dyrygent 27.01.09, 19:49 Jeżdzą na takie oto "wakacje"? plaze.onet.pl/3486,1529150,artykuly.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asieńka Re: Czy na płockiej prowincji płocczanki...? IP: *.plock.mm.pl 27.01.09, 19:52 a co w tym złego? Kobiety są wyzwolone i takie odstresowanie jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_z_afryki Kto? Te laski z "pietrochiemi"? 27.01.09, 19:54 > Jeżdzą na takie oto "wakacje"? Kto? Te laski z "pietrochiemi"? Najpierw muszą ogolić wąsy... i jeża, to może na coś będą mogły liczyć. :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Kto? Te laski z "pietrochiemi"? IP: *.045.c68.petrotel.pl 27.01.09, 19:58 te, dyrygent - po co ta prowokacja? Liczysz na zwierzenia? To zapomnij... Poza tym, jaki to ma zwiazek z Plockiem? I naucz sie formulowac tytul postu, bo nie wiadomo: "czy na plockiej prowincji" czy gdzies w tropikach. [zieeeeeeew] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asieńka Re: Kto? Te laski z "pietrochiemi"? IP: *.plock.mm.pl 27.01.09, 20:00 Gość portalu: Pablo napisał(a): > Poza tym, jaki to ma zwiazek z Plockiem? taki, że może twoja lala rogi ci doprawia, hahahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Kto? Te laski z "pietrochiemi"? 27.01.09, 20:03 Gość portalu: Pablo napisał(a): > te, Tak się do Ciebie zwracają w domciu? Współczuję. dyrygent - po co ta prowokacja? Liczysz na zwierzenia? To > zapomnij... > Poza tym, jaki to ma zwiazek z Plockiem? > I naucz sie formulowac tytul postu, bo nie wiadomo: "czy na plockiej > prowincji" czy gdzies w tropikach. Ziewać to sobie możesz. Tytuł jest sformułowany dobrze, ty się musisz nauczyć czytać ze zrozumieniem. [pierd] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asieńka Re: Kto? Te laski z "pietrochiemi"? IP: *.plock.mm.pl 27.01.09, 19:59 miki_z_afryki napisał: > Kto? Te laski z "pietrochiemi"? > Najpierw muszą ogolić wąsy... i jeża, to może na coś będą mogły liczyć. > :P :D hahhaa, ale się usmiałam. trafione w sedno! Odpowiedz Link Zgłoś
miki_z_afryki A czemu pytasz? Szukasz u mnie szansy? 27.01.09, 20:35 > ej miki jestes gejem? A czemu pytasz? Szukasz u mnie szansy? Odpowiedz Link Zgłoś
wjerg Re: A czemu pytasz? Szukasz u mnie szansy? 27.01.09, 20:55 a widzisz uderz w stol to nozyce sie odezwa widzisz ja hetero wiec nie placz ale zastanawiam sie skad w tobie tyle cynizmu czybzy chlopak zostawil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto? Te laski z "pietrochiemi"? IP: *.plock.mm.pl 27.01.09, 20:35 Biedny Ty, oj biedny skoro znasz tylko takie kaszaloty ! A może wzrok się psuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto? Te laski z "pietrochiemi"? IP: *.plock.mm.pl 27.01.09, 20:37 miki_z_afryki napisał: > Kto? Te laski z "pietrochiemi"? > Najpierw muszą ogolić wąsy... i jeża, to może na coś będą mogły liczyć. > :P :D Sorry, wpis powyższy to odpowiedź na ten wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanie dynygent wrócił ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:57 kolejne wcielenie cioteczki maciusia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszący na forum Re: dynygent wrócił ? IP: 217.20.112.* 27.01.09, 22:46 faktycznie, "problemy" ma podobne, czepia sie kobitek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Czy na płockiej prowincji płocczanki...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 08:08 Pozwolę sobie zacytować fragment :))) " – Chcesz wiedzieć, co polskie dziewczyny widzą w arabskich chłopcach? Bez urazy, ale spójrz na siebie: blady, chudy i smutny. Dobrze przynajmniej, że ci brzuch nie wisi. " :) To chyba samo mówi za siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ainipoajom Re: Czy na płockiej prowincji płocczanki...? 28.01.09, 10:40 mysle ze sa takie osoby i to jest tylko ich sprawa mnie ciekawi np co ciebie to obchodzi ? czy jakas niewiasta zwrocila by na ciebie uwage ? czy doplata cos by zmienila ? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent są na Pogaduchach płockich mam 28.01.09, 17:23 Na wspomnianym w topicu forum załozyłem podobny wątek, który został usunięty. Widocznie płockie "mamusie" nieźle doprawiają rogi swoim "facecikom". Odpowiedz Link Zgłoś
ostry_01 w-z 09.02.09, 12:08 Na saxy jeździ się na zachód, na sexy na wschód, towar obu płci prościutki prosto z roli i za friko (także ten krajowy), facet Ty wczoraj się urodziłeś? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś