skrzydlak 01.08.08, 21:41 "Rządy" pewnego prezydenta w tym mieście, przypominają mi zachowanie jego mentora. wyborcza.pl/1,75248,5547121,Co_robil_prezydent_Kaczynski__gdy_odznaczano_Andrzeja.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alfabet [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 22:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 22:25 dyr. w Zalesiu jest zbyt tolerancyjny, daje przepustki debilom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulubieniec tłumów Re: Jaki pan, taki kram IP: *.221.c95.petrotel.pl 02.08.08, 08:23 Wstyd takiego zachowania. Ciekawe czy nasz "lokalny pan prezy(dęt)" też popełnia takie gafy. Odpowiedz Link Zgłoś
frameset Re: Jaki pan, taki kram 02.08.08, 08:28 Takie jakioś mało precyzyjne to zdanie, można powiedzieć lakoniczne. Jakiego prezydenta , w jakim mieście? Wszystkiego trzeba się domyślać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 08:42 troll potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Jaki pan, taki kram 02.08.08, 09:08 Nie wszystkiego trzeba się domyślać. Napisane zostało "w tym mieście", więc nie trzeba się domyślać, o jakie miasto chodzi. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Jaki pan, taki kram IP: *.centertel.pl 02.08.08, 10:29 prawda jest taka że stoimy w miejscu, trochę się robi ulic, chodniczków. Reszta leży, brak nowych miejsc pracy, hali sportowej, czynnych basenów (które powinny byc na każdym osiedlu), dróg dojazdowych, obwodnic. Stoimy w miejscu, a inne miasta nam uciekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: replik Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 10:36 I nie jest prowadzone wychowanie patriotyczne.Za mało imprez upamiętniających bohaterów,za mało pomników dających świadectwo prawdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derkacz Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 10:40 O przepraszam! Jak to za mało Bohaterów? Dopiero co jeden Bohater zastrzelił drugiego z broni rodziców a wcześniej inny Bohater zabił się na swoim wspaniałym motorze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 10:49 kłamiesz i jestes niebytem.MAsz złą energie i plujesz na POlske i KOściół.Doniesienie juŻ zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derkacz Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 10:53 Zenek.Daj spokój. Przecież sam widzisz ile postów jest pod informacjami o tych właśnie "wypadkach". Ja tam jestem ostatni co Ciebie zaczepia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Jaki pan, taki lekarz IP: *.centertel.pl 02.08.08, 11:27 chciałbym wszystkich zaprosić na uroczystość przekazania muzeum szturmówki jaka ostatnio znalazłem w swojej piwnicy a pozostałej z czasów patronackiej budowy mieszkań ZSMP. Dla wszystkich zainteresowanych będzie z tej uroczystości dostępny film na DVD w wielkości 1,6 GB i rozdzielczości HD. Data przekazania szturmówki w poniedziałek o godz. 10.01 na Tumskiej przed muzeum. liczę na obecność wszystkich mieszkańców miasta i media lokalne jaki i krajowe i zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Jaki pan, taki lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 11:31 a legitymacja?Co z legitymacją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Jaki pan, taki lekarz IP: *.centertel.pl 02.08.08, 11:55 ...............oj..............oj..............zjadłem...............oj..................twarda okładka była, ale co było robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somsiad Re: Jaki pan, taki lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 12:03 na pewno jej nie zjadl tylko zadekował gdzies na guglach>liczy na powrót komuny i wtedy z <patrioty> przekształci się znowu w aktywistę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zenka Re: Jaki pan, taki lekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 13:20 Wsadż sobie tę chorągiewkę w dupę i zawieś się na Muzeum Może wreszcie okażesz się prawdziwym patriotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do replika Re: Jaki pan, taki kram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 11:48 trzeba upamiętnić złoty sedes, by pozostała pamięć po nieudolnym prezydencie ku przestrodze na następną kadencję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordo ty moja Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 14:20 oto jak sie podsuwa tematy do dyskusji wycinając przeszkadzajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Jaki pan, taki kram IP: *.centertel.pl 03.08.08, 08:07 jedyną osobą przeszkadzającą jest Zenek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 18:55 Jesli to ten taki przystojniak z metr piecdziesiat w kapeluszu i markowych wycietuchach z levisa to szkodnik i zły czlowiek.Zna go całe osiedle. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Jaki pan, taki kram 04.08.08, 15:51 Ten przystojniak pewnie dzwoni do brata i mówi "Słuchaj Jarek. Temu tam Wajdelocie dają jakiś medal za "Kotuń" czy coś podobnego. Czy ja mu tez ma coś dać, bo jakoś tak niezręcznie?" Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Jaki pan, taki kram 05.08.08, 09:11 Jaki pan, taki kram jeki opiekun takie forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Jaki pan, taki kram IP: *.centertel.pl 05.08.08, 09:21 słuchaj Krzycho, odwal się od Romka, toleruje twoje wypociny, których my mamy dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Jaki pan, taki kram 05.08.08, 09:24 to tylko przez sympatię do opiekuna i opiekunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alosza Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 09:24 wy, macie dosyć ? wynocha z forum, won Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Jaki pan, taki kram 05.08.08, 16:21 Zeby było jak u Czechowa, czyli i straszno i smieszno "prezydent swojego brata" przyjął pod prezydencki dach słynnego wicedorna "Wieśmaka". COraz lepsze "okazy" "KULTURY" chadzają po Pałacu Namiestnikowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wifi Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 16:50 uważaj.kolego.co.piszesz.żeby.nie.było.za.późno Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Jaki pan, taki kram 05.08.08, 20:02 Przestałem się bać jak poszedłem do szkoły. A było to bardzo dawno temu. Nawet najstarsi górale tego nie pamiętają. Więc nie strasz, bo się ze..... strachu schowasz pod stół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Jaki pan, taki kram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 20:06 - Ty Grzesiek, co mam zrobić ? przecież wiesz, że ja kocham psy a koty to tak niekoniecznie... no a wiesz... muszę być lepszy od Jarka on ma Alika a ja co ? Nic Grzesiu, nic... żadnego kota... - No to słuchaj Donek, może ja wyślę swoich chłopaków niech znajdą jakiegoś kota albo nawet ze trzy, jednego się weźmie i trochę opali, poddusi, łapki poprzetąca... zrobimy mu zdjęcie - i podrzucimy jakiemuś PiSuarowi ? - można, ale to później Donek, najpierw zrobimy zdjęcia któremuś z dwóch pozostałych kotów i powiemy, żeś dobry chłop - taki dr Dolittle, kochasz koty a szczególnie te po przejściach i mocą swej miłości je uzdrawiasz - Fakt i Onet to kupią... - a co z trzecim kotem Grzechu? - podrzucimy ubitego Putrze i oskarżymy, że te jego wąsy to sztuczne z kociego włosia, TVN zrobi o tym program... - Grzechu tak się ciesze, że cię mam.... Odpowiedz Link Zgłoś