Dodaj do ulubionych

Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 21:47
Zobaczymy co to da Panie Milewski czas się wykazać. Fajnie było popatrzec jak wszyscy szliśmy pod ratusz...
Obserwuj wątek
    • Gość: wtm Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 21:49
      Chyba nawet panowie Zarębski i Nowakowski są z Łodzi...
      • Gość: xdd Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.09, 21:00
        pismaki z gazety wyborczej Płock - żenada ,żenada, żenada.....
    • Gość: zks Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.226.c90.petrotel.pl 30.05.09, 21:57
      co za dno... ale to wyborcza im blisko do CZERWONEJ armii
      • Gość: pracownik kina Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 22:03
        Czytając wyborczą, wniosek jest taki że pierwszy raz od września
        kibice pojawili się na meczu. Jak to się stało że ich zauważyliście?
      • Gość: WTM ! Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 22:07
        A Ty Zarębski co robisz żeby nie dopuścić do zniszczenia klubu ?! Kibice
        zostawili klub?! To może postaraj sie żeby do takich sytuacji nie dochodzilo.
        Pokaż całą prawdę a nie g**no prawdę. Bo to MY KIBICE staraliśmy się żeby klub
        sie nie kompromitował ! Jednak pewne sprawy zaszły za daleko. Mamy dalej
        pozwalać żeby zarząd pluł nam w twarz i uważać ze pada deszcz? Zastanówcie się
        troche Panowie dziennikarze po kogo stoicie stronie, czy leży Wam na sercu dobro
        Wisły, czy też macie pożywkę z ciągłego atakowania kibiców. Bo gdyby tych
        kibiców nie było to już dawno ten klub by nie istniał. Boli was że zgłaszamy
        przeciw, że sprawy się nie potoczą po waszej myśli. Jeśli taki jest Wasz tok
        rozumowania, to bardzo mi przykro - MY ZOSTANIEMY Z KLUBEM NA ZAWSZE !
    • Gość: grom Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 22:02
      Panie Zarębski, od kiedy to w sobotę pojawiają się artykuły? Co, trzeba było jak
      najszybciej napisać, że kibice są "be"? Doprawdy żałosne...
      • Gość: Fan Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 22:04
        Zarębski pedale spie...j razem z Ożogiem i Matusiakiem do tej łodzi ! Ku...
        bez honoru !
    • Gość: ktos Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.plock.mm.pl 30.05.09, 22:06
      Gdyby był odpowiednio mecz nagłosniony przez KLUB to by bylo wiecej kibiców od tej czerwnej armi. KIBICE robili to co mogli i tak jest dobrze.
    • Gość: Wiislak 100% Szkoda Słów IP: *.234.c64.petrotel.pl 30.05.09, 22:19
      To co wyrabiają prezesiki zenada nawet nie zabieraja głosu w sprawie wisły
      nachapac sie i sie zmyc tylko tyle
    • Gość: liso6 Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście... IP: *.035.c75.petrotel.pl 30.05.09, 22:31
      hehehe napisał, że widzów ok. 3000!! No to ja bardzo przepraszam za tego ch...a zarę.....bskiego!! 3000 to było z Łodzi i ze cztery tych co Ciebie nie nawidzą!!!
    • Gość: Wiislak 100% Musiszto przeczytać IP: *.234.c64.petrotel.pl 30.05.09, 22:36
      Ożóg Prawie jak Prezes!
      Matusiak Prawie jak Wiceprezes!
      Bekas prawie jak Trener !
      Kopacze prawie jak Piłkarze !
      Mitura prawie jak Jeleń
      1-2 prawie jak Zwycięstwo !
      1 liga prawie jak ekstraklasa !
      10 pozycja prawie jak awans !
      Wisła Płock prawie jak Wisła Kraków !

Za to wszystko winni kibice !!!

Za wszystkie pozostałe mecze zapłacisz kartą MasterCard !
      • Gość: BRAWO Re: Musiszto przeczytać IP: *.093.c87.petrotel.pl 02.06.09, 14:14
        BRAWO hehe dobre
    • Gość: football victim Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 22:47
      "Wyszła porażka na dwóch frontach; Protest protestem, ale zostawić
      tak piłkarzy ukochanego klubu? To raczej kibicom nie przystoi" -
      Panowie dziennikarze, ewidentny brak obiektywizmu ! Być może według
      Was rzeczywiście akcja protestacyjna kibiców to klęska, a
      opuszczenie przez Nich stadionu postrzegacie jako coś, co uwłacza
      kibicowskiej godności.. ale to tylko Wasze zdanie. Czy naprawdę nie
      macie świadomości że praktycznie każdy zainteresowany piłką nożną w
      Płocku (a więc czytający ten artykuł!) ma wyrobiony zupełnie inny
      pogląd na tą sprawę? Prezentując w ten sposób wydarzenia z
      dzisiejszego meczu pogrążacie siebie i GW (tak btw, już i tak
      pogrążoną). Darujcie sobie porównywanie dopingu i zachowania Naszych
      z Widzewem, bo zapętlacie się w śmieszne, błędne koło. Chyba
      powszechnie wiadomo DLACZEGO Nasz stadion świeci pustkami i KTO jest
      za to odpowiedzialny, a więc trudno, żeby garstka najwierniejszych
      zagłuszyła tysiąc gardeł. Na przyszłość życzę Panom więcej pokory i
      więcej czasu na przemyślenie każdego słowa (spokojnie, wytrzymamy
      bez Waszej relacji na gorąco). W końcu w pewien sposób
      uczestniczycie w kształtowaniu opinii publicznej, a to co piszecie
      nie pozostaje bez echa...
    • Gość: prawie kibic Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście.. IP: *.072.c77.petrotel.pl 30.05.09, 23:01
      a jak piłkarze się bawią to wyborcza nie pisze
    • Gość: obserwator Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.c158.petrotel.pl 30.05.09, 23:05
      a ratusz zastawiony był kordonami policji z tarczami.Wyglądali jak
      rycerze naszego prezydenta.Z tyłu pokazywała się rzeczniczka pana
      Milewskiego.Ślicznie wyglądała za plecami na czarno ubranych
      policjantów.Ładnie wyglądała czerwona spódniczka.Przez chwilę
      poczuliśmy się jak w stanie wojennym.Tylko,że w stanie wojennym pod
      ratuszem nie widzieliśmy tylu milicjantów co dziś policjantów.
      • tomas7771 Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc 31.05.09, 00:22
        Niewiem jak Panowie dziennikarzyny Andrzej Zarębski, Adam Małachowski mogą
        patrzeć w lustro po takich żałosnych artykułach.. brak słów tylko pamiętajcie
        ten zarząd wcześniej czy później odejdzie a za Wami smród będzie się ciągnął
        pseudodziennikarze..
        • Gość: aro Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.087.c64.petrotel.pl 31.05.09, 01:23
          Dokladnie, nie wiem jak ci dziennikarZe moga tak klamac!
          GW = Gowno Prawda
    • Gość: hmmmmmmm Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.05.09, 00:42
      Jak Wisla wyladuje w II lidze to pojde na mecz z ciekawosci. Brawo kibice.
      • Gość: plock Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.087.c64.petrotel.pl 31.05.09, 01:24
        Dzisiaj kibice pokazali ZE POTRAFIA SIE ZJEDNOCZYC!
        BRAWA
      • Gość: smutny Niestety są spore szanse na spadek do 3 ligi!!!!!! IP: *.plock.mm.pl 31.05.09, 09:27
        Tylko 2 punkty od strefy barażowej-przegrywamy w Stalowej Woli-co
        jest pewne bo oni też walczą o utrzymanie się w II lidze.Kilkanaście
        lat temu Stal Mielec spuściła nas do II,teraz Stal Stalowa Wola
        spuści nas do III. Znaczy się jeszcze będą baraże o utrzymanie się w
        II-a jak się trafi na ambitnych amatorów z III ligi to rozniosą oni
        nasze "gwiazdy" w pył w barażu. Takiego dna dna dna i syfu tu nie
        było od 20 czy więcej lat. Nasza Wisełka z.a.p.i.e.r.d.a.l.a. w dół
        po równi pochyłej!
        • Gość: Fan Re: Niestety są spore szanse na spadek do 3 ligi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 09:54
          Ty jesteś tak głupi czy tylko udajesz? Spójrz w tabelę i terminarz ostatniej
          kolejki to może zauważysz że już nam baraże nie grożą ...
        • Gość: zks Re: Niestety są spore szanse na spadek do 3 ligi! IP: *.226.c90.petrotel.pl 31.05.09, 12:26
          zes zablysnal
    • Gość: Fasy Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.09, 02:40
      Marny dziennikarzyno! Ile Ci płacą za pisanie takich tekstów? Jak rodzice mi mówią, że za komuny była cenzura i "teksty na zamówienie" to im pokazuje wasze wymiociny! Za komuny był wzorcowy obiektywizm w porównaniu z waszymi "relacjami" i "artykułami" !!!!!
    • Gość: lukasz-Petra Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście.. IP: *.plock.mm.pl 31.05.09, 08:03
      na 20sto lecie tej gazety zarebski ma wielka szansze zostac nominowany
      najwiekszym debilem jaki sie przytrafil owej gazecie szkoda ze Szymon Majewski
      niewie o twoim istnienu w jego programnie byl bys popularniejszy niz nie jaka
      hojarka :-)z samoobrony.....
    • Gość: Matti Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście.. IP: *.195.c88.petrotel.pl 31.05.09, 09:08
      Czytając Wasze komentarze dochodzę do wniosku, że całemu złu w
      klubie winna jest Gazeta Wyborcza, a niejaki Zarębski to wróg nr 1,
      większy niż Ożóg i Matusiak. Wyluzujcie, przecież GW to nie
      czasopismo kibiców. Dla mnie porażką jest, że daliście się
      zmanipulować, że weszliście na stadion, a miał być protest przed
      stadionem. Wystarczyło, że zarząd obniżył ceny biletów, a Wy
      przyjeliście ten prezent na Dzień Dziecka.
      Teraz trzeba coś robić po ratuszem !
      • Gość: zks Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.226.c90.petrotel.pl 31.05.09, 09:26
        "wy i wy"
        a TY byles gdzies w ogole? pod stadionem, na stadionie, pod ratuszem? podpisales petycje? zrobiles cokolwiek?
    • Gość: zwyczajny Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście.. IP: *.116.c95.petrotel.pl 31.05.09, 09:44
      Racja. Obrzucanie wyzwiskami dziennikarzy GW nic nie da. Ludzie
      którzy czytają to ,nie staną po waszej stronie. Jeśli nie skończycie
      z chamstwem i wyzwiskami - przegracie. Opinia publiczna was nie
      poprze, zyska prezydent, że nie poddaje się dyktatowi chuliganów.
      Zbieranie podpisów pod petycją to jest jakiś cywilizowany sposób na
      oburzenie. Wy walczycie o coś co dla was ważne, natomiast zwykli
      ludzie mają dość chamstwa, kordonów policji, zadym i innych
      ,,atrakcji". Ludzie chcą czuć się bezpieczni. Przy Waszym wulgaryźmie
      i agresjii nie macie co liczyć ani na poparcie mediów, ani płocczan.
      Oni się was najzwyczajniej na ulicach boją. I nie będą mieli nic
      przeciwko temu, żeby cały ten wasz klub przestał istnieć. Wczoraj
      poszliście pod ratusz, skończyło się na strachu.
      A jutro co, pójdziecie na niego z kamieniami ?
      Niedługo to ludziom skończy się cierpliwość i sami zaczną zbierać
      podpisy pod petycją, żeby ktos wreszcie zrobil z tym wszystkim
      porządek.
      • Gość: obserw. Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.2.116.18.user.mdi.pl 31.05.09, 10:07
        Popieram w 100%. Marsz w stronę Ratusza to zwykły piknik z
        wulgarnymi okrzykami!!! Może atrakcyny dla nastolatków i chuliganów,
        bo nie często można przejść środkiem ulicy bez konsekwencji. (chyba,
        że na 1-go maja). Zamiast dalszej agresji słownej proponuję dialog.
        Tylko czy jest ktoś z waszej strony, który normalnie potrafi
        rozmawiać? Najlepiej wyzywać, oskarżać wszystkich i co dalej ???
        • Gość: :P Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.053.c94.petrotel.pl 31.05.09, 10:33
          zdaje sie ze pierwsi to ploccy dziennikarze przeciwstawili sie klubowi, ale wtedy jednak dla was klub byl cacy dawal wam kase itp
        • Gość: zks Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 10:33
          Kolego, podaj mi JEDNO wyzwisko, które padło wczoraj pod ratuszem.
          Zamanifestowaliśmy swój brak poparcia dla zarządu, który obrażony za
          wezwanie do opuszczenia klubu w meczu z Gorzowem, pierwszy użył tej
          twojej agresji i rozwiązał wszystkie umowy z SSKWP i podwyższył ceny
          biletów na Widzew.
          A czy ty potrafisz normalnie rozmawiać czy tylko sobie ponarzekać,
          jacy to "wy" jesteście chuligani. Byłeś na meczu kiedykolwiek?
          Wątpię.
          • Gość: zwyczajny Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.116.c95.petrotel.pl 31.05.09, 11:39
            Byłem. I prawdę mówiąc nie zamierzam tam iść ponownie. Po tym co
            usłyszałem /wg was nazywa się to ,,kibicowanie"/ nie mam ochoty.
            Steki bluzgów jakie leciały z tej waszej trybuny /wg. was to forma
            ,,oburzenia"/ do mnie nie trafiają. Podobnie jak do większości
            normalnych ludzi. Porachunki z zarządem są waszą sprawą, jeśli wy ich
            wyzywacie, oni odpłacają się złośliwością. Oni odpowiadają za wyniki,
            wy za za to że ludzi na stadionie nie ma. Koło się zamyka. Ludzie nie
            chcą już mieć z tym nic wspólnego. NIKT z normalnych ludzi w tym
            mieście nie identyfikuje się z chamstwem i agresją. Nie wiem dlaczego
            w dniu meczu piłkarskiego moje miasto ma wyglądać jak stan wojenny, a
            dzieci mają zakaz wychodzenia ,,na miasto", żeby nie natknąć się tam
            na bandę rozwrzeszczanych, podpitych i agresywych ,,kibiców" dla
            których mecz to tylko pretekst do upustu nieopisanej agresji.
            Dość już chuligaństwa, zadym, bójek, wyzwisk. Mieszkańcy oczekują od
            swoich włodarzy nie sukcesów klubu piłkarskiego, ale BEZPIECZEŃSTWA.
            A tego po ostatnich wyczynach zaczyna w tym mieście brakować.
            • Gość: grom Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.09, 12:14
              To co, w przeciągu ostatniego roku byłeś na jednym meczu? Faktycznie, wielki z
              Ciebie kibic...

>Oni odpowiadają za wyniki, wy za za to że ludzi na stadionie nie ma.

Zarząd odpowiada za jedno i drugie. Widziałeś na mieście jakieś plakaty
              zachęcające do przyjścia na mecz z Widzewem? Bo ja nie. Widziałem tylko kartki
              przyklejane przez kibiców. Marketing w klubie nie istnieje, a Ty masz czelność
              mówić, że to kibice są winni niskiej frekwencji.
              Pomyśl trochę.
            • Gość: baxi Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.145.c69.petrotel.pl 31.05.09, 12:20
              Porachunki z zarządem są waszą sprawą, jeśli wy ich
              > wyzywacie, oni odpłacają się złośliwością. Oni odpowiadają za wyniki,
              > wy za za to że ludzi na stadionie nie ma.

ogarnij się człowieku ! kibice odpowiadają za to ,że nie ma ich więcej na meczu
              ?! dobrze ,że chociaż mamy marketing na niesamowicie wysoki poziomie ! Inaczej
              nikt by nie chodził ....w jakim ty świecie żyjesz ? Gdyby nie ci kibice to na
              takich meczach jak w tamtym sezonie z Motorem (ok 8 tys), Lechią(ponad 6tys) czy
              np Wartą(ok 6 tys) było by po 2 tys ludzi ...Może jeszcze to kibiców wina ,że
              mamy nadzwyczajnie dobrą drużynę i walczyliśmy prawie do końca sezonu żeby
              uniknąć baraży o - PRZYPOMINAM - 1 ligę ?!
              • Gość: fiacik Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 16:55
                Prawda jest taka, że i kibice i zarząd są winni takiej sytuacji. Oczywiście
                lepiej jest zrzucić całą winę na jedną stronę, że to oni są winni a nie my. Ale
                tak jest, że powinniście znaleźć jakiś wspólny język. Wyzywaniem i obrażaniem
                nic nie osiągniecie pozytywnego, a tylko kolejne problemy. W tamtym roku i na
                początku tego mieliśmy na pieńku z zarządem Widzewa. Zostaliśmy wyrzuceni z
                pomieszczenia, gdzie trzymano oprawy itd. Obecnie dzięki sensownemu dialogowi,
                doszlismy do pewnego porozumienia i klub nawet sam dał pieniądze na
                wyremontowanie pomieszczenia, które wcześniej nam odebrał. Wszystko zależy tylko
                od was jak to rozegracie. Psychika człowieka działa tak: ty mnie obrażasz,
                działasz na moją szkodę, to ja nie będę tobie dłużny. A niestety to oni rządzą
                klubem i wyzwisk na pewno nie będą tolerować.
            • Gość: VIP Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 17:17
              Panie "Zwyczajny", ja tez mógłbym się tak nazywać, bo tez chdzę na
              mecze od 30 lat i nie siedzę z Ultrasami, ale jak widze co Ty
              piszesz to cholera mnie bierze. Kibice są odpowiedzialni za pustki
              na trybunach? Chyba ty się ch... na głowy zamieniłeś. A nie przyszło
              Ci do łba, że słaba frekwencja to efekt słabych wyników Wisły, co z
              kolei jest wynikem beznadziejnego zarządzania? To co robią ultrasi
              to jedyny sposó, żeby do tych debili wreszcie coś dotarło. Widziałem
              protest i poza niecenzuralnymi okrzykami było spokojnie. Ty jak się
              wkur..sz to mięchem nie rzucasz? Co za negocjacje proponujesz? Kto z
              zarządu czy urzędu miasta słucha kibiców? Wsyzstko mają w d...ie.
              Zastanów się najpierw zanim zaczniesz pisać te pierdoły, bo szkoda
              oczu na ich czytanie. A co do Wyborczej to uważałem ich za
              obiektywną gazetę. Doczasu aż przeczytałem kilka ostatnich relacji z
              meczu, które z obiektywizmem nie mają nic wspólnego. Panowie
              redaktorzy piszcie prawdę, albo nie piszcie nic, bo to co robicie
              pachnie komuną. Na czyjej pensji jesteście, gazety czy zarządu? Może
              jawnie opowiedzcie się po którejś stronie i wszystko będzie jasne.
              Tylko czy starczy wam odwagi...
      • Gość: Lothar Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.zep.com.pl 02.06.09, 11:10
        Panie zwyczajny. Od wielu lat chodziłem na mecze, w sezonie
        nie
        opuszczałem więcej jak 2 mecze w Płocku. Nigdy nie byłem Ultrasem i
        siadałem w miejscu dla "piknikarzy". Teraz na mecze nie chodze i nie
        jest to wina kibiców tylko żenady jaka jest na boisku. Nie sposób
        oglądać tych meczy. Sama nuda i pokaz nieudolnej próby gry w piłkę
        nożną. Nie wiem na jakim meczu byłeś ale bluzgi ze strony naszych
        Ultrasów to rzadkość, myślę że naczytałeś się prasy i wyrobiłes
        sobie pogląd o wszystkich kibicach - niestety z tego co czytam to na
        meczu nigdy nie byłeś, żadnym.
    • Gość: makarioko Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście... IP: *.209.c76.petrotel.pl 31.05.09, 10:32
      Czy w Płocku nie ma kumatych osób,które wymyslą jakieś przyśpiewki,piosenki
      itp.które staną się swoistą wizytówką naszego ukochanego klubu???Śpiewanie w
      kółko ZKS,Nafciarze(że o reszcie nie wspomnę)itp.przyśpiewek świadczy tylko o
      tym jak dużo nam brakuje do takich ekip jak mi.n Widzew.Głośny,w dobrym
      wykonaniu doping to połowa sukcesu.Nie szeptanie pod nosem,na pół
      gwizdka,jakby to było za kare.Życzyłbym sobie jak również,wszystkim pozostałym
      kibicom,którym dobro tego klubu leży na sercu aby przyszła runda przyniosła
      pod względem kibicowania zmiany,które wszystkim wyjdą na dobre.Pomyślcie o
      tym.Nie liczy sie ilość,ale jakość.Utożsamiajmy się z naszym klubem,z
      barwami,z przywiązaniem,tradycją.Tu tkwi sukces.Mam nadzieje,że w przyszłej
      rundzie będziemy mogli wspólnie śpiewać nowe,godne naszego klubu
      przyśpiewki,nie kserówki jak to robi pół Polski.Osoby odpowiedzialne za
      doping,oprawy itp.zwróćcie na to uwage,by przyszła runda przyniosła
      zmiany,zmiany i jeszcze raz zmiany.Pozdro dla normalnych.STARY WIŚLAK.

• Gość: kaczan Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 10:52
        Panowie!Jacy dziennikarze?!Jaki zarząd?!To co sie stalo w naszym
        Klubie to zasługa tych,którzy za niego odpowiadaja a wiec panow
        Milewskiego Kubery i całej tej żałosnej bandy z ratusza.Ludzie
        otworzcie oczy.To oni powolali tn smieszny zrzad i kilka
        wczesniejszych.To oni nie zalatwili sponsorow to oni bez zenady
        patrzą na to gowno w noznej i niestety juz w recznej tez.Oni
        zniszczyli nasza Wisełkę.
        • Gość: venom Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.078.c64.petrotel.pl 31.05.09, 11:18
          Zwyczajny i obserwator to jakies dupowłazy co wy w ogole piszecie jak sprawy nie znacie jakie kamienie ten protest nie mial nic wspolnego z chuliganstwem czy przemarsz przez kawalek miasta i wyrazenie niecheci do zarzadu to jest naganne wy kibice sukcesu ktorzy wybiora sie na mecz od wielkiego dzwonu tak naprawde maja w d... ten klub a co wy robicie zeby bylo lepiej ? Swoimi wypowiedziami sie kompromitujecie. To kibice walcza o to zeby w Płocku byl sport na najwyzszym poziomie niedlugo zostanie wam tylko auchan i trzy galerie to bedzie rozrywka dopiero.
          • Gość: Bill Clinton Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.237.c84.petrotel.pl 31.05.09, 12:05
            A dajcie Wy wszyscy sobie świety spokoj. Myślicie, ze cos zdziałacie? Na razie w
            Polsce tylko slychac o tym, co sie z Majewskim stałoi o wlace Wisły z kibicami.
            Zrobcie coś na poziomie, pokażcie klase, której nie posiada zarzad Wisly i
            ratusz. Sprobujcie to zalatwic jakoś ciszej, i tak juz w Plocku kazdy wie co sie
            dzieje. Z resztą nie sądze żeby cokolwiek udało się zdziałać, ten beton już za
            bardzo stwardniał i nie łatwo będzie go skruszyć. O ile w ogóle jest to możliwe.
            Odejdą w normalny, prawny sposob, jak sie skonczy Milewski...
          • Gość: zwyczajny Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.116.c95.petrotel.pl 31.05.09, 12:06
            Póki na stadionie będzie kwitło chamstwo, póty normalni ludzie będą
            mieli gdzieś ten klub. Nie ma to nic wspólnego z wynikami i sukcesem.
            Pójście na mecz to żadna przyjemność ani rozrywka, to niesmak.
            I strach.
            I w taki sposób ma się dobywać ta walka o sport na najwyższym
            poziomie?
            Zacznijmy od siebie, jaki wy poziom reprezentujecie, co zrobiliście
            że zwykli ludzie się was boją. Jeszcze kilka takich ,,przemarszy" i
            ,,wyrażenia niechęci do zarządu" i będziecie wrogami na marginesie
            społecznym. Wokół was będzie tylko pustka.
            No i pały policyjne.
            • Gość: grom Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.09, 12:19
              O czym Ty człowieku mówisz?!
              Coraz bardziej zaczynam się utwierdzać w przekonaniu, że byłeś na meczu z
              Gorzowem i to wszystko w tym sezonie. Na innych meczach nie ma wulgarnych
              okrzyków! Mecz ze Stilonem był wyjątkiem, bo wtedy w ludziach po prostu coś
              pękło. Gdybyś chodził na mecze zamiast siedzieć przed komputerem to widziałbyś
              jaki poziom sportowy prezentuje nasz zespół. A dzięki komu tak się dzieje? Czy
              to kibice sprowadzają słabiutkich zawodników z Łodzi, którzy nawet nie mieszczą
              się w podstawowej jedenastce?
              • Gość: marbo Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: 89.231.71.* 31.05.09, 20:20
                Moim zdaaniem panie zwyczjny jesteś naprawdę zwyczjnym
                zindoktrynownym przez media kibicem w kapciach który był może na
                dwóch ostatnich meczach i utwierdził się ,że media piszą prawdę o
                naszych kibicach tj płockich.KIBICE ci których tak krytycznie
                oceniasz poświęcali swój wolny czas jeżdzili za tymi kopaczami przez
                całą polskę aby czuli jak największe wsparcie . jak sie za to
                odwdzięczyli widać w tabeli oraz w postawie na boiskach jeszcze
                pierwszej ligi "dzięki tylko BOGU''
            • Gość: XY Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 12:23
              Chamstwo powiadasz? Pustki powiadasz?
              To ja serdeczne zapraszam do obejrzenia zdjec z Motoru, Lechii czy Warty.
              Zobacz jakie tam jest chamstwo i pustki. ;]
              Jak piszesz zeby tylko pisac i byc tym dobrym samarytaninem dla klubu... to nie
              pisz wcale.;]
              • michal_wisla Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc 31.05.09, 12:50
                Na wszystkie bzdury, które pojawiły się tu w komentarzach nie chce mi się
                odpisywać, bo nie mam zamiaru wchodzić w polemikę z ludźmi, którzy nie chodzą na
                mecze, a wydaje im się, że wszystko wiedzą najlepiej.
                Apeluję do kibiców Wisły o nie odpisywanie na te anonimowe bzdurne wpisy, tym
                bardziej w sposób wulgarny (dystansu trochę - to pewnie policjanci, którzy z
                powodu meczu musieli być wczoraj w pracy i teraz muszą odreagować ;) ).

Sam artykuł - śmieszny. Już sam fakt, że news pojawił się w sobotę -> Trzeba
                było szybko stworzyć własną rzeczywistość i narzucić płocczanom pewien sposób
                myślenia, co ? No i ta świetna interpretacja okrzyku "Piłka nożna dla kibiców",
                którą można wyczytać między wierszami -> :DDD Już panom "dziennikarzom"
                wyjaśniam: ta chwalona przez Was "Czerwona armia" tym okrzykiem po prostu
                solidaryzowała się z nami. Braw, kiedy wychodziliśmy już nie słyszeliście?
                Wpisów na ich stronach internetowych nie czytaliście?
                No tak... "rzetelna prasa" i gazeta wyborcza to praktycznie antonimy.
                I tylko szkoda, że redaktor o takim samym nazwisku jak patron najlepszego liceum
                w Płocku zrównał się poziomem z samozwańcem Zarębskim.

Dziękuję wszystkim za przybycie pod stadion i przyłączenie się do protestu.
                Trochę namieszał nam padający od rana deszcz, bo gdyby nie on z pewnością byłoby
                nas dużo więcej.

Od rana kibice po raz kolejny stanęli na wysokości zadania i oddali dużo krwi w
                specjalnym ambulansie. W ciągu dnia zebraliśmy ponad 2000 podpisów pod petycją.
                Podczas meczu i po nim protestowaliśmy, bez żadnych awantur i ograniczając
                wulgaryzmy jedynie do okrzyków skierowanych do prezesów. Protest został
                zauważony w Polsce, nas skonsolidował i miejmy nadzieję, że przyniesie on
                oczekiwane rezultaty. I to jest prawda. A "gazetka" po prostu nie lubi, kiedy w
                Polsce tworzą się jakieś oddolne inicjatywy, które nie są sterowane przez nią.

I jeszcze odnośnie prezydentów - na wszystko przyjdzie czas, spokojnie.

Pozdrawiam wszystkich kibiców Wisły!
              • Gość: jici Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.116.c95.petrotel.pl 31.05.09, 12:56
                i ten zarzad i kibice siebie warci
                szkoda na to miejskiej kasy
                zamiast tego przedszkola powinni pobudowac, nie darmozjadow
                utrzymywac i chuligance rozrywke dawac
            • Gość: zks Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.226.c90.petrotel.pl 31.05.09, 12:31
              od kiedy to pracujesz w niedziele?
              • Gość: patryk34 Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.113.c90.petrotel.pl 31.05.09, 14:16
                Ale smieszna jest ta gazeta....
                • Gość: abuahah Od kiedy pracujecie w niedziele? IP: *.244.c76.petrotel.pl 31.05.09, 14:24
                  ahaha
            • Gość: pracownik kina Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 16:01
              "Póki na stadionie będzie kwitło chamstwo, póty normalni ludzie będą
              mieli gdzieś ten klub. Nie ma to nic wspólnego z wynikami i
              sukcesem.
              Pójście na mecz to żadna przyjemność ani rozrywka, to niesmak.
              I strach.
              I w taki sposób ma się dobywać ta walka o sport na najwyższym
              poziomie?
              Zacznijmy od siebie, jaki wy poziom reprezentujecie, co zrobiliście
              że zwykli ludzie się was boją. Jeszcze kilka takich ,,przemarszy" i
              ,,wyrażenia niechęci do zarządu" i będziecie wrogami na marginesie
              społecznym. Wokół was będzie tylko pustka.
              No i pały policyjne. "

Strach, taki sam jak przed Yeti.

Trybuna zachodnia to najbezpieczniejsze miejsce w Płocku. Znajduje
              się tam pełno ochroniarzy i kamer, mających chronić sektor rodzinny
              i szkolny przed wszelakimi zagrożeniami. Od iluś lat, nie zdażył się
              tam żaden incydent. Niebiezpieczniej jest u Pani Jadzi w
              warzywniaku, tam prędzej można po głownie dostać ;)

Normalni ludzie się nas nie boją. Normalni ludzie z nami stali na
              Motorze w 8000 czy Podbeskidziu 6000.

• Gość: praca milosc Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.244.c76.petrotel.pl 31.05.09, 16:16
                Normalni ludzie, byli skupieni i zrzeszeni w jednej prawdziwej
                lsłusznej sprawie, co dało się zauważyć b nie tylk "ci źli" wczoraj
                szli przemarszem, ale było też dużo ludzi starszych, ich też każdy
                uzna za za zł knieczne? gdyby nie ci ludzie ten klub nic by nie
                znaczył, byłby pośmiewiskiem całej Polski, byłby gardzony w
                środwisku kibicowskim i klubowym, to dzieki nim ten klub jeszcze
                istnieje, bo dzieki takim ludziom mam jeszcze wiare ze ten klub
                nigdy nie upadnie ! b są osby dla których to "miłość" , jeżeli
                sie "zakochasz" nie masz prawa? zrobić dla niej wszystko TAK zrbisz
                dla niej wszystko a wątpie by kibicom nie zależało na klubie jeżeli
                by tak nie był nikt na jutrzejszy mecz by nie przyszedł nigdy by nie
                szedł marszem i młdzież i starsi ludzie:)
                • Gość: praca milsc Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.244.c76.petrotel.pl 31.05.09, 16:38
                  jezeli by byli tacy zli nie bylo by tylu komentarzy z całej Polski !

nasza-wisla.pl/komentarze !!!!!! zastanowcie sie nieudlni
                  ludzie zarzadzajacym tym klubem
    • Gość: Ryba Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście.. IP: *.065.c95.petrotel.pl 31.05.09, 17:15
      Gazeta Koszerna jak zwykle chce mieć monopol na prawdę. Szkoda, że nie napisali
      o tym, że my - kibice, byliśmy pod Ratuszem. Szkoda, że nie napisali, czym
      naprawdę była ta demonstracja. Gazeta Wybiórcza chce ośmieszyć prawdziwych
      kibiców, ale tak naprawdę ośmiesza samą siebie.

Żydzi do gazu od razu!
      • Gość: obiekt Re: Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteśc IP: *.149.c87.petrotel.pl 31.05.09, 18:31
        cieszy tylko fakt, ze coraz wiecej plocczan dowiaduje sie
        wszystkiego od nas i coraz mniej siega po ta 'gazete' wyborcza nie
        tylko w plocku ale w calej polsce
    • Gość: debesciak jedyne wyjście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 18:49
      Kochani, jedyne wyjście to udział w wyborach w 2010 roku i zmiana
      prezydenta. Nie ma innej opcji !!!! Ile można to powtarzać ?
    • Gość: plocczanin to byli kibice Wisły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 19:08
      wstyd, zenada, tak się zachowuja kibice? jechałem pod koniec meczu
      przez miasto, wstyd - tak sie zachowuje banda rozywdrzonych bachorów
      a nie prawdziwi kibice
      • Gość: grom Re: to byli kibice Wisły? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.09, 19:16
        A jak wg Ciebie zachowują się prawdziwi kibice? Dają zniszczyć swój ukochany
        klub? Czy może tak jak Ty, podczas meczu zamiast być na stadionie przejeżdżają
        przez miasto?
        • Gość: plocczanin Re: to byli kibice Wisły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 19:21
          > A jak wg Ciebie zachowują się prawdziwi kibice? Dają zniszczyć
          swój ukochany
          > klub? Czy może tak jak Ty, podczas meczu zamiast być na stadionie
          przejeżdżają
          > przez miasto?

mozna rozmawiac, mozna protestowac. ale nie zachowywac sie
          jak "gó...arstwo". wyobraz sobie, ze jestem wiernym kibicem wisły
          Płock - tylko piłkarzy ręcznych. nie mam zamiaru sie tłumaczyć
          dlaczego- powiem, ze bywam na meczach piłkarzy, byłem też na I
          polowie. i porównując zachowanie kibiców Widzewa - ten doping,
          zachowanie - to nasi kibice sa jak przedszoklaki w porównaniu ze
          szkola wyzsza
          • Gość: grom Re: to byli kibice Wisły? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.09, 19:59
            Uważasz, że gdyby zarząd Widzewa robił to co robi się u nas, to tamtejsi kibice
            nie organizowaliby żadnych protestów, tak?

>ten doping, zachowanie - to nasi kibice sa jak przedszoklaki w porównaniu ze
            szkola wyzsza

Przyczyną tego, że u nas nie ma takiej atmosfery są tacy ludzie jak Ty. Jakby
            kilka tysięcy płocczan zamiast narzekać i tylko "bywać" na meczach zaczęłoby
            chodzić na stadion regularnie to i u nas mógłby być taki doping. Ale przecież
            ludziom Twojego pokroju nic się nie podoba i nie nic od siebie nie dadzą żeby
            było lepiej. Ważne, żeby mieć okazję do narzekania.
            • Gość: plocczanin Re: to byli kibice Wisły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 20:15
              > Przyczyną tego, że u nas nie ma takiej atmosfery są tacy ludzie
              jak Ty. Jakby
              > kilka tysięcy płocczan zamiast narzekać i tylko "bywać" na meczach
              zaczęłoby
              > chodzić na stadion regularnie to i u nas mógłby być taki doping.
              Ale przecież
              > ludziom Twojego pokroju nic się nie podoba i nie nic od siebie nie
              dadzą żeby
              > było lepiej. Ważne, żeby mieć okazję do narzekania.

czytasz troche ze zrozumieniem? pisalem, ze bylem na I polowie.
              musialem wyjsc z przyczyn osobistych. ale to nie jest wazne. bylem
              pod wrazeniem ZORGANIZOWANIA kibiców z widzewa. i tyle. nie
              narzekam. widze tylko to, ze na szczypiornaiku my kibice potrafimy
              sie zorganizowac, a na futbolu- niestety nie. cos tam sie probuje,
              ale guzik z tego wychodzi. bylem pod wrazeniem jak kazdy z kibicow
              widzewa zalozyl koszulke. nas bylo stac na dziwny nic nie znaczacy
              przemarsz po miescie i tyle...
              • Gość: zwyczajny Re: to byli kibice Wisły? IP: *.242.c65.petrotel.pl 31.05.09, 20:33
                Wasze ,,przemarsze" to zwykłe chuligaństwo, nazywa się to zakłócanie
                porządku, ruchu drogowego i nielegalna manifestacja. Aż dziw, że
                policja coś takiego toleruje. Banda rozwrzeszczanych nastolatków w
                większości podpitych agresywnych i wulgarnych. Tak wygląda z punktu
                widzenia zwykłego mieszkańca ten cały wasz protest i kibicowanie.
                Nikt nie będzie chodził na mecze i narażał się wysłuchiwanie
                bluzgów.Plocczanin ma rację. Będzie atmosfera i jakaś elementarna
                kultura, będą i normalni ludzie, dla których pójście na mecz to
                jakaś forma rozrywki. Dziś ludzie się was boją i nie chcą mieć nic
                wspólnego z takim kibicowaniem.
                • Gość: petrofan Re: to byli kibice Wisły? IP: *.039.c72.petrotel.pl 31.05.09, 20:55
                  Gościu o nicku "zwyczajny" nie wiem czym cie zrobiono ale ogarnij
                  się trochę i nie pisz już nic wiecej. Twoje komentarze to nic innego
                  jak pisowski pomruk z ratusza. Całe szczęście 2010 się zbliza
                  wielikimi krokami i panowie milewski i kubera oraz jego klakierzy
                  tacy jak ty i tzw "płocczanin" znikniecie w odmęt historii bez
                  historii. WISŁA TO MY a nie wy.
                • tomas7771 Re: to byli kibice Wisły? 31.05.09, 21:12
                  nie siej propagandy ala Gazeta Wybiórcza bo właśnie ludzie naczytają się takich
                  głupot jakie wypisujesz ułomku i wyrabiają sobie zdanie.. chodzę od dziecka na
                  stadion i nie pamiętam żeby jakiejś postronnej osobie coś się stało.. przychodzą
                  też osoby z dziećmi na trybunę wschodnią i nic nikomu się nie dzieje..
                • Gość: grom Re: to byli kibice Wisły? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.09, 22:56
                  > Nikt nie będzie chodził na mecze i narażał się wysłuchiwanie bluzgów

Ależ jesteś delikatny.
                  Poza tym, pisałem już że wulgaryzmów na stadionie NIE MA! Jesteś w stanie pojąć
                  to swoim pięknym umysłem? Jak można wyciągać jakiekolwiek wnioski na temat
                  dopingu skoro nie chodzi się na stadion, albo pójdzie się raz na pół roku? To
                  tak jakbyś wyszedł na spacer w Sylwestra i stwierdził, że w Polsce ludzie na co
                  dzień odpalają sztuczne ognie. To jest dokładnie taki sposób myślenia.

>Będzie atmosfera i jakaś elementarna kultura, będą i normalni ludzie

Tylko, że teraz ci "normalni ludzie" na stadion nie przychodzą. Jak rozumiem Ty
                  jesteś takim "normalnym człowiekiem" i narzekasz, że nie ma atmosfery. Nie da
                  się zrobić atmosfery, gdy na 12-tysięcznym stadionie jest tylko 1-1,5 tysiąca
                  fanatyków. Atmosfera jest tworzona przez wysoką frekwencję. A skoro nie ma
                  atmosfery to nie będziesz przychodził, tak? Czyli powodujesz tą niską
                  frekwencję. I to się tak wzajemnie napędza. Tak trudno to zrozumieć?

>Dziś ludzie się was boją

Kto się boi chodzić na mecze? Chyba tylko ułomni ludzie, którzy jedyne
                  informacje na temat płockiego sportu czerpią z GW. Chodzę na mecze już od ponad
                  15 lat i jeszcze NIGDY nie czułem się na stadionie zagrożony. Kiedy ostatnio
                  miałeś jakieś burdy na obiekcie Wisły? Ile lat temu?
                  Czego się boisz? Proszę, podaj mi przykład jakiegoś strasznego wydarzenia na
                  naszym stadionie, w którym ktoś ucierpiał ktoś postronny. Czekam.
                • Gość: obserwator Re: to byli kibice Wisły? IP: *.c158.petrotel.pl 31.05.09, 23:52
                  zwyczajny pracowniku ratuszowy lub pochlebco pana swego ratuszowego
                  nie pisz głupot.Widzieliśmy to całe zajście.Pani rzecznik ślicznie
                  wyglądała za kordonem policjantów.Jej pan to dopiero
                  odeważniak.Kobietę wysyłac na takie niebezpieczeństwo.Rycerz nam się
                  znalazł.
              • michal_wisla Re: to byli kibice Wisły? 31.05.09, 20:41
                >widze tylko to, ze na szczypiornaiku my kibice potrafimy
                > sie zorganizowac, a na futbolu- niestety nie.

Co tzn. "się zorganizować" wg. Ciebie, że postawiłeś taką tezę?
                Ew. na jakich płaszczyznach życia kibicowskiego "na szczypiorniaku" potraficie
                się zorganizować lepiej niż kibice na futbolu?
                (Pomijając to, że handbalkowi ludzie w Płocku, wliczając GW są bardziej
                przychylni. Pomyśl, co by było na nożnej, gdybyśmy praktycznie co roku zdobywali
                majstra i grali w LM)
                • Gość: plocczanin Re: to byli kibice Wisły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 20:45
                  >Co tzn. "się zorganizować" wg. Ciebie, że postawiłeś taką tezę?

"zwyczajny" ci napisał prawde...
              • Gość: baxi Re: to byli kibice Wisły? IP: *.027.c91.petrotel.pl 31.05.09, 22:26
                widze tylko to, ze na szczypiornaiku my kibice potrafimy
                > sie zorganizowac, a na futbolu- niestety nie.

spadłem z krzesła :D
              • Gość: grom Re: to byli kibice Wisły? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.09, 22:42
                Przykro mi, ale prezentujesz inteligencję na poziomie wyschniętej rozgwiazdy...

Sam napisałeś, że jesteś wiernym kibicem ręcznych, a na nożnych "bywasz". A
                skoro wiernym kibicem nie jesteś, to pewnie bywasz rzadko.

>na szczypiornaiku my kibice potrafimy sie zorganizowac

Też chodzę na ręczną, ale tej niesamowitej organizacji jakoś nie widzę.
                Większości nie chce się nawet na chwilę 4 liter ruszyć, a krzyczeć to ludzie
                potrafią na 2 minuty przed końcem meczu jak nasi wygrywają. Co się działo na
                drugim meczu z Vive, kiedy nasi dostawali wpierdziel? Gdzie była ta niesamowita
                atmosfera? Jakoś tak cicho było. Nie każdy miał też klubowe koszulki, które tak
                Ci się podobają u widzewiaków.
              • Gość: gth Re: to byli kibice Wisły? IP: *.053.c93.petrotel.pl 01.06.09, 00:22
                n potraficie sie zorganizowac zwlaszcza te bluzgi na hali i szaliki
                je.. Kielce t teraz dałeś popis smiechu warte:) ale pewnie jestes z
                GW wiec spoko
    • Gość: Petrofan Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście.. IP: *.039.c72.petrotel.pl 31.05.09, 20:50
      Gościu o nicku "zwyczajny" nie wiem czym cie zrobiono ale ogarnij
      się trochę i nie pisz już nic wiecej. Twoje komentarze to nic innego
      jak pisowski pomruk z ratusza. Całe szczęście 2010 się zbliza
      wielikimi krokami i panowie milewski i kubera oraz jego klakierzy
      tacy jak ty i tzw "płocczanin" znikniecie w odmęt historii bez
      historii. WISŁA TO MY a nie wy.
    • Gość: jarson Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście.. IP: *.chello.pl 31.05.09, 22:38
      do kibicow Wisly -jestescie slepi i glusi od 15 lat wasz klub jest okradany
      przez cwaniaczkow jak nie z warszawki to z belchatowki a teraz na spolke
      belchatowka-lks wiec jezeli WY tego nie rozpiepszycie to pretensja tylko do
      siebie -rzadzic musi ktos z waszego srodowiska a nie jakies przeszczepy= mimo ze
      was nie lubie to zycze powodzenia - pilka nozna dla kibicow
      • Gość: z Akapitu normalnie szok IP: *.c152.petrotel.pl 31.05.09, 23:12
        Ej ja byłem w Akapicie jak kibole wpadli pod ratusz. Braciak mnie
        ciągnął na mecz ale obiecałem dziewczynie co innego.No teraz
        załuję,choc podobno nie dymili,krzesełek nie wyrywali, to co to za
        atrakcja…
        No i jak kibole wlecieli na rynek,to zaraz się wysypaliśmy z knajpek
        popatrzeć, a jak co to dać dyla.
        Myslelismy że się kamienie posypia, że rozwalą parę szyb, jakieś
        stoliki powywracają,pocisną wyzwiskami,no ze będzie ostry dym. A tu
        nic z tych rzeczy :/
        Przyszli,ja wiem może z 1500 osób,staneli, ryknęli grzecznie ze 4
        razy w okna ratusza i…. się rozeszli. Ja w szoku do dzis
        jestem.Takich się robi z nich bandytow,a tu powiedzieli co
        chcieli,zawineli się i tylko kordon dzielnej policji zostal nie
        wiadomo po co ściągnięty.
        Dziewczyna od razu zapytala kiedy nastepny mecz,bo on chce isc,widac
        ze się w Wisełce coś zaczyna dziać :)

Przeraża mnie natomiast ton artykulu. Gazeta zamiast wesprzec tych
        ludzi walczacych o sluszna sprawe – o miejski klub sportowy,który
        może być doskonałą promocją Miasta, a jest antypromocją i
        pośmiewiskiem,to wysmiewa się z nich w żywe oczy!
        Czerwona Armia…. Jak w ogóle mozecie tak pisac? Płoccy
        dziennikarze!??? W obliczu awansu Czerwonej do ekstraklasy,w obliczu
        zabrania Wiśle najlepszego pilkarza,w obliczu budowy w Łodzi
        wielkiego zespołu!! To dziwne ze maja się z czego cieszyc?? A z
        czego maja się cieszyc nasi kibice?Ze się cudem utrzymaliśmy w II
        lidze??
        Ale przypomnij sobie jeden z drugim, co było w 10 raz większej Łodzi
        jeszcze niedawno:
        - kwiecień 08 Czerwona Armia – Polonia Bytom widzow 3,5 tysiąca
        - maj 08 Czerwona Armia – Zagłebie Sosnowiec widzów 2,8 tys
        - sierpień 08 Czerwona Armia – Flota widzow 3,4 tys
        Wczesniej jeszcze wieksza nedza była. I to na WIELKIM WIDZEWIE w
        WIELKIEJ ŁODZI!! Oni tez mieli problemy,wojny z zarządami i on nas
        rozumieją, a swoi dziennikarze NIE!
        I wy się nabijacie z ostatnich ludzi,którzy chcą cokolwiek zmienic!?
        To już wam nie przeszkadza ze ksiazki są dla Matusiaka za grube?? Że
        Ożóg przesiedział w klubie pół roku bezczynnie,poza rozpieprzeniem
        marketingu i wszczęciem wojny z kibicami??
        Komu służycie? Dokąd zmierzacie??
        • Gość: wesoły romek Re: normalnie szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 23:51
          Może ktoś z kibiców typu "wisła to my" mnie oświeci...Najpierw były
          apele-wszyscy pod stadion,nikt nie wchodzi,NIE DAJMY SOBA
          MANIPULOWAĆ",a później i tak wszyscy weszli na stadion...Wiec jak to
          jest z tym"nie dajmy soba manipulować".Tyle apeli na necie,ze mimo
          obniżki cen nikt na stadion nie wchodzi a potem weszliście...Wiec
          daliscie sobą manipulowac zarządowi.....Czy tak mam to rozumieć? Czy
          znow zabrakło wam kregosłupa? Znów byliscie układowi jak za
          kandencji poprzednich prezesów z kownackim na czele? Ktos tu kogos
          znów wodzi za nos..
          • Gość: dewiant Re: normalnie szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 00:09
            chyba gościu w nogach spałeś, gdzie wyczytałeś, że nie wchodzimy na stadion?
          • michal_wisla Do wesołego romka. 01.06.09, 00:13
            Nie ma kibiców "wisła to my" i reszty. Są kibice Wisły, a reszta to takie
            popierdółki jak Ty, co tylko próbują wbijać szpile, a nie potrafią zrozumieć
            najprostszych spraw :)
            Były apele wszyscy pod stadion, a potem był apel wszyscy na Petke, a potem był
            apel wszyscy wychodzimy w 70 minucie, potem był apel wszyscy idziemy pod ratusz,
            a przede wszystkim był apel - NIE DAJMY SIĘ PODZIELIĆ I NIE DAJMY SIĘ
            SPROWOKOWAĆ - wszystko się udało, zaprotestowaliśmy po swojemu i nie daliśmy
            takim anonimowym frustratom jak Ty powodów do zadowolenia :)))
            Dlatego jedyne co zostało płockim "dziennikarzom" to tworzenie własnych
            interpretacji okrzyków Widzewa, a takim jak Ty - anonimowym frustratom -
            słowotwórstwo ("byliście układowi", "kandencji" ;) ) i wymyślanie różnych
            śmiesznych historii.
            Z tego miejsca - jeszcze raz - wielkie dzięki dla wszystkich, którzy
            zaangażowali się w protest! :)
            • Gość: wesoły romek Re: Do wesołego romka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 10:45
              Jesli mówisz,ze nie bylo apeli,ze mimo obnizki cen nie wchodziny na
              stadion i nie damy sobą manipulowac to kłamiesz! Poza tym ja Cie nie
              obrażałem,a Ty jak widac po Twoim wpisie inaczej nie umiesz poprzeć
              swoich racji.Doszukujesz sie u mnie ffustracji,nazywasz
              popierdółka,mówisz,ze nie rozumie podstawowych spraw....
              Wiec po pierwsze kłamiesz,po druge brak ci argumentów aby obronic
              wlasne tezy(bo chyba nie to,ze jeden apel o to,drugi o to,trzeci i
              czwarty o kolejne sprawy..)Mogłeś od razy napisać,ze 2 apel niweluje
              pierwszy od dłuższego czasu lansowany na mieście i w necie....Po
              czwarte brak kultury.I po piate ...nadal jesteście grupa dowodzona
              przez ludzi bez kregoslupa....
              • Gość: Popek z Firmy Re: Do wesołego romka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 11:10
                Źle trafiłeś Wesoły Romku,za chwilę popsuje Ci humor kilkoma
                argumentami.W tym aspekcie ze mną nie wygrasz :-)
                Akcja "WSZYSCY POD STADION" nie oznaczała,że nie wchodzimy na mecz !
                Ludzie,którzy wybrali się na mecz przyszli POD STADION,po czym
                weszli na trybunę.
                Wystarczy w małym stopniu wytężyć szare komurki,żeby to zrozumieć !
                Więc argument poparty faktami nr 1 przedstawiłem...
                Drugi to kultura i poprawna składnia zdań w mojej wypowiedzi,której
                Tobie ewidentnie brakuje.
                Ostatni argument zaś,to kręgosłóp i mój,i reszty osób z naszej
                trybuny...Posiadam zdjęcie rentgenowskie mojego kręgosłópa,w każdej
                chwili mogę Ci je przedstawić,co obali Twoją tezę na ten temat :-)
                Mniej ironicznie...Czy Ty posiadasz na tyle mocny kręgosłup,aby
                udźwignąć ciężar choćby kilku osób o mocnym charakterze ?
                Mam nadzieję,że wywnioskowałeś z powyższego zdania o co mi chodzi :-)
                Dziękuję za uwagę.

"Perfekcyjne opanowanie języka pomaga robić mi Cię jak chce..."
              • Gość: ultras Re: Do wesołego romka. IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.09, 11:19
                "> Jesli mówisz,ze nie bylo apeli,ze mimo obnizki cen nie wchodziny
                na
                > stadion i nie damy sobą manipulowac to kłamiesz! Poza tym ja Cie
                nie
                > obrażałem,a Ty jak widac po Twoim wpisie inaczej nie umiesz
                poprzeć
                > swoich racji.Doszukujesz sie u mnie ffustracji,nazywasz
                > popierdółka,mówisz,ze nie rozumie podstawowych spraw....
                > Wiec po pierwsze kłamiesz,po druge brak ci argumentów aby obronic
                > wlasne tezy(bo chyba nie to,ze jeden apel o to,drugi o to,trzeci i
                > czwarty o kolejne sprawy..)Mogłeś od razy napisać,ze 2 apel
                niweluje
                > pierwszy od dłuższego czasu lansowany na mieście i w necie....Po
                > czwarte brak kultury.I po piate ...nadal jesteście grupa dowodzona
                > przez ludzi bez kregoslupa...."

Apele były różne. Jednak należy szanować wszystkich, zarówno część
                która chciał wejść i tych którzy byli za zostaniem pod bramami.

Dlatego odbyło się spotkanie pół godziny przed meczem, na którym
                podjęto decyzję i przekazano wszystkim, którym na klubie zależy.
                Ponieważ Cie tam nie było ( na Wiśle Ci nie zależy) to się teraz nie
                wypowiadaj.

Kręgosłup jest i to dość prężny. Dlatego decyzja z czwartku, mogła
                zostać zmieniona na korzystniejszą w kilka godzin.

Widać wyborcza czekała na pustą trybunę na meczu. Kibice pojawili
                się na meczu, GW solidnie zaskoczona. Zamiast pisać że 70 minut
                kibice jednak byli, żeby nie zrobić żenady na maxa, piszą o 20
                minutach, które pokazały, że ludzie mają dość.

Prawda jest taka, że ten tysiąc na otwartej to wszyscy którzy
                obecnie pozostali. Więc mają rację !

• Gość: wesoły romek Re: Do wesołego romka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 14:15
                  Nareszcie w miare logiczna wypowiedz-odpowiedz(chodzi o wypowiedz
                  ultras'a).Dziekuję za nią. Co do wypowiedzi poprzednika "popka z
                  firmy" sie nie ustosunkuje do niej,bo jak widać poziom intelektualny
                  idealnie pasuje do nicka.Typowy Popek z "firmy".Ciekawe czy też koks
                  zniszczył szare komórki i czy fryzurka taka sama :-)
                  • Gość: Popek z Firmy Re: Do wesołego romka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 14:35
                    Owy poziom jest za wysoki dla Ciebie,skoro nie potrafisz się
                    ustosunkować do mojej wypowiedzi.Argumenty Cię niszczą szanowny
                    Romku,próbujesz odwrócić kota ogonem poruszając zupełnie nie
                    związane z tematem aspekty.
                    Polemika z Tobą wydaje się zbędna,gdyż nie lubię dyskutować z
                    osobnikami Twojego pokroju.Jeżeli jednak masz jeszcze jakieś "ale"
                    serdecznie zapraszam :-)
                    • Gość: wesoły romek Re: do popka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 20:03
                      Ustosunkować sie można do jakiejs logicznej wypowiedzi,niestety
                      w Twojej logiki brakuje.Ultras odpowiedzial mi w miare rozsadnie i
                      temat uznałem za wyczerpany.Odnosnie polemiki z Tobą mam podobne
                      zdanie o Tobie co Ty o mnie-nie lubie dyskusji z takimi typkami.Baw
                      sie w swojej piaskownicy,mnie do niej nie zapraszaj,bo szkoda mojego
                      czasu.Temat uwazam za zamkniety.
          • Gość: sed Re: normalnie szok IP: *.053.c93.petrotel.pl 01.06.09, 00:31
            jakbys byl zorientwany t bylo powiadomienie ze wchodzimy a wszelkie
            szczegly mozna yl sie dowiedziec na PW alb GG no ale tak to jest jak
            sie slyszy ze gdzies dzwoni ale nie wie w ktorym ksciele
            • Gość: spearsi Re: normalnie szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 08:41
              pseudo diennikarzyna!!!!!!!!
          • Gość: Wiślak Re: normalnie szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:59
            Wesoły Romek Ty jesteś za tępy żeby cokolwiek zrozumieć jak ci się coś nie
            podoba to siedź w domu
            • Gość: wesoły romek Re: normalnie szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 20:06
              No,Wiślak,błyszczysz intelektem na forum :-) .Ty zapewne zrozumiales
              już wszystko,wiec jesteś zaje...sty!!!! Tylko pozazdrościć :-)
              • Gość: Wislak Re: normalnie szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 22:08
                ściśnij dupę wesoły romku tyle w temacie
    • ghost191070 Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście... 01.06.09, 09:46
      Czy ci dwaj co tak pięknie się podpisali pod artykułem mają pojęcie
      o piłce kopanej???? A co można kibicom to oni sami wiedzą.Kto by
      chciał patrzeć na ŻENADĘ w wykonaniu tych piłkarzyków.
    • Gość: Janusz Wisła - Widzew 1:2. Kibice opuścili w proteście.. IP: *.ip.netia.com.pl 01.06.09, 13:31
      Byłem na meczu i co przeczytałem to totalny brak zrozumienia kibiców. Jak można
      takie rzeczy wypisywać. Straszne.. I tak jak większość w mojej rodzinie tak i
      znajomych już ma wyrobiona opinie o naszych włodarzach i gazecie wyborczej.
      Wystarczy pójść na mecz i przeczytać później artykuł o nim w wyborczej i
      wszystko staje się jasne. Trzymać się kibice Wisły!!!
    • Gość: Cichy Nierzetelnosc czy brak kompetencji autorow artykul IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.09, 20:27

Jak to mozliwe ze w artykule ani slowem nie wspomniano o przemarszu kibicow pod ratusz?! Przeciez ten fakt zasluguje na pierwsza strone, a co najmniej na oddzielny artykul. Tymczasem w gazecie ani slowa. Za to mozna trafic na artykuly o bardzo wymownych tytulach "Wiało i padało nad Płockiem. Ucierpiały drzewa", "Niedziela Zesłania Ducha Świętego" oraz perelka z pierwszej strony "Sondaż Gazety: jedyny okręg wygrany dla PiS"
      Odnosze nieodparte wrazenie ze ktos tu planuje manipulowac opinia publiczna. Ja sie pytam, co z etyka dzienikarska?

• Gość: Matti Re: Nierzetelnosc czy brak kompetencji autorow ar IP: *.207.c80.petrotel.pl 01.06.09, 22:23
        Myślisz, że GW nie ma o czym pisać, tylko o jakimś pochodzie?
        Zatrudnij się w Gazecie, jak taki mądry jesteś. Śmieszy mnie to, jak
        półgłówki robiący błędy w każdym zdaniu krytykują tę gazetę.
        Załóżcie własne pismo chłopcy i piszcie o waszych słusznych
        sprawach.
        • Gość: Michał Ch. Re: Nierzetelnosc czy brak kompetencji autorow ar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 02:30
          Ależ ma o czym pisać ma, a w szczególności o tym jakimi to płoccy kibice są
          chuliganami i bandziorami. Dziwię się ,że nie zostało napisane ,że przez pochód
          zostało zakorkowane całe miasto i było wiele wypadków.
          • Gość: gabi Re: Nierzetelnosc czy brak kompetencji autorow ar IP: *.179.c69.petrotel.pl 02.06.09, 11:27
            niestety bzdury piszesz, a jak piszesz bzdury t nie pisz wcale:)
            • Gość: det Re: Nierzetelnosc czy brak kompetencji autorow ar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:06
              Czyżbyś nie wyczuł ironii?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka