Dodaj do ulubionych

Jaki pan, taki kram

01.08.08, 21:41
"Rządy" pewnego prezydenta w tym mieście, przypominają mi zachowanie jego mentora.
wyborcza.pl/1,75248,5547121,Co_robil_prezydent_Kaczynski__gdy_odznaczano_Andrzeja.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Alfabet [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 22:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: asia Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 22:25
        dyr. w Zalesiu jest zbyt tolerancyjny, daje przepustki debilom
    • Gość: ulubieniec tłumów Re: Jaki pan, taki kram IP: *.221.c95.petrotel.pl 02.08.08, 08:23
      Wstyd takiego zachowania. Ciekawe czy nasz "lokalny pan prezy(dęt)" też popełnia takie gafy.
    • frameset Re: Jaki pan, taki kram 02.08.08, 08:28
      Takie jakioś mało precyzyjne to zdanie, można powiedzieć lakoniczne.
      Jakiego prezydenta , w jakim mieście?
      Wszystkiego trzeba się domyślać :)
      • Gość: ada Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 08:42
        troll potrafi
      • roman_j Re: Jaki pan, taki kram 02.08.08, 09:08
        Nie wszystkiego trzeba się domyślać. Napisane zostało "w tym mieście", więc nie
        trzeba się domyślać, o jakie miasto chodzi. :-))
        • Gość: płocczanin Re: Jaki pan, taki kram IP: *.centertel.pl 02.08.08, 10:29
          prawda jest taka że stoimy w miejscu, trochę się robi ulic, chodniczków. Reszta
          leży, brak nowych miejsc pracy, hali sportowej, czynnych basenów (które powinny
          byc na każdym osiedlu), dróg dojazdowych, obwodnic. Stoimy w miejscu, a inne
          miasta nam uciekają.
          • Gość: replik Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 10:36
            I nie jest prowadzone wychowanie patriotyczne.Za mało imprez
            upamiętniających bohaterów,za mało pomników dających świadectwo
            prawdzie.
            • Gość: derkacz Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 10:40
              O przepraszam! Jak to za mało Bohaterów?
              Dopiero co jeden Bohater zastrzelił drugiego z broni rodziców
              a wcześniej inny Bohater zabił się na swoim wspaniałym motorze!
              • Gość: plocczanin Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 10:49
                kłamiesz i jestes niebytem.MAsz złą energie i plujesz na POlske i
                KOściół.Doniesienie juŻ zrobione.
                • Gość: derkacz Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 10:53
                  Zenek.Daj spokój.
                  Przecież sam widzisz ile postów jest pod informacjami o tych
                  właśnie "wypadkach".
                  Ja tam jestem ostatni co Ciebie zaczepia.
                  • Gość: płocczanin Re: Jaki pan, taki lekarz IP: *.centertel.pl 02.08.08, 11:27
                    chciałbym wszystkich zaprosić na uroczystość przekazania muzeum szturmówki jaka
                    ostatnio znalazłem w swojej piwnicy a pozostałej z czasów patronackiej budowy
                    mieszkań ZSMP. Dla wszystkich zainteresowanych będzie z tej uroczystości
                    dostępny film na DVD w wielkości 1,6 GB i rozdzielczości HD.
                    Data przekazania szturmówki w poniedziałek o godz. 10.01 na Tumskiej przed muzeum.

liczę na obecność wszystkich mieszkańców miasta i media lokalne jaki i krajowe i
                    zagraniczne.
                    • Gość: viola Re: Jaki pan, taki lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 11:31
                      a legitymacja?Co z legitymacją?
                      • Gość: płocczanin Re: Jaki pan, taki lekarz IP: *.centertel.pl 02.08.08, 11:55
                        ...............oj..............oj..............zjadłem...............oj..................twarda
                        okładka była, ale co było robić
                        • Gość: somsiad Re: Jaki pan, taki lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 12:03
                          na pewno jej nie zjadl tylko zadekował gdzies na guglach>liczy na
                          powrót komuny i wtedy z <patrioty> przekształci się znowu w
                          aktywistę.
                    • Gość: do zenka Re: Jaki pan, taki lekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 13:20
                      Wsadż sobie tę chorągiewkę w dupę i zawieś się na Muzeum Może
                      wreszcie okażesz się prawdziwym patriotą
            • Gość: do replika Re: Jaki pan, taki kram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 11:48
              trzeba upamiętnić złoty sedes, by pozostała pamięć po nieudolnym
              prezydencie ku przestrodze na następną kadencję
              • Gość: mordo ty moja Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 14:20
                oto jak sie podsuwa tematy do dyskusji wycinając przeszkadzajace
                • Gość: Adrian Re: Jaki pan, taki kram IP: *.centertel.pl 03.08.08, 08:07
                  jedyną osobą przeszkadzającą jest Zenek
                  • Gość: komuch Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 18:55
                    Jesli to ten taki przystojniak z metr piecdziesiat w kapeluszu i
                    markowych wycietuchach z levisa to szkodnik i zły czlowiek.Zna go
                    całe osiedle.
                    • hrabiapotocki Re: Jaki pan, taki kram 04.08.08, 15:51
                      Ten przystojniak pewnie dzwoni do brata i mówi "Słuchaj Jarek. Temu
                      tam Wajdelocie dają jakiś medal za "Kotuń" czy coś podobnego. Czy ja
                      mu tez ma coś dać, bo jakoś tak niezręcznie?"
                      • kwisniewski Re: Jaki pan, taki kram 05.08.08, 09:11
                        Jaki pan, taki kram
                        jeki opiekun takie forum
                        • Gość: Adrian Re: Jaki pan, taki kram IP: *.centertel.pl 05.08.08, 09:21
                          słuchaj Krzycho, odwal się od Romka, toleruje twoje wypociny, których my mamy dosyć
                          • kwisniewski Re: Jaki pan, taki kram 05.08.08, 09:24
                            to tylko przez sympatię do opiekuna i opiekunki
                          • Gość: alosza Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 09:24
                            wy, macie dosyć ?
                            wynocha z forum, won
                            • hrabiapotocki Re: Jaki pan, taki kram 05.08.08, 16:21
                              Zeby było jak u Czechowa, czyli i straszno i smieszno "prezydent
                              swojego brata" przyjął pod prezydencki dach słynnego
                              wicedorna "Wieśmaka". COraz lepsze "okazy" "KULTURY" chadzają po
                              Pałacu Namiestnikowskim.
                              • Gość: wifi Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 16:50
                                uważaj.kolego.co.piszesz.żeby.nie.było.za.późno
                                • hrabiapotocki Re: Jaki pan, taki kram 05.08.08, 20:02
                                  Przestałem się bać jak poszedłem do szkoły. A było to bardzo dawno
                                  temu. Nawet najstarsi górale tego nie pamiętają. Więc nie strasz, bo
                                  się ze..... strachu schowasz pod stół.
                                  • Gość: gocha Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 20:06
                                    - Ty Grzesiek, co mam zrobić ? przecież wiesz, że ja kocham psy a
                                    koty to tak niekoniecznie... no a wiesz... muszę być lepszy od Jarka
                                    on ma Alika a ja co ? Nic Grzesiu, nic... żadnego kota...

- No to słuchaj Donek, może ja wyślę swoich chłopaków niech znajdą
                                    jakiegoś kota albo nawet ze trzy, jednego się weźmie i trochę opali,
                                    poddusi, łapki poprzetąca... zrobimy mu zdjęcie

- i podrzucimy jakiemuś PiSuarowi ?

- można, ale to później Donek, najpierw zrobimy zdjęcia któremuś z
                                    dwóch pozostałych kotów i powiemy, żeś dobry chłop - taki dr
                                    Dolittle, kochasz koty a szczególnie te po przejściach i mocą swej
                                    miłości je uzdrawiasz - Fakt i Onet to kupią...

- a co z trzecim kotem Grzechu?

- podrzucimy ubitego Putrze i oskarżymy, że te jego wąsy to sztuczne
                                    z kociego włosia, TVN zrobi o tym program...

- Grzechu tak się ciesze, że cię mam....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka