Dodaj do ulubionych

wssm w płocku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 16:14
witam,
czy ktos orientuje się czy Wyższa Szkoła Stosunków Międzynarodowych
z punktem zamiejscowym w Płocku ma zamiar uruchomic kolejne kierunki
na studiach magisterskich uzupełniających w roku akademickim
2009/2010 ?poniewaz uzyskanie informacji w wssm w lodzi graniczy z
cudem.
Obserwuj wątek
    • Gość: prawdek Re: wssm w płocku IP: *.plock.mm.pl 23.05.09, 20:24
      To po co chcesz iść do uczelni, która nie dba o informację???
      Zresztą to chyba nie jest zbyt mocna uczelnia.
      • Gość: xxx Re: wssm w płocku IP: 188.33.52.* 29.05.09, 16:34
        hehe kolejna życzliwa osoba na forum oby takich coraz mniej ;-)
        kierunek studiów w wssm w Płocku to stosunki międzynarodowe. Po 1.
        roku wybiera się specjalizację w tym roku będzie można sobie wybrać
        m.in. finanse i handel międzynarodowy, zarządzanie, prawo. Może w
        przyszłym roku coś się zmieni. Ogólnie szkoła jest ok.
        • Gość: prawdek Re: wssm w płocku IP: *.plock.mm.pl 29.05.09, 17:16
          A ofert pracy po tej szkole zatrzęsienie <rotfl>
          • Gość: ja. Re: wssm w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 09:17
            A po ktorej szkole masz zatrzęsienie?;)
    • Gość: human Re: wssm w płocku IP: *.kappa.com.pl 14.07.09, 13:36
      siemanko, byłem dziś na uczelni (wssm) i pytałem się czy będą nowe
      kierunki w Płocku, ale niestety póki co w najbliższym czasie nie
      przewiduje się nowych kierunków, będą tylko magisterskie ze
      stosunków międzynarodowych.
      • Gość: prawdek Re: wssm w płocku IP: *.plock.mm.pl 14.07.09, 17:14
        i słusznie. po co kierunki po których nie ma pracy?
        • Gość: milcz Re: wssm w płocku IP: *.class147.petrotel.pl 16.07.09, 08:11
          Ty gościu - masz jakiś problem z tą szkoła??o co Ci chodzi? Skoro jesteś
          taki łebski ciekawe co sam skończyłeś?? Niech zgadne - któryś z wielce
          przyszłościowych i elitarnych kierunków na PW w Płocku?? Na forum takich troli
          jak ty nie brakuje i widać że Twoim głównym zajęciem jest pisanie głupot.
          • Gość: prawdek Re: wssm w płocku IP: *.plock.mm.pl 16.07.09, 15:34
            Gość portalu: milcz napisał(a):

> Ty gościu

Po słownictwie już widać że z menelstwem ma się doczynienia.
    • Gość: lili Re: wssm w płocku IP: *.059.c84.petrotel.pl 16.07.09, 08:47
      nawet nie wiem co to za płocka szkoła... więc musi być kiepska!!!
      • Gość: milcz Re: wssm w płocku IP: *.class147.petrotel.pl 16.07.09, 09:57
        Widać mało wiesz - albo mało się interesujesz. Zauważyłem że się udzielasz na
        wielu forach i tak naprawdę próbujesz się mądrzyć - daj spokój bo nie taki był
        temat wątku!Jeśli nie wiesz co za szkoła to się nie wypowiadaj i nie oceniaj.
        • Gość: lili Re: wssm w płocku IP: *.059.c84.petrotel.pl 16.07.09, 12:54
          wlasnie nie wiem i pragne sie dowiedziec, ale ty jako osoba w pewien sposob
          broniaca ow szkole i przez to zapewne reprezentujaca ja, infomacji udzielic nie
          potrafisz, a w dodatku twe wypowiedzi sa obrazliwe i na niskim poziomie, wiec
          jak to sie mowi poziom uczniaków swiadczy o szkółce...

a jesli chodzi o me zainteresowanie, akurat z edukacja jestem bezposrednia
          zwiazana, na codzien przebywam w calkiem uczonym srodowisku, ktoremu wlasnie
          podrzuciłam do rozmowy temat ów szkółki i o dziwo żadna z osób nie wypowiedziała
          się o niej przychylnie... wiec jak dla mnie proste...
          co do mnie o tej szkole faktycznie malo wiem, a skoro nie mowi sie o niej jako o
          szkole na wysokim poziomie -poziomu tego nie posiada
          • Gość: milcz Re: wssm w płocku IP: *.class147.petrotel.pl 16.07.09, 13:32
            Za to Twoje wypowiedzi są na bardzo wysokim poziomie - widać jakie środowisko
            taki poziom - to smutne ze ktoś taki jak Ty uważa się za "ynteligenta"

A tak na marginesie nie reprezentuje ani nie utożsamiam się z tą szkołą, ani z
            żadną inną - nich każdy uczy się tam gdzie uważa za słuszne i ma możliwości,
            ale nie lubię takiego krytykanctwa jak Twoje:
            "nie słyszałam tzn. że jest kiepska" - bardzo ciekawy pogląd jak na kogoś kto
            obraca się wśród uczonego towarzystwa.

• Gość: lili Re: wssm w płocku IP: *.059.c84.petrotel.pl 16.07.09, 15:36
              sama oceniasz, a to samo prawo odbierasz mi???
              z twej oceny wynika:

> Za to Twoje wypowiedzi są na bardzo wysokim poziomie - widać jakie środowisko
              > taki poziom - to smutne ze ktoś taki jak Ty uważa się za "ynteligenta"

ze jestes raczej abderytka nie dopuszczajaca do głosu osób o innych pogladach,
              nie wiem co w twoim slangu okresla ynteligenta, ale, mysle ze z duzym
              powodzeniem wlasnie po tak infantylnym slownictwie moge zdiagnozowac "stan twego
              umysłu" i twe miejsce w srodowisku:)

> A tak na marginesie nie reprezentuje ani nie utożsamiam się z tą szkołą, ani z
              > żadną inną - nich każdy uczy się tam gdzie uważa za słuszne i ma możliwości,

chcesz napisac, ze "szczekasz" na innych bez przyczyny??? to dopiero "ŻENUA".
              jeśli nie wiesz nic o tej szkole to po co o niej mówisz??? stan rzeczy poznaje
              się przez doświadczenie, a ty co "szczekacz pospolity"??? "szczekasz" by sie
              dowartosciowac??? czy sama nie wiesz dlaczego???
              autopsja daje prawo do oceny, ale jak juz wczesniej napisalam mierniutka twa
              ocenka w zadnym stopniu nie zgodna z prawda, a na dodatek plytka jak kałuża
              którą utworzyła woda z rozlanej szklanki, więc może za duże wymagania ci
              postawiłam we wcześniejszym poscie (bys dokonala oceny szkoly)

> ale nie lubię takiego krytykanctwa jak Twoje

krytyka, a raczej prawo do krytyki to przywilej kazdego czlowieka, nie tylko
              twoj (bo sama krytykujesz, jesli nie zauwazyłas:), a jakis za przeproszeniem
              "pioneczek" z forum nie bedzie MI mówił co moge, a czego nie moge krytykowac...
              poza tym, tu ponownie wróce do płytykosci i nieumiejętności oceny, stwierdzenie,
              ze "nie słyszałam tzn. że jest kiepska", nie jest krytyka, poniewaz krytyka byc
              nie moze. przedmiot, tudzież osoba krytykowana, musi byc poznany/-a
              bezpośrednio, a jak najwyraźniej nie zauważyłaś, ja ów szkoły nie znam

w tejże chwili przejdę do najśmieszniejszego "momentu" twej w całości zabawnej
              wypowiedzi, a mianowicie:
              > "nie słyszałam tzn. że jest kiepska" - bardzo ciekawy pogląd jak na kogoś kto
              > obraca się wśród uczonego towarzystwa.

sluchaj, panie badz panowie mi znani sa lub byli twoimi nauczycielami, a reszta
              jak sie postrasz, będzie w przyszłości twoimi wykładowcami, zdanie tych osób,
              osób na codzień mających na co dzień do czynienia z "płocką edukacja" dla mnie
              jest wiążace,

a co do mnie- jako do osoby w pewnym stopniu interesujacej się "życiem płockich
              szkół", stwierdzenie nie slyszlalam- jako zainteresowana- wiec musi byc kiepska,
              jest bardziej zasadne niz twoje irracjonalne chwalenie czegos czego nie znasz.
              • Gość: student Re: wssm w płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 18:44
                "żenua" fajne słownictwo jak na kogoś z "uczonego" towarzystwa, a szkoła jest spoko.
                • Gość: lili Re: wssm w płocku IP: *.059.c84.petrotel.pl 16.07.09, 19:55
                  dlatego napisane w cudzysłowie:) pewnie ciezko spostrzec...
                  nawet w pracach naukowych, mozna uzywac slow slangowych, jezeli sa w
                  cudzysłowie, to samo tyczy sie aluzji...

za to spoko....

ale nieważne co stanowi, iż ta szkoła jest "spoko"?
                • Gość: anka Re: wssm w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 17:13
                  a orientujecie sie moze jak jest ze stypendiami socjalnymi w tej szzkole?
                  • Gość: human Re: wssm w płocku IP: *.kappa.com.pl 23.07.09, 12:17
                    O stypendium socjalne mogą ubiegać się studenci ze studiów dziennych i
                    zaocznych. Aby ubiegać się o stypendium socjalne (tak było w poprzednim roku
                    akademickim 2008/2009) należy złożyć odpowiednie dokumenty na uczelni w
                    październiku (w październiku będzie informacja o stypendiach i kwocie
                    przypadającej na jednego członka rodziny- która w tym roku się zmieni). Kwota
                    przypadająca na jednego członka rodziny w poprzednim roku akademickim musiała
                    być niższa niż 570zł netto/na osobę. W poprzednim roku akademickim w zależności
                    od ilości osób ubiegających się o stypendium socjalne, przypadała kwota 200zł na
                    miesiąc.
              • hejjter Re: wssm w płocku 10.10.13, 11:59
                lili napisał(a):

>nawet nie wiem co to za płocka szkoła... więc musi być kiepska!!!

lili napisał(a)
                > chcesz napisac, ze "szczekasz" na innych bez przyczyny??? to dopiero "ŻENUA".
                > jeśli nie wiesz nic o tej szkole to po co o niej mówisz??? stan rzeczy poznaje
                > się przez doświadczenie, a ty co "szczekacz pospolity"???

Uśmiałem się do łez czytając Twoje wypowiedzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka