Dodaj do ulubionych

Cześć dziewczyny i chłopaki!

01.02.09, 20:33
Jestem nowym juzerem tego forum i zamierzam aktywnie z niego korzystać, Pozdrawiam Wszystkich!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tobi_z_Nairobii Re: Cześć dziewczyny i chłopaki! IP: *.plock.mm.pl 01.02.09, 20:43
      Witaj i baw się dobrze :)
    • Gość: płocczanie Re: Cześć dziewczyny i chłopaki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 20:43
      > Jestem nowym juzerem tego forum

może jezusem ? przydał by się ktoś taki bo tu paru kościółkowych jest

witaj
      • Gość: as Re: Cześć dziewczyny i chłopaki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:04
        dobrze ze sie zalogowałeś
    • ciffan Re: Cześć dziewczyny i chłopaki! 01.02.09, 21:06
      miki_z_ameryki napisał:

> Jestem nowym juzerem tego forum i zamierzam aktywnie z niego korzystać, Pozdraw
      > iam Wszystkich!

Czy jesteś kuzynem obecnego tu już mikiego_z_afryki?
      • miki_z_ameryki Re: Cześć dziewczyny i chłopaki! 01.02.09, 21:14
        ciffan napisał:

> Czy jesteś kuzynem obecnego tu już mikiego_z_afryki?

Nie wiem i nie wykluczam tego. Mój ojciec parokrotnie cumował w afrykańskich portach.
        • Gość: hihi Re: Cześć dziewczyny i chłopaki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:56
          i.... dorwał tam małpę i rozwlókł ten HIV po świecie
          • Gość: • Re: Cześć dziewczyny i chłopaki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:49
            > i.... dorwał tam małpę

pewnie małpkę Fiki Miki
      • miki_z_afryki Jedyny Miki z Ameryki 02.02.09, 11:16
        > Czy jesteś kuzynem obecnego tu już mikiego_z_afryki?

Jedyny Miki z Ameryki jakiego kojarzę jest myszą i jest własnością Walt Disney
        Pictures.
        Wątpię, żeby to był on, a że innego nie kojarzę, to jakiekolwiek powinowactwo
        tudzież nawet znajomość jest wykluczona.

Proszę więc nie obarczać mnie ewentualną odpowiedzialnością za wystąpienia
        kolegi miki_z_ameryki. Nie mam z tym/z nim nic wspólnego.
        • Gość: *** Re: Jedyny Miki z Ameryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 13:17
          Uderzające podobieństwo.
          • miki_z_afryki W wyglądzie nicka? 02.02.09, 13:33
            > Uderzające podobieństwo.

W wyglądzie nicka? Owszem. Z pewnością też nie jest to podobieństwo przypadkowe
            i bardzo możliwe, że będzie działało na moją szkodę.

To zależy od intencji użytkującej ten nick osoby.
            Jestem przekonany, że nie jestem żadną personą, która zapracowała sobie już na
            tym forum, aż na przywilej małpowania (nomen omen) mojego nicka.
            Myślę więc, że robi to ktoś komu (cytując) "zalazłem za skórę".
            Takich osób jest bardzo niewiele, żeby nie powiedzieć, że prawie ich nie ma.

Życzę dobrej zabawy jeśli temu ma to służyć, ale przypominam jednocześnie, ze
            ten się śmieje kto się śmieje ostatni... ;)
            • Gość: *** Re: W wyglądzie nicka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 13:41
              Gratuluję, By w tak krótkim czasie zajść komuś za skórę :)
              • miki_z_afryki Nie było to nigdy moim zamiarem... 02.02.09, 13:48
                > Gratuluję, By w tak krótkim czasie zajść komuś za skórę :)

Nie było to nigdy moim zamiarem.
                Jednak jeśli ktoś ma wrażliwą, a raczej przewrażliwioną skórę, to tak się zdarza.
                • roman_j To duży plus, Filemonie :-)) 02.02.09, 15:01
                  miki_z_afryki napisał:

> Nie było to nigdy moim zamiarem.

Plus dla Ciebie. Ale dobrymi intencjami to piekło jest wybrukowane. Niezależnie
                  od Twoich zamiarów stało się inaczej. Teraz powinieneś łagodzić sytuację, a
                  widzę, że się raczej jeszcze rozkręcasz i młócisz dookoła bez namysłu. Każdego,
                  kto się nawinie ze słowem krytyki, czy z odmiennym zdaniem. Prosto między oczy.
                  :-))))
                  • miki_z_afryki To Twoja ocena... 02.02.09, 15:17
                    To, że niby ja kogoś młócę dookoła bez namysłu, to Twoja ocena.
                    A to jak Ty potrafisz oceniać rzeczywistość to mniej więcej już Ci spora ilość
                    forumowiczów napisała...
                    Podpowiem Ci - masz z tym duży problem.

Zamiast bawić się w swoje tradycyjne zagrywko-pyskówki odpisz lepiej w temacie o
                    kocie z jakiego powodu, mimo, że zainteresowałeś się jego losem, nie zrobiłeś
                    nic więcej.
                    Dopiero po czasie zakładasz jakieś piętnujące strażaków wiejskich tematy.

Człowieku! Zaczynam wątpić czy Ty w ogole masz jakiś honor! :/
            • ciffan Re: W wygldzie nicka? 02.02.09, 14:20
              miki_z_afryki napisaB:
              > Takich osób jest bardzo niewiele, |eby nie powiedzie, |e prawie ich nie ma.

Ja i pewnie ty tez, domyslamy sie, kto stoi za tym nickiem. I smutne, I smieszne... :|
              • Gość: nie logowany Re: W wygldzie nicka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 15:22
                Ciffan,a wiesz ze tez pomyslalem,podobnie zreszta jak Miki z
                Afryki ,ze ten "Z Ameryki" to TA osoba??Jesli tak to on jest juz
                nawet nie tyle zalosny co tragiczny,i zaczynam rozumiec pewne
                rzeczy.Forum to dla niego taka "odreagowalnia" od zycia w realu.
                • miki_z_ameryki żal mi was 02.02.09, 15:29
                  "nie logowany" i "ciffan" swoimi wpisami udowodniliście, że ...
                  a zresztą mniejsza o to. Żyjcie w swoim świecie podejrzeń i własnej mądrości, a od mojej osoby wara.
                  • miki_z_afryki ... powiedział koleś... 02.02.09, 17:49
                    miki_z_ameryki napisał:

> od mojej osoby wara.

... powiedział koleś, który przyjął nicka innej osoby na forum... :P :)
              • miki_z_afryki Potwierdzam... 02.02.09, 15:27
                > Ja i pewnie ty tez, domyslamy sie, kto stoi za tym nickiem. I smutne, I smieszn
                > e... :|

Potwierdzam...
                Niestety moje domysły są prawdopodobnie takie same jak Twoje.
                • Gość: *** Re: Potwierdzam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 15:32
                  ja sięnie domyslam. Czy możecie napisać jaśniej, a nie tak ja sięteż
                  domyslam.
                  • miki_z_afryki To nie jest pewność, żeby wymieniać... 02.02.09, 17:42
                    To nie jest pewność, żeby wymieniać konkretne osoby.
                    Nawet jeśli jest to przekonanie graniczące z pewnością, to nikogo za rękę nikt
                    nie złapał.

Każdy więc może sobie interpretować to samemu i każdy może wyciągać wnioski.
                    Ja, czy Ciffan wyciągamy takie do jakich mamy podstawy, a ktoś inny może
                    wyciągnąć inne, albo nie wyciągnąć żadnych.
                    Nie wykluczam również, że np. ja albo Ciffan możemy się mylić w naszych
                    podejrzeniach.
                    Dlatego nieładnie byłoby wymieniać konkretne osoby i "ułatwiać" zadanie innym,
                    którzy np. zainteresowani są jedynie personalnym atakiem.
                    • ciffan Re: To nie jest pewno[, |eby wymienia... 03.02.09, 12:22
                      Dokladnie TAK.
                      • Gość: grochu Re: To nie jest pewno[, |eby wymienia... IP: *.plock.mm.pl 03.02.09, 15:30
                        moim zdaniem to stary troll w_starym_kinie
    • miki_z_afroameryki Re: Cześć dziewczyny i chłopaki! 03.02.09, 16:37
      Siemano,Tez witam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka