu "prezydętowi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plc Cicho tam pisowski prowokatorze,ile ci płacą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 19:08 Wszędzie cię pełno. Wolę po-paprańców niż pis-iorków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wisła bez nowych sponsorów IP: *.115.c91.petrotel.pl 03.05.08, 11:12 Nawet w ogólnopolskim portalu napisali że milewski oszukał ludzi ... Szukaj Poczta Onet.pl Onet.pl Start Piłka nożna Siatkówka Formuła 1 Żużel Tenis Koszykówka I Archiwum imprez Wielkie imprezy Wiadomości ODSŁUCHAJ Fala zwolnień i dymisji w Wiśle PAP /02.05.2008 19:41 Piłkarski zespół Wisły Płock miał przed sezonem ambitny cel - awans do ekstraklasy. W rundzie wiosennej wygrał jednak tylko trzy spotkania, jedno zremisował i przegrał aż pięć pojedynków (bilans bramek 10-21). Zaprzepaszczona szansa na awans zaowocowała szeregiem dymisji w sztabie szkoleniowym i wśród władz klubu. Po spotkaniu Wisły ze Śląskim Wrocław, które nafciarze przegrali 0:4, trener drużyny Leszek Ojrzyński oddał się do dyspozycji zarządu klubu, a ten zdecydował o odwołaniu szkoleniowca, który pracował w Płocku od grudnia 2007 roku. Wcześniej, 28 kwietnia na ręce zarządu dymisję złożył dyrektor sportowy Adam Majewski. To on pośredniczył przy przyjściu do Płocka dziewięciu nowych piłkarzy, między innymi, Jacka i Bartosza Wiśniewskich, Sławomira Jarczyka, Pawła Posmyka i powrotu do klubu Vahana Gevorgyana oraz Pawła Sobczaka. Dymisja dyrektora także została przyjęta. Ze swoich obowiązków został także odwołany kierownik drużyny Jerzy Wojnecki, który zdaniem wiceprezesa klubu Grzegorza Kępińskiego, "popełnił szereg błędów". Do dyspozycji Rady Nadzorczej Wisły odda się ma także Kępiński, który w klubie pracuje od kilku miesięcy. Decyzja zostanie podjęta 10 maja, podczas posiedzenia Rady. Władze klubu obiecują, że nowy szkoleniowiec zjawi się w Wiśle w przyszłym tygodniu. Ale brak trenera to nie jedyny problem płockiego zespołu. W styczniu 2008 roku władze miasta przejęły z rąk sponsora - PKN Orlen Płock, drużynę wraz z obiektami. Obiecywano, że szybko zostaną podpisane umowy z nowym sponsorem. Do tej pory żadna nie została sfinalizowana i nic nie wskazuje na to, że nastąpi to w krótkim czasie. Wisła do ekstraklasy nie awansuje, a co gorsze niepewna jest przyszłość zespołu. Żadna płocka firma nie była zainteresowana finansowaniem nafciarzy, a Orlen obiecał dopłacać tylko złotówkę do każdej złotówki, którą miasto zdobędzie od sponsorów. Zawiedzeni sytuacją są kibice. Uwierzyli prezydentowi Płocka Mirosławowi Milewskiemu, który przejmując klub od Orlenu, obiecywał, że drużyna awansuje do ekstraklasy. Dali temu wyraz w czwartkowej demonstracji. Około 100 osobowa grupa przeszła przez miasto skandując "Ekstraklasę obiecałeś, a kaszankę tylko dałeś" (to nawiązanie do 1-majowego święta kaszanki w Płocku). wyślij link strona do druku Zobacz także Dramat zawodnika Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
mig33 Re: Wisła bez nowych sponsorów 03.05.08, 21:00 > Około 100 osobowa grupa > przeszła przez miasto skandując "Ekstraklasę obiecałeś, a kaszankę tylko dałeś" > (to nawiązanie do 1-majowego święta kaszanki w Płocku). obciach jak Polska długa i szeroka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Wisła bez nowych sponsorów IP: *.085.c70.petrotel.pl 04.05.08, 03:39 Ty sam jesteś obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
plockaziemia "płocki sport zawodowy" 03.05.08, 11:15 "Przecież takie 5 czy 10 tys. zł to naprawdę symboliczna kwota dla średniej wielkości firmy. Dzięki niej można by już wesprzeć płocki sport zawodowy." płocki sport zawodowy-ŚMIECHU WARTE-ZAORAĆ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: "płocki sport zawodowy" IP: *.178.c67.petrotel.pl 03.05.08, 11:54 Przecierz Prezydent Miasta nie będzie robił za piłkarza, jak piłkarzom nie chce się za taką kasę grać, to niech się złapią za uczciwą robotę w fabryce za 1800 zł brutto miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mig33 Re: "płocki sport zawodowy" 03.05.08, 20:53 > Przecierz Prezydent Miasta nie będzie robił za piłkarza, jak > piłkarzom nie chce się za taką kasę grać, to niech się złapią za > uczciwą robotę w fabryce za 1800 zł brutto miesięcznie. nikt mu nie karze ale warto by było, żeby wziął odpowiedzialność za wypowiadane słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek A Wy znowu będziecie głosować na nieudaczników ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.08, 12:33 nic sie nie uczycie wyborcy. Skoro tak źle to po co na nich głosujecie ???????/ PO co ?????? Wszystko w Waszych rękach !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: A Wy znowu będziecie głosować na nieudacznikó IP: 80.48.4.* 04.05.08, 13:27 Bo to najlepsza ekipa rządząca w historii Płocka bolszewicki POpaprańcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plc Najlepsza ekipa-ale w tanim populiźmie,niestety :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.08, 13:42 Może masz rację-jest to najlepsza ekipa ale w biciu piany i tanim populiźmie-ale wskaźnik skuteczności i profesjonalizmu jest bardzo niski. Czas na zmiany w ratuszu,zresztą co tak gościu szczekasz? Boisz się że jak nastąpi zmiana ekipy to stracisz robotę w ratuszu? Fakty są takie że tam gdzie rządzi SLD,czy PiS to nie ma sukcesów. PiS nie jest lekiem-lekiem jest profesjonalizm-a brak tego stwierdzamy na każdym kroku-i mamy tego dość.6 lat już rządzcie-a skutków nie widać...Most zaczął budować poprzednik,projekt amfiteatru i Tumskiej też odziedziczony. Czy daliście coś od siebie? Tylko małomiasteczkowe zadowolenie z mieronty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: Najlepsza ekipa-ale w tanim populiźmie,nieste IP: 80.48.4.* 04.05.08, 16:17 Zupełnie jak twój mentor tusk opierasz się na kłamstwie. Ta ekipa jest najbardziej profesjonalną jaka kiedykolwiek była w płockim ratuszu, co nie oznacza oczywiście, że ogólnie gdzieś tam w Polsce nie ma lepszych. Nie są one jednak na pewno ekipami POpapranych. Nawet z Dutkiewiczem, podobno ikoną polskiego profesjonalizmu samorządowego, POpaprane szcyty nie potrafią się dogadać, bo tusk i paru innych boi się o swoją pozycję. Także nie mów mi, że POpaprani, tym bardziej te miernoty co są w Płocku, są lekiem na nasze bolączki. Czemu mówisz "mamy" ? Kto Cię popiera? Ludzie na was leją więc chyba sam się popierasz, a ta liczba mnoga w imieniu społeczeństwa jak żywo przypomina pzpr-owskich kacyków, oni też wypowiadali się w imieniu całego społeczeństwa. Poprzednik wmurował kamień węgielny pod most przed samymi wyborami z wielką pompą i Borowskim na czele. I tyle zrobił poprzednik w sprawie budowy mostu. Więc albo twoja wiedza jest żadna albo po prostu kłamiesz jak POparany. To samo się tyczy projektu amfiteatru czy tumskiej. Być może uważasz, że kłamstwo wielokrotnie przez ciebie powtarzane stanie się prawdą, ale ja w to wątpię. Jeśli chodzi o sam temat wątku, bo chyba się gdzieś tam też na ten temat wypowiadałeś, ale nie chce mi się szukać, bo nie warto dla twoich wypocin: 1. Akcja 100 - zaledwie 100 podobno kibiców związanych z tzw. stowarzyszeniem kibiców, które nie od dziś wiadomo jest mocno powiązane poprzez swojego prezesa z płocką platformą, czyli akcja czysto polityczna na zamówienie POpapranych. Prawdziwi kibice to ich wyśmiali. 2. Ratusz wcale się nie palił do przejmowania Wisły. To Orlen Wisły już nie chciał. Wtedy pamiętam jak to POpaprane krzyczeli, że miasto musi ratować i przejmować. Ratusz nie wyjdzie na boisko i nie będzie grał. Przed sezonem wszyscy chwalili większość transferów i nowego trenera, a że Ci okazali się bez ambicji na boisku...tego nikt nie przewidzi. Trzeba zmian i starać się dalej. Ale wiem, że żaden argument cię nie przekona, bo ty przecież działasz na POpaprane zamówienie i musisz swoją pracę wykonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Najlepsza ekipa-ale w tanim populiźmie,nieste IP: *.133.c88.petrotel.pl 04.05.08, 17:25 zamilcz już, bo w doopie byłeś i g_ówno wiesz pisuarowy gamoniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedan Re: Najlepsza ekipa-ale w tanim populiźmie,nieste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 20:23 Co zrobiliście w mieście to widać dlatego nawet pisać nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plc Re: Najlepsza ekipa-ale w tanim populiźmie,nieste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.08, 21:29 Nie działam na niczyje zamówienie-ale tanim populizmem to bije aż w zębach trzeszczy. Nie twierdzę że obecna ekipa jest gorsza niż poprzednie-bo nie może być nic gorszego niż rządy Jakubowskiego-ale szereg błędów zostało popełnionych,pamiętam te tanie populistyczne plakaty-typu najtańsze paliwo na Mazowszu,amfiteatr dla Płocczan,zakładanie i zdejmowanie świateł na pożal się Boże wysepce,inwestorzy walą do PPPT drzwiamu i oknami. To że to jest wg ciebie najbardziej profesjonalna ekipa-nie znaczy że jest super. Zresztą wam się wszystko kojarzy z polityką-wszędzie widzicie popaprańców,nie umiecie przyjąć krytyki-to że ludzie dużą od was wymagają i czekają na efekty-to chyba dobrze? Pierwsza fabryka w PPPT,wmurowanie kamienia węgielnego pod budowę hali-to byłoby już coś. Oddanie Nowego Rynku Polimeni który teraz chce 15 mln zł-to na pewno profesjonalne zagranie. To że jesteście lepsi od SLD nie znaczy że jesteście super,nie należy wpadać w samozadowolenie i uprawiać taniej propagandy sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: A Wy znowu będziecie głosować na nieudacznikó 05.05.08, 19:23 Gość portalu: prawy napisał(a): > Bo to najlepsza ekipa rządząca w historii Płocka bolszewicki POpaprańcu... Ideał sięgnął bruku. Słownictwo godne sPiSanej na straty ekipy "układów". Prawy, nie ziobrzydzaj języka. A jak "efektowni" są nasi wybrańcy to widać i coraz głośniej słychać. To ekipa w stylu "BMW" - bierny, mierny ale wierny (MM oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: A Wy znowu będziecie głosować na nieudacznikó IP: 80.48.4.* 06.05.08, 00:09 buhaha..hrabia....pocałuj sie w odwłok ...buhahah....to że nie możesz więcej kraść za tej ekipy to niczyja wina....buhaha... Odpowiedz Link Zgłoś